30 gedachtes over “Bevelschrift

 1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Bevelschrift

 2. Ik snap dit helemaal, maar vraag me af hoeveel van de 250.000 demonstranten dit snappen. Het gros zal de diepgang van deze webpagina niet kennen. Vraag aan de lezers en admin, hoe krijgen we het voor elkaar dat alle demonstranten dit gaan roepen en blijven tot ze opdonderen en het leger onze kant kiest op die bewuste dag. Ik denk er zelf ook over na.

  Geliked door 3 people

  • Ik denk dat vertegenwoordigers van Wij het volk, en dan ook nog met genoeg juridische kennis, eerst eens in gesprek moeten gaan met de Amerikaanse ambassadeur, en de hoogste in Rang van de SHEAF, er zal een strategie bedacht moeten worden, anders krijgen wij direkt een burgeroorlog, wat denk je van die oranje gezinden, die zijn vaak ook nog zeer gelovig.

   Like

   • @lycata100, de neporanjes zijn bezig om het laatste restje goodwill bij de bevolking te verspelen, want ook de klassieke ‘oranjeklanten’ hebben steeds meer hun bekomst van dit overbodige & kwaadaardige instituut. Staatshoofd jhr. Willy van A. heeft zonder scrupules de eerste lockdown, spoedwet, tweede lockdown en de avondklok gecontrasigneerd (ondertekend). Als Bilderberger, lid van The Committee of 300 & erecommandeur van de Johanniter Orde (sinds 1099!) moet hij op z’n minst sinds 2010 op de hoogte zijn van de hoed en de rand wat betreft de huidige plandemie om the great reset van hakenclaus in te voeren. Zijn echtgenote sinds de 33ste dag van 2002 Màx Z. is hakenclaus trouwens zeer toegewijd, maar dit terzijde.
    Ieder jaar incasseert Van A. op illegale wijze miljoenen subsidies van onze roverheid om het kroondomein in stand te houden, dat nota bene in 1959 door zijn opoe Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) aan het Nederlandse volk is geschonken. Als ‘kers op de taart’ wil onze vorst, dat het kroondomein tussen 15.09 en 15.12 is afgesloten voor het goyim/sheeple, zodat hij daar met familie en vrinden ongestoord kan jagen.
    Het Engelse nepkoningshuis is het voorland voor de neporanjes, want de problemen daar stapelen zich in een rap tempo op. Via de Jeffrey Epstein/ Ghislaine Maxwell honey trap is Andrew, hertog van York op een definitief zijspoor gezet, want zijn slachtoffers willen gerechtigheid.
    Harry, zoon van Charles hangt de vuile was buiten en moet ondertussen weten dat zijn in april van dit jaar overleden grootvader Philip, hertog van Edinburgh betrokken was bij de moord op zijn moeder Diana, princess of Wales op 31.08.1997 in Parijs. Overigens is Harry ook geen onbesproken blad, want op internet circuleren foto’s waarin hij als satanist het teken van de bok maakt.
    Tenslotte komt ook Charles steeds meer in het nauw, want een van zijn naaste medewerkers Michael Fawcett heeft voor The Prince’s Trust (voor jongeren in een achterstandssituatie) 1,5 miljoen pond van de Saoedische zakenman Mahfouz ontvangen, waarvoor deze obscure zakenman rijkelijk werd beloond met een lintje: Knight Commander of the British Empire (MBE). De Britse tabloids ruiken bloed, zijn er boven op gesprongen en laten hun prooi niet meer los.

    Like

  • Hoeveel van die 250.000 het echt begrijpen? Inderdaad “gerkamphuis”, dat vraag ik mij ook af. Laten we er geen doekjes om winden, die hele optocht is om te beginnen al door de gecontroleerde oppositie georganiseerd. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat de nsb/gestapo en hun romeo’s zich ingehouden hebben, en de vele “kopstukken” die meeliepen zal daarbij ook nog geholpen hebben.
   Leuk “interviewtje” met virusdeskundige annex dansleraar Willem Engel.

   Die open en bloot de besmettingsmythe staat te verdedigen. Let ook even op zijn vele groupies, die waren daar alleen maar om leuk met Willem te knuffelen, handjes te schudden, en om met hem gezien te worden. Om te kotsen, het bevestigd maar dat als je met de kudde meegaat je altijd door de stront loopt te sjokken, en waarom je mij niet op dat soort evenementen absoluut niet tegen zal komen.
   Ook veel positieve bijval in het “alternatieve circuit” op de toespraak van dat nieuwe wonderkind van Meijeren van de FVD, mensen leren maar niet dat wat politici roeptoeteren niet hetzelfde is als wat ze daadwerkelijk doen. Als het de FVD, en voor mijn part ook een PVV echt menens is dan stappen ze nu onmiddellijk uit de 1e en 2e kamer, zweren hun eed aan de koning af en nemen het voortouw om een echte volksbeweging op poten te zetten, die ook nog eens een deuk in een pak boter kan slaan. Dan kunnen ze meteen bewijzen dat ze ook in staat zijn om hun praatjes in daden om te zetten.
   Krijgen we er al beelden bij? Nee, ik ook totaal niet.

   Geliked door 4 people

   • Dus als zelfbenoemde, oppermachtige en alwetende God ga jij dat – zonder eigenlijk ooit iets positiefs te hebben bijgedragen – allemaal oplossen!?!
    Goed bezig! 👍

    Like

    • Helaas moet ik jou en de zeer vele andere “jacques” teleurstellen. Jullie zullen net als ik toch echt zelf je shit op moeten lossen. Wat is eigenlijk de positieve bijdrage van de “jacques”? Het achterna lopen van valse profeten, zodat we net als in ’45 weer gewoon met een zelfbenoemde elite van land en volksverraders aan de macht opgescheept blijven zitten? Dan wens ik je veel geluk met je streven naar het “oude normaal”, ik ga voor een echt nieuwe. Eentje die mij past en niet de bovenlaag van de huidige maatschappij.

     Like

  • Er is een hele beweging bezig op Telegram over dat bevelschrift met uitleg en formulieren en al
   https://t.me/c/1533898962/4880
   en ? het loopt als een trein en van gelijke kracht als een heeeele dikke demonstratie want er zijn al massa’s bevelschriften verzonden en gebracht .. en de baas is ook afgezant van Trump zeg maar de Canadeze ‘Koningin ‘ en SHAEF die hier van op de hoogte zou moeten zijn . Canada loopt ook als een trein ;
   https://t.me/romanadidulo/2178

   Like

  • @Helena: Of bezet wordt door volksordetroepen en eens een keer géén LEUGENS, Bagger en Stront gaat uitzenden [[zoals b.v. en o.m. dat regenboog en transgender gedoe notabene voor kinderen zelfs ]], maar ware Journalistiek met diepgang en analyses van het werkelijke gebeuren in de wereld en wat daarvoor(geschiedenis) en daarachter(bedoeling(en)) zit!!!

   Like

 3. Onze echte hoop inderdaad. met de volgende snelkoppeling komr er een ontmaskering, van een hoge bank functionaris, die een boekje opendoet over de werkelijke handelswijzen van de “duivels” die de wereld besturen. Hij is gelukkig tot inkeer gekomen en vertelt ons de waazin van die gasten, waar Rutte en Kaag, en ook ons koningshuis deel van uit maken. Gruwelijk moordenaars zijn het.

  Er zijn 2 zaken die tot hoop leiden: Het pentagon en wat ik noem “het licht” in juli 2022.
  Van dit nieuws ben ik zó geschrokken. Wellicht is dan een moordaanslag op honderden miljoenen middels “vaccinaties” peanuts voor dit psychopatisch tuig. Alleen de doodstraf is goed genoeg voor ze.

  Geliked door 1 persoon

  • peters.Bedankt voor uw artikel,ik weet al jaren dat de wereld geregeerd wordt door de satanische globalistische elite.Ze offeren baby,s drinken hun bloed,verkrachten en vermoorden kinderen.Onder politici wereldwijd (vrijmetselaars) zitten ook van deze monsters.

   Geliked door 1 persoon

 4. eerst zien en dan geloven !er is al meer gezegd wat niet uit kwam dus vandaar dit antwoord dan zal nederland heel blij zijn !

  Like

 5. Er zal een keer actie ondernomen dienen te worden. De gigantische manifestatie als op 5/9/’21 te A’dam geeft MOED om tot dergelijke actie over te gaan, geeft VERTROUWEN om tot actie over te gaan en heeft onze gewenste toekomst absoluut verhelderd!
  Liefde, Vrijheid, Saamhorigheid (in verscheidenheid en in verschillendheid).

  De “tegenpartij” heeft, reeds nu, te maken met interne strijd (verschil van mening over het idee hoe te handelen). Steeds meer en steeds grotere scheuren verschijnen er in hun muur. En dat is natuurlijk ook de bedoeling van de natuur, van de kosmos, van het collectieve bewustzijn.

  Ook in de VS massale bijeenkomsten en ervaring van SAAMHORIGHEID: https://www.bitchute.com/video/a6164TunIyOC/

  Geliked door 1 persoon

  • Laat me er dit aan toe voegen: zelfs al zou deze manifestatie een kwestie van gecontroleerde oppositie zijn, dan nóg heeft het een krachtige uitwerking op het collectieve onder-/bovenbewustzijn.

   Ouroboros: de slang zal zich in de eigen staart gaan bijten; reken maar!!! Heb hier vertrouwen in.

   Waarom maar voortdurend in de angst leven dat “wij” (de mensheid) het zal verliezen van haar onderdrukkers? Meer dan om de realiteit, gaat het om het bewustzijn: wat verwachten wij ten diepste? Dát zal zich gaan manifesteren, dát gaat zich uitkristalliseren. Dát is de nieuwe tijd, het nieuwe normaal (hetgeen wij zeker níet op al onze scholen aangereikt krijgen). Wij zijn zélf de scheppers van onze wereld, van onze (gezamenlijke) beleving. Is dat immers ook niet wat de administrateur van HdR/BBC telkens integraal verkondigt? ! De nieuwe samenleving; op een hoger bewustzijnsniveau. (En daar hoort zeker ook een tribunaal bij.)

   Twee voorbeelden van bewustwording:
   http://operationeducation.activehosted.com/index.php?action=social&chash=821fa74b50ba3f7cba1e6c53e8fa6845.3398&s=5a9a4e8737a3e35fc5f2d9c0495febb2
   https://www.youtube.com/watch?v=pizQ0mkAjVc (Hartverwarmend om te zien, naar mijn mening.)

   Geliked door 1 persoon

 6. De grondwet is in 1983 en daarna ook nog eens weer gewijzigd (met het oog op je weet wel plan) maar blijkbaar niet legaal dus die aanpassingen.

  Like

  • Ja, M.W.,
   “De grondwet is [in 1983 en daarna ook nog eens] weer gewijzigd.”

   Maar WIE hebben dat geeffectueerd???
   Ben jij het daar telkens mee eens? Of denk je dat het ter waardering en respectering van jou (van ons borgers) is?

   Tot nog toe moeten wij borgers nog steeds het inkomen van onze “bovendanen” borgen. Wij zijn nog steeds hun “onderdanen”, hun borgers. En wij accepteren ook nog steeds hun OVERheids regiem.
   Doch dat is aan het veranderen. Absoluut!

   Maar, met een verwijzing naar de reactie van Ger K. (“Het gros zal de diepgang van deze webpagina niet kennen.”), laten we beseffen dat dit alles een PROCES betreft. Het kost tijd.
   Een grootse bewustzijnssprong heeft nu een aanvang genomen. Wij (de mensheid) staat daadwerkelijk aan het begin van een grootse transformatie. Deze trafo gaat wél gepaard met chaos, onzekerheid, narigheid, onderdrukking, máár, gaat leiden tot grotere hoogten. En dat gaan we pas zien, beseffen, wanneer we het moeras achter ons hebben gelaten. En dat gaat des te sneller naarmate we moediger en vertrouwensvoller zijn, wanneer we de angst los laten.

   Geliked door 2 people

  • De waanzin ook dat 1 zegge één persoon de natie, een heel land miljoenen mensen zou vertegenwoordigen!? Gelukkig hebben we hier in neanderLand 2, zegge twee personen die ons landje vertegenwoordigen t.w. Peppie en Kokkie 🙂 .
   Sommigen zeggen drie (t.w. 3), ach maar de derde ‘pias’ zullen we het maar helemaal niet over hebben haha 🙂 🙂 zeg maar ‘P&P’ oftewel Pias en Paljas.

   Like

 7. Wow wat een brief,
  Ze hebben het allemaal gelijk op een lopen gezet uit angst.
  Of zouden ze zich kapot lachen om zoiets?
  Ik denk het wel, en ze denken,: dat klootjes volk daar zit niets in.
  Ze kunnen wandelen en roepen en helaas zijn ze niet aan het werk voor ons.
  Wij het volk komen er alleen vanaf ALS, : Wij zo massaal als in Amsterdam naar Den Haag gaan door de weeks ,als zij daar binnen zijn.
  En dan bouwhekwerken er omheen zetten en vast lassen als grens afscheiding.
  De borden er op Grens Nederland aan de eene kant en noem het maar grens het vrije volk de andere kant..
  Hun bezittingen gelijk annexeren en alle departementen (belasting rechtbanken ect ect) overnemen.
  Wij het volk hebben niets met de VN met al hun organisaties en zijn er in eene vanaf.
  De ziekenhuizen kunnen dan gelijk gaan genezen i.p.v moorden in opdracht WHO.
  En word het weer leuk en gezellig opbouwen van ONS land.

  Like

 8. Hallo,

  Zojuist heb ik het ongelofelijk onthullend artikel gelezen dat ons meedeelt dat de prik inderdaad een biowapen is.

  https://www.naturalnews.com/2021-09-08-fauci-bioweapons-funding-confirmed-smoking-gun-proves-covid-vaccines-biowarfare.html [https://www.bing.com/th?id=OVF.waYWTrfsZEd3u1MHqTXwwA&pid=Api] Fauci bioweapons funding CONFIRMED, smoking gun proves covid vaccines based on govt biowarfare program http://www.naturalnews.com Nu vraag ik me ook af met al die aantallen geprikte mensen die dagelijks plassen, hoe dat gaat met ons drinkwater? Is daar al onderzoek naar gedaan of iedereen nu grafeenoxide te drinken krijgt? Want ze zullen het er niet uit kunnen filteren en misschien is dat de bedoeling dat de ongeprikten op die manier toch die rotzooi binnen krijgen.

  Met vriendelijke groet, Helma de Vries

  ________________________________

  Like

 9. Pingback: Pfizer/Biontech en Moderna willen nu uw kinderen vanaf 5 jaar inspuiten. Eerst even een goedkeurinkje ritselen | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 10. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Pfizer/Biontech en Moderna willen nu uw kinderen vanaf 5 jaar inspuiten. Eerst even een goedkeurinkje ritselen

Reacties zijn gesloten.