SARS: Severe Acute Radiation Syndrome | Niks virus!

De zogenaamde pandemie is een strak gecoördineerde aanval op de mensheid. De symptomen hebben niets met een virus SARS-CoV-2 te maken. Deze vorm van griep is zo oud als de mensheid. Het verschil is, dat deze jaarlijkse ongesteldheid kracht wordt bijgezet. Het is – een beetje bot gezegd – een kwestie van zaaien, bemesten en oogsten. Eugenetica op zijn best.

FASE 1 – Het verspreiden en injecteren van nanomateriaal

FASE 2 – Het bestralen van het materiaal, waarbij deze wordt omgezet in een toxisch radioactieve pathogeen

FASE 3 – Het menselijk lichaam wordt genetisch gemodificeerd of vecht zich dood tegen het gif.

Met het sterven van de Enig Erfgenaam van de Placenta, oogst de STAAT de opgebouwde miljoenen. Hoe ouder, hoe hoger dat bedrag. het is dan ook niet verwonderlijk dat de eerste klappen in de 80-plus groep zijn uitgedeeld. Hoofdoorzaak: de eenzame opsluiting van de lockdown.


Dr. José Luis Sevillano legt uit hoe de combinatie van grafeenoxide en EMF’s de zogenaamde COVID-long creëren

Wat we kennen als COVID-19 is geen nieuwe ziekte. Het is eerder beschreven als Acute Radiation Syndrome (ARS).

Er is echter iets in het bijzonder dat het onderscheidt van de klassieke ARS zoals we weten: de aanwezigheid van uni- of bilaterale gevallen van longontsteking bij patiënten die getroffen zijn.

Wat is de reden achter dit verschil?

Volgens Dr. José Luis Sevillano duurt het tot drie maanden voordat het geïnoculeerde grafeenoxide door de bloedbaan reist en zich in de long nestelt om te worden afgebroken en geëlimineerd door de long. Zodra die tijd is verstreken, is het voldoende om de vergiftigde patiënt te bestralen met specifieke elektrofrequenties om daarmee de symptomen van ARS en COVID-longen op te wekken. Dit orgaan is meer aangetast dan de rest van de organen omdat het is geïmpregneerd met een nanomateriaal dat in staat is om niet-ioniserende golven te ontvangen en te vermenigvuldigen op niveaus die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid.

Zoals La Quinta Columna al vele malen heeft aangetoond, zou men al deducerend kunnen zeggen dat SARS niets meer is dan Severe Acute Radiation Syndrome. Daar zou heel eenvoudig het correcte acroniem van de ziekte vandaan kunnen komen.

In dit verhaal lijken veel acroniemen meer kracht te worden bijgezet, zoals COVID-19.

COVID: Certificate of Vaccination, 19: AI (A is de 1e letter van het alfabet = 1, de letter I is de 9e = 9).

Het is geen verrassing meer, dat na alle nanomaterialen en elektronische componenten in de zogenaamde vaccins, we kunnen waarnemen hoe een deel van de bevolking transhumaan wordt en daarbij sterft.

Eugenetica op zijn best.

Voor meer informatie over hoe deze aandoening optreedt, verwijzen wij u naar de video die Orwell City bij deze gelegenheid heeft ondertiteld.

Dr. José Luis Sevillano: Zodra je een antenne activeert en deze op een bepaalde plaats concentreert met de signalen die je wilt dat ze uitzenden — die trouwens niet eens erg krachtig hoeven te zijn—… Je hoeft ze alleen maar te pulseren, en ze zullen iedereen ziek maken. 

Onthoud dat wanneer je een van deze signalen activeert, je met het heen en weer gaan van de elektronen de mitochondriën ziek maakt. Als de mitochondriën ziek worden, worden de cellen ziek omdat ze geen energie hebben om te overleven en het lichaam begint te sterven.

begrijp je nu hoe je vermoord wordt? Zo simpel is het.

Ze hoeven niet veel anders te doen. Ze pulseren gewoon langzaam of snel genoeg zodat de mitochondriën geen energie kunnen produceren. En dan begint de beruchte cytokine storm te komen, wat niets meer is dan wat er gebeurt als het lichaam zich begint te ontdoen van alle dode dingen. En dat is wat we zien als er zoveel schade is.

We zien mensen tegelijkertijd ziek worden omdat ze bestraald zijn. En trouwens, we hebben nog een detail dat sommigen van ons begin vorig jaar gek maakte. En dat is hoe het mogelijk is dat deze mensen bovendien een COVID-long hadden. Dit is iets dat nog nooit eerder was gebeurd bij het acute bestralingssyndroom. Het antwoord kwam een jaar later: grafeen in griepvaccins. Als grafeen wordt geëlimineerd door de long, zal de COVID-long als gevolgschade en neveneffect verschijnen. We weten niet om welke reden. Het kan zijn vanwege de doorlaatbaarheid van de haarvaten in de zuurstofuitwisseling, omdat ze erg dun moeten zijn en daar moeten blijven filteren. En grafeen hoopt zich daarin op. Dat is waar het weefsel geëxiteerd (ontstoken) is, en daarom wordt COVID-long geproduceerd.  Dat is de reden waarom mensen ziek worden met COVID-longen terwijl dit nog niet eerder was gezien bij het klassieke acuut bestralingssyndroom.

In dit geval zagen we het omdat ze twee soorten schade combineerden. De schade die de frequentiegolven aanrichten: acuut reactiesyndroom; en de schade die wordt veroorzaakt door iets dat van binnenuit uitstraalt: een giftige stof die van binnenuit bestraalt. Vooral vanuit de longen. Plaats waar dit nanomateriaal zich het meest ophoopt.

Ricardo Delgado: En dat vermenigvuldigt bovendien de stralingsfrequentie.

Dr. José Luis Sevillano: Precies. Daarom weten we hoogstwaarschijnlijk niet precies wanneer mensen in China worden gevaccineerd, maar ze wisten dat mensen hier in Europa in oktober/november worden gevaccineerd. Natuurlijk, als je je in oktober/november laat vaccineren, en je activeert te snel de bestraling, dan heeft grafeen niet genoeg tijd om zich ergens in je lichaam op te hopen omdat het zich in de dispersiefase bevindt. 

En dan zal de schade niet meer hetzelfde zijn. Maar als je één, twee of drie maanden wacht, is de long al gevuld met grafeen. Nu kun je bestralen. En door te bestralen beginnen mensen ziek te worden van met name COVID-longen.

Ze hadden het heel goed doordacht. Daarom manifesteerde de pandemie zich opeenvolgend in: China, Iran, Europa, Amerika. Dat wil zeggen, het was bekend dat ze een tijdje moesten wachten vanaf het moment dat ze grafeen / gevaccineerde mensen hadden voordat ze begonnen te bestralen. Dat was zodat het grafeen zijn effect zou hebben op longniveau. Omdat deze hele toestand consequent is verkocht als een longziekte, niet als een neurologisch verhaal. Nee, het is verkocht als een longziekte vanaf dag één. En daarom hadden ze het grafeen nodig om een reistijd – een soort incubatietijd – te hebben om bij de longen te komen. Wat niet in één dag of vijftien dagen gebeurt. Het heeft twee of drie maanden nodig om zich op te hopen in de longen.


Als u opmerkingen of informatie heeft voor La Quinta Columna, dan kunt u verwijzen naar hun officiële website. Volg ze op hun officiële kanalen op Telegram, Instagram, Youtube en Twitch. Als u rechtstreeks contact wilt opnemen, stuurt u ze een bericht naar: tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.

Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La QuintaColumna. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanstalige wereld die geweldig werk leveren bij het ontmaskeren van de plandemische).
Orwell City vat video’s samen, transcribert, vertaalt, bewerkt en subtitules, zodat iedereen meer te weten kan komen over de schokkende ontdekking die ze hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en, als je er zin in hebt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

Orwellito.

5 gedachtes over “SARS: Severe Acute Radiation Syndrome | Niks virus!

  1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.SARS: Severe Acute Radiation Syndrome | Niks virus!

Reacties zijn gesloten.