5G is NIET OKÉ

In de jaren 70 van de vorige eeuw zijn proeven gedaan door militairen met een nieuw stralingswapen. Dit stralingswapen emitteerde zeer hoge frequenties. De bedoeling was de vijand uit te schakelen door stralingsbundels op hen te richten. Het probleem was, dat de eigen manschappen ook het loodje legden. Het nieuwe wapensysteem discrimineerde niet. Het is snel afgeschaft en nooiit weer gebruikt. Dit systeem moet binnenkort in iedere lantaarnpaal worden geïnstalleerd en heet 5G.

Frequentie Atlas | NASA

Op de website 5G is NIET OKÉ kunt u de feiten over dit voor militairen te gevaarlijke wapensysteem vinden. Het feit dat het straks op alle burgers wordt losgelaten, terwijl men al een halve eeuw weet dat bij proeven alles kapot wordt gestraald wat er maar kapot kan. Levende materie is niet bestand tegen deze frequenties. In combinatie met de nieuwste nanotechnologie worden mensen doodziek van deze electromagnetische hoogfrequente “vooruitgang”. Vroeger of later met de dood tot gevolg. Een nieuw soort “virus”, Covid-huppelepup of een mutant ervan. U bent inmiddels op de hoogte hoe de boel wordt verkocht door de figuren die u in de macht heeft gestemd.

NIEMAND heeft er om gevraagd.

Maar ALLE Nederlandse gemeenten zijn gedwongen om het dekkend te installeren.

Het is als wapensysteem is volstrekt onnodig.

Er zijn talloze bewijzen van de schadelijkheid ervan.

En toch….. zit het straks in de lantaarnpaal bij u pal voor het slaapkamerraam?

12 gedachtes over “5G is NIET OKÉ

 1. Pingback: 5G is NIET OKÉ – Het nieuws, maar dan anders.

 2. Als dit allemaal echt in die botte koppen van die ‘Ollanders tegenwoordig Neanderlanders genoemd zou komen kan er nog iets van het oude Holland worden gered anders ben ik bang dat binnenkort hier alleen nog NederZombies wonen en straks niks meer op een paar gepantserde torren en sprinkhanen immuun voor 5G straling.
  Als je tegen je mede Nederlander zegt dat uit die lantaarnpalen een soort röntgenstraling komt, zwaar kankerverwekkend of alleen maar dat je er hele gore puistjes van krijgt (de vrouwtjes Neanderlanders) dan zijn die röntgen-paaltjes zó verdwenen, haha in één nacht (m.b.v. de mannetjes Neanderlanders 🙂 🙂 )!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wel toevallig dat die uitrol van die honderden ja duizenden 5G masten en palen(eufemistisch straatlantarens) NET NU tegelijk met die Covid-19 pandemie (lees: pLandemie!!!!!!) samenvalt ….. toevallig he?!

  Ja, ja zo’n plandemie mag wat kosten.

  Geliked door 2 people

 4. In Nederland heerst er al ruim 200 jaar een dictatuur, onze volksvertegenwoordigers kiezen is dan ook een illusie. Dat wil maar niet bij de bevolking door dringen. Iedereen die blijft stemmen, houdt de illusie tot stand. Nu de WEF/VN en de EU (wat het zelfde is als de VN) het idee hebben opgepakt om de wereld omvattende macht over iedereen te kunnen krijgen, is de totale oorlog tegen de mensheid geopend, wat ook maar niet wil doordringen bij de bevolkingen. Vele werken er juist heel hard er zelf aan mee. Zij beschouwen dat als hun normale werk, waar zij voor betaald krijgen. Ook hiermee lijkt het alsof de mensheid door de jaren heen zo afgestomd te zijn, dat ze zelf de veroorzakers zijn, die ze andere verwijten. Door middel van onzichtbare levensgevaarlijke elektromagnetische stralingen, luchtvervuilingen, vergiftigde medicijnen en met laagwaardig voedsel wat met kunstmatige kleur,geur en smaak versterkers het laat smaken als hoog waardig voedsel. Moet dat resulteren in een zeer verzwakte bevolking. Daar er ook op het financiële vlak van de bevolkingen de belasting druk steeds hoger wordt en met behulp van zelf georganiseerde crisissen en schaarste de economie ten gronde wil richten. Zodat iedereen zwak, ziek, arm en afhankelijk van de staat wordt, in die situatie kunnen de staten iedereen onderdrukken en dirigeren tot slaaf en spelen dan voor GOD. Voor de wakkere onder ons, kun je die extreem hoge frequenties weren in jouw huis. Zorg ervoor dat jij geen Wifi van je zelf of de buren binnen krijgt. Vermijd al die internet of things apparaten in huis, dat zijn afluister en/of verborgen camera’s die jouw bespioneren. Beplak je ramen met folie of een fijnmazige metaalgaas, zodat de externe hoge frequenties terug kaatsen. Zorg voor luchtfilters in huis met minimaal HPE filter kwaliteit. Probeer je eigen moestuin op te zetten in een kas, zodat je weet wat in jouw voedsel zit en geen rotzooi uit de lucht op en in jouw groentes e.d. krijgt. Koester hoge bomen en struiken rond om je huis, want dat zijn waterkolommen die de hoge frequenties tegen houden. Gooi alle pannen van aluminium en met een antiaanbaklaag weg, want dit is puur vergif voor je. Aluminium tast jou neutronen aan, waardoor je veel minder alert bent in de omgeving. Filter je drinkwater uit de kraan, daar zitten nog veel medicijnresten e.d. in. Zorg dat jouw mobieltje geen 5G kan ontvangen. Eet zo min mogelijk suiker of synthetische suiker vervangers, want dat maakt je bloed dikker, wat op langer termijn kanker veroorzaakt. Zo zijn tig voorbeelden dat we op allerlei manieren aangevallen worden om onze gezondheid te ondermijnen, vaak op zo’n geraffineerde wijze dat je het niet eerste instantie door hebt. Want een slechte gezondheid zorgt ervoor dat jij steeds minder helder kunt nadenken en daardoor steeds gemakzuchtiger van wordt, zonder dat je het zelf beseft. Omdat het zo langzaam slechter met je gaat. Wat we veroudering noemen.

  Geliked door 4 people

 5. @Qvic Bedankt voor al je tips. Ik hoop dat de mensen die hier lezen dat ter harte nemen. Misschien hoe je niet direct hele dure maatregelen te nemen, rustig aan, ik doe zo om de 2 maanden het e.e.a. aan m’n huis, maar nu deze regeringszombies straks nog meer dictatoriale totaal geschifte (voor een gezond verstand nml maar in wezen voor ieder verstand) maatregelen gaan invoeren wordt het menens.

  Geliked door 1 persoon

 6. Qvic
  17 AUGUSTUS 2021 OM 15:11
  In Nederland heerst er al ruim 200 jaar een dictatuur, onze volksvertegenwoordigers kiezen is dan ook een illusie. Dat wil maar niet bij de bevolking door dringen. Iedereen die blijft stemmen, houdt de illusie tot stand. Nu de WEF/VN en de EU (wat het zelfde is als de VN) het idee hebben opgepakt om de wereld omvattende macht over iedereen te kunnen krijgen, is de totale oorlog tegen de mensheid geopend, wat ook maar niet wil doordringen bij de bevolkingen. Vele werken er juist heel hard er zelf aan mee. Zij beschouwen dat als hun normale werk, waar zij voor betaald krijgen.

  klopt en van die lui moeten af.

  Wie maakt ons wat met onze havens, voedselproductie, high tech industrie. Juist degene die voor de tegenstander werken. Dat zijn de ratten onder ons.

  Wie is de tegenstander? Degene die door dit soort landverraders overal ter wereld huizen kunnen kopen als kastelen.

  Dit soort lui lacht om jouw pensioentje. ze lachen om jou en als ze het konden zou ze in de hel in trappen. Compleet verknipt dat soort lui, hoi Mark, hoi Hugo.

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.