De peperdure kletsmajoors van het RIVM met hun corrupte rapportjes “handelden in opdracht”

De redactie verkondigt soms wel eens een mening naar aanleiding van de puinhoop van staatswege, aangericht door “deskundigen” en “wetenschappers” uit hoofde van een door de WHO gedicteerde agenda. Het RIVM – dat wij financieren – is een staatsinstelling dat niet anders doet dan paniek zaaien, desinformatie verspreiden en politiek correcte manipulaties heuse “onderzoeken” durven te noemen.

Het RIVM is echter NIET in staat gebleken aannemelijk te maken dat het SARSA-CoV-2 virus de exclusieve veroorzaker van de ziekte COVID-19 is, besmettelijk is en met grafeeninjecties kan worden bestreden. Het RIVM is een incompetente verzameling ambtenaren van het niveau kletsmajoor, peperduur en bovendien levensgevaarlijk. Levensgevaarlijk omdat men gebruik maakt van de even corrupte media en de goedgelovigheid van de mensen in vaccinatieparadijs Nederland, waar volgens deze onverantwoordelijke fantasten al 90% immuun is voor “corona”. Het RIVM, het OMT c.s. zijn volksvijandige instellingen, varend onder valse vlag en betaald om u tegen te werken waar en wanneer ze maar kunnen.

Als deze door Bill Gates en Big Pharma omgekochte club onder leiding van Jaap van D. “handelde in opdracht”, dan weet u wel waar dit eindigt.


Met grote regelmaat publiceert het RIVM onderzoeksresultaten, waarbij vaak een enquête aan de basis van het verhaal ligt. Zonder problemen kan dit door ons betaalde overheidsinstituut resultaten presenteren, niet gehinderd door transparantie en onderbouwing. Met andere woorden: men zou met groot gemak uitslagen kunnen presenteren, zonder dat daar verder onderzoek heeft plaatsgevonden. Het RIVM meldt het, dus het is zo. In den beginnen was er licht, én het RIVM. Je moet ergens beginnen, nietwaar? Net als bij de PCR-testen nemen we het RIVM met enkele bulkcarriers zout om ons gezonde verstand de ruimte te kunnen blijven geven.

In het vaccinatie-paradijs Nederland is alles op orde en beweert het RIVM te hebben onderzocht hoe effectief het “vaccin” el niet is tegen een mutant van een niet bewezen “virus”: de deltavariant.

Vaccins ook bij deltavariant zeer effectief tegen ziekenhuis- en IC-opname

Coronavaccins werken goed om te voorkomen dat mensen door COVID-19 in het ziekenhuis of op de IC intensive care  voor COVID-19 worden opgenomen blijkt uit een nieuwe analyse van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De vaccins beschermen bij volledig gevaccineerden voor 95% tegen ziekenhuisopnames, en voor 97% tegen IC-opname. De kans om als volledig gevaccineerd persoon met het coronavirus SARS severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus -2 in het ziekenhuis te worden opgenomen is 20 keer lager dan voor een niet-gevaccineerde. Voor de IC is die kans als volledig gevaccineerde zelfs 33 keer zo klein.

Een Brits rapport van de National Health Service beweert echter het omgekeerde te hebben geconstateerd:

Tweederde van de Delta sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk zijn gevaccineerden.

Specifiek genomen komt het op het volgende neer:

Van 1 februari tot 2 augustus registreerde het VK 742 sterfgevallen door de Delta variant.

Van de 742 sterfgevallen waren er 402 (54%) volledig gevaccineerd. 79 (11%) hadden één prik gekregen. Slechts 253 (35%) waren niet gevaccineerd.

Het RIVM heeft het dus niet over sterfgevallen, maar ziekenhuisopnamen. Dat is eigenlijk volstrekt oninteressant. Je kunt op allerlei manieren in een ziekenhuis terecht komen. Voor de veiligheid wordt iedereen nog maar eens getest. Zou het? Want waarom zou je een volledig gevaccineerde nog testen? Dan val je feitelijk van je geloof af.

Een tijd lang ging het gerucht dat het Amerikaanse CDC voor gevaccineerden de Ct-waarde van de PCR-test aftopte naar 25 cycli en voor ongevaccineerden tot 45 cycli. Het doel is duidelijk: gevaccineerden kunnen geen Covid-19 meer krijgen, ongevaccineerden wel. “Factcheckers” doken er direct bovenop en het werd bij hoog en bij laag ontkend. Het is inderdaad niet te traceren en het CDC zou uitermate dom zijn om dat (publiekelijk) te adviseren. Wat de laboratoria doen weet niemand. “Factcheckers” zeggen dat het onzin is, omdat het CDC de regel hanteert dat een Ct-waarde boven 28 zinloos is. Maar de particuliere laboratoria en ziekenhuizen hebben financiële belangen en hebben verzekeringstechnisch baat bij een hoog sterftecijfer onder ongevaccineerden. Een geregistreerd “COVID-19” geval levert daar drie keer zoveel aan vergoedingen op.

Terug naar het RIVM

Liefst 95% van de volledig gevaccineerden komen volgens het “onderzoek” niet meer in het ziekenhuis terecht. Het is en blijft een gok met je gezondheid, want 5% komt alsnog in het ziekenhuis terecht. Moet je dan maar hopen en bidden dat je bij de 95% mag horen? Een weet het RIVM misschien ook nog te melden hoe die verhouding was vóór de vaccinatie campagne? Toen kreeg je thuis “COVID-19” en had je zonder vaccinatie  98,5% kans om te genezen, zelfs zonder dat je dat zelf in de gaten had. De 1,5% die ziek werd kwam ook niet in zijn geheel in het ziekenhuis terecht. Het had veel weg van de seizoensgriep, maar het RIVM noteert sinds de eerste lockdown geen enkel geval van griep meer.  Een studie van het RIVM over dat fenomeen heeft het licht nog niet gezien, gek genoeg.

Het grootste drama is nog, dat 5% van de ziekenhuisopnamen volgens genoemd “onderzoek” nota bene bestaat uit dubbel gevaccineerde mensen. Hiermee is bewezen dat het “vaccin” geen enkele toegevoegde waarde heeft, eerder is het tegendeel het geval, gezien de bijna 2.000 vaccinatiedoden in ons land. Bij het RIVM zal niemand ons duidelijk kunnen maken waar een nog steeds niet goedgekeurd “vaccin” ons tegen zou moeten beschermen. In ieder geval niet tegen iets wat men niet heeft aangetoond en ook niet tegen iets, waarvan we weten dat sterfteratio 0,15% is. Niet anders dan de seizoensgriep en niet relevant, omdat het nooit relevant was, al eeuwen niet.

Wat is nu het punt wat het overheidsinstituut wil maken? Welnu, ze maken het punt namens de vaccinindustrie en de politiek, waar ze hun resultaten op hebben afgestemd. Was namelijk eerst het “vaccin” niet zo effectief tegen een gemuteerd SARS-CoV-2 “virus”, thans heeft men ontdekt, dat het wel het geval is. De conclusie is absoluut nergens op gebaseerd. Dat kan ook niet zolang het RIVM geen aanwijzing heeft dat het “virus” bestaat, muteert of besmettelijk is. Of dat er een “vaccin” zou zijn dat de mens immuun kan maken, terwijl ze wel degelijk in het ziekenhuis terecht komen.

Corrupte kletsmajoors namens een politieke agenda.

25 gedachtes over “De peperdure kletsmajoors van het RIVM met hun corrupte rapportjes “handelden in opdracht”

 1. ons via een zogenaamd ‘vaccin’ beschermen tegen een variant van een virus, namelijk Sars-Covid-2, dat bewezen niet bestaat, omdat het in geisoleerde toestand nooit wetenschappelijk is aangetoond, hetgeen een absolute voorwaarde is voor het bestaan van een virus. Maar ja wat maakt het uit, het hersenloze kuddevee gaat gewoon door met het vreten van de leugens, waardoor er genoeg draagvlak blijft bestaan voor het crimineel waanbeleid. Het kuddevee houdt dus dit waanbeleid zodoende in stand en zet zich daarmee zelf weg als psychopaten.

  Like

  • Je draait de zaken hier wel om en geeft mensen die met en over van alles zijn gehersenspoeld d.m.v. (onder)wijs, opvoeding ouders en verdere beinvloeding vanaf de jeugd en dus geslachtofferd zijn, een extra trap na. I.p.v. deernis te hebben waar jij wel bewustzijn hebt over van wat er allemaal aan de hand is, geef jij blijk van hardvochtigheid. Jammer. Zelf heb ik er heel veel last van dat het gros van de bevolking in allerlei lagen van bewustzijn d.m.v. voortdurende hersenspoeling, vooral via angst, geslachtofferd wordt. Ook ik kan niet doordringen bij een heleboel mensen en ik ken er heel veel. Mij verdriet het en ook ik ben heel kwaad geweest, zeg maaf gefrustreerd, in
   over de hele gang van zaken. Begrip en mededogen is op zijn plaats hier denk ik. Het is de (r)overheid in combinatie met de grootgrutters, de banken en de msm die hier bloed aan hun handen hebben.

   Like

   • Nou, kijk, als ik probeer al die arme mensen die worden belazerd heel voorzichtig te informeren, dan word ik nog net niet tegen de muur gezet met een blinddoek voor.
    Maar misschien verdien ik dat ook wel na 20 maanden nutteloze schrijfseltjes zonder impact, hoor! Ben voor alles in…..

    Geliked door 3 people

    • Allerminst ervaar ik uw ‘nutteloze schrijfseltjes’ als nutteloos, beste Administrator.
     Integendeel!
     Chapeau en dank voor uw aanhoudende speurwerk!

     Like

     • Om mij heen kijkend zie ik dat zich een totale ramp voltrekt, kamerbreed.
      Maar misschien kijk ik niet goed dan wel “zie” ik het niet.

      Als de schrijfseltjes een miljoenenpubliek hadden bereikt, waren we allang van het internet weggevaagd.
      Zolang dat niet gebeurt doen we toch echt iets niet goed.

      Geliked door 1 persoon

    • Ik volg heel graag je schrijfsels en deze zijn verre van nutteloos en ik stuur ze ook door. Maar waar ik moeite mee heb is de hardvochtigheid waarmee geoordeeld wordt over onze niet bewuste medemens die door wat voor reden dan ook vanuit angst, naïviteit of indoctrinatie reageert of handelt. En ook al ben ik mij bewust en zie vanuit welk een satanische laag dit alles wordt bestierd, ik heb medelijden met die mens die strakjes met een harde smak op de grond terecht komt en dan wakker wordt, zij het te laat. Het wekt geen vertrouwen als wij dan de houding aannemen van “eigen schuld, dikke bult”. Maar zeg eens, is de vrucht van wakker zijn hardvochtige gevoelens naar de niet-bewuste medemens tonen? Mij lijkt van niet. Ja, ook ik lijd mee zoals het spreekwoord luidt: “de goeien moeten met de kwaaien lijden”. Logisch, want de mensheid is EEN.

     Geliked door 1 persoon

   • Nou Willie, er bestaat ook nog zoiets als zelfstandig denken; je eigen ogen en oren geloven. We hebben toch allemaal datzelfde onderwijs gehad? Waarom zijn zoveel mensen dan wel kritisch en wakker?

    ik ben het zeker met je eens dat onderwijs en ‘vieze tillie’ oftewel de tv veel kwaad hebben aangericht, maar mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen denken. En als velen geen zin meer hebben in zelfstandig denken…., ja dan behoren ze tot het kuddevee.

    Like

  • @jack en @willie Ik denk dat de waarheid in het midden ligt.
   Maar inderdaad het is zoals @Adm aangeeft je wordt nog NET niet beschimpt, een dreun voor je harsens of erger als je deze (sorry hoor ik weet het het zijn mensen) SCHAPEKOPPEN iets, ietsje pietsje probeert uit te leggen.
   Totaal door de MSM gehersenspoeld en in de volledige “ANGST modus” geplaatst. Alleen “DELETE” en “ReWRITE” zou nog het enige zijn 🙂 🙂
   Sorry een grapje moet kunnen, want je wordt haast ziek en misselijk van hun angstverhalen en vooral door hun vasthoudendheid daaraan.

   Zeker ’t is eigenlijk heel zielig want vaak (zoals ik net nog met een eenv. werkman meemaakte) hebben ze weinig opleiding, daarbij nooit geleerd [maatsch e.d.] logisch te denken (ja wel in hun vak, dat ze vaak dan weer uitstekend verstaan) en vooral gebrek aan historische kennis alsmede kennis van de machtsstructuren hier in dit mini Neanderlandje laat staan van alles wat daarboven zit) en last but nog least kunnen ze zich niet voorstellen dat hier massale moorddadige wereldwijde genocide en ‘enslavement’ van de overgeblevenen achter zit.
   Daarbij zijn er ook bij die bepaald grof, haatdragend enz. zijn zoals te zien is tijdens de demonstratie loop gisteren in Amsterdam zie bij 12.58 min waar die mevr op het balkon haar 2 middelvingers opsteekt:
   Zie: https://www.youtube.com/watch?v=6c_RAIftlZo
   Waarschijnlijk Zeker AL ZWAAR gevaXXIneerd en geinjecteerd met de MSM propaganda!!!

   Like

   • Het in deze barre tijd en strijd inzien wat er in werkelijkheid en waarheid geschiedt, blijkt, zo is mijn ervaring, in het geheel niet afhankelijk te zijn van intelligentie, historisch besef, belezenheid of wat dan ook.

    De gewone zwerver zonder enige opleiding kan haarscherp zien wat er momenteel gebeurt en aldus laten blijken terwijl menig hoog-gestudeerd en zelfs gepromoveerd “wetenschapper” gewoon met de oogjes wijd open in de leugens trapt van de Cabal en zich laat inspuiten met het ergste gif dat de build-back-better-boevenbende ooit heeft gewrocht.

    Kennelijk bestaat er toch ook zoiets als aanleg voor de waarheid die halemeel nix met opleiding of achtergrond te maken heeft.

    Waarschijnlijk heeft de gehechtheid aan het slijk der aarde meer invloed op de geest dan de hoogte van de opleiding. Aldus is immers al meer dan duidelijk gebleken . . .

    Geliked door 1 persoon

    • Ja Schetenwapper, hier doelde ik dus ook op. Ik ken diverse schetenwappelijk opgeleide mensen die “de prik” hebben genomen. Ik ken “eenvoudige” (eenvoud is kenmerk van het ware) mensen met een gezonde dosis argwaan en wakkerheid die beslist geen prik nemen en zien wat er aan de hand is. Daarom had ik het over bewustzijn – bewust zijn. Ik ken bijvoorbeeld ook een vrouw, intelligent en ziende dat het allemaal niet klopt, die uiteindelijk toch de prikken heeft genomen. Waarom? Omdat haar man haar alsmaar onder druk zette met zijn angst. Zo zijn er natuurlijk allerlei situaties waardoor mensen zwichten. Uiteindelijk is je bewustzijnsstaat je levensstaat.

     Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.De peperdure kletsmajoors van het RIVM met hun corrupte rapportjes “handelden in opdracht”

 3. Ik heb het RIVM nog nooit kunnen betrappen op JUISTE informatie. Deze ongekozen paniekzaaiers moeten hun mond houden, zeker dat OMT.
  Onvoorstelbaar dat laffe politici dit zooitje ijdeltuiten zoveel macht geeft.

  Geliked door 1 persoon

   • Onvoorstelbaar dat 18 miljoen Nederlanders, op een paar wakkere na, nog steeds achter de corona polonaise blijven aanhobbelen. Power to the people. Voor de politici en aanverwante kliek blijft er maar een straf over. Die ga ik hier niet uitspreken. Anders heb ik hier straks
    ongewenst blauw vd deur staan. Maar ik zal een tipje van de sluier oplichten. Touw en zelffschuivende lus😇

    Like

    • Tijd dat het GEWENST BLAUW wordt.
     Wanneer wordt de politie en ook het leger nu eens wakker????????
     Beste politeman en legermand : Het zijn ook jullie vrouwen (als je die hebt) en kinderen en ook AL jullie vrienden en kennissen die straks slachtoffer worden als ze het al niet zijn!!! Probeer jullie dat eens voor te stellen: ook jullie zijn straks finaal overbodig. Bovendien is niet mienier Rutte of generaal Eichelsheim(hee een Duitse naam) de baas, nee zoals men zegt : “Wie betaalt, bepaald” en NEE het is niet de regering die jullie betaald maar het VOLK. Wij met z’n allen die via de uitzuigende belasting jullie van brood en huis voorzien. Bedenk dat maar eens goed.
     En bij de volgende DEMONSTRATIE staan jullie met de RUGGEN naar ons toe: Om ons te verdedigen NAMELIJK, snappen jullie wel !!!

     Like

 4. Het RIVM en het CBS zijn geprivatiseerde staatsbedrijven en zijn dus nu commerciële bedrijven die winst moeten maken. Doordat ze een commercieel bedrijf zijn behoeven zij niemand een inkijk te geven hoe zij aan de cijfers komen, dat valt dan onder bedrijfsgeheim. Dat zelfde geldt voor het CBS. De werkelijke cijfers zijn voor niemand uit het openbaar inzichtelijk te krijgen. Daar ook de ziekenhuizen geprivatiseerd zijn, deze kunnen net zo rommelen met cijfers als ze willen, want ook hier valt het onder het bedrijfsgeheim. Daar het RIVM samenwerkt met GAVI het farmaceutische bedrijf dat Bill en Melinda Gates foundation op gezet heeft in de EU. Zullen zij alles aangelegen zijn, om de vaccins te promoten want dat betekent dat de kassa blijft rinkelen. Het RIVM produceert enkel maar fictieve cijfers, die toch niet te controleren zijn. Dus dan kunnen ze het beleid van GAVI blijven opvolgen met de fictieve cijfers of de verwachting ervan. Hugo de Jong behoeft enkel maar met van Dissel te overleggen, wat de beste strategie is van hoe hoog de fictieve cijfers deze keer wordt, zodat het net lijkt alsof er weer een uitbraak is. Zodat zij daarop weer vrijheidsbeperkingen het volk kunnen opleggen. Zodat het voor de gelovige gevaccineerde helemaal weer in de stress schieten. Met behulp van de psychologische oorlogsvoering worden we telkens steeds dieper de afgrond in geduwd. Van 3 stappen naar voren, dan 1 stap terug, dan weer 3 stappen naar voren, dan weer 1 stap terug en dan etc.etc. Het Covid-19 is dan ook geen ziekte, maar een project naam wat gepatenteerd is. Dus er wordt voor ons het volk een levensecht toneelstukje telkens opgevoerd door de heren en doen dan net als of het werkelijk zo is. Ik denk dat zij zich rot lachen achter de schermen van hoe dom en naïef de bevolking eigenlijk is. Door telkens in hun toneelstukje te trappen en als waarheid aan te zien. Zolang we enkel op het vaccin gericht blijven, zien we de rest van die criminele organisatie niet meer wat zij tussentijds er doorheen drukken. Het vaccin is enkel een middel om hun doel te kunnen bereiken.

  Like

 5. Dat illuminatie boek is op meerdere manieren en in verschillende tijden uit te leggen, en mist natuurlijk belangrijke onderdelen.
  Zelf probeer ik zonder invloed van zogenaamde bijbelgeleerden een eigen interpretatie te maken: bedenk bij de scherpe sikkel die de aarde oogst eens een scherpe NAALD,en als wijnpersen ziekenhuizen, en bij de zee vermengd met vuur een paar miljard blauwe schermpjes waar het vuur vanaf spat, of een eenogig monster uit een ander boek.
  En zou er niet een van de Jezussen zelf dingen geschreven kunnen hebben?
  Dat 666 gevoel was bij mij al heel sterk toen ik de eerste keer 4 cijfers op een apparaat moest typen om aan mijn geld te komen.

  Like

Reacties zijn gesloten.