Pfizer-vaccin 100% goedgekeurd door het FDA. Zware metalen, roestvrij staal, parasieten en vooral nano-lipiden beschermen u tegen….. lockdowns en andere flauwekul. Theoretisch dan.

Voor de twijfelaars die zich nog willen laten vaccineren. Om de “regering” nog snel even aan de beloofde 90% vaccinatiegraad te helpen. En de Chinese Communisten aan extra dividend…..

U kunt kiezen. We hebben het voor u op een rijtje gezet. Gebaseerd op de onderzoekingen van Dr. Robert Young, die 4 vaccin monsters onder drie verschillende microscopen i.c.m. meetapparatuur heeft gelegd en rapporteert wat hij ziet en wat het systeem meet. Samengevat in een overzichtje van wat er in de verschillende vaccinvloeistoffen is aangetroffen. In willekeurige volgorde:

(1) Janssen

Organisch-anorganisch aggregaat

RVS samengehouden met rGO (als lijm) = dipool, dus magnetisch. Daardoor kan het reacties aangaan met andere dipolen (o.a. celmembranen?) waardoor pathologische bloedstolling en ‘corona’ en ‘spike eiwitten’ ontstaan. rGO is gereduceerde grafeenoxide, geproduceerd als goedkopere versie van grafeenoxide. RVS is roestvrij staal, een legering van ijzer, chroom en nikkel.

(2) Moderna

rGO-substraat

Gebaseerd op koolstof, nanodeeltjes ingebed zoals koolstof, stikstof, zuurstof, aluminium, koper, ijzer, chloor.

(3) Astra Zeneca

(a) Kunstmatig aggregaat

Bestaande uit ijzer, chroom, nikkel (=RVS), micro- en nanopartikelen.

(b) Nanodeeltjes

Zoals koolstof, stikstof, zuurstof, ijzer, fluor, koper, silicium, zwavel, chloride, zink, chroom en nitraat.

(c) Hulpstoffen

Histidine (= natuurlijk voorkomend aminozuur), sacharose (= tafelsuiker), PEG (polyethyleenglycol welke eiwitten langer vasthoudt, waardoor betere afbraak in lever) Maar ook gebruikt als macrogol (bijv. zetpillen) ) en ethyleenglycol (=antivries).

(4) Pfizer-Biontech

(a) rGO

Kristallijne koolstofhoudende nanodeeltjes, vellen, multilaag agglomeraties (= samenklonteringen), monolagen ongevouwen, gaten in het gaas door mechanische forcering. Hieruit kan dus worden afgeleid dat er bewerking in fabriek/laboratorium heeft plaatsgevonden. Waarschijnlijk in Wuhan door middel van “Gain of Function” research.

(b) Koolstof

Aanwezigheid van koolstof bewijst rGO.

(c) Zuurstof

Aanwezigheid van zuurstof bewijst rGO.

(d) Mogelijk (m)RNA

Dit kwam overeen met piek rGO. Het is mogelijk dat door grote hoeveelheid rGO dit niet volledig uit het ‘RNA-monster’ is verwijderd (en dus als RNA werd gezien??). Als dit waar is dan zit er eigenlijk geen RNA in het vaccin.

(e) Micronresten

Verschillende lengtes (in micron), bestaande uit koolstof, zuurstof, chroom, zwavel, aluminium, stikstof.

Micronrest 20 micron, waarschijnlijk trypanosoma cruzi-parasiet (welke soms aids veroorzaakt)

(f) Nanodeeltjes

O.a. koolstof, zuurstof, zwavel, chroom, aluminium, stikstof, chloride

2-microndeeltje: bismut, koolstof, zuurstof, aluminium, natrium, koper, stikstof.

Ingebedde nanodeeltjes, zoals bismut, titanium, vanadium, ijzer, koper, silicium, aluminium, in organisch aggregaat (gemaakt van koolstof, zuurstof, stikstof).


We moeten wel bedenken dat deze experimentele vaccins via een noodverordening op tijdelijke basis zijn toegestaan. Sinds gisteren is er echter één uitzondering: Pfizer-Biontech is door het Amerikaanse FDA volledig goedgekeurd en mag dus niet meer worden geweigerd als zijnde een ongetest experiment. De testfase is nu voorbij. Omdat Pfizer is goedgekeurd zouden de twijfelaars niet langer hoeven te twijfelen. Wie wil er nu niet met al dat beschermende metaal worden ingespoten. Wie wil er nu niet met al die nanodeeltjes worden behandeld, met roestvrij staal en zelfs wat gratis bijgeleverde parasieten? Nog afgezien daarvan: wie wil er nu niet op valantie of naar een popconcert?

Resident-acteur Joe – Snuffel – Biden heeft het FDA onder druk gezet, een handje geholpen door de 70 Chinese aandeelhouders van Pfizer, zie onderstaand overzicht. In feite gaan de Chinese Communisten over Pfizer.

img
img

20 gedachtes over “Pfizer-vaccin 100% goedgekeurd door het FDA. Zware metalen, roestvrij staal, parasieten en vooral nano-lipiden beschermen u tegen….. lockdowns en andere flauwekul. Theoretisch dan.

 1. https://www.fda.gov/media/150386/download
  IMPORTANT: THE FDA DID NOT PROVIDE A FINAL APPROVAL TO THE PFIZER VACCINE. THIS IS (YET ANOTHER) EMERGENCY APPROVAL.

  “I am authorizing the emergency use of Pfizer-BioNTech COVID‑19 Vaccine for the prevention of COVID-19, as described in the Scope of Authorization section of this letter (Section II) and subject to the terms of this authorization.”
  https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
  https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03897881
  https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04516746

  Geliked door 3 people

  • Ik ben geneigd je gelijk te geven Bart. Pagina 12

   https://www.fda.gov/media/150386/download

   Maar de massa media brult het alweer. En daar gaan de mouwtjes van de paupers weer omhoog. Wat een belang hebben die klootzakken bij de opgestroopte mouw. En ze doen het echt niet voor jou, je kind of je ouders en andere geliefden

   Alleen voor zichzelf. Ziekenhuizen, zorgverleners, huisartsen ( ook de mijne) kunnen naar een tribunaal als ze hebben gelogen. En die kans is enorm als ik het zo zie.

   Like

 2. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Pfizer-vaccin 100% goedgekeurd door het FDA. Zware metalen, roestvrij staal, parasieten en vooral nano-lipiden beschermen u tegen….. lockdowns en andere flauwekul. Theoretisch dan.

 3. Goed lezen, goedgekeurd voor iedereen ouder dan 16. Noodgoedkeuring wordt gehandhaafd voor kinderen tussen 12 en 15

  Like

 4. We weten allemaal dat die tijdelijke experimentele noodvaccins allemaal nog in de klinische test zitten tot eind 2023. Daar ze wel elk jaar opnieuw een goedkeuring daarvoor moeten krijgen.Tussentijds is het onmogelijk om het als een gecertificeerde goedkeuring er voor te krijgen, nog voor de testfase periode is afgelopen. Om nu over een goedkeuring te gaan praten, praten we hierover een verlenging van een jaar. Maar niet over dat het zogenaamde vaccin een gecertificeerde goedkeuring voor onbepaalde tijd heeft verkregen. Dat de media het op zo’n geraffineerde manier dit presenteert, lijkt het net als of het gecertificeerd goed is gekeurd voor onbepaalde tijd. Zodat de druk op de bevolkingen verder omhoog kan. Door bedrijven, instituten en universiteiten de suggestie te laten wekken, dat zij nu iedereen mogen verplichten om het vaccin vrijwillig te laten nemen, als jij als individu gebruik wilt maken van deze voorzieningen. Trap er niet in deze valselijke bewering van de media, die breed uitgesmeerd wordt en tig keer gehaald wordt zodat de illusie voor vele als de waarheid wordt aangezien.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.