Dr. Fauci zegt het recht in uw gezicht: “We fooled you twice”


Goed luisteren wat de topdokter Fauci nu opeens over die “Delta-variant” zit te beweren:

https://www.bitchute.com/video/6vPwbE918hTr/

Now that we have a Delta variant, that has changed the entire landscape.

Because when you look at the level of virus, in the nasal pharynx of a vaccinated person, who gets a breakthrough infection with “Delta”, it is exactly the same as the level of virus in a unvaccinated person who is infected.

That’s the problem, so those data are very compelling and that triggered the change in the CDC guideline.

Nu we een Delta-variant hebben, heeft dat het hele landschap veranderd.

Want als je kijkt naar het niveau van het virus in de neusholte van een gevaccineerde persoon, die een doorbraakinfectie met “Delta” krijgt, dan is dat precies hetzelfde als het niveau van het virus in een niet-gevaccineerde persoon die besmet is.

Dat is het probleem, dus deze gegevens zijn zeer overtuigend en dat heeft geleid tot de wijziging van de CDC-richtlijn.

Deze kwakzalver van de jezuietenschool blijft maar zitten, niemand die hem arresteert. Morgen zegt hij weer wat anders. Jaap van Dissel blijft met zijn quasi-wetenschappelijk geleuter tenminste nog in zijn leugens hangen, min of meer.

Het komt er in feite op neer dat gevaccineerden dat compleet voor niets hebben gedaan, want de geleerden kunnen geen verschil zien in wie er nu is gevaccineerd en wie niet. Iedereen heeft dezelfde hoeveelheid “virussen”. Vaccineren is dus compleet zinloos – de topdokter zegt het zelf. Daarom worden de regels van het CDC veranderd. Welke regels? Welnu, als een gevaccineerde wordt getest, dan draait men 24 cycli met de PCR-test en ongevaccineerden krijgen 40 cycli. Men discrimineert zelfs met het testen. Ongevaccineerden zijn gegarandeerd vals-positief en gevaccineerden gegarandeerd negatief, die hebben dan weer gewoon een griepje of een “onderliggend lijden”.

Er wordt dus op hoog niveau continu gerotzooid om het inspuiten maar door te kunnen laten gaan.


Wie weet het beste wie Fauci is, wat hij kan en waarom hij op de foute plek zit?

35 gedachtes over “Dr. Fauci zegt het recht in uw gezicht: “We fooled you twice”

 1. Op CNN:

  “Admits that 74% of new Covid cases are fully vaccinated people.”

  Overal ter wereld is dit aan de hand.
  Maar niet in Nederland natuurlijk.

 2. Een ezel stoot zich in’t gemeen niet twee keer aan dezelfde steen.

  • Roland Brautigam; Aangezien ons land totaal geen macht heeft, al jaren niet, kan er geen wetswijziging plaats vinden, ook niet in Den Haag!!!! Juist daardoor zijn we al die jaren behoorlijk besodemieterd en nog niet zo,n beetje ook. Mensen moeten allemaal wakker worden om te beseffen wat er waar is en wat niet. Gebruik google om informatie hierover te zoeken, het is van belang hiervan op de hoogte te zijn. Zonder de nodige informatie, zit men echt op het verkeerde spoor, precies wat ze willen!! DAT MOET STOPPEN!!!! OPEN DUS OGEN EN OREN!!! NU!!!!!!

   • Marianne de Meyer.Ik ben een simpele boerenlul die totaal geen verstand heeft van computers, ik haat het computer tijdperk,het heeft de maatschappij zeer negatief veranderd.Op aanraden van een computernerd gebruik ik al jaren duckduckgo.com zoekt veel uitgebreider en geen google censuur.

 3. ‘ een sterke ondergrondse verzetsgroep die wereldwijd opereert het verschil kan maken tussen vrijheid en slavernij.. Kom op mensen. ” Heb hier wel enkele vragen over , geachte peteroosterum. U kunt mij bereiken via mijn email …jinowi09@live.com Wacht vol ongeduld af . Gegroet , oud marinier. QPO !!

  • QPO = Qua Patet Orbis = Zo wijd de wereld strekt = Lijfspreuk /wapen van het Korps Mariniers.

   • Een tweede lijfspreuk (maar officieus/niet officieel) : ” Je hoeft NIET gestoord te zijn om bij het Korps Mariniers te gaan…, Maar het helpt WEL .”

 4. de wereld is een gekkenhuis we gaan het zien ik zou zeggen wat je beslissing ook is als er er achter staat ga er voor maar ik voorzie een eenzaam bestaan voor velen in de toekomst jammer dat de mensheid zo met elkaar om gaat

  • Het punt is wie zich nog bij de originele menselijke soort mag rekenen. Als je transgeen bent, kun je dat met goed fatsoen niet volhouden. Op het moment dat je wordt ingespoten, wordt er een hoofdstuk afgesloten. Maar ik begrijp heel goed waarom men zich laat injecteren na 17 maanden terreur:

   1. Reizen
   2. Eis werkgever
   3. Kleinkinderen willen zien
   4. Toegang tot campus of school
   5. Geen gezeur meer – terug naar normaal

   De mensen weten dus al dat het “vaccin” nergens tegen beschermt. Anderes zou “bescherming tegen een killer-virus” wel op nummer 1 met stip staan.

 5. Fauci is opgepakt in DC. Wat je ziet is een Kloon of dubbelgangers. Ja de FEMA kampen gaan nu versneld open, zie Sydney dit is iets anders, Canada, USA, Nazistaat Duitsland en nog wel wat meer. Die zogenaamde witte VN boevenwagens die gewoon overgespoten zijn in het wit met zwarte letters UN erop daar worden de mensen mee afgevoerd. Dus ook hier in NL gaan mensen opgepakt die niet ingeënt willen worden. Nu is het nog voor de positieve testers, straks test niemand meer en krijgen ze de ruimte om de wappies op te pakken.maar dit is gewoon een opzet naar inruimen voor de concentratiekampen en die zijn er 70 on NL.

   • Waar precies???? Goeie vraag. Daar zou ik ook heel graag een antwoord op hebben. Ik heb er wel over gehoord, maar meer niet. Dus mijn vraag is; ,,Klopt het dat er kampen zijn opgezet in Nederland???

   • Net voor independence day hadden ze hem gearresteerd, zat onder de grond in DC. Ik weet niet waar, maar zal het zoeken.

   • Sorry 70 in de EU, waarvan zeker 8 in NL. Zaanstad de oude PI inrichting en Amsterdam en ook in Groningen het oude ziekenhuis. De rest zit onder de grond. Ook kunnen het er 70 zijn in NL, zeker als de zogenaamde factcheckers zeggen dat het niet waar is. Je kunt een lijst bekijken op de pineut .com

  • Waarom is Fauci dan opgepakt ?
   Hij staat toch aan de zijde van de NWO, WEF ?.
   Het zou ook allemaal pure misleiding kunnen zijn.

   • Als Fauci idd is opgepakt , is dat NIET door Biden administratie gebeurd. Maar door de militairen die momenteel aan de macht zijn. Trump is officieel nog steeds president. Men (Trump en militairen) LAAT dit alles gebeuren …,om de mensen te laten zien HOE slecht en corrupt deze gasten zijn , maar ook WIE….!!!

  • Dat er een kloon of dubbelganger zichtbaar is hoeft niet te beteken dat hij opgepakt is.
   De Illuminatie werkt al jaren met body doubles. Als ik de wereldbevolking in gijzeling zou houden met leugens en ze volstop met gifspuiten, zou ik bij publiekelijk optreden ook liever een acteur inhuren om veilig te zijn. Kan een ander mooi op pad om het werk te doen, terwijl zij lekker kunnen chillen op hun luxe vakantieoorden. En dan onder het genot van een heerlijke cocktail rustig kunnen bespreken hoe ze hun vee precies gaan afslachten…😒😔🤮

 6. elke kazerne of anders leegstaand overheidsgebouw en die zijn er voldoende in nl, in Belgie staat half Brussel leeg zo genaamd gebouwen voor de eu.

 7. peteroosterum; Je reactie is ook bij mij bekend. Ik ben een wappie, ik overdrijf, het is niet waar……….blablabla. Maar het klopt wel degelijk wat je zegt. Vorig jaar Maart zei Rutte zelf; ,,We zitten nu in een koude oorlog, het leven zoals gisteren, zal nooit meer hetzelfde zijn,,. Dit mogen wij nooit of te nimmer accepteren, NEVER!!!!! Het is oorlog mensen, laat dat nou eens tot jullie doordringen!! We kunnen er alleen aan ontsnappen als we in verzet komen, het hele land plat gooien, blokkade,s opzetten etc etc etc. Ik zal het jullie nog duidelijker onder ogen schuiven; Als de bevolking zo tam blijft, niet het lef heeft om in opstand te komen, zijn we verloren. Dan hebben ze wat ze willen, is ons eigen leven en lichaam straks niet meer van ons zelf!! Ik ben 65, ik weet waar het over gaat, er is geen tijd meer te verliezen!!!!!

 8. @ADMINISTRATOR…de DAM is wel degelijk schoon geveegd door Mariniers (ergens eind jaren 70.)

  • 25.08.1970 Door Jantjes én Mariniers. Ook goed.

   Een groep matrozen hadden het eerst ’s morgens al geprobeerd met praten…. en zijn zogenaamd afgedropen.
   De versterkingen waren al onderweg vanuit Den Helder en Doorn.

  • oudmarinier.Klopt het dat die mariniers ook gerechterlijk vervolgd zijn voor het schoonvegen van de dam.

   • Weet ik niet 100% zeker, dacht het wel…lichte boete. Echter de toenmalige commandant der Mariniers , heeft die ‘jongens’ destijds “stevig” toegesproken en hen een flink BRAVO jongens – goed gedaan” gegeven voor hun initiatief.

    • oudmarinier.Die extreem linkse ratten worden al sinds de jaren 80 beschermd,gesteund en gefinancierd door die extreem linkse multimiljardair george soros (bilderberger) Het zijn de nuttige idioten die bewust/onbewust meewerken aan de communistische NWO agenda die al decennia lang uitgerold wordt.

Reacties zijn gesloten.