Militair topberaad op de Veluwe. Tijd voor een No-Fly Zone.

Ministers van Defensie van Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland schijnen een geheim topoverleg te hebben in het Bilderberg Hotel in Garderen op de Veluwe.

Wordt Eurogendfor geactiveerd of zijn er wellicht andere coupplannen? Als de Nederlandse militaire top aanwezig is, voorspelt dat weinig goeds…..

Want ons maken ze niet langer wijs dat het prostitutiekabinet Rutte III-Bis nog een lang leven is beschoren. Ervan uitgaande dat de militaire NATO top de opdracht heeft om te redden wat er te redden valt.

Uit verschillende bronnen wordt bevestigd, dat er nog steeds topoverleg plaatsvindt. Dat is te zien aan de activiteiten van de luchtmachten van Nederland, de VS, Polen en Italië boven de Veluwe. Vanuit Eindhoven vertrekken de Hercules transporttoestellen, vliegen een paar rondjes en landen weer op Eindhoven. Amerikaanse Chinooks zijn gesignaleerd, alsmede verschillende Nederlandse Apache helicopters.

Op dit moment wordt er wederom boven de Veluwe gevlogen.

We hebben geprobeerd een print screen te maken, maar die mislukken half. Er worden echt rondjes boven Garderen gevlogen. Vanmorgen en op dit moment weer. De vluchtlijnen kunnen worden overgenomen, de toestellen zelf niet. Bovendien is onbekend welke toestellen we niet zien omdat de transponders zijn uitgeschakeld.

Wat dit heeft te betekenen zullen we snel genoeg weten, want dit is geen routine overleg.

Het is zolangzamerhand de hoogste tijd dat de NO FLY ZONE wordt afgekondigd.

43 gedachtes over “Militair topberaad op de Veluwe. Tijd voor een No-Fly Zone.

 1. Vluchten hebben o.a. te maken met de aankomende herdenking “Market Garden”, ook wel de Slag om Arnhem. Beelden zijn ruimschoots beschikbaar m.b.t. para-droppings op/boven de Ginkelse Heide (Ede). Vliegtuigen, o.a. hercules, stijgen op m.n. vanuit Eindhoven. Just my 2 cents.

  • Die zit op landgoed de Zwaluwberg…
   Weekendje weg met Remkes en nog wat covidioten. Tis wel in de buurt 🤔

  • @Hoeder, die zit op haar bezemsteel. Ook boven Zwolle is er deze week druk vliegverkeer. Helicopters en wat al niet meer. Er wordt er laag gevlogen.

 2. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Militair topberaad op de Veluwe. Tijd voor een No-Fly Zone.

 3. Bronnen in de USA zeggen dat Trump out of order is. Dat het leger en FEMA de complete controle hebben er wordt gesuggereerd dat er een nieuwe tribunaal wordt gemaakt in DC en dat het verstandig is om vanaf 18 september uit DC te blijven.

 4. Uit USA bronnen komt de melding dat Trump out of order is. Het leger en FEMA zijn de baas. Het zou gaan om Christopher Miller van het leger en Pete Gaynor van FEMA. Er wordt ook gezegd dat je vanaf 1i september uit DC moet blijven. Er wordt ook een 4de militair tribunaal klaargemaakt in DC.

  • Even nog verder over Trump. Het is een vreemde situatie.
   Melania heeft aangegeven niet meer naar het witte huis terug te keren.
   Als idd Trump toch weer president wordt, wordt hij tevens ook koning van Rusland. Melania Trump is schijnbaar een directe afstammeling van de Romanov family. Heb het vermoeden dat Trump naar Rusland gaat en lekker rustig verder te genieten van hun leven en de bescherming van Poetin. Het zou mij niet verbazen dat in de VS Kennedy naar voren geschoven gaat worden.

 5. Zou dan vandaag eindelijk de arrestatie,s komen, waar we al zo lang op wachten en hoopten?? Opruiming van dat vuile schorem uit Den Haag??? Ik hoop en ik hoop!! Ik steek er kaarsjes voor aan.

 6. Vorige week op een doordeweekse dag vlogen er vroeg in de middag hier in Twente vijf Herculestoestellen in lijnvorm richting het Noorden.
  Een paar weken daarvoor kwamen er op een dag ongelofelijk veel Straaljagers achter elkaar overvliegen. Ik kon door de bewolking niet zien welke richting ze vlogen, maar sinds die dag komen er met enige regelmaat Straaljagers overvliegen. Meestal 1, soms 2. Wat ik daarvan heb gezien gingen die ook richting het Noorden.

 7. Bij de eerste lezing rot geschrokken, wilde direct al naar de supermarkt om wc-papier in te slaan. Voor je het weet zitten ze weer zonder. Blijkt het vals alarm te zijn, gelukkig werd ik opgehouden door koffie met een koekje, anders had ik weer met een “spare room” vol schijtpapier gezeten. Het gaat slechts om een feestje op onze kosten, waarvoor we niet uitgenodigd zijn. Niks aan de hand, kan gerustgesteld mijn middag uiltje knappen.

 8. Ik dacht al destijds een brug te ver, en heden ten dage het verkeerde hotel, het zal toch niet weer door een nep oranje telg misgaan.

 9. Ik heb bij dat geheim militair topoverleg in een bilderberg hotel een heel slecht gevoel.In 1954 is in bilderberg hotel te oosterbeek bij arnhem de (nazi) bilderberg groep opgericht,mede oprichter nazi/sser nepprins bernhard.Hun masterplan een NWO hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaaf.Het uitmoorden geschied momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. oorlog(en) de mosliminvasie naar europa sins 2015.

 10. Klopt. Vorige week was ik wandelen met een vriendin op de Posbank, toen we 2 leger heikopters zagen. Één was zo’n langgerekte waar een heel leger in past. Dat is daar nooit.
  We waren zeer verbaasd en vroegen ons af wat die daar deden.

 11. Het lijkt me verstandig om bij booster injectie no 4 mezelf bij de massa aan te sluiten en alle injecties tegelijk te laten zetten. Dan is de lijdensweg niet al te lang…😷

 12. Leon,
  Iedereen die buigt en de spuit neemt draagt ​​bij aan de slavernij van zijn medemens en zal NIET onschuldig zijn. Zie Italie! De spuit of geen vreten. Waar halen ze het lef vandaan.

  • Die zwelgen in het eigen gelijk. De ongevaccineerden zijn ” slecht” weg ermee.

   De stommelingen hebben niet door dat op de komende VN Top niet wordt gecontroleerd op vaccinatiebewijs. Waarom niet?

   Het zou genoeg reden voor mij zijn als ik gevaccineerd zou zijn om in de paniekmodus te springen. ” Wat heb ik gedaan?”

   Maar nee hoor. Gewoon mouw omhoog. Het gaat gewoon door.

  • @Adm Precies! De tweedeling zit hem niet in ongevaccineerden en gevaccineerden ( ik zeg liever geïnjecteerden en niet-geïnjecteerden )
   maar in Bestuur en Burgers, waarbij Bestuur de regering is inclusief ALLE “meelopers”. Dus beter is het te spreken over Regering en Burgers!
   ALLE MEELOPERS zijn de 1e slaapkamer, de 2e verrotte kamer, alle gedeputeerden, commissarissen, burgemeesters c.s. enz. enz., en vooral alle journalisten, alle verantwoordelijken bij de MSM, dus bij de TV (de belangrijkste) maar ook de Kranten en de Radio. Kortom AL het TUIG in Nederland. Nu zit er tussen de burgers ook tuig en vooral domme meelopers (vnml geïnjekteerden) maar goed die hebben geen DIRECTE verantwoordelijkheid naar het Volk behalve dan als voorbeeldfunctie.

   Kortom voor een SCHOON Nederland – hierna de Bataafsche Republiekgeheten – eerst meteen AL het TUIG oppakken en in het ‘Neurenberg II Tribunaal’ berechten! Bij straffen t.a.v. de ‘veroordeelden’ valt te denken aan direct uitvoeren van de doodstraf tot het 3 x injecteren van ALLE merken vaxxins inclusief de zgn boostershots. E.e.a. kan geëffectueerd worden na integrale Volksraadpleging.
   Aangezien meelopers ook als tuig (klein tuig) kan worden beschouwd gaat het in casu om TUIG en BURGERS, snappez vous?!

Reacties zijn gesloten.