Op 15 maart 2020 werden alle Nederlanders asielzoekers in eigen land.

Beste Nederlanders.

Begrijpt u eigenlijk wel goed wat u overkomt?

Het WEF/WHO Regime Rutte, thans volledig gecontroleerd door buitenlandse machten als de WHO, het WEF, de VN en Brussel, vaart onder valse vlag. De STAAT DER NEDERLANDEN is een CORPORATIE met vele, vele dochterondernemingen, wijd en zijd vertakt over de gehele wereld. Geregistreerd in Washington D.C. en in staat van faillissement. Er wordt naar een andere aandeelhouder gezocht. De STAAT is een gelijkschakeling met mega concerns als SHELL, UNILEVER, DSM, etc. De Nederlandse staatsburger is een personeelslid, die zorgt via de dochteronderneming Belastingdienst voor de instandhouding van de STAAT en haar handhavingsmiddelen. Vergis u niet: u betaalt belasting om het controle-apparaat in stand te houden.

Wat overkomt ons dan nu – we staan er bij en kijken er naar.

De cruciale datum is de uitvaardiging van een totale lockdown van 14 dagen op 15 maart 2020. Op deze dag zijn alle Nederlanders ASIELZOEKERS geworden, vluchteling in eigen land. Zonder rechten en met steeds meer plichten. Er worden methoden bedacht om iedereen weer binnen te laten op voorwaarden. Vanaf dat moment is de bevolking in gijzeling genomen, niet in de laatste plaats door eigen toedoen. Door NIET te vragen naar de essentiële aanleidingen voor de UITZETTING van alle Nederlanders. Iedereen staat te rammen op de poort om weer naar binnen te mogen. Het domste wat je kunt doen.

(1) Patient ZERO is nooit gevonden. Er zijn namelijk verschillende patients ZERO getraceerd en dat is onmogelijk. De eerste gevallen van corona zijn random geconstateerd, eerst in Brabant – met name in het zwaar vervuilde Q-koorts gebied – later her en der. Contacten waren er onderling niet geweest, dus moest er de theorie van de druppeltjes worden bedacht en het feit dat je zonder ziek te zijn en zelfs zonder symptomen een ander op afstand kan besmetten. Oude gevangenisprotocollen van de CIA werden uit de kast gehaald als de sociale afstandsregels. Handen kapotwassen werd letterlijk genomen. De zinloosheid van de maatregelen werden door niemand aan de kaak gesteld.

(2) SARS-CoV-2 is als virus nooit aangetoond, dit is bevestigd door de geestelijk moeder van de volledig incompetente en gecorrumpeerde PCR-test Marion Koopmans. Deze PCR-test toont niets aan, want is daar nooit voor bedoeld.

(3) COVID-19 is als ziekte tengevolge van dat nooit bewezen virus niet aangetoond. Het is slechts een nieuwe registratie waar Influenza als doodsoorzaak 100% is weggevallen sinds de registratie onder COVID-19.

(4) Een pandemie is van oorsprong een cumulatie van sterfgevallen door één oorzaak. Sinds een aantal jaren is de definitie stilzwijgend veranderd. Een pandemie wordt nu gebaseerd op het aantal (vals)-positieve testuitslagen. De sterftecijfers tonen onomstotelijk aan dat er van een pandemie geen sprake is. Tijdens de lockdown was er zelfs sprake van ondersterfte, de oorzaak daarvan kan worden gevonden in het sluiten van de reguliere zorg. Met andere woorden: de ziekenhuizen bleven leeg en dat scheelde duizenden medische missers per maand.

(5) Grote ondernemingen draaiden én draaien nog steeds crescendo. De kleine ondernemer, de middenstanders, waren de klos en zullen worden weggevaagd, vroeg of laat. Een oude marxistische droom is het elimineren van de middenklasse. Dit is geen toeval aangezien Karl Marx zijn schrijfseltjes baseerde op het Vaticaanse centralisme en werd gefinancierd door het bankenkartel in opkomst. In de grote supermarkten is het ultra veilig: er is nog nooit een gesloten wegens het feit dat het een besmettingshaard was.

(6) De Mainstream Media zijn volledig verantwoordelijk te stellen voor desinformatie, angstporno, het verspreiden van leugens en het onderdrukken van de naakte feiten.

(7) Vrijwel niemand legt het verband tussen COVID-19 en het Acute Radiation Syndrome. Het zijn namelijk exact dezelfde symptomen, als deze zich voordoen. Het verklaart ook waarom de druppeltjestheorie en a-symptomatische besmettingssprookjes in de wereld zijn geschopt. Het is anders namelijk niet te verklaren dat er geen lijn in de verspreing van de besmettingen is te vinden. Zorgcentra en scholen, universiteiten, ziekenhuizen, allemaal brandhaarden en allemaal een 5G installatie op het dak.

(8) De oude griep was er, omdat het seizoen wisselt en er energetisch dingen veranderen. Een griepGOLF ontstaat doordat er een nieuw soort straling op de bevolking wordt losgelaten. Een PANDEMIE is de combinatie van toegepaste nanotechnologie, hoogfrequente straling en het probleem vergrijzing.

(9) Het financiële model staat op klappen, dit wordt de Great Reset genoemd. Maar het is niets anders dan een Grote Onteigeningsoperatie.

Beste Nederlanders, u wordt aan de lopende band belazerd en op het verkeerde been gezet.

We zijn als staatsburger gestript van al onze rechten en ons eigen land UITGEZET. Op voorwaarden worden we weer toegelaten. Dit probeert het WEF/WHO Regime met de zogenaamde coronapas”. Als u hieraan toegeeft wordt u dan misschien wel weer toegelaten, maar het is het begin van het einde. Ook gevaccineerden moeten opkomen voor zichzelf en dit pertinent weigeren. Want ook gevaccineerden zijn vogelvrij, laat u niets wijsmaken. Uw smartphone zal een alarmerend rood kruisje vertonen als u uw zoveelste injectie niet heeft gehaald – zie wat er in Israël gebeurt.

Asielzoekers in eigen land? Nederland is van ons en we moeten het terugpakken, niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Want weet u en begrijpt u wel, wat ons wordt aangedaan? Het is oude wijn in nieuwe zakken, maar even misdadig. In Neurenberg werden ze voor minder opgehangen.

Dat rare WEF-hoertje in Amsterdam kan dan wel beweren dat het ongepast is met een Jodenster/Star of Covid rond te lopen, maar laat het elitaire communistensekreetje haar tanden hier maar eens op stukbijten.

Dieser gesundheitspaß ist sorgfältig aufzubewahren und dem jeweils behandelnden Arzt zur Einsichtnahme bezw. Eintragung vorzulegen. Einem Nichtarzt braucht dieser Paß nicht vorgelegt werden.

Dat laatste zinnetje is veelzeggend. Hieruit blijkt dat de burger in Nazi-Duitsland meer rechten had dan wat het WEF/WHO Regime Rutte thans van plan is. Iedere KWAKBOL die geen arts is kan u om uw pasje vragen. In Nazi-Duitsland was dat dus verboden.

U moet STOPPEN met het trappelen van ongeduld om uw groene vinkje te kunnen tonen. Voor uw pilsje, etentje en museumbezoek. Eigenlijk moeten we de smartphone wegflikkeren.

De BEZETTING is nooit opgeheven…..

17 gedachtes over “Op 15 maart 2020 werden alle Nederlanders asielzoekers in eigen land.

 1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Op 15 maart 2020 werden alle Nederlanders asielzoekers in eigen land.

 2. Zit er al tijden aan te denken om die “smart” phone weg te flikkeren.
  Maar hoe kom ik dan te weten wat de vijand van plan is?
  Nu kan ik zelf nog kijken wat onzin is en wat niet.
  Ben wel geabonneerd op gezond verstand maar heb toch vele malen meer aan bijv HdR en de commentaren.
  Maar 1 ding weet ik zeker, we gaan de goede kant op ondanks dat er zovele wezenlozen de verkeerde kant op sprinten.

  Geliked door 2 people

  • Gezond verstand is prima om te volgen : Weten we ongeveer via de via wat ‘men’ van plan is (het plan achter het plan).
   Helaas toch dacht ik dat Gezond verstand er nml steeds van uitgaat dat het Corona alias Covid-19, 20,21,22,23,24 etc. ad. inf. (sorry grapje) virus bestaat!
   En dat i s nu net de KERN van de zaak. Geen virus —> Geen pandemie!
   Geen pandemie —> Geen PLANdemie —-> Geen PLANdemie —> Geen maatregelen nodig.
   En geen maatregelen dan allemaal effe GEWOON doen JA !!!!

   p.s. en ‘GEWOON’ doen betekent: Geen regering nodig! Wat dan wel?
   Wel….GEWOON een TOTAAL BURGER GECONTROLEERD BESTUUR JA !!!

   Like

  • Markus, heb al 20 jaar een pre-paidje. Toch handig als je in de middle of nowhere met pech of wat dan ook komt te staan, zolang ik hem niet nodig heb staat ie dus uit. Thuis een laptopje, die alleen met de buitenwereld verbonden is als ik internet gebruik. De rest van de tijd komt hier “niemand over de vloer” om het zo maar eens uit te drukken.

   Like

 3. Werden [de hersenen van] de Australiërs al in 2018 voorbereid?
  “The Spanish flu pandemic of 1918 infected an estimated 500 million people, and killed between 20 million and 50 million people. Could it happen again? Dr Kristy Short says it could, and explains how.”
  https://www.youtube.com/watch?v=WIafYHjx04U (11 min.)

  Dr Kirsty Short: In 2013 she was also awarded an NHMRC CJ Martin Early Career Fellowship to go to the Netherlands to work in the Department of Virosciences at Erasmus Medical Centre. She returned to Australia at the end of 2015 and in 2017 she established her independent research group at the University of Queensland. https://www.ws-virology.org/dt_team/kristy-short/

  Like

  • In 1917-1920 was er de uitrol van het nieuwe medium: de radio. Vooruitgang. Absolute noodzaak. Zoals gewoonlijk als iets aan de man moet worden gebracht.
   De eerste golf was een Rockefeller experiment onder Amerikaanse militairen. Niet besmettelijk.
   De tweede golf was een meningokokken-injectie in de burgerbevolking. Niet besmettelijk.

   Het was niet Spaans en het was geen griep. Het was “vaccinatie”. Onveilig maar wel degelijk effectief.
   De “vooruitgang” werd gecamoufleerd met een pandemie. Net als nu.
   “In the process” word je kaalgeplukt op de route naar eeuwig geluk.

   Geliked door 1 persoon

 4. Soms willen slaafse mensen, gewoon slaaf zijn en blijven,( ongeacht wat er met hun gebeurt).
  Kan je niks aan doen, en hoef je je ook niet schuldig over te voelen, of in discussie mee te gaan. Wat je NOOIT mag laten gebeuren, is dat deze slaven voor het leven, je dwingen om hun slaafsheid te volgen.
  Op dat moment is het game over, voor 1 van beide partijen, en zij hebben al gekozen.
  Wat doe jij ?

  Like

 5. Beste Nederlanders.
  Begrijpt u eigenlijk wel goed wat u overkomt?

  Ja dat we tegen elkaar opgezet worden. En dat het domme volk er voor gaat vallen is mijn angst. Ga dan deze shit nog maar eens oplossen.

  Like

 6. Geweldig uitleg weer. Inderdaad wat Jon Rappoport over de nieuwe 330 miljoen emigranten van de V.S. schreef, kunnen we zo naar de rest van de wereld vertalen. Met Nederland als nagenoeg failliete b.v., en één van de beste jongens in de NWO / WEF klas voorop. Wat duidelijk ook failliet is en veel kwalijker, de psychische en morele toestand van de bevolking.

  Like

   • Buiten de grote steden en drukbevolkte gebieden? Het zou zo maar kunnen en de drastische dictatoriale maatregelen verklaren. De plattelands Aussies zijn bepaald niet van overheids bemoeienissen gecharmeerd, en door de uitgestrektheid en soms behoorlijk slechte toegankelijkheid van bepaalde gebieden, moeilijk onder controle te krijgen.

    Like

 7. De eerste COVID-19 golf was t meest heftig tijdens de staged event/valse vlag te Wuhan bedoeld om iedereen in de wereld bang te maken voor een nieuw killer virus waarvan nooit kon worden aangetoond op de vereiste wetenschapsmethdologische wijze dat het de heftige Wuhan klinische taferelen veroorzaakte.

  Na in oplopende mate gedurende meer dan twintig jaar bestraald te zijn met mobiele megahertz en wifi gigahertz microwaves werd het de hoogste tijd om de echte killer namelijk een nieuwe vorm van door licht ioniserende straling veroorzaakte stralingsziekte op de flobale populatie los te laten.

  Met alleen microwaven vanuit de mobiele telefonie-masten was dit nog niet gelukt, maar met toenemende biljarden aan grafeenoxides en ander nanogif in de injectiespuiten valselijk aangeduid als griep en heden als covidvaccinaties is het NWOWEFORUM/UNECBIMFWHO genocidale doel bereikbaar geworden.

  Onder het valse voorwendsel van telkens nieuwe varianten en mutanten kunnen de komende jaren nog vele hoogst effectieve uitroeiende Covid-21/22/23 golven worden gecreeerd die in werkelijkheid in aanzienlijke mate neerkomen op golven van stralingszieken en stralingsdoden. Een breed spectrum aan biologisch negatieve factoren onder de meerderheid van de chronisch zieke en overbelaste bevolkingen helpt ook een handje mee.

  Wanneer trekken wij de stekker uit ons tyrannieke nep-democratische systeem? Na alle subversieve en opruiende propaganda in de door pharmakartel gekochte massamedia wordt het de hoogste tijd dat de bevolking opkomt voor zn welbegrepen eigen belang te weten de oude grondwettelijke vrijheden die grof zijn geschonden door de Rutte Junta.

  Like

Reacties zijn gesloten.