Grafeen op zonnepanelen? De volgende milieucatastrofe om een milieuramp te voorkomen.

U dacht met een verbod op PFAS de klimaatlobby de das om te doen?

Kijk even naar het korte enthousiaste filmpje en dan begrijpt u hoe het ene probleem met een veel groter probleem kan worden opgelost. Zo werkt het tegenwoordig.

Dus de volgende stap is nanomateriaal op je dak.

Na uitloging via het hemelwater de grond in en via de voedselketen alsnog in je bloedbaan, waar het bloedproppen veroorzaakt.

De modus operandi is vrij doorzichtig. Creëer een probleem wat er feitelijk niet is en los het op met nog veel grotere problemen, die je niet ziet. Het gedram oop PFAS is afleiding van het echte probleem: Grafeenoxide. De hele wereld schijnt er mee te moeten worden vergiftigd en het is dan ook al 10 jaar aan de gang.

Daar hebben we ons biowapen dan.

BRON: https://www.grapheneuses.org/graphene-solar-panels/

TIP om met grafeen rijk te worden:

How You Can Turn $200 into $500,000. Get RICH with Graphene!

16 gedachtes over “Grafeen op zonnepanelen? De volgende milieucatastrofe om een milieuramp te voorkomen.

 1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Grafeen op zonnepanelen? De volgende milieucatastrofe om een milieuramp te voorkomen.

 2. “Niets doen is geen optie”
  Dat is echt zeker jammer voor de mensen die menen dat alles vanzelf wel weer goedkomt.
  Uit zeer betrouwbare bron (mezelf) kan ik mededelen dat er velen geïnteresseerd zullen zijn in die onderste link bij het artikel. Zelf ben ik afgehaakt bij die 10 dollar voor dat rapportje, maar dat terzijde. Geld verdienen staat bovenaan de lijst bij de gemiddelde medemens, zeker nu het op de bank laten staan alleen maar verlies opbrengt. Men investeert overal in als het maar geld genereert, vooral crypto valuta is razend populair vanwege de “snelle winst” als je geluk hebt bij de roulette. Geen gein, ik had collega’s die van de ene op de andere dag met auto’s rondreden die de waarde van hun koophuis aardig gingen benaderen.
  Zeker weten dat velen inmiddels ook big pharma gevonden hebben, dergelijke rendementen kan je onmogelijk laten liggen toch?. Heeft iemand enig idee waar zijn pensioentje in zit? Nou ik niet hoor, als je dat probeert uit te vogelen krijg je stekende koppijn van, het merendeel zit verspreid in private equatie en hedgefondsen en waar die het weer rondpompen????? En op hun eigen rekeningen, uiteraard.
  Kortom, in onze zucht naar geldelijk gewin doen we alle ellende feitelijk onszelf aan.
  Straks in die houten jas neem je echter helemaal niets mee, slechts je eigen gecorrumpeerde zwarte ziel.
  Als het aan Brussel ligt zullen je kinderen er ook geen plezier meer van hebben.
  https://www.hollandgold.nl/nieuws/eu-wil-alle-bezittingen-van-burgers-registreren
  En voor alle liefhebbers van crypto, hier volgt vast een waarschuwing voor wanneer je al dan niet moedwillig voor langere tijd van internet verstoken bent, en dan ook echt helemaal geen cent meer te makken zult hebben.
  https://www.weer.nl/nieuws/2021/toekomstige-zonnestorm-kan-internet-platleggen
  Zoals ons Franse keuterboertje Nooitgedacht een paar artikels terug al opperde, we moeten zand in de motor gooien om hem tot stilstand te brengen. Dat is ook naar mijn idee de enige optie die we hebben om zonder eigen bloed te vergieten de vijand op de knieën te krijgen. Massaal stoppen met meedoen, en dan ook echt met alles. Als eerste met het rondpompen van je zuurverdiende centjes, die het systeem overeind houden.

  Like

  • Hoi Blackpeat, dit “Franse keuterboertje” heeft echter zijn schapekes wel reeds op het droge en gaat op zijn manier verder de motor van deze waanzinnige wereld stop te zetten.

   Groet,

   Geliked door 2 people

   • The future depends on what we do in the present.

    In a gentle way, you can shake the world.

    Ghandi…ooit in de vorige eeuw heb ik een scriptie over Ghandi geschreven. Met GOeD resultaat!!! Leer-kracht overbluft 😜 een 9 voor schrift én mondeling.

    Where there is love there is life…

    Je schaapjes op het droge Nooitgedacht, dan kan de Wereld lam gelegd worden.
    💃

    Like

 3. Vorige week nog tegen mijn tandarts gezegd dat er in die spuiten zo’n 95% Graphene Oxide zit. Huh, WAT!!! was zijn antwoord. En hoe weet je dat? Nou, staat gewoon op internet. Hij met beklap en ik zonder. Mag dat ding af, vroeg ik want ik kan je niet verstaan. Het verbaasde gezicht sprak boekdelen. We kregen er een gesprek over. Mijn vraag aan hem: je schrijft dit toch ook niet op? Alles wordt hier genoteerd. Heb mijn EPD opgevraagd … Leuke dingen staan er in … Zou iedereen eens moeten doen.

  Like

  • Waarschijnlijk gaat het om 95% van de aanwezige vaste deeltjes (solids) en niet om 95% van de totale inhoud.
   Er zit namelijk ook vloeistof in de killshots en grafeenoxide is geen vloeistof.

   Like

 4. Grafeenoxide lijkt wel een universeel toepasbaar wondermiddel.
  Nog beter dan titaandioxide (E171) wat je kunt vinden in o.a. supplementen en wegenverf.

  Like

 5. Dus hiermee wordt het land door die zonnepanelen bedekkende gebouwen, weilanden en de (gevaccineerde) mensen om getoverd door het 5G netwerk toch een enorme magnetron. Dan is alles vergiftigd en iedereen werkt onbewust daar aan mee. Dan is de energie transitie wel heel erg letterlijk te noemen en zelfs dat je persoonlijk een onderdeel van bent geworden. Dan was mijn ingeving om water zuiveringsapparaten aan te schaffen nog niet een zo slecht idee geweest. Wat mij de laatste tijd op viel was dat er een zwarte gloed achter bleef als ik mijn bad leeg liet lopen. De warmtewisselaar toen geheel schoon gemaakt, maar dat loste niets op en nu ik een waterfilter er tussen heb gezet is het probleem weg en mijn drinkwater is met die zuiveringsfilter ook mijn PH waarde omhoog gegaan van 6,5 naar 7. Nu smaakt het water ook veel zachter en lekkerder. Het is nog geen bronwater kwaliteit maar al een hele verbetering.

  Geliked door 1 persoon

 6. Even vertellen dat ik al TWEE weken Geen nieuwsbrief meer in mijn boxje krijg die ik absoluut niet wil missen na zoveel jaren. Pleas help !

  Like

Reacties zijn gesloten.