CDC onderzoek: “75% van de nieuwe COVID-19 gevallen zijn volledig gevaccineerd”

In de VS komt het CDC tenminste nog zo nu en dan met een onderzoekje, het RIVM laat het al een pandemie lang afweten. Het leuke van dat CDC onderzoekje is, dat het direct na publicatie met man en macht in de doofpot moet worden gestopt. Dat blijkt ook deze keer wel weer uit de inhoud. Want als je tamtam blijft maken dat de “vaccinatie” afdoende werkt tegen het “Coronavirus”, dan moet er geen rapportage komen dat driekwart van de nieuwe “ziektegevallen” positief worden getest en de “patiënten” nog barstensvol “levensgevaarlijke virussen” zitten die “ultra-besmettelijk” zijn. Het hele verhaal klopt van geen kant en dat wordt door de organisatoren van deze neppandemie op dagbasis bevestigd. Daarom houdt het RIVM zich rustig. Daar hebben ze het liever over stikstof en rioolwatermetingen.

blog.nomorefakenews.com
Driekwart van nieuwe COVID-gevallen komt voor bij gevaccineerden – CDC-studie ”

door Jon Rappoport

4 augustus, 2021

Opnieuw, beste lezer, trek ik mijn beschermende kleding aan en betreed ik de nepwereld waarin SARS-Cov2 bestaat, de Delta Variant bestaat, de test zinvol is, de aantallen echt zijn, en het vaccin veilig en effectief is. Dit zijn allemaal leugens, zoals ik het afgelopen jaar heb bewezen, maar zelfs binnen de nepwereld van deze leugens kunnen de deskundigen hun verhalen niet overeind houden; ze spreken zichzelf tegen, ze ontmaskeren hun eigen verzinsels en proberen die ontmaskering te verdoezelen met nieuwe zielige verzinsels. Hier gaan we:

RT, 30 juli [1]:

“De CDC heeft een studie vrijgegeven die haar besluit ondersteunt om mondkapjesdracht binnenshuis aan te bevelen voor zowel gevaccineerde als ongevaccineerde Amerikanen. De studie onderzocht een uitbraak en driekwart van de mensen die positief testten was gevaccineerd.”

“De CDC heeft dat bewijs vrijdag vrijgegeven. In een onderzoek naar 469 gevallen van Covid-19 die eerder deze maand uitbraken in het vakantieoord Cape Cod, Massachusetts, kwam 74% voor bij ‘volledig gevaccineerde personen’. Vier van de vijf patiënten die in het ziekenhuis werden opgenomen waren volledig gevaccineerd en gemiddeld hadden de geënte personen hun twee doseringsrondes slechts 86 dagen voor de besmetting voltooid.”

Oeps.

“Lab testen toonden aan dat 90% van alle Cape Cod infecties de Delta variant van het coronavirus betroffen.”

Alweer Oeps.

Dus volledig gevaccineerde mensen zijn besmet met de Delta Variant.

“De studie lijkt het argument van top gezondheidsfunctionarissen te ontkrachten dat ongevaccineerde Amerikanen verantwoordelijk zijn voor de viervoudige stijging van Covid-19 gevallen in de VS sinds juni. Dit is een probleem dat voornamelijk voorkomt bij de ongevaccineerden, en dat is de reden waarom we daar zijn, in de praktijk pleitend bij de ongevaccineerden om zich te laten vaccineren,’ vertelde de coronavirus adviseur van het Witte Huis [en psychopathische leugenaar] Dr. Anthony Fauci aan CNN op zondag, eraan toevoegend dat de VS momenteel ‘in de verkeerde richting’ gaat met betrekking tot het uitroeien van Covid-19.”

Nog een oeps.

“Het [CDC] rapport geeft gewicht aan het argument dat de huidige resultaten van vaccins niet zo effectief zijn tegen de Delta variant, hoewel de CDC en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beide volhouden dat vaccinatie effectief is tegen ‘ernstige ziekte en dood’ door het virus, om de technische leiding van de WHO Maria Van Kerkhove te citeren in een briefing eerder op vrijdag.”

Nog meer onzin. Zoals ik al maanden rapporteer, waren de 3 klinische tests van de belangrijkste COVID-vaccins ONTWORPEN om alleen aan te tonen dat het vaccin bescherming kon bieden tegen milde ziekte; b.v. hoest, of rillingen en koorts. Niet tegen ernstige ziekte. [2]

Het nieuwe Cape Cod onderzoek van de CDC onder gevaccineerde mensen heeft een vuurstorm veroorzaakt onder “de deskundigen”. Een lid van de Witte Huis coronavirus theekransje, Ben Wakana, beweert dat slechts een zeer klein percentage van gevaccineerde mensen (die besmet zijn met het virus) het kunnen overbrengen op anderen.

RT:

“[Echter] de CDC studie merkte op dat vergelijkbare hoge virale ladingen werden gevonden bij gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Walensky [hoofd van de CDC] verklaarde vrijdag dat “hoge virale ladingen een verhoogd risico op overdracht suggereren” en uitte haar bezorgdheid dat “gevaccineerde mensen die besmet zijn met Delta het virus kunnen overdragen”.”

RT:

[Maar] “De studie zelf is minder alarmistisch, door te stellen dat ‘microbiologische studies nodig zijn om deze bevindingen te bevestigen’ [dat gevaccineerde mensen die besmet zijn het virus kunnen verspreiden].”

Welnu, als de gevaccineerden en de niet-gevaccineerden beide hoge ladingen van het virus hebben, waarom zouden gevaccineerden het virus dan niet gemakkelijk aan anderen kunnen verspreiden? Zit er een magische set inpakmateriaal in het vaccin dat het virus opgesloten houdt in het lichaam?

En daar heb je het dan, de laatste onthullingen over het vaccin, het virus, de Delta-variant, virusoverdracht en de poging om de hele zaak in de doofpot te stoppen nadat ze openbaar is gemaakt.

De volgende keer dat iemand je vertelt dat het de plicht is van alle Amerikanen om de prik te nemen, zeg dan: “Natuurlijk heb je gehoord over de nieuwe Cape Cod studie, toch?”

“Wat? Wat is dat? Kabeljauwvissen zitten vol met giftig kwik? Sterven ze door de opwarming van de aarde?”

“Nee. Veel gevaccineerde mensen hebben nog steeds het dodelijke virus in hun lichaam. En het leeft nog. En het verspreidt zich van persoon tot persoon.”

“Dat kan niet waar zijn. Dr. Fauci heeft dat niet gezegd.”

“Nou, hij was op vakantie toen de studie uitkwam. Bronnen zeggen dat hij stomverbaasd is. Volledig gevaccineerde mensen hebben nog massa’s van het virus in hun lichaam. Het zijn wandelende tijdbommen. Daarom moeten we mondkapjes dragen, zelfs nadat we de prik hebben gekregen.”

“Moeten we mondkapjes dragen als we in de badkamer zijn? Als we seks hebben?”

“Absoluut. Twee mondkapjes als je seks hebt. En niet zoenen, zelfs niet door de mondkapjes heen. Ook niet praten. Praten kan het virus verspreiden.”

“Dat wist ik niet.”

“Hé, ik riskeer mijn leven door nu met jou te praten. Maar ik ben bereid het risico te nemen, voor de hele mensheid.”

“Dat waardeer ik. Maar wat gaan we doen? Moeten we weer ingeënt worden?”

“Dat zal niet helpen. Draag gewoon je mondkapje. En hou je mond. Blijf binnen. Over een paar jaar hebben de medici misschien een antwoord.”

En dat is het einde van de aflevering van vandaag van “De wilde en gekke wereld van COVID”, waar het nep-virus echt is, er een Delta-variant is, en het vaccin zin heeft. Deze leugens worden u gebracht door “Force the Vaccine into Every Arm Everywhere”, een non-profit organisatie die wordt gefinancierd door Lunatics on the March, een dochteronderneming van Corporate Cowards Folding Up under Pressure from the White House.

BRONNEN:

[1] https://www.rt.com/usa/530741-cdc-vaccine-delta-study-masks/

[2] blog.nomorefakenews.com/2020/09/24/covid-vaccine-clinical-trials-doomed-to-fail-fatal-design-flaw/

16 gedachtes over “CDC onderzoek: “75% van de nieuwe COVID-19 gevallen zijn volledig gevaccineerd”

 1. nee het virus bestaat in mijn ogen niet, een virus in het algemeen is gewoon het afval wat de cellen uitscheiden van een schoonmaak operatie van bijvoorbeeld de cellen van de lever, zodat deze weer schoon word, deze schoonmaak operatie betreft dan alleen de lever, de rest van de organen worden dan met rust gelaten, daarom lijkt het mij sterk dat een virus besmettelijk is, als ik het goed heb begrepen

  Like

 2. Tegenwoordig leven we in de omgekeerde wereld van de virologen / priesters / presbyters.

  WIJ moeten bewijzen dat iets niet bestaat wat nooit is aangetoond.
  Iedereen die uit de werkelijke wereld weigert te stappen in een verhaallijnwereld, wordt verketterd en moet op de brandstapel. Wat komt dat toch bekend voor. Is er sinds de Middeleeuwen iets veranderd?

  NEE.

  Geliked door 5 people

 3. Het is niet te bevatten dat velen zich laten injecteren tegen een ziekte waarvan men niets gemerkt zou hebben als het niet op t.v. zou zijn geweest.

  Geliked door 2 people

  • Echt gebeurd tijdens een of andere griepgolf:
   “Ik meld me af voor vandaag, baas, ik ben zo beroerd…”
   “Kerel, wat rot, wat heb je dan?”
   “Nou… eh… dat wat in de krant staat…”

   Geliked door 5 people

   • Wat te denken van volwassen kerels die zich ziek melden omdat ze niet meer naar hun werk durfden te komen, omdat er één collega met griepverschijnselen op het werk was geweest en de dag erna op de I.C. lag. Zelfs eentje die 2 maanden voor zijn vervroegd pensioen niet eens meer op kwam dagen omdat hij helemaal niet meer naar buiten durfde, zelfs niet voor een boodschap.
    Dus inderdaad niets veranderd sinds de middeleeuwen, het gepeupel laat zich nog steeds doodsangst aanpraten d.m.v. vrijdag de 13e, zwarte katten enz, enz. Verdiepen zich nergens in, nemen alles klakkeloos aan van de autoriteiten en de gekochte media. Gebouwen, kantines enz, nog steeds bekluierplicht en handen ontsmetten met methyl alcohol, beiden heb ik overigens consequent altijd geweigerd, op een enkeling na gaat iedereen er gewoon in mee.

    Geliked door 1 persoon

 4. Waarom blijft men nu toch hardnekkig de besmettelijke spike-eiwitten die door gevaccineerde mensen verspreid worden alsmaar de Delta-variant noemen. Ik heb nergens een taalkundige aanwijzing gezien of gelezen dat het voorvoegsel ‘Delta’ aanduidt dat het om een gevolg van voorliggend foutief handelen gaat.

  Like

  • Delta = het teken van het beest.
   Het wordt verspreid door de injectienaald. Dat maakt het nogal besmettelijk.
   Karen Kingston heeft het over “shedding”. Bij de nertsen heeft dat gewerkt, allemaal dood, net zoals myxomatose (tijdelijk) bij de konijnen.
   Maar dan praat je over het chemisch-toxisch materiaal grafeenoxide wat in het milieu terecht komt.

   Geliked door 1 persoon

 5. Laat ze maar vaccineren.
  Ik weet 1 ding, ik wordt levend NOOIT gevaccineerd.
  En dat eerlijkheid en rechtvaardigheid altijd verketterd wordt is schijnbaar een deel van wat we moeten doormaken om te kunnen groeien.
  Gelukkig is er nog altijd muziek die kracht geeft.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.