Eindelijk! De “Delta-variant” in beeld gebracht.


Na de Coronasoap volgt als automatisch de Mutantensoap.

Om duidelijk te krijgen hoe de Delta-variant eruit ziet, halen we een treffend filmpje uit de oude doos. Dan is voor iedereen weer duidelijk waar en wanneer “het ding” de kop opstak. Dan weten we tenminste waar deskundige dierenartsen en andere fantasten als Koopmans, Van Dissel en zelfs De Jonge het over hebben.

Omdat het “virus” een achterhaald ding is, wordt opeens alle aandacht gericht op een “variant”. Niemand snapt hoe je een variant van een of ander nooit bewezen virus kunt detecteren. Niemand begrijpt dat en dat willen bovengenoemde fantasten graag zo houden. Dan tuimelen we van het ene verhaal in het volgende sprookje.

Maar zolang je lid van de experimentele Covid-controlegroep bent, zul je nergens last van hebben. Mits je de media als de virulente builenpest mijdt en zelf blijft nadenken. Vijf minuten zelfstandig denken per etmaal is ruim voldoende om een riante voorsprong te houden.

Iemand stelde de vraag hoe het kan dat de 1% de andere 99% in de tang weet te houden. Na de dubbele injectieronde ligt die verhouding geheel anders. Het wordt voor die 1% steeds makkelijker naarmate er meer “prikken worden gezet”.

11 gedachtes over “Eindelijk! De “Delta-variant” in beeld gebracht.

 1. ze moeten toch door gaan met die soap want ze zijn nog lang niet klaar met onze vrijheid geheel en al te laten verdwijnen . We moeten naar een chinees gecontroleerde samenleving en daar hebben ze een nep-virus voor nodig en de klimaat lock-downs.
  Het is tenslotte oorlog tegen de wereld bevolking en alles moet onder de knoet zie wat de paus schreef in en zegt in de laudato si.
  Alles moet doen wat hij zegt en een ieder die niet daaraan voldoet of doen die moeten gevangen of ge-ellimineerd worden. Heeft de paus al meer malen gezegt ,met andere woorden de inquisitie is weer terug van weg geweest.
  Dus leugens moeten ze wel volhouden en dat die eikel van een de Jonge niet eens voor zijn geloof of geloofs beleving durft uit te komen,nou dan weet je het wel, nul komma nul generlei waarden en een christen werkt hieraan niet mee ,
  dan benje satanisch bezig lijkt me.
  Je hebt heel veel bloed aan je handen van al die mensen die sterven aan die gifprik en nog gaan sterven en nu zelfs kinderen willen laten cremperen is wel heel erg en ook nog cocktails van die rotzooi aan de mensen geven ,hoe diep kan je zinken en het hele kabinet die hiermee hebben ingestemt zijn mede schuldig.

  • De overheid of kabinet 69bis is hier niet de baas. Alle schuldigen worden op gepaste (toepasselijke) wijze gestraft.

   • Ik hoop echt ontzettend dat je gelijk hebt en dat de schuldigen ongenadig hard gestraft doch vooral onschadelijk gemaakt gaan worden. Ik zou God op m’n blote knieën danken als het waarheid zou worden. En toch bekruipt mij het angstige gevoel dat dat schier onmogelijk zal blijken. Temeer omdat het plan al zo lang geleden met onvoorstelbare precisie is voorbereid, omdat ze waarschijnlijk zoveel meer pijlen op hun boog blijken te hebben, omdat ze in de loop der jaren echt alles en iedereen met macht of invloed volledig in de pocket hebben, omdat ze onze voedselvoorziening, onze nutsbedrijven, het onderwijs, onze ziekenzorg en alles wat onze eerste levensbehoefte lijkt te behelzen volledig onder controle hebben. Ze zijn in staat om het weer te beïnvloeden, ze kunnen aardbevingen, orkanen, hevige regenval en wat dies meer zij out of the blue creëren. Ze kunnen de oogsten jaar na jaar met gemak verwoesten. Ze kunnen schaarste creëren waar ze maar willen en hoe heftig ze willen met hun immense macht. Als ik de protocollen van de “wijzen” van Zion lees dringt pas tot mij door wat daar al al die eeuwen speelt, welk een gigantische macht daar onder controle is gebracht, georganiseerd tot in het kleinste detail. Dat baart me zorgen, zorgen vooral voor de toekomst van mijn kinderen en die van iedereen.

 2. Deze globalistische psychopaten zullen hun verdiende straf niet ontlopen, daar ben ik van overtuigd. Steeds meer mensen zullen hun trucjes doorzien. Hoe naïef cq dom moet je wel niet zijn om nog steeds in al die leugens te geloven. Nog steeds wordt ons via radiocommercials wijsgemaakt dat als we ons laten prikken, we beschermt zijn. Desalniettemin kunnen we nog steeds ziek worden. Wat een bescherming zeg. Vaccinatie helpt sowieso niet, maar dit ie een experimentele gentherapie, waarvan niemand weet wat de gevolgen op termijn zijn. Dat er al meteen mensen overlijden na zo’n prik mag de pret niet drukken. Medische experimenten zijn volgens de Nürnbergcode verboden! Opknopen lieden als Rutte en de Jonge. Het zijn oorlogsmisdadigers.

  • “Opknopen lieden als Rutte en de Jonge. Het zijn oorlogsmisdadigers.”

   Ondersteboven ophangen duurt langer…kunnen ze nog even nadenken over hun zondes aleer de eindeloze hoofdpijn komt….

   • Gewoon bij de heren aan bellen en vragen of ze zin in een ritje hebben.en dan gaat het vanzelf verder ..wie durft ..

 3. Na een goeie fles whiskey zegt Appie Paashouse eindelijk eerlijk wat je van het “vaccin” mag verwachten.

 4. Daar zij ik al decennia geleden achter gekomen, omdat de verwachtingen steeds op een irrationele wijze werd in stand gehouden.
  Met andere woorden, figuurlijk word je een worst voorgehouden waar je net niet op tijd bij kan komen.
  Keer op keer, wat alles zo veranderd dat er steeds opstakels opgeworpen worden.
  Dus kom je tot de slotsom dat je de wereld niet zo ziet als dat je veronderstelt, daarmede houden de satanisten je voor de gek! Hou ze bezig dan blijven we de macht houden.
  En dat moet maar eens afgelopen zijn.
  De interesse van de natuurvolken gaven het meest vertrouwelijke beed hoe t leven eruit zou zien,ongecompliceerd, waarin evenwicht is tussen hemel en aarde.
  Gezonde competitie en geen voor de gekhouderij!

Reacties zijn gesloten.