Pfizer waarschuwt: “Er is sprake van een noodsituatie als er overdracht van vaccinbestanddelen plaats heeft gevonden.” De Delta-variant.


We hebben het hier over “overdracht van binnenuit het lichaam van de ene persoon naar een andere persoon”. In het Engels noemen ze dit “shedding”. Waarom zou Pfizer daarvoor hebben gewaarschuwd?

Als bijvoorbeeld iemand lid is van de Covid-controlegroep kan het dus volgens Pfizer toch zo zijn, dat via overdracht van stofjes de Covid-controlegroep wordt bedreigd. Pfizer waarschuwt hiervoor, omdat men niet wil, dat teveel gevaccineerden te snel in het experiment om het leven komen. Men wil echter ook niet dat leden van de Covid-controlegroep door gevaccineerden om het leven worden gebracht. Daarom wordt in een dergelijk geval een noodsituatie afgekondigd.

U begrijpt dat de Delta-variant specifiek is bedacht om ook dit te camoufleren.

blog.nomorefakenews.com
Pfizer-document beschrijft vaccinatie “overdracht” van persoon tot persoon

door Jon Rappoport

6 augustus, 2021

Als Pfizer erop staat dat bepaalde ongevaccineerde personen die in contact komen met een gevaccineerd persoon een…

NOODSITUATIE creëert die binnen 24 uur gemeld moet worden aan Pfizer…

Dan zou je zeggen dat dit impliceert…

…dat de overdracht van vaccinbestanddelen van persoon op persoon kan plaatsvinden?

Als u met een JA antwoordt, wint u vier tickets naar Oobladee, een weinig bekende eilandstaat waar vaccins verboden zijn en de mensen van nature gezond blijven en een rijpe leeftijd bereiken.

Hier is een document van Pfizer, waarin wordt bevestigd en gewaarschuwd voor de overdracht van gevaarlijke vaccinbestanddelen van persoon tot persoon [1]:

“EEN FASE 1/2/3, PLAATSELIJKE CONTROLLER, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDIE TER EVALUATIE VAN DE VEILIGHEID, TOLERABILITEIT, IMMUNOGENICITEIT, EN EFFICACITEIT VAN SARS-COV-2RNA VACCINE CANDIDATEN TEGEN COVID-19 IN GEZONDE INDIVIDUELEN,” (zie pagina 67).

Ik ga dit in kleine stukjes doorlopen en de pseudo-klinische taal vertalen.

“Blootstelling aan de studie-interventie tijdens zwangerschap of borstvoeding en beroepsmatige blootstelling moeten gemeld worden aan Pfizer Safety binnen 24 uur nadat de onderzoeker zich ervan bewust is geworden.”

De “studie interventie” betekent de RNA COVID injectie. Dat is waar de studie voor is, ingrijpen met een prik. “Hallo, ik ben uw interveniënt, u bent vrijwilliger in de klinische studie en ik ga u met deze naald in de arm steken en u injecteren.”

“Blootstelling” aan de prik betekent niet injectie. Het betekent dat iemand die niet is geïnjecteerd fysiek in de buurt komt van iemand die wel is geïnjecteerd. Of het kan betekenen dat een niet-ingespoten persoon de vaccinvloeistof uit een flesje aanraakt.

En die niet-ingespoten persoon zou een vrouw kunnen zijn die zwanger is of borstvoeding geeft. Ze zou bijvoorbeeld een laborant kunnen zijn, of een persoon die de injecties geeft.

Als DAT gebeurt, is het een noodsituatie en moet het binnen 24 uur gemeld worden.

Een laboratoriummedewerker die zwanger is of borstvoeding geeft komt fysiek in de buurt van een persoon die het vaccin heeft gekregen en BANG: het is ernstig en het moet worden gemeld.

Waarom? Omdat er duidelijk een potentieel gevaar is voor de ongeboren baby. Of de moeder, die haar baby al borstvoeding geeft, kan dit gevaar doorgeven aan de baby via haar moedermelk.

De vrouw kwam gewoon fysiek in de buurt van een persoon die het vaccin al had gekregen. Dat is alles. Dat is alles wat er gebeurd is. Maar het is genoeg. Het betekent dat er een overdracht kan plaatsvinden van VACCIN-componenten van mens op mens en dat is niet goed, dat is zelfs gevaarlijk voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven; en voor hun baby’s.

Hier is het volgende stuk van het Pfizer document. Het is cruciaal:

“Een EDP [blootstelling aan het vaccin tijdens de zwangerschap] treedt op als een mannelijke deelnemer die een studie-interventie ondergaat of heeft stopgezet, een vrouwelijke partner blootstelt voorafgaand aan of rond de tijd van de conceptie.”

Ook dit is een gevaarlijke noodsituatie. Een man die de prik wel heeft gekregen, komt fysiek in de buurt van zijn vrouwelijke partner, die de prik niet heeft gekregen. Dit betekent niet noodzakelijk het hebben van seks. Het betekent lichamelijk contact. Maar de waarschuwing gaat duidelijk over gevaar voor de vrouw die van plan is zwanger te worden of net zwanger is. De waarschuwing gaat ook over het gevaar voor dat kind. Een soort van ernstige verwonding. Of een miskraam. Nogmaals, het document verwijst duidelijk naar de overdracht van vaccinbestanddelen van een gevaccineerd naar een niet-gevaccineerd persoon.

En vinden we nog in het Pfizer document een voorbeeld van deze gevaarlijke, onmiddellijk te melden noodsituatie:

“Een vrouwelijk familielid of zorgverlener meldt dat zij zwanger is na te zijn blootgesteld aan de studie-interventie door inademing of huidcontact….”

Hier zien we zo duidelijk als wat de twee betekenissen van “in nauw contact komen met”. Het betekent “Inademing en huidcontact”. Ga er maar niet vabuit dat dit betekent dat je fysiek tegen de vloeistof in de injectieflacon moet aanraken of deze moet inademen. Ga terug en lees de andere citaten die ik je gaf uit het Pfizer document. Ze hebben het duidelijk over iets heel anders. Ze hebben het over nauw contact tussen MENSEN, van wie de ene de prik al heeft gehad en de andere niet.

Ze hebben het over vaccinbestanddelen die van het lichaam van de ene persoon op dat van een andere persoon overgaan.

Noem het uitscheiding, noem het overdracht, noem het transmissie, noem het wat je wilt. Pfizer maakte zich daar duidelijk zorgen over, want zij stonden erop dat elk voorval van dien aard terstond aan het veiligheidspersoneel van het bedrijf werd gemeld.

Ze waren zich er dus van bewust dat schade het gevolg kon zijn. Gevolgschade voor moeders die zwanger zijn, moeders die borstvoeding geven, en letselschade aan baby’s.

Door de overdracht van bestanddelen van het vaccin van persoon op persoon.

Iemand het kunnen nuanceren en beweren: “Misschien heeft de zwangere vrouw huidcontact gehad met iemand die net gevaccineerd was en heeft de gevaccineerde een kleine hoeveelheid vaccin op zijn huid, omdat die kleine hoeveelheid vloeistof op de een of andere manier tijdens de injectie uit de naald is ontsnapt.”

Dit is zeer twijfelachtig. En als je teruggaat en de verklaring van Pfizer leest over de man die het vaccin kreeg en daarna nauw contact had met zijn vrouwelijke partner, dan wordt er geen tijdlijn genoemd. A) Hij kreeg de prik en B) op een bepaald moment later kwam hij in nauw contact met zijn vrouwelijke partner. Dat kan dagen later zijn, weken later. Er zou in dat geval geen hoeveelheid vaccin op zijn huid achterblijven.

We hebben het over de transfer van vaccinbestanddelen van binnen het lichaam van de ene persoon naar een andere persoon.

BRONNEN:

[1] https://cdn.pfizer.com/pfizercom/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf

RED.: Thanks very much mr. Jon Rappoport

39 gedachtes over “Pfizer waarschuwt: “Er is sprake van een noodsituatie als er overdracht van vaccinbestanddelen plaats heeft gevonden.” De Delta-variant.

 1. Hallootjes. ik vind dit heel lastig want ik geloof niet zo in dat shedding. dan zou niemand nergens meer veilig zijn/ ik zie echter wel de vele meldingen van miskramen en vrouwen in problemen. maar nu mijn punt… mijn kleinzoon is een week geleden geboren. krijgt een kraam hulp. 22e een leerling hulp, jong en geprikt. mijn kleinzoon is echt een probleem met eten, lastige geboorte ook nog. zullen wij dit moeten melden ergens? de verloskundige heeft hem met geweld moeten halen. ze was er van de week weer en constateerde een kort tong riempje. zegt ze ik doe dit nu 20 jaar en zie dit steeds vaker. het jochie werd geknipt in dat tongriempje. Het zou ter maken kunnen hebben met foliumzuur wat de dames moeten gebruiken??? ik denk ga dit toch maar even melden op dit heel fijne platform. merci voor je heldere uitleg.

  • Hi Jacky

   Gefeliciteerd!!
   Super lastig he. Je schrijft niet of je kleinzoons moeder de prikken heeft gehad. Ik geloof nog niet zo in shedding, maar sluit t niet uit. Volgens mij is de prik vooral gericht om zoveel mogelijk slecht spul (grafeen oxide) in iemand te houden en ik denk dat dit gif het lijf ook bijna niet uit kan, net als bij zware metalen. Bij melden gaan ze je alleen voor gek uitmaken denk ik.

   • Nee hoor mijn zoon en zijn vrouw zijn niet geprikt 😀 mijn andere zoon ook niet en vrouw en zijn zoon ook niet. de rest van mijn hele familie wel. ouders zus met gezin… voor vakantie ja. en broertje met gezin jup ook griekenland….. 😦
    Maar dank je wel flashyflash!!

    • Let op het RS virus dat normaliter bij babies en jonge kinderen veel problemen kan geven.
     Dit virus komt in de winter voor. Het heeft nu geen kans gehad in verband met Covid.
     Ademnood is ook daar mogelijk.

     Veel plezier met je kindje

 2. Waar betekent dat spreekwoord nou eigenlijk?
  Als het kalf verdronken is, dempt men de put??
  Gaat stil worden op straat.

 3. En wat gaat Pfizer nu met al die meldingen doen? Heel simpel, helemaal niets!

  Pfizer weet niet eens wat de rommel die ze gemaakt hebben precies doet. Ze hebben nul compassie met mensen die hun Pfizer spuit krijgen. Laat staan dat ze zich druk maken om mensen die de spuit bewust niet “nemen”.

  Neen, typisch een geval van weglopen van hun verantwoordelijkheid via een waarschuwend schrijven zonder enige opvolging. Gecontroleeerde top criminaliteit.

  • Ze willen t wel weten en idd verder niks mee doen, behalve dan een whisky drinken net als Ab bij de eerste melding van de Mexicaanse griep in NL 😨

 4. Waar zijn ze in hemelsnaam mee begonnen?
  Zo vallen er meer slachtoffers dan als ze de natuur zijn gang had laten gaan?

  • Als ze de natuur zijn gang hadden laten gaan was er gewoon weer een griepseizoen verstreken. Waren er ook geen mensen op de IC’s door Gommers zijn beademingspompen vermoord.
   Om tot meer doden te komen moest de natuur juist een handje geholpen worden.

   Kortom gewoon prikkie halen, als je er niet dood aan gaat zul je als op afstand bestuurbare biologische robot niets meer bezitten en hartstikke gelukkig zijn.

 5. Is nogal belangrijk dat shedding. Als dat bewezen is dat gevaxte de niet gevaxte kunnen besmetten stelt de overheid mij bloot aan een medische expiriment! Zonder toestemming. Dit gaat o.a in tegen de Neurenberg code. En staat volgens mij zelf de doodstraf op.

  • De gevaccineerden hebben ook geen toestemming gegeven hoor, van officiële zijde heeft niemand hen verteld dat zij ook zelfs aan meerdere experimenten meedoen. De intelligentie test was er één, en daar zijn ze allemaal al voor gezakt.

   • het is ook een intimidatietest.
    Het is alleen jammer dat het gweldsmonopolie wat rottig is verdeeld.

    • Dat is helemaal waar, toch raak ik steeds meer overtuigd van de bittere noodzaak om juist dat monopolie te doorbreken. Laat alle valse hoop varen en accepteer het onvermijdelijke, conformeren of bewapenen om je leven zo duur mogelijk te verkopen. Meer smaken zijn er niet.

   • Iedereen die de prik heeft gekregen heeft zelf de keuze gemaakt en het besluit genomen naar de locatie te gaan. Mijn buurman hebben ze beide keren gevraagd of hij het zeker wist, of dat overal zo gaat weet ik niet.
    Feit dat ze niemand verplichten, behalve dan indirect geeft aan dat ze zelf weten dat ze een misdaad begaan.
    Maar wie juridisch gezien nu verantwoordelijk is durf ik geen weddenschap op af te sluiten.

 6. 🤔🤔 Ik blijf me toch verbazen en dit allemaal om een NIET geïsoleerd virus blijf het toch een knap verhaal vinden.
  Tis da eej.

 7. ORDO ET CHAO
  Scenario 1 Gevaccineerde persoon “angst” creëren naar ongevaccineerde
  Scenario 2 Ongevaccineerde persoon “angst” creëren naar gevaccineerde

 8. Hoe reëel is het shedden, want ik lees er tegenstrijdige (uiteraard) berichten over. Hoe gaat dat dan in zijn werk? En gaat het hier om de spike-eiwitten die via druppeltjes in de luchtwegen van de andere persoon komen en via huidcontact? In dat geval is er zeker te weten op mij geshed. Wat zijn de consequenties als je niet zwanger bent of niet wil worden? Wat voor invloed heeft het op je algehele gezondheid? Hoe kom je er weer vanaf? En kan dat wel? En hoe gevaarlijk ben je zelf dan weer voor anderen die niet geprikt zijn?

  • Domme vragen bestaan niet. Domme antwoorden wel.

   Persoonlijk denk ik, dat we allemaal al zijn “besmet”. Met grafeenoxide uit de lucht, in het eten, het leidingwater en last but not least de griepprik etc. Zelfs zit het in de infuusoplossingen.
   Het artikel gaat er om, dat Pfizer er voor waarschuwt. DNA gaat al dood als je er naar kijkt. Stefan Lanka ziet daar helemaal geen probleem. Het probleem is de nanotechnologie die er omheen is gebreid om de rotzooi in je cel te krijgen. Als dat lukt ben je transgeen.
   Eerder al hebben we gelezen dat “shedding” ook in de planten- en dierenwereld voorkomt na genetische manipulatie. Bijvoorbeeld het modificeren van mais om van Roundup een doorslaand succes te maken. En myxomatose bij de konijnen. Een “iets” bij de nertsen.

   Heb het nog even rondgevraagd bij de redactie, maar veel meer kun je er niet over zeggen. Doe je dat wel, dan zit je eigenlijk gewoon met de medische maffia mee te liegen.

   • Dank je voor je reactie. Het is een groot probleem, waar we als mensheid zomaar niet van verlost zijn, tenzij de zondvloed komt (wie zal t zeggen??)

  • Nee, dat over die gebroken naald enz hebben ze uit een heel ander document ‘met vergelijkbaar taalgebruik’ gehaald, zonder enig verband. Beetje mensen zand in de ogen strooien, heel sneaky, via google gevonden?

   • Nee nee geen Google, maar ook bij Duck vind je dit. Net als via sperma ook shedding. Stond in t zelfde stukje. Ik geloof er niks van hoor. Het is allemaal heel erg sneaky, vertrouw ook alleen nog maar op mn eigen wijsheid.

    • Eens, dit shedding verhaal komt van een bedrijf die producten op de markt brengt die als doel hebben om de wereldbevolking uit te dunnen.
     Totaal tegenstrijdig dat ze ons nu ineens willen waarschuwen voor het gevaar van hun ellendige gifspuiten.
     Daar kan ik maar één conclusie uit trekken, angst propaganda!

  • Iedereen informeren wat er speelt .het kan uit een bron komen waar men het niet van verwacht.zelf bivakeer ik in een ondergrondse bunker in het bos.

   Een iemand met de ziekte van down kan een oplossing hebben .soms loopt alles anders ik heb niks met gestudeerde mensen helaas…

 9. Volgens mij zijn de ‘bestanddelen uit het vaccin’ met name de nanoparticals. Als ik bijv. in een verzorgingshuis op bezoek ben krijg ik soms een raar wattig gevoel. Het kan verbeelding zijn, maar ik heb dan wel altijd de volgende dag als ik test hoeveel druppels (ionisch) magnesium ik moet innemenvoor de dag, de dosis twee keer hoger is dan m’n standaard dosis, Pas na de derde dag gaat het weer dalen.

  • Hoe intens is de straling daar?
   Waar staan er zendmasten?
   Wat voor wifi etc gebruiken ze daar?
   Afgezien van mogelijke verontreiniging, bijv. luchtkwaliteit in het algemeen of met shedding, is er zoiets als ‘sfeer’ met werkelijke invloeden.

Reacties zijn gesloten.