31 gedachtes over “Het wonder der natuur: de hersenen

 1. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Het wonder der natuur: de hersenen

 2. Daarom heb geen TV aansluiting meer, ik kijk naar wat ik wil. Ze zoeken het maar uit met hun zooi. Ik hoor het van zovele dat ze ziek worden van de Nep Media. Wij laten ons tiranniseren. Ik ben samen met mijn zoon autonoom geworden, eiste mijn geboorte recht terug en mijn eigen geld, waar deze zieke regering geld van uitgeeft als water, dit zou iedereen moeten doen, vrij en je eigen geld claimen. Alles is zo gemaakt dat we exact doen wat ze zeggen, nou mooi niet. Alles is van ons, HET VOLK, en de regering werkt voor ons en niet andersom, dus we zullen actie moeten nemen stuk voor stuk. Ons eigen land terug eisen want deze regering heeft niks met ons. DENK NA EN EIS UW GEBOORTERECHT TERUG EN CLAIM UW EIGEN GELD TERUG.
  HOGE RAAD VOOR DE KINDEREN KUNT U ALLES LEZEN. WEET NIET OF IK DIT MAG SCHRIJVEN MAAR OOK BOSSMAKER KUNT U OP WEG HELPEN. DE BATAAFSE SCHRIJFT TENMINSTE HOE HET ZIT DUS DAT LEES IK WEL 😉

  Geliked door 3 people

  • Hoge raad voor de kinderen, Bossmaker enz, helemaal fantastisch. Echter voor de doorsnee welwillende mens behoorlijk ingewikkelde tot zelfs onbegrijpelijke juridische materie, gevolgd door een al even ingewikkeld proces. Maar het belangrijkste is eigenlijk of je wel een eerlijk antwoord kan krijgen op de vraag of het ook echt werkt. Achterdochtig als ik ben, die mensen hebben wel een heel erg mooi en ongelooflijk goed verhaal, waar een professionele reclamemaker nog een puntje aan kan zuigen. Maar uiteindelijk hangt overal altijd een prijskaartje aan. Ook niet onbelangrijk, de b.v. Nederland heeft het laatste anderhalf jaar meer dan duidelijk gemaakt, dat wat sommigen al lang doorhadden, regels en wetten er alleen maar zijn het systeem tegen ons te beschermen. De trias politica heeft eindelijk zijn schijnheilige masker afgezet, en ik moet dan geloven dat die op termijn uiteindelijk mijn geboorterecht en trustfonds terug gaan geven?
   Het is als een tegenstander bestrijden die de spelregels bepaald en ze tijdens de wedstrijd in zijn voordeel aanpast, of ze desnoods straffeloos kan overtreden.
   Er is naar mijn idee een veel betere en eenvoudigere manier om je geboorterecht en trustfonds terug te claimen. Alleen moeten we dat niet ieder afzonderlijk doen via een doodlopende juridische weg, maar massaal en vooral gewapend.
   En van dat idee weet ik dat het ook niets meer is dan hoop-porno.

   Geliked door 4 people

   • Ik weet het, maar zo zwartgallig gaan wij er in elk geval niet tegenaan kijken, wij hebben het gedaan, en we hebben in elk geval ons geboorterecht terug en ja dat kost 100,- per jaar, ik heb er 8 maanden voor moeten sparen. En ik ben blij. Wat ik nu krijg is misschien wel niet veel maar mijn zoon en ik zijn autonoom en ik ga lekker door ik geef niet op, want ook al krijg ik niks ik sterf dan kin elk geval als vrij mens. En da; nog eens even wat anders, als we dit allemaal zouden doen, heeft de regering helemaal niets meer te zeggen, trouwens er is zoveel wat we kunnen doen en doen dit niet omdat er veel te veel zijn die overal commentaar op hebben zelf denken dat het wel meevalt en dat is het ergste, iedereen moet wakker worden, en straks als de ingeënte gaan omvallen, gaat de regering dat weer gebruiken om angst te verspreiden, dus iedere denkt maar wat ie wil. Ik doe exact wat ik wil. Iedereen een hele mooie dag en een heel fijn weekend. 😉

    Like

  • Mobiel internet en mobiel telefoon zijn de 2 grootste boosdoeners wat veel ellende heeft los kunnen maken. Daar werd uiteraard niet aan gedacht toen de 2 apparaatjes op de markt verschenen, jaren geleden. Nee, ze waren immers DE toekomst. DE toekomst waar voor de 2 apparaatjes uitermate geschikt voor zouden zijn. Al vanaf het begin toen ze op de markt verschenen, hebben we een deel van onze privacy al vrij gegeven. Wachtwoorden zijn er ,,voor de schijn,,. In werkelijkheid zijn we vanaf het begin ,,volgbaar,,. Wat men ook doet, waar men ook heen gaat, als het nodig is, weten ze ons altijd ,,te vinden,,. Toen men op zoek was naar Jos B. had hij zijn gsm in de berghut achtergelaten, zodat hij niet te bereiken was, zodat men niet kon weten waar hij ergens zou zijn. Dat heeft me nog meer tot nadenken gezet. Sindsdien heb ik m,n gsm veel minder online staan, ben ik veel minder op internet. Het zijn 2 ,,verslaafde,, apparaatjes. Men kan ze missen, altijd!! Hopelijk komt de bevolking tot het besef wat de vele nadelen eraan zijn. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat te beseffen! Men kan altijd ,,los komen van een verslaving,,omdat men moet beseffen, dat deze 2 apparaatjes bewust op de markt zijn verschenen, omdat het van groot belang zou zijn in de tijd waar we nu in zijn beland. Iemand die zijn hersens laat werken, zal tot inzicht komen. Denk na mensen!!

   Geliked door 2 people

   • Nou, dan ben ik benieuwd waar ik dan mijn info vandaan had moeten halen. Via het internet ben ik juist bewust geworden wat er gaande is dus en m’n prikkies niet genomen en strijdbaar in de geest geworden daardoor. Die tv en radio heb ik al 7 jaar de deur uit dus ik zoek nu alleen naar info die voor mij belangrijk zijn en daar heb ik internet of een aantal andere media kranten nodig. Het is maar hoe je er mee omgaat, en ja, ik ben verslaafd aan het nieuws ook van o.a. De Bataafsche Courant. Hulde

    Like

    • Ja “rudofgrob”, hoe je er mee omgaat, dat is nu juist het probleem. Wij gebruiken internet om ons te informeren, door op goed gevoel en met verstand het kaf van het koren proberen te scheiden. Het merendeel van de mensheid gebruikt het internet nu juist waar het echt voor bedoeld was. Om het zelfstandig denken uit te schakelen en onzinnig vermaak. Middels smartphone’s zijn ze 24 uur per dag verbonden, met het grote niets.

     Geliked door 1 persoon

    • Rudolfgrob; Toen men nog geen pc en gsm had, was het anders, verliep het nieuws ook anders. Toen kon men gelukkig niet verslaafd worden aan een apparaat dat pc heet. Toen was men actiever met spelletjes, thuis en met vakantie. Deed men niet zo hun best om aan het laatste nieuws te komen. Toen was alles anders. Nu zal men moeten toegeven wat verslaving is, als men de gsm steeds bij zich heeft. Nu neemt men gelijk ,,dat ding,, op als er een belletje rinkelt. Tijdens een gesprek met iemand of een gezellig uitje, is de gsm altijd bij de hand. Wordt zelfs op tafel gelegt om maar niks te hoeven missen. Deze 2 apparaten hebben van de mens ,,een verslaafde,, gemaakt. Waar is de tijd gebleven, dat men op vakantie ging en er werd gezegd; lekker 2 weken geen telefoon. Bellen deed men toen in een telefooncel. Het gaat erom, dat de 2 apparaatjes het doel zijn, om ons te kunnen volgen, weten waar we ergens zijn. Niet voor het gemak, nee, voor de tijd waar we nu met z,n allen in zijn gegooid. De mensen zien het niet, willen het niet zien en horen al helemaal niet. De bevolking is een roes gebracht, precies wat ze wilden, om deze corona gekte te doen slagen. Vergaat de wereld als men die 2 dingen niet bij zich heeft?? Breekt de pleuris uit als men niet te bereiken is?? Bull shit!!! Mensen, kom tot het besef dat men in het leven in feite alles kan missen, behalve water en eten!! Hou jullie zelf niet zo voor de gek mensen, men wint er niks mee. Men verliest. Word wakker en kom weer tot leven als mens, een nuchter mens!!

     Like

  • Beste mensen heeft U ooit één keer in uw leven tegen de rOverheid geprotesteerd, één keer in uw leventje in een DEMONSTRATIE-mars meegelopen, één keer in uw leventje met het zwaard voor uw kind gestaan om het te verdedigen tegen alle gore troep die onze samenleving (ookwel spottend “maatschappij” (= zakenwereld = geldzucht = hebzucht)) genaamd???
   NEE!!! Nou! Precies ga maar lekker naar buiten: Pokémons zoeken!
   (wat mij betreft tot je een ons of liefst nog minder weegt).

   Like

   • 4 Jaar lang hebben we voor onze kinderen gestreden. Echter, de rechters zijn er niet voor je kinderen.
    Veilig thuis moeten ontwijken alleen omdat we anders denken. Gelukkig gaat het goed met ze maar iedere dag worden ze naar een school gebracht ver van huis 15km verderop. In de hele stad zijn we in de ban gedaan en kunnen ze nergens anders terecht. Het heeft veel impact omdat ze moeilijk met vriendjes kunnen spelen wegens de grote afstand. Eens krijgen ze de rekening wel gepresenteerd …

    Like

 3. Yep, klopt helemaal, t.v. kijken en afstompen zijn eigenlijk synoniemen. Voordat ik hier woonde, woonde ik op een varende woonboot en daar had ik geen t.v., een boot beweegt namelijk teveel voor een antenne en kabel-t.v. gaat ook niet. Eenmaal weer aan wal, kreeg ik een ouwe analoge t.v. en ik kreeg ook kabel.
  Ikke blij, maar niet lang! Naar mijn idee zie ik alleen maar reclame, onderbroken door ‘programma’s’ die het ‘leuk’ moeten maken. Dus staat dat ding altijd uit, zelfs het speciale modem dat ik erbij kreeg, om dat analoge ding op een digitaal netwerk aan te sluiten, staat uit. Op mijn vraag aan Ziggo, of ik dat t.v. abonnement eruit kon gooien en alleen telefoon, internet en radio kon houden, waren ze duidelijk. NEE
  Ik verdedigde dat met een abonnement dat heet: drie in één, ook telefoon , radio en internet kon zijn, toch? Nee, dat abonnement begint met t.v., geen t.v., dan krijg je niks! Zou dat wat zeggen ? . . . . . . .

  Like

 4. De tv is inderdaad als regel geen aan te bevelen hersenactiviteit. Ik vind de aanhef van dit stuk dan ook een goede grap, die overigens ook opgaat voor tamelijk veel items op het internet.

  Like

 5. Nieuws en advies van down-under…
  Australie en Nieuw Zeeland

  https://www.transients.info/roundtable/threads/people-who-have-died-from-covid-19-vaccines.8504/page-5#post-64018

  SAVE THE KIDS!!
  QUEENSLAND
  REMOVE YOUR KIDS FROM SCHOOL IMMEDIATELY!

  An Australian truck driver speaks
  Was al verwijderd van jewtube uiteraard
  Gelukkig op andere mogelijkheid geplaatst.

  https://www.transients.info/roundtable/threads/australian-truck-drivers-taking-back-their-country.8851/

  Like

  • Hoe goed ik de reacties van die vrachtwagenchauffeurs ook begrijp, ik heb toch altijd mijn bedenkingen bij dit soort acties. Zoals die ene trucker zegt: “Park em up boys, let’s see how they go without food and toilet paper”. Met een beetje improvisatie vermogen is er zonder toiletpapier wel te leven, eten is toch een ander verhaal. Het onderbreken van de logistieke keten is net als met landen die elkaar sancties en boycotten opleggen, het is altijd slechts de bevolking die er door gedupeerd raakt.
   Het zal de beleidsvoerders een rot zorg zijn als het volk omkomt van de honger, dan hebben ze tenslotte ook de ongevaccineerden bij de kladden. Zie wat er nu in Frankrijk gebeurd bij de supermarkten, het schijnt dat er zelfs knokploegen ingehuurd worden om mensen de toegang te ontzeggen.
   De motivatie om terug te vechten juich ik dan ook van harte toe, maar het is toch verdomde jammer dat men dan altijd weer naar tot mislukken gedoemde methodes grijpt, of die hun doel voorbij schieten.

   Geliked door 1 persoon

   • “Park em up boys, let’s see how they go without food and toilet paper”.

    Een reactie op de Creatie & Motivatie
    Welke ik ook onbegrijpelijk vond blackpeat. Behoorlijk opgefokt in zich zelf
    daar red je het dus duidelijk niet mee.

    Like

 6. Ach sprak net weer een vrouw van middelbare leeftijd in het bos tijdens fietsen. Zoon geprikt en maakt zich enorm zorgen. Ze is in de overtuiging dat hij binnen 3 tot 5 jaar dood is.

  Waarom denk je dat vroeg ik. En toen kreeg ik de eye opener. Omdat het niet logisch is wat er gebeurt! Dat ziet iedereen kennelijk. Hoeveel zijn er nu echt gevaccineerd. Genoeg niet.

  Hi Hugo!

  Rot op Paardenlul, miezerig schoolmeestertje. Dit ga je niet redden vriend. Kan je je nog zo inlezen, best bespraakt zijn maar het is maar een truc wat je doet. Je moet gebruik maken van het corrupte journaille. Ze lachen je uiteindelijk weg. Pek en veren. Kwestie van tijd. Dan is de gelijkgeschakelde pers opeens niet meer fout.

  Ga naar huis man. Pak het wachtgeld. Maar donder op. Voor iedereen het beste. `je bent af. De enige die het niet ziet ben je zelf. Rutte zal je redden? Europa? Denk het niet. We gaan het zien. Ik kijk met meer dan gemiddelde belangstelling. Ter lering en vermaak.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.