5G – Zelfs op het strand word je gefrituurd. En niet door de zon.

Op de Spaanse stranden mag je nu weer komen zonder een muilkorfje op. Mits gevaccineerd en aangeleerd afstandelijk spastisch gedrag met een actieradius van 15 decimeter. Maar dat je daar beter weg kunt blijven wordt aangetoond door metingen van een badgast, die daar een dagje met haar kinderen vertoefde. Na enkele uren van barstende hoofdpijn is ze toch maar eens gaan meten hoe erg die straling op een strand is.

ORWELL CITY: Niet-ioniserende straling meer dan 50 keer wat maximaal is toegestaan in de open lucht

Ze zijn ons letterlijk aan het frituren”.


Nieuwe metingen van pulsen tussen het niet-ioniserende en ioniserende bereik, ook bekend als Tsjerenkovstraling,zijn gedaan op stranden in Spanje.

In een video opgenomen en gedeeld door een volger van La Quinta Columna, is te zien hoe de waarden 50 keer hoger zijn dan normaal op het strand van Malvarrosa in Valencia. De vrouw heeft dit geregistreerd met een  BR-9A meter.

Terwijl de vrouw uitlegt wat ze opneemt en vragen stelt, beantwoordt de biostatisticus en directeur van La Quinta Columna ze ook voor iedereen die een van deze meters wil aanschaffen en te weten komen wanneer ze iets ongewoons meten.

Ricardo Delgado: Nu zal ik je nog een video laten zien, zodat je kunt zien wat er echt gebeurt op de stranden. En ook in de rest van het land. Dit is wat er echt gebeurt. Dit is de zesde golf die eraan komt.

Ik ben op het strand van Malvarrosa. Met Misha. Ik lig daar al een tijdje op het strand en ik heb hoofdpijn die je je niet kunt voorstellen. En nou, ik was bijna vergeten dat ik dit in mijn tas had en ik zei: “Kom op! Laten we eens kijken welke waarden het registreert. Wat is de reden voor deze hoofdpijn?”

Ricardo Delgado: Wel, hier op het strand 18.000 μW/m² – 19.000 μW/m². Kom op, ik begrijp het niet. Ik begrijp deze waarden niet, maar in dit blokdiagram die je verhoogd ziet zijn gemeten pulsen van 59.000 μW/m² en 40.000 μW/m².  

Kijken! 52.000 μW/m². Daar liet het het zien. Wacht even en kijk of het teruggaat naar 52.000 μW/m². Maar al deze metingen zijn hier 50.000 μW/m². 49.000 μW/m². Het piept. Ik weet niet of je het hoort, maar het piept. 48.000 μW/m², 54.000 μW/m². En je ziet dat het pulseert.

Dit is hier in Valencia, aan het strand van Malvarrosa. Ze zijn ons letterlijk aan het frituren.

En waarschijnlijk, zoals u weet, is het mogelijk dat dit apparaat bewust is gewijzigd en waarden registreert die wellicht nog lager zijn dan de echte waarden. Het is gewoon normaal. Op het strand heb je veel dekking nodig, toch? Om verbinding te maken met het internet op het strand, hè?’ [Belangrijk!]

Een normale dag op het strand. Vandaag is het 7 september — als ik me niet vergis — 2021.

Ricardo Delgado: Iemand hier vraagt welk apparaat dit is. Het is de BR-9A. Ik schrijf het later wel op. Het is een apparaat dat niet-ioniserende straling meet, maar dat logischerwijs ook de gezondheid schaadt. Het is de straling die afkomstig is van GSM antennes. De eerste band in rood meet in μW/m², rechtstreeks van de antennes, 52.071 μW/m². Absurd! Het gemiddelde tarief in W/m² is de blauwe band. En de μT, de magnetische veldsterkte, is de groene band.

Dus dit zijn de waarden. Kijk naar de diagrammen. Kun je ze zien? Met al die kinderen hier die naast het park speelden, net naast het park waar mijn kinderen speelden. En dit piept nog steeds. Kijk hier eens naar. Ik ben op een vast punt. Ik ben niet verhuisd zodat je het kunt zien. Het leest consequent 50.000 μW/m². Maar wat is dat? Wat betekent dat?

Ricardo Delgado: Het normale zou in het beste tempo 1,0 μW/m² in de bovenste band zijn. En buiten meten. Binnenshuis zou het 0,1 μW/m² zijn. Dus hier zou het 500 keer boven normaal zijn.

Waarom meet het tot 50.000 microwatt of wat het ook is hier op het strand? Downloaden we films op het strand? Ik begrijp het niet. Hier zie je, als ik wegloop, nemen de waarden af. Tenzij ze de antennes onder het zand hebben. Ik weet het niet. Ik kan niet eens zien waar de antennes zijn. Want dat is iets wat ik niet kan visualiseren. Ik weet niet waar ze zijn of dat ze gecamoufleerd zijn in die palmbomen, of ik begrijp het niet. Ik begrijp het niet. Nu weet je wat hier gebeurt. Je kunt zien dat we niet eens kunnen ontspannen op het strand omdat we hier vertrekken met hoofdpijn die je je niet kunt voorstellen. Oh jee!

Ricardo Delgado: Waarschijnlijk zijn de antennes gecamoufleerd in de lantaarnpalen, of God weet waar. Je hebt de modellen van de nieuwe antennes al gezien, nietwaar? Er zijn er zelfs enkele in de riolen en andereplaatsen.

In feite is het geen 50.000. Het is 50 (punt) wat dan ook. En, zoals ik al zei, het maximum is 1,0 μW/m² buiten. Vanaf dat gezegd zou de toegestane limiet zijn. En binnen 0,1 μW/m². In dat geval, als het 50 (punt) is wat het ook is, zou het ongeveer 500 keer meer zijn dan normaal. Dat is in termen van niet-ioniserende straling. Afgezien van de thermische effecten die het kan hebben… Sorry, de thermische effecten die het kan produceren, die minimaal zijn, zijn er belangrijke biologische effecten. Het probleem is dat er een nieuw element is dat een vermenigvuldigende eigenschap heeft.  En dat is precies grafeen. En het slaagt erin om de GHz-frequentie, in principe niet-ioniserend, te vermenigvuldigen tot het bereik van de eerste ioniserende, in die beroemde  Cherenkov-stralingen. Het vermenigvuldigt zich tot duizend keer en lokaliseert ze in de THz-band. En grafeen, in het bijzonder, is het nanomateriaal dat deze eigenschap heeft. Dus op het moment dat dit in het lichaam wordt geïntroduceerd – we worden er ook mee besmuit – wordt de persoon van binnenuit en van buitenaf bestraald. En dit staat bekend als  acuut bestralingssyndroom of chronisch bestralingssyndroom. Dat wil doen, COVID-19 en aanhoudende COVID-19.  Ik zeg dit de hele tijd voor alle nieuwe gebruikers die meedoen.

Dus alle behandelingen die werken tegen bestraling (antioxidanten, lithium – zoals we gisteren zagen – myeloperoxidase, onder anderen) zijn precies dezelfde behandelingen die werken tegen COVID-19.

Het officiële rookgordijn is een viraal biologisch agens dat niemand heeft geïsoleerd, gesequenced of gezuiverd.

Zelfs als je wordt verteld: ‘Nee, er is een Universiteit van Zaragoza die het heeft…’

Nee. Wat ze hebben is een virtuele constructie geassembleerd met een computeralgoritme. En daarom weten we dat grafeenoxide de echte gevallen veroorzaakt van dit vermeende fictieve biologische agens genaamd SARS-CoV-2.

Als u opmerkingen of informatie heeft voor La Quinta Columna, dan kunt u verwijzen naar hun officiële website. Volg ze op hun officiële kanalen op  Telegram,  Instagram,  Youtube  en  Twitch. Als u rechtstreeks contact wilt opnemen, stuurt u ze een bericht naar:  tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.

Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La QuintaColumna. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanstalige wereld die geweldig werk leveren bij het ontmaskeren van de plandemische).
Orwell City vat video’s samen, transcribert, vertaalt, bewerkt en subtitules, zodat iedereen meer te weten kan komen over de schokkende ontdekking die ze hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en, als je er zin in hebt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

Orwellito.

7 gedachtes over “5G – Zelfs op het strand word je gefrituurd. En niet door de zon.

  1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.5G – Zelfs op het strand word je gefrituurd. En niet door de zon.

  2. Het meten van veldsterktes is een vak apart. Laten we daar eens mee beginnen. De meter br9a die je noemt is een simpel meetapparaat die veldsterktes meet, zowel elektrisch als magnetisch tot 100 MHz. Men claimt ook de vermogens dichtheid van antenne energie te kunnen meten tot 5 GHz. Antennes die tegenwoordig gebruikt worden in lantaarnpalen, bushokjes, ed
    zijn zg. smallcels. Die hebben een beperkt zendvermogen van enige honderden miliwatts. Vlakbij een antenne meten is onverstandig, omdat je dan waarschijnlijk in het nabije veld meet. Hier is geen correlatie tussen het E en H veld en wordt ook wel HF gaos genoemd. Je moet dus altijd in het verre veld meten. Dit is met een simpele formule uit te rekenen. Veldsterktes in V/m zijn lineair en dat betekent dat de veldsterkte met de helft afneemt als de meetafstand verdubbeld. Power density of vermogens dichtheid is kwadratisch en neemt dus kwadratisch af naarmate de meetafstand verdubbeld. Je houdt dus al vrij snel niets meer over. Het meetgebied van de br9a beperkt zich tot 100 MHz en bevindt zich in het gebied van niet ioniserende straling. Daar waar dit gebied over gaat in ioniserende straling bevindt zich UV licht met een golflengte van 10-400nm. Dat is waarom UV licht ook bepaalde vormen van huidkanker kan veroorzaken. De br9a meter kan in dat gebied niets serieus meten, dus ik zou daar niet al te veel waarde aan hechten. Ik ben wel van mening dat toekomstige 5G frequenties op 20 en 60GHz serieus onderzocht moeten worden, en ben ook absoluut voorstander van hier voorzichtig mee om te gaan.

    Like

Reacties zijn gesloten.