JAPAN: 2,6 miljoen vaccindoses Moderna geretourneerd wegens vervuiling met grafeenoxide

Dr. Martín Monteverde: Ten eerste, gebruik makend van het feit dat het onderwerp Japan ter sprake kwam – en een beetje teruggrijpend op wat we in het begin zeiden over de wereldelite – merk op dat 6 dagen geleden de regering van Japan 1.600.000 doses naar Moderna heeft teruggestuurd. Omdat de Japanse regering zegt dat ze magnetische metaaldeeltjes hebben gevonden. Het woord grafeen wordt niet genoemd, maar we weten allemaal wat het is. Magnetische metalen deeltjes. En merk op dat nadat 48 uur verstreken waren… 4 dagen geleden, kondigt de Japanse regering aan dat ze nog een miljoen doses van Moderna terugsturen. Dat zijn er 2.600.000 in totaal. Maar in die 48 uur, kreeg de regering van Japan telefoontjes van de wereldelite. En nu, in plaats van te zeggen dat het magnetische metaaldeeltjes waren, zegt de Japanse regering, 48 uur later, dat het staal was. Dat is dat. En weer een dag later kondigt de premier van Japan aan dat hij gaat aftreden. We kunnen dus duidelijk zien hoe de wereldelite druk uitoefent op regeringen. Deze heer, de premier van Japan, treedt af. Misschien kan hij zijn leven redden. En u weet dat van de 7 presidenten die zich verzetten tegen de bevelen van de WHO, er 5 werden vermoord.

Het “vaccin” moet diepgevroren op de priklokatie worden aangeleverd. In Japan zijn hier fouten mee gemaakt en was het materiaal vroegtijdig op temperatuur gekomen. Er werden vreemde zwarte metaaldeeltjes geconstateerd in de flesjes, welke na experimenten ook nog eens magnetisch bleken te zijn.

De premier van Japan probeert zijn leven te redden door zich niet meer verkiesbaar te stellen.

Het is niet bekend wat het “vaccin” in uw lichaam teweeg brengt als het is geïnjecteerd in een temperatuursomgeving van 37 graden Celcius.

In Nederland loopt alles op rolletjes en zijn er geen gekke dingen geconstateerd. Het RIVM heeft het onderzocht en dus dan is het zo. Meer dan 90% van de Nederlanders heeft zich laten injecteren om te voorkomen dat ze weer worden opgesloten en met lapjes in de trein moeten gaan zitten. Helaas is 5% van de dubbel geïnjecteerden alsnog weer de pineut en moet worden opgenomen wegens Acute Radiation Syndrome …. COVID-19 …. Deltavariant….. of is het nu weer een gewoon griepje?

BRON: https://www.orwell.city/2021/09/japan.html

5 gedachtes over “JAPAN: 2,6 miljoen vaccindoses Moderna geretourneerd wegens vervuiling met grafeenoxide

  1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.JAPAN: 2,6 miljoen vaccindoses Moderna geretourneerd wegens vervuiling met grafeenoxide

  2. De broodheren zijn niet vergevingsgezind, zullen hun oordeel vellen?
    Zorgen dat het pad van vergiftiging zal blijven voortduren!

    Like

Reacties zijn gesloten.