16 gedachtes over “Iedere 100 jaar een pandemie!

 1. ” Dit was het nieuws voor vandaag”

  Goedzo, hard gewerkt administrator. Weekend! Wat een energie stop je hierin..

  En ja, het plaatje klopt. Was het ook al eerder tegen gekomen. En ben het gaan nakijken. Het is gewoon waar.

  Like

 2. Pingback: Het nieuws, maar dan anders.Iedere 100 jaar een pandemie!

 3. De pest en de cholera werden veroorzaakt (voor zover ik weet) door de erbarmelijke hygiënische omstandigheden destijds.
  De Spaanse griep was geen griep, maar wel een pandemie en werd veroorzaakt door een gigantische vaccinatie campagne met een vaXXin waar de eerste Rockefellers goud aan verdienden. Door dat vaccin kregen de arme gevaXXineerden direct binnen dagen een longontsteking van heb ik jou daar. Deze was gelukkig niet overdraagbaar door hoesten of niezen, maar toen al op fotoos zag je tramconducteurs en passagiers met mondkapjes op!!!
  Ergo was de Spaanse griep een VACCINATIE-PANDEMIE.

  En nu anno 2021 hebben we een wereldwijde NEP-PANDEMIE die je beter een PLANDEMIE kan noemen, omdat er een heel groot plan achter zit om de wereldbevolking te depopuleren (lees: uit te moorden) en een volkomen geschifte totalitaire streng communistische maatschappij in te richten, waarin alleen nog plaats is voor het getijsem dat dit heeft bedacht en slaven van de overgeblevenen !
  Aan ons en vele anderen om dit plan totaal de grond in te boren!

  Geliked door 1 persoon

  • Naast het geinjecteer kregen de slachtoffers handenvol van het nieuwe wondermiddel aspirine wat bij grote hoeveelheden inwendige bloedingen veroorzaakte en de slachtoffers letterlijk stikten in hun eigen bloed.
   Tegenwoordig is aspirine vervangen door gepatenteerde beademingsapparatuur.

   Like

 4. Schnijder, die erbarmelijke omstandigheden waren er ook in 1650, en 1730 en 1860. Zelf tot dik in de 20e eeuw.

  Het bijzondere is iedere keer de jaren 20 van de afgelopen eeuwen. Dat zou eens in kaart gebracht moeten worden, vanaf 1920 weten we het wel. Massavernietiging tot aan 45 aan toe. Als ook zoiets gebeurde in 1820 en 1720 hebben we een mooie routekaart toch? Zal er eens op googelen.

  Wie het verleden kent

  Like

  • Bedankt voor het plaatsen administrator, zo zat ik me net te bedenken dat biologische oorlogsvoering van alle tijden is. In de Nederlandse Film Vlees en bloed gooide ze in de middeleeuwen al een met pest besmette hond in de waterput om te vergiftigen. Wij hebben nu technologie om alles te vernietigen maar die oldtimers waren hierin ook niet achterlijk, die snapte dat spelletje ook. In Japan schijnen ze dat ook sinds mensenheugenis gedaan te hebben. Waar niet kan je beter afvragen.

   Like

 5. Als we kunnen uitgaan dat het vaccin een biowapen is – dat is het, anders zou er niet zo gepusht worden. Want ik heb nog nooit wat van de overheid gehad. Ja een paar euromunten terwijl ik voor 10% het schip met de euro inging. Bijna iedereen.

  Wie profiteerde van de Oorlogen in Europa na 1920. Uiteindelijk de VS. Wie profiteert er in 2020 als de boel omdonderd door biologische oorlogsvoering. Dat is uiteindelijk China. Waar kwam het virus ook al weer vandaan?

  Ik zal eens proberen te achterhalen wie profiteerde van de cholera en wie van de pest. Waar slachtoffers zijn, zijn ook winnaars. Een natuurwet. Deze eeuw wordt het China dat is duidelijk. De Afghanen zijn al op weg naar Europa voor meer destabilisatie. Slim dat de chinezen de taliban steunen, Ze laten er geen gras over groeien, ze bezitten het straks allemaal. Tot aan de havens van Rotterdam en Antwerpen aan toe.

  Like

Reacties zijn gesloten.