Anti-grafeenoxide behandelingen en dood mRNA zorgen ervoor dat we mensen blijven en geen slachtvee

In Nederland worden volgens de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 ongeveer 100 “spijtprikkers” gemonitord door een aantal geselecteerde artsen. BPOC2020 spreekt al over meer dan 1.000 overleden geïnjecteerden. Lareb meldt 400 doden “na de vaccinatie” en bijna al 400.000 meldingen van schadelijke bijwerkingen. We moeten goede nota nemen van de praktijkervaring dat slechts hoogstens 10% wordt gemeld.

De grote hamvraag is of het grafeenoxide volledig uit het lichaam kan worden verwijderd. Een net zo belangrijke vraag is of de ingebrachte mRNA en DNA technologie aan het werk gaat of niet. Dr. Stefan Lanka stelt dat het dood materiaal is en niets doet. Want…als het wel ons DNA zou veranderen, dan stopt ons menselijke bestaan en worden we volgens Dr. Pieter Borger transgeen. In dat geval zijn je mensenrechten simpelweg vervallen, aangezien je je originaliteit kwijt bent. De Argentijnse Dr. Chinda Brandolino legt het even voor ons uit:

Ik wil de mensen vertellen dat ze wakker moeten worden en dat wij mensen geen vee zijn. Dat het vaccin extreem gevaarlijk is. Dr. Luc Montagnier heeft gezegd dat dit een genocide is. Het vaccineren van kinderen zal de menselijke soort veranderen. Het gaat niet alleen om de schade die hen zal worden berokkend. We hebben het over wat een van de meest vooraanstaande artsen van de 20e / 21e eeuw heeft gezegd. In de Verenigde Staten heeft 48% van de bevolking zich vast voorgenomen het vaccin niet te nemen. Aan de Universiteit van Almería, toen ik in Spanje was, hebben ze het vaccin bestudeerd. Het bevat 95% grafeenoxide*. Elke arts van goede wil die hiernaar luistert en die het vaccin kan analyseren, doe dat. U kunt naar de onderzoekscentra gaan om met de elektronenmicroscoop te zien wat er in zit. En RNA, natuurlijk, verandert ons in transgene wezens. Dus we kunnen zeggen dat we transhumaan worden en we zullen geen mensenrechten meer hebben. Elk individu moet verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen leven.

Dr. Chinda Brandolino

Met de injectie vervallen uw mensenrechten, dan bent u slachtvee geworden. Het liefst op afstand bestuurd. Dat is wat zij zegt.

Hieronder een stukje van een interview, waarin wordt gewezen op een aantal middelen die “spijtprikkers” zouden kunnen gebruiken om van de ingespoten rotzooi materialen af te komen. De oude plantenleer, door olie- en staalboeren zo vakkundig in het verdomhoekje gezet in de vergetelheid gedrukt met hun fake rapportje van Flexner 100 jaar geleden….

orwell.city
ORWELL CITY: Josep Pàmies over hoe het lichaam te ontgiften met natuurlijke infusies

Dat vaccins schadelijke elementen bevatten voor het organisme is bekend. Wat veel mensen echter niet weten zijn de effectieve behandelingen om van deze elementen af te komen.

Sommige artsen en onderzoekers hebben hun advies gedeeld over hoe het lichaam te reinigen van toxines die magnetisme veroorzaken.

Dankzij Andreas Kalcker weten we nu dat magnetisme kan worden verminderd met CDS en dat het helpt om ook andere toxines te elimineren.

En aan de andere kant, dankzij La Quinta Columna, weten we dat N-acetylcysteïne, zink, en andere anti-oxidanten het magnetisme verminderen omdat ze het agens afbreken dat het veroorzaakt.

Onlangs deelde Josep Pámies zijn kennis over geneeskrachtige planten om te ontgiften van elementen die aan vaccins zijn toegevoegd in een interview voor cop225 (Rafa Navarro), de politieman die de Pfizer-vaccinflacon heeft gekregen die door Dr. Pablo Campra van de universiteit van Almería is geanalyseerd.

Zoals gebruikelijk heeft Orwell City de video voorbereid.

Rafa Navarro (cop225): Laten we eens kijken, laten we eens kijken. Ik heb verschillende vragen over dit onderwerp gelezen... Ik ga je de drie modewoorden geven: grafeen... Oh, twee woorden, sorry. Grafeenoxide.

Maar we gaan het niet over grafeenoxide hebben. We gaan het hebben over de vergiftiging van het organisme veroorzaakt door een agent. Wat is uw aanbeveling voor die ontgifting?

Zoals u terecht opmerkte, hebben die mensen die, ook al hadden ze de informatie binnen handbereik, een dosis genomen omdat ze zich onder druk gezet voelden en eraan toegaven. En we moeten er toch voor proberen te zorgen dat ze, op zijn minst, geen tweede dosis nemen. En als ze die óók genomen hebben, neem dan geen derde, een vierde, een vijfde... Probeer uit die cyclus te geraken. Wat is uw aanbeveling voor die mensen?

Josep Pàmies: We weten niet of alle rotzooi eruit zal komen met wat wij aanbevelen, maar veel wel. Dat wil zeggen dat de lever en de nieren in perfecte conditie moeten zijn. Als dat niet zo is, moet je hepatische en renale kruiden nemen.

Leverkruiden 's morgens en nierkruiden 's avonds of 's middags.

Welke zijn hepatisch? Paardenbloem, mariadistel, desmodium. Dat zijn basisplanten voor de lever.

Voor de nieren kan ook paardenbloem worden genomen, paardenstaart en brandnetel. 

Dit zijn planten die de werking van de nieren en de lever verbeteren, die de filters van ons bloed zijn.

Wanneer er zware metalen aanwezig zijn, wat het geval zal zijn, moeten we bijvoorbeeld Tulsi toevoegen, wat een heilige plant uit India is. Het heet Tulsi (Ocimum Sanctum). Of je kunt Houttuynia cordata gebruiken.

Dat zijn twee krachtige planten die helpen bij het ontgiften van gifstoffen, zware metalen, en ook behulpzaam zijn bij radioactiviteit.

Wees voorzichtig, hè? We weten niet wat voor troep ze in de vaccins hebben gestopt.

Houttuynia cordata, bijvoorbeeld, is de plant die in Hiroshima en Nagasaki werd gebruikt om veel mensen te redden. Ik heb - via een Catalaanse vriend die in Japan woont en gesponsord wordt door een Japanse familie - een man van ongeveer 100 jaar oud ontmoet die in dat huis woonde.

Hij werd getroffen door de straling in Hiroshima. Hij was de enige die overleefde in zijn familie omdat hij de enige was die behandeld werd met deze infusen. Ze hadden weinig planten.

Toen dit meisje (mijn vriendin) vroeg om een onderzoek te doen in Japan, samen met openbare organisaties hier in Spanje en Japan, vond ze een lange lijst van overlevenden van Hiroshima en Nagasaki. Ze hadden allemaal die plant gebruikt, Houttuynia cordata. Als we die plant bestuderen... Als je 'Houttuynia cordata' opzoekt in de medische zoekmachine PubMed, zul je leren dat het heel goed is voor de behandeling van SARS-CoV-2 (of 1 of wat dan ook), voor het ontgiften van slangengif van welke soort dan ook.

Omdat er veel politieke soorten van slangen zijn en voor die werkt het ook. Het werkt ook goed voor andere soorten vergif. Het werkt goed tegen bacteriën. Het is een van de krachtigste planten in het Verre Oosten en Japan, en het heeft zich hier perfect aangepast.

Het is een plant die, als je hem kweekt, je nooit meer kwijt raakt omdat hij invasief is. Het is dus een krachtige plant om in huis te hebben, want je kunt jezelf voor veel problemen behoeden.

De Tulsi plant, zoals ik al eerder zei, vind je in elk huis in India. Tulsi of Tulasi (Ocimum sanctum). Het is goed voor alles. Voor radioactiviteit, ook voor kanker, diabetes, angst, haalt kwik uit het lichaam. Tulsi is monsterachtig goed in het verwijderen van kwikzilver en andere mineralen.

Wel, dat zijn de belangrijkste planten, zodat we de mensen niet verzadigen met informatie en ze te veel rommel in hun hoofd hebben. 

En een andere stof die we moeten nemen om ons lichaam helemaal schoon te krijgen, is actieve kool. 

Er zijn protocollen over hoe je geactiveerde houtskool neemt. Het is totaal onschadelijk. In de immense poreusheid die deze houtskool in het lichaam heeft, kan alle vuiligheid die afkomstig is van vaccins of van andere voedselbronnen of... Wie weet! Zelfs medicijnen die we hebben genomen worden vastgezet. En de houtskool reinigt het organisme.

   Wat men in ziekenhuizen doet als er een vergiftiging is, is patiënten behandelen met actieve kool. We kunnen het ook thuis doen. Ze verkopen het. Je moet er vertrouwd mee raken.

  Een andere effectieve behandeling is zeoliet. Zeoliet is een ander mineraal dat ook rotzooi adsorbeert dat we in het lichaam hebben. En het helpt ons het uit te scheiden via ontlasting of urine.


  Dus we hebben zeoliet, actieve kool, en dan de planten die ik onlangs heb genoemd om de zware metalen in ons lichaam te verwijderen (Tulsi en Houttuynia cordata).

  In principe zijn het planten om de werking specifiek van de nieren en de lever te verbeteren, zoals ik u al eerder heb verteld. Dat is de basis.

Als je mijn artikelen en de video's die je hier vindt leuk vindt en, als je dat kunt en er zin in hebt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan op prijs gesteld. 


Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

-Orwellito.

23 gedachtes over “Anti-grafeenoxide behandelingen en dood mRNA zorgen ervoor dat we mensen blijven en geen slachtvee

 1. Hieruit blijkt: het zijn de lever- en nierfuncties die het werk moeten doen.

  het ingespoten gif nestelt zich niet voor niets in organen.

 2. Er zijn 2 kerken, gisteren lekker een eind gefietst en wilde een biertje drinken. Horeca in Rhenen is krankzinnig. Wachten, registreren naar je plaats gebracht worden. Dacht het niet. In de buurt van Veenendaal geen enkel probleem. Niks registeren, zitten waar je wil. Gewoon weer normaal dus. Het kan dus wel.

  Laten we weer normaal gaan doen, iedereen is het zat. Sprak een oudere vrouw , eind 60 denk ik, die normaal naar Griekenland zou gaan en nu vakantie vierde in eigen land, ja de Utrechtse Heuvelrug is ook mooi, maar ze had wel de vaccinatie. Je komt er toch op in een gesprek, belachelijk eigelijk. Ik vroeg heb je last gehad, dat had ze niet.
  Ik ga vandaag maar weer eens een stukje fietsen, het wordt bijna grappig. De ene kroegbaas is hysterisch en de ander vraagt “ wat kan ik voor u inschenken” heel bizar

  Zouden we echt een 2e lock down accepteren? Dat vraag ik me af.

  • Bedankt voor het plaatsen administrator. Nu ik erover nadenk. Het terras zat vol, alle tafels geregistreerd en nog effe een “ een popie Jopie “ gesproken. Je kent ze wel, brallertjes die met een man of 10 personeel kwam eten. Zaten gewoon naast elkaar, geen 1,5 meter. Hij kakte op Grolsch, nou ik ook dus gaf hem een hand. Gewoon voor de gein.

   Die hutten in Rhenen waar het altijd loeidruk was, misschien een derde van het terras vol. Ze maken zichzelf kapot, die onnozelaars. En gisteren was een prachtige dag. Daar moet je het van hebben.

   Er is dus nog hoop. We moeten ons niet gek laten maken. ik ga zo eens richting Doorn fietsen, kijken hoe daar de vlag erbij hangt. Ik zal het melden als het gewaardeerd wordt. Dit is natuurlijk off topic. Maar wellicht toch interessant.

 3. Hoe is het toch mogelijk dat ik hier nog nooit iets vernomen heb van iets zoals de Tulsi plant en dat in oosterse landen vrijwel iedereen het in huis heeft vanwege de fantastisch helende en ontgiftende werking ? Er wordt ons zo gigantisch veel informatie onthouden dat het nauwelijks voor te stellen is. ze wringen zich tussen ons en de helende natuur in om ons continue te kunnen vergiftigen met hun smerige chemicaliën.

 4. Hoe dit toe te dienen?
  Als preparaat verkrijgbaar?
  Welke dosering?
  Wat zijn de contra-indicaties en de gevaren?

  • het is te verkrijgen als thee, tinctuur, capsules en weet ik wat voor vormen nog meer. Het is niet duur en ook makkelijk te laten groeien in je tuin of huiskamer. Het schijnt heel goed te werken tegen de meest uiteenlopende klachten en er zijn geen bijwerkingen van bekend. Het heeft de bijnaam heilige basilicum en wordt klaarblijkelijk ontzettend veel gebruikt in India, Japan en nog veel meer Oosterse landen. Ik ga zo spoedig mogelijk bij een reform winkel vragen of ze dit ook hebben. Op internet is het zo te bestellen, ik geef de winkelier om de hoek toch eerst de voorkeur.

 5. En weer zo een goed artikel met informatie vanuit de natuur!

  Mijn dank is groot, @admin!!

  De namen van de planten opgeschreven, zodat ik kan verder kan gaan zoeken en kijken..

  @Margie.. Kom er maar in, want ook jij hebt zoveel kennis over de natuurlijke oplossingen 😀

  • de beste natuurlijke oplossing vind ik wietolie. Gewoon 80% THC. Je koopt 5 zaadjes, de natuur doet de rest en je hebt kilo’s van dat spul. Toppen gewoon afspoelen met alcohol. Het mag in Nederland. We zijn niet altijd een kutland. Alternatief is CBD olie ( van de goede kan je aangenaam relaxed worden) en Essiac thee. Saffraan schijnt ook te werken bij luchtweginfecties. Maar niet altijd.

   Ik was vorig jaar behoorlijk ziek, net zoals je ziek kan worden van de griep. Probleem was dat ik veel moest hoesten. Dat werkt doodvermoeiend, Dat heeft de dokter verholpen met een paar pilletjes codeine (uit de papaverplant) altijd weer planten. Vroeger kwamen alle medicijnen uit de papaver (morfine) en Cannabis. Nu uit aardolie of god mag weten wat nog meer zooi. Dus nooit zal ik die spuit nemen. Maar als Margie expert is, graag, voor tips sta ik open. Nu fietsen en kijken hoe hysterisch de kroegbazen onderweg zijn.

   • Tulsi, holy basil wordt gebruikt tegen hoesten…

    Eén in vieren gesneden ui op een bordje naast je bed geeft lucht…
    ook een grootmoeders recept

    Opium oorlogen, verbieden van cannabis als medicijn in 1930…zegt genoeg hé Gijp
    💃

  • Dank je wel Wilma
   Zojuist aan je vraag voldaan 🏞️

   Hier iemand geholpen ivm kwallenbeet…
   Zit nu naast me met heetwaterfles op de plek, zippend van kamillethee

   Liefs 💕

 6. Even ook onder de aandacht te maken. HET WONDER VAN ALBERTA TE CANADA. Nu zal het balletje gaan rollen en zullen er zo heel veel rechtzaken gaan plaats vinden en die zullen dan gewoon gewonnen gaan worden. Ik zal kijken of ik de link erop kan krijgen, mijn tel is niet zo best.

 7. Kan iemand mij wat meer informatie bezorgen wat medicijnen betreft, die ik dagelijks moet innemen??? Hoe kom ik er achter dat mijn nodige medicijnen ,,veilig,, zijn?? Ik maak me daar behoorlijk bezorgd over. Grafeenoxide, het woord dat me ongerust maakt. Ik kan het wel aan de huisarts vragen, maar ik heb geen vertrouwen in het antwoord. Kan en wil ,,iemand,, mij aub verder helpen??? Ik ben 65 jaar en maak me ernstige zorgen.

Reacties zijn gesloten.