“COVID-19” is geen nieuwe ziekte, maar een nieuwe naam voor een oude ziekte: “Radiation Sickness”. De magnetron ziekte.

De 5G masten zenden niet-ioniserende straling uit, welke wordt versterkt door het in het milieu gedumpte grafeenoxide. Grafeenoxide is verwerkt in brandstoffen, verpakkingsmateriaal, voedingsmiddelen, drinkwater en medicijnen. De Grafeenoxide injectie is het “kill shot”, de trigger om mensen met een verzwakt immuunsysteem ziek te krijgen. In veel gevallen doodziek. Met het korter worden van de dagen neemt de straling weer toe en luidt de volgende “coronavirus” golf in, waarschijnlijk als “Delta-variant”. Het is een kwestie van een druk op de knop.

Met uw mobieltje of snelheid van het internet heeft 5G niets te maken.

De psychopatische randdebiel die op de knop drukt verdient een zwaar ioniserende “death beam” op zijn voorhoofd. ALLES is te hacken, zou je zeggen…..

In haar meest recente programma’s heeft La Quinta Columna nieuwe ontdekkingen gedaan waarvan de wereldbevolking op de hoogte moet zijn.

Het is al gezegd dat COVID-19 geen nieuwe ziekte is, maar een nieuwe naam voor stralingsziekte. We weten ook dat deze ziekte wordt veroorzaakt door de elektrofrequenties die door 5G-antennes worden uitgezonden. Deze emissies gaan van niet-ioniserend naar ioniserend door signaalvermenigvuldiging, hoogstwaarschijnlijk door grafeenoxide in het milieu (afkomstig van chemtrails). Of door zware metalen.

En natuurlijk is deze technologie niet alleen verantwoordelijk voor dat alles, maar is zij ook nauw verbonden met de seismische en vulkanische activiteit die sinds het begin van de plandemie over de hele planeet is waargenomen. Deze technologie die ons bestraalt zou ook verantwoordelijk zijn voor het beruchte Hum-geluid.

Een van de ontdekkingen die het meest de aandacht heeft getrokken, is dat “de Hum”, waarvan de oorsprong onbekend was of werd toegeschreven aan zogenaamde hemelbevingen, een geluid is dat wordt voortgebracht door de geoklimatologische antennes waarmee de hele planeet wordt bestraald in een plan van massale ontvolking en transhumanisme.

In het volgende fragment tonen en analyseren Dr. José Luis Sevillano en Ricardo Delgado de video die een volger hen toezond. Daarin is de Hum te horen, een geluid dat altijd samenvalt met het begin van een nieuwe COVID-golf.

Het beroemde Hum-geluid valt samen met de golven die door het coronavirus worden gemaakt. Het is allemaal bestraling en signaalversterking via grafeenoxide. Het “coronavirus” is de dekmantel voor een militaire stralingsoperatie. 5G is een wapen.
Ricardo Delgado: En nu u het Hum-fenomeen hebt genoemd, de beroemde mysterieuze Hum waarvan men niet wist waar hij vandaan kwam. Specifiek, in een stad hier in Sevilla -die behoort tot de Aljarafe, Almensilla-, werd de Hum 's nachts gehoord. We gaan het zien. Let goed op. Ik weet niet hoe het geluid zal klinken. Gebruik desnoods een koptelefoon. Het is nog niet begonnen. Nu. Deze persoon is, precies, van Ciudad Real. Uit Daimiel, waar de hele antennegalerij staat.

Dr. Sevillano: Solana en Alcázar zijn degenen die afhankelijk zijn van het Manzanares station. Die stralen elke dag.

Ricardo Delgado: Nou, het is interessant geweest zoals veel mensen het horen. Je kunt deze video vinden op het Telegram kanaal. Sommige mensen houden een oogje in het zeil voor dat rare geluid, die onlokaliseerbare Hum. Het is niet bekend waar het vandaan komt, maar dat het samenvalt met de corona golven omdat het ook werd gehoord in het begin van de jaren 2020, vooral.

Dr. Sevillano: En we leren al dingen, vrienden, met behulp van onze kleine hoofden. Want als je wacht op die Carballo kerel om je uit te leggen wat Hum is... Ha! Of die Iker kerel, die praat over het mysterie van de Hum en blah, blah. Hier is de uitleg. Het mysterie van de Hum valt samen met het coronavirus en zijn golven. Dat hebben we hier ontdekt.

Ricardo Delgado: Hij noemde het... Om het uit te leggen, gaven ze het een technische naam - deze mensen zijn daar specialisten in -, hij noemde het skyquake. Een soort aardbeving, maar dan in de lucht. Gecreëerd door luchtstromingen die, wanneer ze botsten, het geluid veroorzaakten.

Dr. Sevillano: Als we het woord 'hemelbeving' onderzoeken, weten we exact wanneer we werden bestraald. Op welke tijden ze voorkwamen. Vooral het afgelopen jaar. Dus u ziet dat we dit allemaal aan het blootleggen zijn. En omdat we het nu weten, zijn we ook niet meer zo weerloos, toch? Omdat we het al weten. We zullen het niet meer stil houden.

We weten nu dus ook dat wanneer dat geluid klinkt, dat waarschijnlijk komt omdat ze de weerantennes gebruiken om iets raars op te wekken en wat waarschijnlijk de volgende coronavirus uitbraak is.

Ze zijn zich waarschijnlijk aan het voorbereiden. En als ze denken dat het tijd is om alle leven op aarde weg te vagen, zullen er chemische wolken en antennes tegelijkertijd aan het werk gaan. En dan beginnen de mensen ziek te worden. Nadat ze het in de basis al hebben voorbereid, is het genoeg om die twee elementen in werking te zetten, en dat is alles wat ze nodig hebben om het af te maken. Ik zeg het je. De mensen worden nu al ziek. Vergeet niet dat ze nu al mensen ziek maken. Nu al. Ze zijn al bezig.

25 gedachtes over ““COVID-19” is geen nieuwe ziekte, maar een nieuwe naam voor een oude ziekte: “Radiation Sickness”. De magnetron ziekte.

 1. Hamers, kniptangen en ijzerzagen in de rugzak en op naar de masten. Het zal wel wat vonkjes geven maar dat moeten we er maar voor over hebben.

  • Die masten worden gevoed m.i. door een apart elektrisch netwerk, zodat ze evt. de burgers in het donker kunnen zetten terwijl hun 5G-netwerk 5Gmoordwapens door kunnen werken.
   Als we de kastjes weten is het een kwestie om daar wat vuurwerk af te steken evt/danwel zelfvervaardigd. Moet wel sterk vuurwerk wezen iets van dynamiet of zo. Kwestie van ook het leger “wakker” schudden. Het zijn ook hun vrouwen en kinderen, annex vrienden en familie die slachtoffer van deze 5g o pardon Covid-19 p(L)andemie zullen worden of reeds zijn !!!!!

 2. Voor degene die zich afvragen waar de naam “delta-variant” op gebaseerd is, in de Delta spier prikken ze het vaccin.
  Delta spieren zitten de bovenarm.

  Plus: Het 5G power system heet “Delta power system”

  Trek zelf je conclusies.

  Jammer dat ik hiervan de afbeeldingen niet kan meesturen.

  • En op Gitmo is “camp delta” waar volgens zeggen de in opdracht van D.T gearresteerden vastzitten, tot deze voor het tribunaal mogen verschijnen.
   Dit even terzijde.

 3. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.“COVID-19” is geen nieuwe ziekte, maar een nieuwe naam voor een oude ziekte: “Radiation Sickness”. De magnetron ziekte.

 4. precies. Niet een niet bestaand laboratoriumvirus uit Wuhan is het biowapen, maar wel 5 G en het horror’vaccin’

 5. De meeste lantarenpalen, met LED lampen, zijn met 5g uitgerust. Bij mij in het dorp zitten er op alle lantarenpalen doppen of sprietjes sinds ze vervangen zijn, volgens mij allemaal 5G antennes.

 6. Net ter plekke op een locatie wezen bekijken met blauw bolletje vanaf de bijgevoegde kaart, maar daar staat helemaal geen mast, dus ik neem aan dat dit locaties zijn waar de mensen er last van hebben??
  Meer kan ik er niet van maken, want om dit gebrom te initieren zijn er stevige masten nodig. Daardoor wordt het lastig om deze masten te vinden. Er staat wel een bijzondere mast in de buurt, maar dat is op 1500m afstand en zouden er meer mensen last van moeten hebben. Misschien weten maar weinig mensen deze kaart te vinden?? Daarnaast kan het zeker geen kwaad om wat orgonite te strooien/begraven rond extreme masten.
  Als veel mensen hun eigen habitat beschermen schieten we al een stuk op.

  https://www.orgonisenederland.nl/

 7. Deze hum komt overeen met het geluid dat ik in het voorjaar ‘ s nachts in mijn achtertuin hoorde, wanneer ik niet kon slapen en mijn tuin inliep.
  Ik vergeleek het met allemaal vliegtuigen op afstand…. heel raar…

  • Dit geluid heb ik ook gehoord in het voorjaar, elke avond tot in de nacht terwijl de avondklok er was en er nauwelijks verkeer op de A58 zou rijden. Het is te vergelijken met een kolonne voertuigen in de verte aan een stuk door.
   Het was een vreemde gewaarwording en te horen omdat het zo stil was, ik kon het niet plaatsen en hier is wel wat industrie aan de rand van de stad, alleen dan had ik dit geluid al veel eerder moeten horen..

 8. Ik vraag me al enige tijd af, hoe kan ik er achter komen dat de medicijnen die ik dagelijks moet innemen, veilig zijn? Ik maak me daar toch zorgen over. Kan misschien iemand een antwoord geven op deze vraag?

 9. Ik dacht dat de Hum de Schumann resonatie was. Ik ben best wel doof met tinnitus, maar die Hum voel ik al jaren. Ik dacht in eerste instantie dat mn oude vriezer kapot ging, maar na een ochtend stroomuitval was het er nog. En later bleek het overal te zijn.
  Heb het gecheckt met verschillende mensen en als ik aangaf, wanneer en hoelang, hoorden zij t ook!
  Bijzonder dit.

  • @flashyflasch
   Ligt er ook aan waar je woont.
   Indien je woont in het Rijnmondgebied of in de buurt van andere zware industrie dan is daar altijd dag en nacht 24/7 een relatief zware achtergrond brom (lage frequentie) aanwezig van voornamelijk de raffinaderijen. De SPL (Sound Pressure Level) van een hele fabriek mag naar buiten toe niet hoger zijn dan 80dBA, maar de hele lage frequenties dragen behoorlijk ver. Mensen die dit niet weten zouden dit kunnen verwarren met HUM.

   • Het is inderdaad niet de Hum die ik hoor/voel. Heel erg laag dat klopt. Het geluid is wel bijna overal hetzelfde, hoewel t een tijdje geleden wel wat verandert is. Had er nog nooit van gehoord. Dank je voor de info, ik ga er eens op zoeken.
    Gr Marion

 10. En het is nog erger:
  AstraZenica bevat niet alleen Grafeenoxide, maar ook een Nanodiode, die elektrische impulsen genereert. Er werd een kathode-anode-kathodestructuur gevonden in AstraZeneca. Een diode, een elektronisch onderdeel! Wat doet een elektronische component nu in vredesnaam in een ‘vaccin’ flacon?

  De Chileense connectiviteits- en netwerkingenieur Christopher Montenegro was gisteren aanwezig. Tijdens het programma van Radio El Mirador del Gallo besprak hij onder andere de gevaren van elektrofrequenties en nanotechnologie, die wordt aangetroffen in AstraZeneca flacons, die in Chili worden geanalyseerd. Grafeenoxide is niet het enige nano-element in de vaccins.

  https://www.orwell.city/2021/08/diode.html

 11. Mooie theorie, maar een ding vind ik nergens terug waardoor ik in iedergeval niet overtuigd raak.
  Radiationziekte treft blijkbaar eerst veel ouderen in de bevolking.
  Nu zijn er meer jongeren en minder ouderen in de ziekenhuizen.
  Hoe kan radiostraling leeftijdsgroepen viseren?

Reacties zijn gesloten.