Bill Gates in 2005: De menselijke wil terug vaccineren naar het niveau van een huisdier.

Het uitschakelen van het “GOD GEN”. Daarover gaat het deze keer in Orwell City. Waar hebben we dat eerder gehoord…..

Het “GOD GEN” (VMAT2) heeft het vermogen om op een of andere manier te communiceren en te verbinden met onze OORSPRONG. Als we dat als mensenkinderen niet meer kunnen zijn we intellectueel gedegradeerd tot een willoos huisdier, hulpeloos, afhankelijk en ook nog eens zonder reukvermogen. De resterende hersencapaciteit van 1 à 2% is dan ruim voldoende om voorkomende werkzaamheden te verrichten.

Een militaire operatie.

In aansluiting op het artikel handelend over AGENDA 21 is dit een logisch vervolg op 25 jaar indoctrinatie en Middeleeuwse bangmakerij. Als de “opstandigheid” in de mens op tijd de kop in kan worden gedrukt, gaat het verder geruisloos in haar werk. Dat is nu al goed te zien aan de manier waarop maar een klein deel van de bevolking in de gaten krijgt en zich verzet tegen wat komen gaat. Een overweldigende meerderheid wil zich de pijn besparen door alle onrecht en slechte intenties goed te redeneren, te negeren of domweg te ontkennen. Meer plastisch uitgedrukt door iemand op de redactie: “Tegenwerking door te blijven denken en verzet te plegen levert acuut barstende koppijn op.” Dus dat ontneemt je de morele moed in beweging te komen, laat staan te vechten; mensen hebben zichzelf niet meer onder controle.

Het Pentagon en met name de CIA zijn geporteerd van “religieus fanatisme”. Want dat geeft een argument om ongeprovoceerd tot de aanval over te gaan. De “War on Terror”. Met de aanslagen van 11 september 2001 is voorkomen dat het financiële systeem is gekaapt door de oude Chinese dynasties en is direct gebruik gemaakt van de fictieve aanname dat “religieuze fanatici” daarvoor verantwoordelijk waren. Twee vliegen in één klap. Wij dienden te geloven dat er mensen met een bepaalde hersenbeschadiging of -afwijking rondliepen, die dit soort dingen van nature konden doen. Deze voornamelijk donker getinte mensen die zonder uitzondering op bodemschatten woonachtig waren moesten worden aangepakt. Niemand minder dan “virus kenner” Bill Gates kwam met een oplossing. Door het implanteren van nanodeeltjes om DNA te manipuleren zou het mogelijk zijn de door ons zo vaak gesignaleerde effecten van de “Reli-kwab” in de hersenen uit te schakelen. Het staat nota bene ook nog op film, dus hierbij het verzoek de video veilig te stellen.

Bill Gates in 2005. Zijn plan was om de bevolking (verplicht) te vaccineren tegen Influenza en het Rhinovirus. Iemand stelde hem namelijk de vraag: “Hoe moet dit virus worden verspreid onder de bevolking, via aerosolen?” Met andere woorden, hoe besmet je de bevolking; doen we dat via chemtrails. Dan weten we direct hoe de hazen lopen. Bill Gates wilde dus de normale griep- en verkoudheidsverschijnselen misbruiken om de Taliban te injecteren met “FunV@x”. Hét medicijn tegen religieuze fundamentalisten. De nieuwe vaccins die de Covid pandemie moeten stoppen zullen ook nanodeeltjes bevatten die onze empathie en medeleven uitschakelen, zodat mensen niets meer dan zielloze drones zullen worden. Dit zal gebeuren door het uitschakelen van de rechter hersenfunctie van de mensheid, specifiek het gebied dat zich bezighoudt met spiritualiteit en emoties. Dit zal in wezen de mensheid ‘devolueren’ tot anorganische biologische drones die niet meer in staat zijn tot enig serieus niveau van denken of emotie. De oudere bevolkingsgroepen worden op die manier geëuthanaseerd en door de jongste kinderen te injecteren wordt dit nieuwe slavenvolk kunstmatig gecreëerd.

Hoe achterbaks wilt u het hebben? De injectienaald plus inhoud als biowapen in dienst van AGENDA 21. De mensen geloven dit eenvoudig niet, kunnen en willen het niet geloven. Het is te pijnlijk. Al in 2005 wilde Bill Gates de facto de menselijke wil terug vaccineren naar het niveau van een huisdier. Oneerbiedig gezegd degenereren naar werkezels en trekhonden. Met sterk ingekorte levensduur om de kosten in de hand te houden. Men heeft het nog net niet over het voeren van deze biorobots met insecten en vlees van soortgenoten. ’s Zondags een extra kluif.

orwell.city
ORWELL CITY: Dr. Luis Marcelo Martínez en Ricardo Delgado over nanotechnologie in de vaccins…..

Over: “Het elimineren van ons wilsvermogen.”

Geneticus Dean Hamer heeft verschillende onderzoeken gedaan met betrekking tot het VMAT2-gen, beter bekend als het God-gen. Volgens zijn onderzoek is de verbinding met het goddelijke gecodeerd in ons DNA.

Op een conferentie die hij in 2005 in het Pentagon hield, sprak hij over de wijze waarop de expressie van dit gen bij religieuze fundamentalisten zou kunnen worden verminderd. Volgens hem zou dit proces kunnen worden uitgevoerd door middel van vaccins.

Hoewel deze lezing reeds goed bekend is bij diegenen die hebben onderzocht wat de elite met de mensheid van plan is, is het nog onbekende informatie voor de rest van de bevolking. De onderdrukking van het VMAT2-gen zou niet alleen betekenen dat een individu geen neiging tot religie zou vertonen, maar ook dat hij zou ophouden het gezag cognitief in twijfel te trekken. Met andere woorden, de persoon bij wie dit gen is geremd, is volledig manipuleerbaar en gemakkelijk te onderwerpen aan elke discipline. Een zeer aantrekkelijke droom voor de elite die koste wat kost wil controleren.

Dit is een bewezen realiteit. Het is niet onredelijk te denken dat er naast grafeen en andere rotzooi die in vaccins zit, gespecialiseerde nanotechnologie bestaat die de wil van de mens tracht te breken.

In dit verband hebben Ricardo Delgado van La Quinta Columna en geneticus Dr. Luis Marcelo Martinez enkele dagen geleden de kwestie besproken.

Dr. Luis Marcelo Martínez: Wereld Economisch Forum. Waar gaat het allemaal over? Dit is allemaal al geschreven en maakt deel uit van wat de 20/30 agenda wordt genoemd. Het is al geschreven, en ze vertellen je erover. Het Economisch Wereldforum zegt dat over tien jaar niemand meer iets bezit en er gelukkig mee is. 

En dat ze zelfs je gedachten gaan controleren. Hoe neem je de controle over de gedachten van een mens? Is dat het doel van de nanotechnologie die wordt gebruikt in deze vaccins? Is het de controle over de menselijke gedachten en wil? Vanuit bio-elektrisch oogpunt, via nanobots en gedragsmodulatie via genetische manipulatie. Een vraag die in de wereld is gesteld. 

Het VMAT2 gen codeert voor de productie van GABA. GABA (gamma-aminoboterzuur) is een kritische neurotransmitter betrokken bij menselijk gedrag en wil. Als je dat gen uitschakelt, breng je de menselijke wil op het niveau van een hond. En ze hebben dat gedaan als een manier om religieus fundamentalisme aan te pakken.

Ricardo Delgado: Dat is het beroemde God gen dat toen het zogenaamde genoom werd ontcijferd in 2001, het op een of andere manier werd geïsoleerd. Dat nieuw ontdekte VMAT2 was als degene die geassocieerd werd met religieus fundamentalisme. Het beroemde 'God-gen'. En het werd getest. Het experiment dat werd gedaan was om een coronavirus te mengen, precies, met het influenza virus. Ik heb de conferentie gezien. En men stelde toen vast dat in een bepaald hersengebied van de hypothalamus een persoon minder dan religieus fundamentalistisch gen ontwikkelde. Het was minder abrupt, laten we zeggen. Alsof ze echt... Wat ze willen is onze wil overrulen. Niet alleen spiritueel, maar de hele wil.

Dr. Luis Marcelo Martínez: En, feitelijk, weten we het omdat er wetenschappelijke artikelen in overvloed zijn waaruit virale vectoren kunnen worden gebruikt. En je kunt de expressie van genen moduleren. Absoluut. Met andere woorden, ik heb het niet over een nieuwigheid. Ik ben niet aan het gissen naar iets. Wij, genetici, weten dit.

Als u in contact wilt komen met de geneticus Luis Marcelo Martínez, kunt u hem bereiken via het contactformulier op zijn officiële website.

Als u in contact wilt komen met Ricardo Delgado, raadpleeg dan La Quinta Columna of stuur hem een e-mail naar tutoronline@hotmail.es

Vergeet niet dat Orwell City niet verbonden is aan La Quinta Columna. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanssprekende wereld die geweldig werk doen in het ontmaskeren van de plandemie). Orwell City vat samen, transcribeert, vertaalt, bewerkt en ondertitelt video’s zodat iedereen kan leren over de schokkende ontdekking die zij hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons.

Als mijn artikelen en de video’s die u hier vindt u bevallen, kunt u, als u dat kunt en er zin in hebt, een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan op prijs gesteld.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

-Orwellito.

11 gedachtes over “Bill Gates in 2005: De menselijke wil terug vaccineren naar het niveau van een huisdier.

 1. Pingback: Bill Gates in 2005: De menselijke wil terug vaccineren naar het niveau van een huisdier. – flashyflasch

 2. Gammaboterzuur heeft met gemoedstemming te maken, de gangmaker hiervan magnesium is nodig om te activeren, die vanuit de darmen contact onderhoudt met de hersenen.
  Typisch dat met chemtrails al geprobeerd is dit werkingsfenomeen te dwarsbomen?
  Vind t niet vreemd dat er pschychishe stoornissen ontstaan als depressies, manisch-depressief etc,bij vervuiling door chemtrails,alluminium bevattend?

  Like

 3. De Bataafsche Courant was toch al 200 jaar geleden opgeheven? Waarom gebruiken jullie deze naam? Dan is de informatie toch niet betrouwbaar die jullie publiceren?

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.