NIET WAAR: Patrick King heeft de regering van Alberta/Canada op de knieën gekregen


Het wemelt van de hoopgevende praatjes op het internet. U weet het: als het echt waar is, wordt het verboden. Dit verhaal rommelt rustig door. Patrick King heeft een rechtszaak gewonnen, zo zegt hij, maar is dat ook zo?

SARS-CoV-2 – “Well your honor, Mr. King is requesting evidence we cannot get”.

Zoals altijd zijn er uit een veelheid van informatie slechts enkele feiten die er worden uitgelicht. En die feiten moeten passen in het offensief tegen de staat, de medische maffia en de massamedia. Toen we het bericht publiceerden zouden we hebben verwacht, dat het muisje wel een staartje zou krijgen. Per slot van rekening doet een rechter een uitspraak waarna alle maatregelen worden opgeheven, althans in Alberta. Dan verwacht je een kettingreactie of een domino-effect. Er gebeurde niets. Hoe kan dat?

Dat is heel simpel. Op 1 juli 2021 had de provinciale regering van Alberta de maatregelen al opgeschort. Meneer Patrick King mag de rechtszaak hebben gewonnen, hij hoefde geen boete te betalen. Echter heeft hijzelf Stew Peters wijsgemaakt, dat daarom de afgekondigde maatregelen met directe ingang zijn opgeheven. Stew Peters wist dat blijkbaar niet en wij ook niet.

HIER een verdere toelichting.

Overigens is door de de medische maffia in Alberta voor de zekerheid direct een tegenoffensief ingezet:

Province-sees-massive-spike-in-covid-cases

Niemand heeft het meer over Patrick King, de Patriot. “Covid steekt de kop weer op!” Zandzakken voor de deur. Er zijn in Canada zelfs covidioten die weer een lockdown willen. De voorhoede van het leger gelukkige bio-robots die niets meer hebben. En ja, dan heb je ook niets meer te verliezen, al hebben ze dat zelf niet meer in de gaten. Als bio-robots goed zijn voorbereid op de toekomst, dan krijg je van iedere zelfstandige gedachte een barstende koppijn. Bij recidive een hersenbloeding met een druk op de knop in het commandocentrum. The Internet of Zombies.

6 gedachtes over “NIET WAAR: Patrick King heeft de regering van Alberta/Canada op de knieën gekregen

 1. Maar dan toch even 1 en 1 is geen 2? Er is geen precedent geschept hier, maar bewijs van corona, echt materiaal, is ook niet aangetoond. Als je t hebt toon je t toch aan. Of lees ik hier nu verkeerd

  • Niet aangetoond, nee. Ook “Rebel News” rept niet over dat ene ding.
   Maar als je Rebel News doorleest zie je ook, dat je in Canadsa misschien wel door de rechter in het gelijk wordt gesteld, maar dat de overheid zich daar niets van aantrekt.
   Ach, nu stijgen de cijfers weer, er zijn al driedubbelgevaccineerden die vragen om nieuwe, strengere lockdowns….
   Australië is leidend.

Reacties zijn gesloten.