Nanobesmetting in vaccins: Rapport uit 2017 bewijst dat er nu door het WEF/WHO Regime wordt gehandeld met voorkennis.

Het handelen in opdracht is, zoals we al vele malen hebben opgeschreven, geen enkel excuus en is in feite een volledige bekentenis van schuld.

Maar die opdrachtgevers maken zich schuldig aan waarachtige misdaden tegen de mensheid. Zij kunnen nooit zeggen, dat ze er niets van hebben geweten. Zoiets noemen we

HANDELEN MET VOORKENNIS.

Wie na de lezing van onderstaand stuk, waarin 4 jaar bestaande onderzoeksrapporten worden opgeduikeld, nog steeds beweert, dat hij het niet had KUNNEN weten, maakt zich naast de claim HANDELEN in OPDRACHT ook schuldig aan VOLKERENMOORD MET VOORBEDACHTEN RADE. Genocide in opdracht en met voorkennis. Appeltje-eitje voor een Militair Tribunaal. Zoals het nu dringen is geblazen in de vaccinatiestraten, zo zal het dan een drukte van belang zijn op het SCHAVOT.

blog.nomorefakenews.com

Metaaldeeltjes in veel vaccins; maar maak je geen zorgen, ga in de rij staan en neem je injecties als gelukkige kleine robots


door Jon Rappoport

Woensdag 15 september 2021

Ten eerste, actueel nieuws – Japan en het Moderna COVID-vaccin. Fiercepharma meldt:

“… nog eens een miljoen doses van het vaccin werden opgeschort vanwege zorgen over mogelijke besmetting in twee extra vaccinpartijen… Het materiaal bleek metaaldeeltjes te zijn, meldde de Japanse nieuwszender NHK vorige week. Vorige week heeft Japan het toediening van 1,63 miljoen doses opgeschort.”

Dus dat zijn twee afzonderlijke schorsingen van veel van het Moderna vaccin in Japan.

Maar dit is nog maar het begin van het probleem. Hier is een stuk dat ik meer dan een jaar geleden schreef, over een wijd en zijd genegeerde studie. De implicaties zijn onthutsend:

—gevaarlijke nanodeeltjes die veel vaccins besmetten; baanbrekende studie—

“The Lung”, Tweede editie, 2014: “Nanodeeltjes [zijn] qua grootte vergelijkbaar met subcellulaire structuren… om zodoende hun kant-en-klare integratie in biologische systemen mogelijk te maken.”

Een studie uit 2017 van 44 soorten van 15 traditionele vaccins, vervaardigd door toonaangevende wereldwijde bedrijven, heeft een zeer verontrustend en voorheen niet gemeld feit aan het licht gebracht:

De vaccins zijn sterk besmet met een verscheidenheid aan nanodeeltjes.

Veel van de deeltjes zijn metalen.

We hebben het over traditionele vaccins, zoals de vaccins tegen HPV, griep, Varkensgriep, hepatitis B, MMR, DPT, tetanus, enz.

Om enkele van de destructieve effecten van het besmetten van nanodeeltjes in vaccins te begrijpen, is hier de baanbrekende studie uit 2017:

International Journal of Vaccines & Vaccination

Volume 4 Issue 1, 23 januari 2017

Nieuwe kwaliteitsonderzoeken naar vaccins: Micro- en nanocontaminatie

Antonietta M Gatti en Stefano Montanari

https://medcraveonline.com/IJVV/new-quality-control-investigations-on-vaccines-micro- en nanocontaminatie.html

https://web.archive.org/web/20200604111734/https://medcraveonline.com/IJVV/new-quality-control-investigations-on-vaccines-micro- en nanocontaminatie.html

“Uit de uitgevoerde analyses blijkt dat in alle gecontroleerde monsters vaccins niet-biocompatibele en bio persistente vreemde voorwerpen bevatten die niet door de producenten zijn aangegeven en waartegen het lichaam in ieder geval reageert. Dit nieuwe onderzoek vertegenwoordigt een nieuwe kwaliteitscontrole die kan worden toegepast om de veiligheid van een vaccin te beoordelen. Onze hypothese is dat deze besmetting onbedoeld is, omdat het waarschijnlijk te wijten is aan vervuilde componenten of procedures van industriële processen (bijv. filtraties) die worden gebruikt om vaccins te produceren …”

“De hoeveelheid vreemde lichamen die werden gedetecteerd en, in sommige gevallen, hun ongewone chemische samenstellingen verbijsterden ons. De geïdentificeerde anorganische deeltjes zijn niet biocompatibel of biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze biopersistent zijn en effecten kunnen veroorzaken die onmiddellijk na injectie of na een bepaalde periode zichtbaar kunnen worden. Het is belangrijk om te onthouden dat deeltjes (kristallen en geen moleculen) lichamen zijn die vreemd zijn aan het organisme en dat ze zich als zodanig gedragen. Meer in het bijzonder verschilt hun toxiciteit in sommige opzichten van die van de chemische elementen waaruit ze bestaan, wat bijdraagt aan die toxiciteit… ze veroorzaken een ontstekingsreactie.”

“Na injectie kunnen die microdeeltjes, nanodeeltjes en aggregaten rond de injectieplaats blijven hangen en zwellingen en granulomen vormen… Maar ze kunnen ook worden vervoerd door de bloedsomloop, ontsnappend aan elke poging om te raden wat hun eindbestemming zal zijn… Zoals gebeurt met alle vreemde lichamen, vooral zo klein, veroorzaken ze een ontstekingsreactie die chronisch is omdat de meeste van die deeltjes wegens de minuscule afmeting ervan niet kunnen worden afgebroken. Bovendien heeft het eiwit-corona-effect… door een nano-bio-interactie… kan organische/anorganische composietdeeltjes produceren die het immuunsysteem op een ongewenste manier kunnen stimuleren… Het is onmogelijk om te negeren of te ontkennen dat deeltjes ter grootte die vaak in vaccins worden waargenomen, celkernen kunnen binnendringen en kunnen interageren met het DNA …”

“In sommige gevallen, bijvoorbeeld zoals bij IJzer en sommige IJzerlegeringen, kunnen ze corroderen en oefenen de corrosieproducten een toxiciteit uit die de weefsels aantast…”

“Gezien de besmettingen die we in alle monsters van vaccins voor menselijk gebruik hebben waargenomen, zijn nadelige effecten na de injectie van die vaccins mogelijk en geloofwaardig en hebben ze het karakter van willekeur, omdat ze afhankelijk zijn van waar de verontreinigingen door de bloedcirculatie worden vervoerd. Het is alleen maar duidelijk dat vergelijkbare hoeveelheden van deze vreemde stoffen een ernstiger effect kunnen hebben op zeer kleine organismen zoals die van kinderen. Hun aanwezigheid in de spieren… kan de spierfunctie sterk aantasten…”

“We komen deeltjes tegen met chemische samenstellingen, vergelijkbaar met die in de vaccins die we hebben geanalyseerd, wanneer we gevallen van milieuverontreiniging bestuderen die wordt veroorzaakt door verschillende vervuilingsbronnen. In de meeste gevallen zijn de gedetecteerde combinaties erg vreemd omdat ze geen technische toepassingen hebben, niet in een materiaalhandboek kunnen worden gevonden en eruit zien als het resultaat van de willekeurige vorming die optreedt, bijvoorbeeld wanneer afval wordt verbrand. Hoe dan ook, ongeacht hun oorsprong, mogen zij niet aanwezig zijn in een injecteerbaar geneesmiddel, laat staan in vaccins, meer in het bijzonder die bedoeld zijn voor zuigelingen.”

Deze studie uit 2017 opent een heel nieuw terrein: het onderzoek naar nanodeeltjes in vaccins waar er geen werd verwacht.

Dergelijke deeltjes hebben met geneeskunde niets te maken.

Veel juridische en wetenschappelijke “deskundigen” beweren dat de staat het recht heeft om vaccins te verplichten en ze op te dringen aan de bevolking. Maar deze besmette nanodeeltjes zijn geen vaccins of medicijnen. Alleen een gek zou het recht van de staat verdedigen om ze te injecteren.

Hier is nog een deel van het onderzoek van 2017. Handelsnamen van vaccins en samenstellingen van de nanodeeltjesverontreinigingen zijn geïndiceerd. Haal diep adem en doe je gordel vast om:

“… verdere aanwezigheid van micro-, submicro- en nanosized, anorganische, vreemde lichamen (variërend van 100nm tot ongeveer tien micron) werd geïdentificeerd in alle gevallen [alle 44 vaccins], waarvan de aanwezigheid niet werd aangegeven in de bijsluiters die in de verpakking van het product werden geleverd…”

“… enkelvoudige deeltjes, cluster van micro- en nanodeeltjes (minder dan 100nm) en aggregaten… puin van aluminium, silicium, magnesium en titanium; van IJzer, Chroom, Silicium en Calcium deeltjes… gerangschikt in een cluster, en aluminium-koper puin… in een aggregaat.”

“… de deeltjes zijn omgeven en ingebed in een biologisch substraat. In alle geanalyseerde monsters identificeerden we deeltjes die: lood (Typhym, Cervarix, Agrippal S1, Meningitec, Gardasil) of roestvrij staal (Mencevax, Infarix Hexa, Cervarix) bevatten. Anatetall, Focetria, Agrippal S1, Menveo, Prevenar 13, Meningitec, Vaxigrip, Stamaril Pasteur, Repevax en MMRvaxPro).”

“… deeltjes wolfraam geïdentificeerd in druppels Prevenar en Infarix (aluminium, wolfraam, calciumchloride).”

“… enkelvoudig puin gevonden in Repevax (Silicium, Goud, Zilver) en Gardasil (Zirkonium).”

“Sommige metaaldeeltjes van wolfraam of roestvrij staal werden ook geïdentificeerd. Andere deeltjes die Zirkonium, Hafnium, Strontium en Aluminium bevatten (Vivotif, Meningetec); Wolfraam, Nikkel, IJzer (Priorix, Meningetec); Antimoon (Menjugate kit); Chroom (Meningetec); Goud of goud, zink (Infarix Hexa, Repevax), of platina, zilver, bismut, ijzer, chroom (MMRvaxPro) of lood, bismut (Gardasil) of cerium (Agrippal S1) werden ook gevonden. Het enige wolfraam verschijnt in 8/44 vaccins, terwijl chroom (alleen of in legering met ijzer en nikkel) in 25/44. Uit het onderzoek is gebleken dat sommige deeltjes zijn ingebed in een biologisch substraat, waarschijnlijk eiwitten, endo-toxines en residuen van bacteriën. Zodra een deeltje in contact komt met proteïnevloeistoffen, een nano-bio-interactie… treedt het corona-effect op en er wordt een ‘protein corona’ gevormd… De nano-bio-interactie genereert een grotere verbinding die niet biologisch afbreekbaar is en nadelige effecten kan veroorzaken, omdat het niet als zelf wordt herkend door het lichaam.”

“… voorbeelden van deze nano-bio-interacties. Aggregaten kunnen worden gezien (stabiele samengestelde entiteiten) die deeltjes lood bevatten in Meningitec… van roestvrij staal (IJzer, Chroom en Nikkel…) en van Koper, Zink en Lood in Cervarix… Vergelijkbare aggregaten, hoewel in verschillende situaties (patiënten die lijden aan leukemie of cryoglobulinemie), zijn al beschreven in de literatuur.”

Ik weet zeker dat je officiële garanties hebt gelezen dat problemen met de productie van vaccins “zeldzaam” zijn. Je kunt die uitspraken samen met andere medische leugens indienen.

“Ik wil graag de heavy metal sandwich op rogge, alsjeblieft. En in plaats van het op een bord te serveren, kun je het injecteren?”

Uit de bevindingen van dit onderzoek uit 2017 komen verschillende essentiële vragen naar de vraag:

Worden sommige van deze nanodeeltjes opzettelijk in vaccins geplaatst?

Leidt het standaard productieproces voor traditionele vaccins ONVERMIJDELIJK tot gevaarlijke en destructieve nanobesmetting?

Nieuwe nanotechnologie wordt al gebruikt in vaccins – zogenaamd “het verbeteren van de effectiviteit”. Heeft dit productieproces het onvermijdelijke effect van het ontketenen van een orkaan van nanodeeltjesverontreinigingen met zich mee?

Hoeveel gevallen van hersenbeschadiging in de kindertijd en autisme kunnen aan nanodeeltjesbesmetting worden toegeschreven?

En tot slot, waar worden deze besmette vaccins geproduceerd? De bovenstaande studie heeft niet geprobeerd dit te ontdekken. Het viel buiten het bereik van het onderzoek. Het is algemeen bekend dat vaccins of hun componenten in het geval van de VS in veel gevallen niet in eigen land worden geproduceerd. Waar brengt dit de controle over de veiligheid? In bijvoorbeeld China, waar talloze farmaceutische schandalen zijn geweest in verband met besmetting van producten?

De vaccininstelling toont geen enkele interesse in het beantwoorden van een van deze vragen. Ze zijn druk bezig te doen alsof de vragen niet bestaan.

Vertrouwen op het medische establishment is suïcidaal.


VERDER LEZEN:

fiercepharma.com/pharma/moderna-suspends-1m-more-vaccine-doses-after-death-2-japan-and-more-contaminants-found

6 gedachtes over “Nanobesmetting in vaccins: Rapport uit 2017 bewijst dat er nu door het WEF/WHO Regime wordt gehandeld met voorkennis.

 1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Nanobesmetting in vaccins: Rapport uit 2017 bewijst dat er nu door het WEF/WHO Regime wordt gehandeld met voorkennis.

 2. https://www.bitchute.com/video/I9QUajpeno6U/

  “We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.
  Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.
  Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.
  Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende middel heb gemaakt.
  En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.
  Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.”
  -Dr. J. Giordano

  Lawrence Livermore National Laboratory’s Center for Global Security Research (CGSR) sponsorde deze lezing getiteld “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons” door Dr. James Giordano op 12 juni 2017
  Abstract:
  Het gebruik van saringas in Syrië en het zenuwgas VX om Kim Jong-nam te vermoorden, en de voortdurende inspanningen op het gebied van hersenwetenschap door zowel naties als niet-statelijke actoren (inclusief een groeiende gemeenschap van doe-het-zelf/biohacker-wetenschappers) zorgen ervoor dat hernieuwde belangstelling voor de huidige en korte termijn mogelijkheden voor het ontwikkelen en inzetten van neurowapens. Verhandeling tijdens de meest recente bijeenkomst van de Biological, Toxin, and Weapons Convention (BTWC), en de voortdurende inspanningen van een werkgroep van het Human Brain Project van de Europese Unie versterkten de noodzaak om onderzoek en het gebruik van bewapenbare hersenwetenschap strenger aan te pakken.
  In deze briefing bespreekt neurowetenschapper en neuro-ethicus Dr. James Giordano van het Georgetown University Medical Center hoe nieuwe ontwikkelingen in de hersenwetenschap potentieel bruikbaar zijn in militaire, inlichtingen- en oorlogsvoeringsoperaties, gaat hij in op de implicaties van neurowapens en beschrijft hij de noodzaak van verbeterde identificatie, bewaking, begeleiding en governance van hersenwetenschap die kan worden gebruikt in militaire en oorlogstoepassingen, en dus een bepaald risico en bedreiging vormen voor veiligheidsbelangen.
  Dr. James Giordano is professor in de departementen Neurologie en Biochemie, hoofd van het Neuroethics Studies Program en mededirecteur van het O’Neill-Pellegrino-programma in Brain Science en Global Health Law and Policy aan het Georgetown University Medical Center, Washington , DC. Hij is senior onderzoeker en taakleider van de werkgroep voor tweeërlei gebruik van het EU Human Brain Project, en heeft gediend als Senior Science Advisory Fellow van de Strategic Multilayer Assessment-groep van de Joint Staff van het Pentagon.

  Geliked door 3 people

 3. Vertrouwen op het medische establisiment is suicidaal.Vertrouwen op het corrupte politieke establisiment waar minister presidenten vrijmetselaar zijn is ook suicidaal.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.