Medicijnen en water testen positief op magnetisme

“Informed consent” wordt gebruikt bij het gebruiken van medicijnen of bij vaccinaties. Maar als dit zo doorgaat moeten we voor iedere molecule toestemming geven. Wat de Spaanse onderzoekers ook checken: er is wat mee. het is vooral de vraag: WIE heeft hier opdracht voor gegeven, WIE weet hier van en WAT moeten we er aan doen.

Kernwaarde: Met “Wij het VOLK” is NIET meer te praten. Een gepasseerd station.

orwell.city
ORWELL CITY: Medicijnen en Water testen positief met de Magneet Proef

Verschillende video’s zijn gedeeld op La Quinta Columna’s Magnetic Foods kanaal. Sinds Dr. Sevillano mensen vroeg om te gaan controleren of hun medicijnen magnetisch zijn, zijn hierover verschillende video’s gedeeld.

Medicijnen zoals omeprazol of medicijnen tegen constipatie zijn positief getest op de magneetuitdaging. En dat niet alleen, maar water is ook magnetisch.

Hoewel voor water meer onderzoek nodig is, is het vrijwel zeker dat medicijnen grafeenoxide bevatten.

Het wordt steeds duidelijker dat hier sprake is van genocide door gedwongen transhumanisatie in vaccins, voedsel, water en medicijnen. En wie weet wat er nog meer magnetisch is.

Hier zijn 3 video’s ondertiteld in het Engels door Orwell City; klik op het logo:

Als u opmerkingen heeft voor La Quinta Columna, dan kunt u terecht op hun officiële website. Volg ze op hun officiële kanalen op Telegram, Instagram, Youtube en Twitch. Als u rechtstreeks contact wilt opnemen, stuur ze dan een bericht naar: tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.

Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La Quinta Columna. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanstalige wereld die geweldig werk doen bij het ontmaskeren van de plandemie).
Orwell City vat samen, transcribeert, vertaalt, bewerkt en ondertitelt video’s zodat iedereen kan leren over de schokkende ontdekking die zij hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons.

Als mijn artikelen en de video’s die u hier vindt u bevallen, kunt u, als u dat kunt en er zin in hebt, een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan op prijs gesteld.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

-Orwellito.

19 gedachtes over “Medicijnen en water testen positief op magnetisme

 1. Dat filmpje kan ik ook maken ( op dit moment zelfs) en het is waar. Ik heb dit exact het zelfde getest. Alleen niet op magnetisme. maar dat kan ook komen door oxidatie van het ijzeren staafje door de stroom. Je kan het zelfde ook bereiken met een EC meter. Althans de vervuiling meten je weet alleen niet met wat.. Met dit apparaatje kan je aan de kleur zien waarmee het vervuild is.

  Spa was nog het schoonst. Goedkoop bronwater in de winkel was nog erger dan kraanwater, althans bij mij, wij hebben grondwater (zeggen ze)

  Kortom, wil je schoon water moet je distilleren dus verdampen en afkoelen. Ik heb nog een paar van die apparaatjes liggen. Kost geen drol uit China maar je kan ze wel snel weggooien wat ze roesten snel. Dus misschien vandaar magnetisch. Dan zou je gouden staafjes moeten gebruiken. Ik hoef in ieder geval geen kraanwater meer.

  Geliked door 1 persoon

  • Niet aan te raden volgens deze video:
   Een behoorlijk dodelijk apparaat voor het nep testen van water. Gebruikt door deur tot deur oplichters voor de verkoop van water filter systemen. Het richt de netspanning gelijk. De gelijkspanning wordt direct door het water geleid. Wat er voor zorgt dat er een snelle elektro dialyse start. Deze verkleurd het water.
   Ik schat in dat de demonstratie met deze unit uitgevoerd word met gedestilleerd water in een glas (gefilterd water).
   De unit heeft een enkel polige schakelaar die bij het gebruikt van een niet gepolariseerde stekker. Het water onder de netspanning laat staan ondanks dat het apparaat niet is ingeschakeld. Dit apparaat is enkel veilig om aan te raken wanneer deze niet is verbonden met de netspanning.
   Tussen de elektrode staat volledige net spanning, wat voor elektrocutie en brandwonden kan zorgen indien deze aangeraakt word. Geweldig

   Als je iemand kent met z’n apparaat waarschuw hem dan voor elektrocutie gevaar.

   Like

   • Je weet nooit wie de video heeft gemaakt. Drinkwaterbedrijven misschien die dit apparaatje willen riculiseren.

    Het apparaat werkt en een ec meter heb ik ook. Dus 2 keer bewijs dat kraanwater goor is, In een verleden wilde ik zelf bier brouwen. Daar was ik snel klaar mee. En het apparaat onveilig. Kom nou flauwekul. Gewoon effe nadenken en niet met je klauwen in water zitten als er stroom loopt.

    Maar het verroest heel snel. Na 1 of 2 keer en dat zou het magnetisme kunnen verklaren. Wel jammer van de onderzoekers om hier niet op te letten zo staat alles ter discussie.

    Like

  • Kraanwater, behandelen met chloordioxide / mms. Je slaat 2 vliegen in één klap.
   Ga er maar vanuit dat water uit de supermarkt, behalve geldklopperij ook allemaal mee gesjoemeld wordt. Jouw magneetje verteld niet wat er verder nog voor meuk in je spa-watertje zit.

   Like

 2. Wat een warrig artikel. Iets zou magnetisch zijn. En wat dan nog, zoveel dingen zijn magnetisch. Vervolgens een vaag filmpje met wat staafjes in water als “bewijs”? Laat me niet lachen.

  Like

 3. “Medicijnen zoals omeprazol of medicijnen tegen constipatie zijn positief getest op de magneetuitdaging.”

  Nu neem ik Orwell City La Quinta Columna heel serieus dus ik zeg niet dat hun bevindingen niet kloppen, maar had hier toevallig omeprazol en “poep” pillen tegen constipatie bij de hand. Heb ze helemaal verpulverd maar lijken toch echt niet magnetisch te zijn. Ja als ik hem er echt opleg blijft het plakken, maar dat effect heb ik ook als ik dat met een vinger doe, en die is echt niet magnetisch. Of ik doe iets fout met de test of………afhankelijk wie de producent/fabrikant is???

  Like

 4. Misschien worden de figuren achter de grafeen industrie, onze NWOertjes wel wat te veel eer gegeven voor hun kunnen.
  Ik geloof niet zo dat ze de mens kunnen aansturen via 5G of hun ziel kunnen losmaken van God met wat DNA verkrachtende cocktails.

  Wat ik wel aannemelijk vind is dit.
  Wanneer je naar het ziekenhuis moet voor een CT scan moeten ze zeker weten dat je geen metaal splinters in je hebt of toevallig in je ogen omdat je af en toe metaal slijpt. Want door de sterke magnetische golven wordt alles wat magnetisch is dwars door je lichaam gesleurd.

  Of, leg eens iets magnetisch in de magnetron en de vonken vliegen er van af.

  5G werkt in het zelfde frequentie gebied als magnetrons! Je hoeft maar volgeladen met grafeen met je smartphone onder een nieuwe 5G lantaarnpaal te staan en ze kunnen naar believen een stevige puls op je loslaten waardoor het magnetisch materiaal dwars door je weefsel wordt geslingerd met alle gevolgen van dien.

  Like

 5. Het gezegde luidt: luister niet naar hun woorden maar kijk naar hun daden.

  Micha Kat, openlijk en prominent een bapometh boven zijn hoofd in zijn video’s 10 jaar geleden zei ik al dat je deze man niet moet vertrouwen maar werd ik weggelachen, hij was toch dé man van de waarheid?!

  Sven Hulleman, openlijk een broche op zijn borst met de vrijmetselaars handdruk, handen op elkaar met de vingertoppen.

  Jort Kelder en Mark Rutte, beide gebruiken continue de zelfde symboliek, Rutte steeds de hand op de schouder van zijn gesprekspartners, im in charge.

  Café weltschmerz, totaal gecontroleerde alternatieve media, veel ruis veroorzaken, nooit echt met belastende informatie komen.

  Allemaal hebben ze een link met minerva, waar kennen we dat ook alweer van. Politici, Baudet, KLM, Shell, álle NGOs Unilever etc.

  Like

 6. Schnijder, dat van die cornflakes heb ik jaren geleden al voorbij zien komen bij Keuringsdienst voor Waarden. Er zit ijzer in, staat ook gewoon op de verpakking vermeld. Navraag bij de fabrikant leverde de verklaring op, de mogelijke oorzaak was dat er extra ijzer toegevoegd werd.

  Like

Reacties zijn gesloten.