Bijna alle voedingsmiddelen en medicijnen zijn magnetisch. Grafeenoxide is de oorzaak.

Dit kan geen toeval zijn, er is van hogerhand opdracht voor gegeven. Massamoord dus. Niet alleen de gevaccineerde plaats op je arm is magnetisch, maar het zit overal in, in ons eten, in medicijnen, in de lucht, in het water, het “vaccin” is het KILL SHOT voor velen.

Waarom? Omdat ieder menselijk wezen als een zender/ontvanger moet rondlopen. En niet meer kan functioneren zonder elektromagnetische impulsen van buitenaf. We zullen wel weer worden uitgelachen, maar een betere reden kunnen we niet bedenken. Want dat we al jaren vergiftigd worden, is een vaststaand feit. Velen moeten ervan hebben geweten en even zovelen moeten ervoor boeten.

Wij zullen de Spaanse onderzoekers nog eeuwige dank zijn verschuldigd. Maar of de mensen de straten onveilig gaan maken omdat ze de verantwoordelijken willen lynchen, valt sterk te betwijfelen. Iemand die de injectie heeft genomen zal niet snel “spijtprikker” worden.

orwell.city
ORWELL CITY – La Quinta Columna: Bijna alle voedingsmiddelen zijn magnetisch, zijn medicijnen ook magnetisch?

Het fenomeen van magnetisme na vaccinatie heeft diverse onderzoeken in gang gezet. Dankzij hen weten we dat grafeenoxide de toxische stof is die het veroorzaakt. Dit nanomateriaal is ook verantwoordelijk voor de reeks bijwerkingen en sterfgevallen die tot nu toe zijn geregistreerd en niet zijn geregistreerd.

Hoewel de globalistische media de ogen hebben gesloten voor het verschijnsel dat verschillende mensen treft, is er iets dat zij niet zullen kunnen tegenspreken. Het is niet zo dat de meeste voedingsmiddelen aan een vette huid plakken of dat ze niet gedoucht hebben. Het maakt niet uit of het als biologisch wordt geëtiketteerd of niet: bijna al het voedsel dat we eten is magnetisch.

Er zijn al honderden video’s die de volgers van La Quinta Columna naar het kanaal “Magnetic Foods” hebben gestuurd.

Wat zit hierachter? Als je de onderzoeken van La Quinta Columna over Orwell City hebt gevolgd, dan heb je misschien al een idee: het magnetisme wordt waarschijnlijk veroorzaakt door grafeenoxide.

Natuurlijk kunnen er ook zware metalen in ons eten voorkomen, maar die moeten in sporen aanwezig zijn, niet in de hoeveelheden die tot nu toe zijn geregistreerd.

De klachten over magnetisch voedsel nemen zo snel toe dat we vermoeden dat misschien ook geneesmiddelen magnetisch zijn.

Als u denkt dat u aan dit onderzoek kunt bijdragen, ga dan naar het Magnetic Foods Telegram-kanaal en deel uw video’s.

Orwell City brengt de video in het Engels.

  Ricardo Delgado: Kijk, José Luis, we hebben gevonden, waarschijnlijk... Uh... Weet je nog dat er patenten waren op een fysiologisch serum met grafeenoxide? Fysiologische zoutoplossingen en vaccins om het lichaam immuniteit te laten ontwikkelen met grafeenoxide voor de behandeling van ziekten. Nou, we hebben ook wetenschappelijke artikelen gevonden die het ondersteunen voor waterzuivering. We hebben het over waterzuivering met grafeenoxide. We hebben het ook gevonden in regenwater -dank zij de analyse van Dr. Cabezas op de Canarische Eilanden, die er grafeenplooien in vond-. Waarschijnlijk als gevolg van chemtrail verstuiving. 

Ik merkte net op dat hier vandaag enkele wolken zijn verschenen, de langgerekte wolken die al een tijdje boven ons zitten.

Grafeen wordt ingebracht door inademing of direct intraveneus -het vaccin-. Herinnert u zich het toxiciteitsrapport waarin sprake was van de verschillende toedieningswegen of manieren om het lichaam binnen te dringen? Welnu, we hebben grafeen nu ook gevonden in voedingsmiddelen zoals vleeswaren, thee, kamille, granen, koekjes, lactosevrije melk, cacao, en infusies -we hebben daar honderden video's van-. Laten we zeggen dat het op deze manier oraal wordt toegediend. Maar het wordt ook toegediend via de middelen die we op onze huis aanbrengen. We vinden het in hydrogels, allerlei cosmetica, crèmes, mascara, in bijna elk make-upproduct, vochtige gezichtscrèmes, zonnebrandcrèmes. 

Het zit ook in tabak -terugkomend op de inhalatie route-. Ook in tabak. In elektronische sigaretten, in de beroemde PCR-tests, die door NanoGrafi worden gemaakt. Waarschijnlijk, in de antigen test. Dat is allemaal via de inhalatieroute. En ook in maskers. Dus... Ja?

   Dr. José Luis Sevillano: Mensen moeten nog steeds uit nieuwsgierigheid controleren of medicijnen zoals aspirine, paracetamol, en... Niet zonder de medicijnen komen te zitten door deze test te doen. 

Maar als je wat reserve voorraad hebt kun je wat medicijnen te nemen en in poeder veranderen. Doe dat en controleer dan of er ook magnetisch spul aan de medicijnen is toegevoegd. Want dit moet onmiddellijk gemeld worden. Ik bedoel, onmiddellijk. 

Dit gaat niet meer over het vaccin. Er wordt gewoon gedaan alsof er niets aan de hand is. Zelfs de TV zal het lachen vergaan. Eens kijken hoe Susanna Griso en Risto Mejide naar buiten komen en zeggen dat het magnetisme in voedsel een grap is. Eens kijken hoe ze het de mensen uitleggen. Is het dat de magneet ook aan hen blijft plakken omdat ze vettig zijn? Want je kunt zien hoe het aan voedsel blijft plakken. 

Dat tolereren we niet meer. We staan niet toe dat je magnetische armen ziet. We hebben het er moeilijk mee, maar veel mensen weten er al van. En steeds meer mensen worden zich ervan bewust. Maar ze zullen je de mond snoeren als er mensen gaan sterven. Ze zullen zeggen dat het komt omdat het virus 'in de lucht zit'. En, natuurlijk, vergeet het praten over magnetische wapens. We hebben ze al gezien, en we weten al hoe ze werken. Ze zullen de kwestie van magnetische wapens of grafeen niet accepteren, hoezeer we ze ook analyseren. 

Maar laten we eens kijken hoe ze analyseren... Eens kijken hoe ze omgaan met het feit dat voedsel zware metalen of grafeen magnetische elementen bevat. Eens kijken hoe ze dat verwerken. Eens kijken of ze dat kunnen verteren. Ik bedoel, de volgende campagne die we onmiddellijk moeten doen, is de magnetisch voedsel campagne. Dat van zware metalen vergiftiging in voedsel. In voedsel in het algemeen, in water..., in letterelijk alles wat we zien zit wel iets.   Laten we maar eens kijken hoe ze dit op TV laten zien. Eens kijken of ze het aandurven om er commentaar op te geven. Nou, ze zullen er geen commentaar op geven. Maar de mensen zullen het weten en binnenkort op straat staan te schreeuwen en om uitleg vragen. 

  Want als voedsel en medicijnen ook magnetisch worden, kan iedereen het controleren, dat brengt regeringen echt in de problemen. Dat haalt ze onderuit. Sterker nog, als de kwestie van de magnetische arm regeringen niet ten val heeft gebracht, is dat alleen vanwege de angst die de mensen hebben voor het virus. En omdat ze de kwestie van het virus verwarren met die van vergiftiging via vaccins. En omdat de kracht van het virus veel groter is omdat de mensen bang zijn, vergeten ze de magnetische arm. Velen weten niet waar het over gaat. Maar toch al veel mensen weten er van. Maar ze kunnen het niet meer uitleggen of verbergen dat voedsel magnetisch is op welke manier dan ook. En iedereen die te weten komt dat voedsel magnetisch is, zal onmiddellijk geloofwaardigheid verlenen aan het feit dat het vaccin magnetische armen veroorzaakt. 

  De aanval moet nu worden ingezet. Voedselvergiftiging veroorzaakt magnetisme in voedsel. En de staat zit weer achter dit alles. Want als een enkel voedsel magnetisch is, kan het een fabrieksfout zijn. Of wie weet! Maar het feit dat zoveel voedsel magnetisch is, is geen fout meer. Dat is een bevel dat gegeven is. Dat komt van hogerhand. Net als het vaccin. Het is hetzelfde.

  Ricardo Delgado: Ja, en je kan zien dat, op een bepaalde manier, dit gaat bijdragen aan het magnetisme van de mensen op verschillende manieren. Maar het vaccin is meer invasief, en ze hebben het nodig omdat ze het ten koste van alles willen opdringen. Ik ga even snel een paar video's van een minuut...

  Dr. Sevillano: Ricardo. Dit zou verklaren waarom zoveel ongevaccineerde mensen al zijn gemagnetiseerd.

  Ricardo Delgado: Zeker, zeker. 

  Dr. Sevillano: Dit zou het verklaren.

  Ricardo Delgado: Dat zou het inderdaad. Hier, we gaan een aanklacht indienen met video's die we viraal zullen maken. We zijn er al mee bezig. Vanaf morgen, gaan we elke dag video's laten zien zonder te stoppen...

  Dr. Sevillano: Ricardo. Laat ze kijken naar al het eten want dat motiveert mensen. Al het voedsel dat in hun gedachten komt. Alle medicijnen die in hun gedachten opkomen. Kijk of er iets magnetisch is en maak een verslag. En ga dan naar hun dokters, naar de apotheek, en waar het ook nodig is. Als het om voedsel gaat is het moeilijker. Maar als het om medicatie gaat, kun je naar de dokter en naar de apotheek. Daar gaat het om, dat mensen nu wakker beginnen te worden. 

  Dit gaat niet meer over een paar gekken die praten over een magneet die op hun arm plakt. Klootzakken! Dit, hier gaan ze voor betalen. Ze gaan betalen. Deze mensen gaan al een lange tijd over de schreef. Maar dit middel gaat in voedsel en vaccins op een overduidelijke manier! En als ze zich dan ook nog van de domme houden en anderen uitlachen... Nou, ze zullen niet lang meer lachen. Ze gaan voor dit alles betalen. Alle betrokkenen en het negeren van het magnetische vaccin, dit voedsel ding gaat hen op hun plaats zetten.

19 gedachtes over “Bijna alle voedingsmiddelen en medicijnen zijn magnetisch. Grafeenoxide is de oorzaak.

 1. Het zal mij niks verbazen . Alles word/werd doelbewust gecreëerd :om ons te verzwakken . vitaminen , mineralen , spoorelementen die normaal van nature in de groenten zat is er nagenoeg uit gekweekt en werd alsmaar minder vanaf de jaren 60. (De Boviswaarde) is het trillingsgetal van materie. Zo heeft elk product of voorwerp en ook alles wat leeft een trillingsgetal, die is uitgedrukt in aantal Bovis. Wanneer de trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en zal ons versterken een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en zal ons verzwakken .”Rijk & Machtig” is heel berekenend en kent geen toeval .Aan tarwebrood werd een zeer complex koolhydraat toegevoegd die nergens anders in werd gevonden. Een ziekmakend koolhydraat .Gezondheid begint in je darmen , je rijdt toch ook geen benzineauto met een volle tank diesel. Ontgiften die rotzooi . Zo ook die gevaarlijke frauduleuze pillen/vaccinazi’s . Wij zijn ”natuur” en daar hoort geen chemie in thuis !

  Geliked door 3 people

 2. Eet biologisch, en koop het rechtstreeks bij de boer.
  Het gaat om je gezondheid.
  Kost misschien wat moeite, maar het is het waard.

  Geliked door 3 people

 3. Als er met chemtrails uit gesproeid is komt het overal in en op, dan er geen ontkomen meer aan. Nu ze alle groentes en fruit bespuiten met een conserveer middeltje om het langer goed er uit te laten zien en het verpakken in plastic, dat doen ze ook met al het voorverpakte vlees en vleeswaren. In dat conserveermiddel zit ook al grafeenoxide en jij maar denken dat je gezond voedsel koopt en eet. Om die grafeenoxide rotzooi uit je lijf te krijgen en/of te neutraliseren kun je de paardenbloem en brandnetels voor gebruiken. Deze beide zijn rijk aan vitamine, mineralen en antioxidanten. Brandnetels moet je eerst een uurtje in koud water leggen. Zodat ze niet meer prikken en dan koken als andijvie. Van de paardenbloem kan alles gegeten van worden. Het blad, stengel en bloem in de salade en als je de wortels zou roosteren en dan maalt krijg je een alternatieve koffie. Dat zelfde geldt voor verse koriander, tijm, basilicum en de moerasanemoon. Deze laatste is een vaste plant voor in de tuin en neutraliseert ook radioactieve stralingen. Als van de bladeren thee zal zetten. Voor alle geldt dat je ze eerst goed moet wassen.

  Geliked door 2 people

 4. Dank administrator, dit was weer een hoop werk. Ik ga ook maar eens een magneet bestellen. Voor 2,50 heb je al een magneet zag ik net. Wat zal ik me belazerd voelen als het waar is. En ik zal de enige niet zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik moet steeds denken aan de joodse gemeenschappen, die overal in de voedselfabrieken dagelijks streng controleren of alles wel koosjer geproduceerd wordt… of zouden zij meer weten en dit doen om geen ‘gif’ binnen te krijgen? Wie zou dan ons voedsel vergiftigen? iets van zionisten?

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.