Gevaccineerd betekent vaak ook gechipt. Bluetooth weet u te vinden.

Als de gevaccineerden geïnformeerd zouden zijn geweest, dat er in sommige gevallen een chip met de spuit wordt ingebracht…..

Als een kudde vee wordt u behandeld. Een hond of een paard wordt ook niets gevraagd. Dieren hebben het voordeel dat je ze niets hoeft voor te liegen in tegenstelling tot de mensheid. Alles is gebaseerd op die ene leugen: er waart een besmettelijk virus rond en u gaat er aan dood.

Dr. Chinda Brandolino verwijst naar de technologie die het mogelijk maakt voor de Bluetooth om codes te lezen in ingeënte personen

In een interview voor Conversations with Evelyn Bergelund verwees Dr. Chinda Brandolino nogmaals naar de  nanoprocessor die in vaccins werd gedetecteerd. Deze keer breidde ze het onderwerp codemetingen verder uit met Bluetooth-technologie.

Hieronder geeft Orwell City  het sleutelmoment.

Hoe wordt de Bluetooth-code weergegeven? Degene die kan worden gelezen na vaccinatie. Hoe kan dat gebeuren? 

Dr. Chinda Brandolino: Het is gewoon een metalen nomenclatuur die wordt geïntroduceerd. Denk dat een nanometer een miljoenste van een miljardste moet zijn. Onze geest kan de grootte van zoiets kleins niet waarnemen, of wel? Dus die inscriptie wordt uiteraard geregistreerd op de inentingsplaats van het vaccin. Niet in de rest van het organisme, maar op de inentingsplaats van het vaccin. Je kunt het zelf verifiëren, hè? 

Dat is ontwikkeld door een zekere Hugh op verzoek van Bill Gates. Hij bestudeerde hoe die code destijds met een onuitwisbare inkt in het DNA in het menselijk lichaam kon worden geïntroduceerd. Natuurlijk moet het materiaal van metaal zijn. Ik zeg het je nogmaals,  het moet een zender en ontvanger van microgolven zijn. Daar is het dan. Ieder van jullie kan het verifiëren. 

Dit is lang geleden gewaarschuwd. Het was, laat me denken… Luc Montagnier had er al voor gewaarschuwd. Ook anderen zoals Dr. Hamer. Er waren al dertig jaar geleden artsen die waarschuwden dat er een soort chip zou worden geïntroduceerd met het label waarmee ze konden worden geïdentificeerd. Een soort streepjescode.

Evelyn Bergelund: En Luc Montagnier heeft ook gevraagd om te stoppen met vaccineren.

Dr. Chinda Brandolino: Sorry?

Evelyn Bergelund: Luc Montagnier heeft gevraagd om te stoppen met vaccineren.

Dr. Chinda Brandolino: Ja, ja, ja, ja, ja. Luc Montagnier moest ontsnappen. Ik denk dat hij in Japan is. Hij moest ontsnappen uit zijn eigen stichting in Zwitserland. De vervolging is intens. 

Evelyn Bergelund: Ja, dat is het.

Dr. Chinda Brandolino: Ik weet niet of ik u heb geantwoord. Eigenlijk  moet die code worden gemarkeerd in metaalinkt of in metaal op de plaats van inenting.

Evelyn Bergelund: Ik heb ook video’s gezien, zoals wanneer ze de mobiele telefoon naar mensen brengen met Bluetooth-actief, en het pikt een code op. En niet alleen dat, Chinda, maar als je…

Dr. Chinda Brandolino: De applicatie waarmee we de code krijgen is Bluetooth.

Evelyn Bergelund: Ja.

Dr. Chinda Brandolino: Wanneer u het activeert, zoekt het naar een apparaat.

Evelyn Bergelund: Dat klopt.

Dr. Chinda Brandolino: Wanneer u Bluetooth activeert in een mobiele telefoon, zoekt het naar apparaten. In dit geval zoekt het naar het apparaat dat is ingeënt. 

Evelyn Bergelund: Dat klopt.

Dr. Chinda Brandolino: Maar dat is op de inentingsplaats.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en, als je er zin in hebt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

12 gedachtes over “Gevaccineerd betekent vaak ook gechipt. Bluetooth weet u te vinden.

 1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Gevaccineerd betekent vaak ook gechipt. Bluetooth weet u te vinden.

  • Piep piep piep piep piep piep piep piep….piep PLOF !

   Ik lees net er nogal wat bekende personen plotseling overlijden. Veel sporters, ene vrouw van Temptation Island(25), Oeraloprichter Joop Mulder(67), wielrenster Olivia Podmore(24), Max Trenning, voetbalamateur Jens (27), darter Kyle Anderson(Australië) (33), Surinaamse voetballer Ivanildo Rosenblad(24), Museumdirecteur Mirjam Moll(54) enz.
   Staat niet bij of ze zijn gevaccineerd/geinjecteerd !!! Maar mij persoonlijk lijkt het zeker niet onwaarschijnlijk.
   Misschien -als dat zo doorgaat- gaat er hoop ik eens een het lampje branden bij de mensen …

   Geliked door 1 persoon

 2. Het lijkt mij allemaal moeilijk te controleren voor gewone mensen, maar ik ben ervan overtuigd dat vrijwel alle ziektes behandelbaar en te genezen en meetbaar zijn , maar dat dit bewust niet gebeurt omwille van geld.Ik heb jaren geleden toen het grote publiek nog nergens van wist ooit ergens gewerkt en klonen gezien van dieren (oa stier Herman)die zo levensecht zijn dat ik eigenlijk nergens meer van opkijk.Destijds is dat project gestaakt, maar achter de schermen gewoon verder gegaan!. In 40/45 was o.a.Mengele hier al mee bezig. In feite ben je gewoon een junk en de leveranciers zijn dealers die je afhankelijk maken omwille van geld dus controle en dus macht.In feite zijn mensen een wegwerp produkt geworden!
  Genezing betekent weg centen! dus daar hebben ze geen belang bij. Geloof me als ik zeg dat in feite een kleine groep (mensen??) nooit genoeg zal hebben, ook al bezitten ze ontelbare miljarden. Het moet altijd maar meer!, meer! en meer!. En dat anderen daarvoor het leven laten interesseert ze geen ene moer, als hun sterretje maar schittert! Daarom is bijvoorbeeld volksmedicijn cannabis die goedkoop is en heel breed inzetbaar is ( Meer dan 5000 toepassingen) verboden.
  Het doet mij een beetje denken aan dynamiet en kruit dat bedacht is om in te zetten als hulpmiddel om bijvoorbeeld gesteente op te ruimen voor ontginning en het begaanbaar maken van gebieden om ergens naar toe te kunnen. Een tijdje later kwamen zieke breinen erachter dat je anderen(mensen en dieren) op een hele gemakkelijke manier, vanaf een veilige afstand ook kon opruimen. Dus ik kijk er niet van op dat een chip de bedoeling en al lang gerealiseerd enmeetbaar is Want die ontwikkelingen gaan gelijk op

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik moet plotseling aan Beatrix met haar boeketje in de hand, wat waarschijnlijk de afstandsbediening van Claus camoufleerde.
  Zou Claus misschien probe puppe zijn geweest?

  Like

 4. Ik heb Bluetooth gescand in een straal van 10 meter,
  en op de arm van 2 gevaccineerde collega`s (Pfizer)
  maar beide testen waren negatief.
  Magneettest een tijdje terug was wel positief,
  hij bleef duidelijk plakken…

  Like

Reacties zijn gesloten.