Israël wereldkampioen injecteren en nu ook aan kop bij massale doorbraakinfecties van COVID-19 Delta mutant o.i.d.

In Israël zullen deze keer de Arabieren geen punt maken wat betreft hun discriminatie.

In de Media is het niet meer vol te houden dat er in Israël slechts ongevaccineerden de ziekenhuizen worden binnengereden, want die zijn er immers bijna niet meer.

Ter vergelijking: Zweden, dat er al vanaf het begin met de pet naar heeft gegooid: geen mondkapjes, geen lockdowns, geen Covid-paspoort en geen vaccinatieverplichting. Totaal van God los, die ijskonijnen.

Maar in modelstaat Israël was er de muilkorfplicht, aan de lopende band lockdowns, rabiate vaccinatieverplichtng en Covid-paspoorten voor de dagelijkse boodschappen. Geen pasje, geen eten, Punt.

Maar in Nederland is er niets aan de hand. Alleen ongevaccineerde viespeuken belanden aan de beademing. In Nederland is het logisch dat we straks weer worden opgesloten, vanwege verdere bezuinigingen op de zorg en IC-capaciteit. Niet vanwege zogenaamde doorbraakinfecties van een Van Dissel mutant.

De eerste doodzonde in dit land is nu nog gehoorzamen aan het WEF/WHO Regime, de ongekozen verzameling schandknaapjes en stoephoertjes in dienst van Naziklaas Schwab. Een betere betiteling voor dat Haegsche geteisem kunnen we zo snel even niet bedenken. Ze doen alles voor geld en hoeven zich nergens wat van aan te trekken. Nooit meer. De STAAT der NEDERLANDEN is dood en begraven.

20 gedachtes over “Israël wereldkampioen injecteren en nu ook aan kop bij massale doorbraakinfecties van COVID-19 Delta mutant o.i.d.

 1. In die klaagmuur in Jerusalem is een poortje,
  het heet door het oog van de naald…
  Het was gemaakt voor de kamelen, niet voor schapen dus 🐫🐫🐫

  Geliked door 3 people

  • Hahahaha Margie… even een weetje over die kameel. Ik neem aan dat je refereert aan een uitspraak in de bijbel. Niet dat ik de bijbel ken, helemaal eigenlijk niet zou ik zo zeggen, maar ik heb wel het boek ‘Saving Jesus’ van Miceal Ledwith grotendeels gelezen.

   Uit het boek ‘Saving Jesus’ van Miceal Ledwith, pagina 343

   A Camel and the Eye of a Needle

   Those who maintain the original text of Matthew was in Aramaic not Greek, often cite the well-known New Testament translation: “It is easier for a camel to pass through the eye of a needle, than for a rich man to enter the Kingdom of Heaven.” (Mark 10:25, Matthew 19:24, Luke 18:25)
   In Aramaic, the word for ‘camel’ is spelled identically to the word for ‘rope’, so the correct translation in this case then becomes: “It is easier for a rope to pass through the eye of a needle…” which obviously makes a lot more sense than the former translation, and also forges a connection with the passage on removing a beam from your eye, as quoted in Matthew 7:5 and Luke 6:41-42
   Again, the mistranslation indicates that an Aramaic text preceded the Greek version.

   VERTALING:

   Een Kameel en het Oog van een Naald

   Degenen die beweren dat de oorspronkelijke tekst van Mattheüs in het Aramees was en niet in het Grieks, citeren vaak de bekende nieuwtestamentische vertaling: “Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan, dan voor een rijke om het Hemelse Koninkrijk binnen te gaan.” (Markus 10:25, Mattheüs 19:24, Lukas 18:25). In het Aramees wordt het woord voor ‘kameel’ identiek gespeld als het woord voor ‘touw’, dus de juiste vertaling in dit geval wordt dan: “Het is gemakkelijker voor een touw om door het oog van een naald te gaan…”, wat duidelijk veel logischer klinkt dan de vorige vertaling, en het smeedt ook een verband met de passage over het verwijderen van een balk uit je oog, zoals geciteerd in Mattheüs 7:5 en Lucas 6:41-42. Nogmaals, de verkeerde vertaling geeft aan dat een Aramese tekst voorafging aan de Griekse versie.

   Like

   • Nee Lidy refereerde niet aan de bijbel, Ben niet bijbels aangelegd zeg maar…

    Er is echt een poortje in die muur rond de stad welke zo heet.

    Like

 2. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Israël wereldkampioen injecteren en nu ook aan kop bij massale doorbraakinfecties van COVID-19 Delta mutant o.i.d.

 3. Het gaat er bij velen nog steeds niet in en ik blijf me erover verbazen. Wat is dat toch bij die mensen, ze willen maar blijven vasthouden. De wereld is van het padje af, we hollen door elkaar heen en zien niet meer waar we naar toe gaan. We zien als collectief die trein niet meer, en die komt van alle kanten recht op ons af.

  Dit is dan ook werkelijk de grote selectie met alleen maar verliezers, het is onvermijdelijk omdat mensen niet meer verbonden zijn met het leven.

  Voor de mensen die het zien is het een nachtmerrie, ik aanschouw de onwetenden dan ook met lede ogen. Sommigen zien het gebeuren en snappen ook deze wereld niet meer, het brokkelt af. Het smeult weg, het verdwijnt onder onze voeten en gaat op in het rookgordijn wat ze ons voor houden.

  Geneuzel over PC, racisme, slavernij (slavery for all), sportevenementen, concerten, vakantie en al die belangrijke shit. Alles waarvan ze willen dat we ons bezig houden, lekker oppervlakkig aangejaagd door mindfuck. Al decennia hebben ze de touwtjes in handen en gaat het van binnenuit, als een rot vreet het alles aan. De mensen doen precies wat ze moeten doen, niets. Niets anders dan afleiding en onderlinge verdeling.

  Ze doen ook veel voor de ander en zijn ook daar passievol mee bezig met veel aandacht. Vakantiefoto’s op SM, plaatjes van het eten etc. Continu poseren voor de buitenwereld, de ander, lekker oppervlakkig en leeg. Soms een beetje kritiek, die ook volledig niet eigen is en is geprogrammeerd en om de 4 jaar een vakje inkleuren. Job done.

  Ik denk dat deze mensen zichzelf geselecteerd hebben, net als wij…

  En wat gaan wij doen? Hoe gaat ons team rollen?

  Like

  • Israhell is nooit van de “echte joden” geweest. Ze zijn er na WO 2 slechts naar toe gelokt door de zelfde “valse-joden” die hen aan Hitler overgeleverd hebben. Zij die de gen-therapie injecties overleven zullen dan nu ook “valse-joden” zijn, dan is Palastina verder weg dan ooit.
   De huidige bezetters van Byzantium hebben middels 5e colonnes al grote delen van west Europa bezet. Daarbij is hun expansiedrift best zorgwekkend, met een militair apparaat wat groter en krachtiger is dan die van de hele EU samen. Het lijkt er dus op dat we toch nog een hele lange weg te gaan hebben.
   Overigens heb je dat ene sterretje niet van mij hoor, ik hou niet zo van dat laffe gedrag, kom dan liever met argumenten.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ik zie in het grafiekje niet eens zo hoog staan in Israël want het zijn er 839 op de 100.000. Dat is dan bijna 1 :100 met hun 93% ingespoten personen.

  Like

 5. Zweden lijkt het zo goed te doen, maar gaat wel een heksenjacht op ongevaksten ontketenen, zie https://www.frontnieuws.com/zweedse-regering-geeft-4-miljoen-uit-om-de-ongevaccineerden-op-te-sporen-iedereen-moet-gevaccineerd-worden/ Van een werknemer van de Bilderberger hotels in Garderen het volgende nieuws: er waren de afgelopen dagen in een van de hotels (Heydenborgh) die zwaar bewaakt werden vergaderingen van de Nederlandse, Duitse, Engelse en Franse ministers van Defensie met hun aanhang. Wat ze besproken hebben blijft nog geheim. Er waren tegelijkertijd wel een 100 laagvliegende lichtgrijze militaire vliegtuigen waargenomen door verschillende mensen die vanuit Duitsland richting Noord West (Engeland-Schotland) vlogen. Weet iemand daar meer van ?

  Hierbij een aflevering van de PvdA

  https://vimeo.com/349293115 uitroeiing van autochtonen door import van allochtonen

  Like

  • Antwoord op jouw vraag is dat de leger eenheden gestationeerd gaan worden, Angela Hitler gaat proberen om ons verkopen aan China, daarom moeten de goede legers opschieten. Bij de oosterburen is er namelijk een inval gedaan bij de ministeries van justitie en financiën. Duitsland is bijna bevrijd, hetzelfde als Japan. De Cabal wil het internet af gaan sluiten. Na de terugtrekking uit het midden oosten bestaat de kans dat daar de oorlog uit gaat breken, namelijk iedereen werkt voor dezelfde MAFFIA. De nep Biden regime heeft dringend geld nodig voor 30 september wat ze nooit zal lukken. De white dragon society en de dragon Familie zitten namelijk rond de tafel in onderhandeling met elkaar om op 15 oktober de markt te laten imploderen. Trump is echt onbetrouwbaar, de meeste Trumpers moeten eigenlijk achter Flynn gaan staan. Klaus Schwab de halve Rothschild is gewoon een loopjongen van Carl van Habsburg. Er bestaat ook nog steeds dat de kans dat het volk bewapend gaat worden(door wie onduidelijk), dat we het zelf moeten gaan doen, geen probleem voor mij. Het volgende grote probleem is dat de Cabal bezig is via HAARP om op Las Palma de vulkaan actief te krijgen en dat daar een stuk van afbreekt dat on de zee terecht gaan komen om een mega tsusnami te maken, met alle gevolgen van dien. Ben zelf benieuwd hoe het hier verder gaat, aangezien Tamara en Cora zelf al weg zijn, is dit een teken dat de nep Rutte en Kaag ook zelf weggaan om plaats te maken voor de interim regering?

   Like

  • Niet alleen worden mensen tegen elkander opgezet, ook landen ondergaan hetzelfde lot in een zogenaamd verenigd Europa.
   Verdeel en heers micro/macro want stel je even voor wat als 450 miljoen neuzen dezelfde kant op wijzen, denk dat het dan snel gedaan is met dit circus waar slechts tranen vloeien….

   Like

 6. Dat wordt straks een makkie voor de arabieren om Israël te veroveren.Want de meeste soldaten zijn dan zwak, ziek of liggen onder de graszoden.

  Like

Reacties zijn gesloten.