Patholoog: “30% tot 40% gevaccineerden binnen 2 weken overleden door Covid-injectie”

In Duitsland verschijnen nu dit soort alarmerende berichten in de gangbare media. De censuurautoriteit zit even niet op te letten.

Het is inderdaad de enige manier om te bewijzen wat er aan de hand is: een lijkschouwing. Want inmiddels is ook bekend verondersteld, dat slechts 1% tot 10% van de “bijwerkingen” aan de instanties wordt gemeld.

Ook wordt er braaf gesteld, dat autopsies nodig zijn om de “behandelmethoden” van een niet bestaande ziekte als gevolg van een onbewezen “virus” te verbeteren.

t-online.de
Corona-vaccinatie: patholoog eist meer autopsies van gevaccineerden

Om het effect van vaccins beter te begrijpen, zouden veel meer stoffelijke overschotten moeten worden onderzocht. Dit is wat patholoog Peter Schirmacher eist. Hij gaat ervan uit dat er een aanzienlijk aantal niet gerapporteerde gevallen van vaccinatiedoden is.

De hoofdpatholoog van de universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, dringt aan op veel meer autopsies van gevaccineerde personen. Behalve coronaire sterfgevallen zouden ook de lijken van mensen die in verband met een vaccinatie overlijden, vaker moeten worden onderzocht, zei Schirmacher tegen de Deutsche Presse-Agentur in Stuttgart.

De directeur van het Instituut voor Pathologie in Heidelberg waarschuwt zelfs voor een groot aantal niet-gemelde gevallen van sterfgevallen als gevolg van vaccinatie en stelt dat pathologen niet op de hoogte zijn van de meeste patiënten die overlijden na en mogelijk als gevolg van vaccinatie. Andere wetenschappers, alsmede de Permanente Commissie voor Vaccinatie (Stiko) en het Paul Ehrlich Instituut spreken hem op dit punt echter tegen.

Corona-Impfung: Pathologe fordert mehr Obduktionen von Geimpften. Pathologisches Institut Heidelberg: Dessen Chef-Pathologe pocht auf mehr Obduktionen von Geimpften. (Quelle: dpa/Uli Deck)


Autopsie project verbetert behandelingen

Sinds een jaar worden in universitaire ziekenhuizen in het zuidwesten autopsies verricht op sterfgevallen aan kransslagaders, om de ziekte beter te begrijpen. De staat steunt het Covid 19 autopsie-onderzoek van de universitaire pathologieën met ongeveer 1,8 miljoen euro. Schirmacher leidt het autopsieproject.

De bevindingen van meer dan 200 autopsies tot nu toe hebben onder meer geleid tot een betere behandeling en beademing van covidepatiënten, zegt hij. “De hier opgedane kennis helpt dus om patiënten nu beter en succesvoller te kunnen behandelen en levens te redden”, aldus ook minister van Wetenschap Theresia Bauer (Groenen). Schirmacher, die sinds 2012 lid is van de Nationale Academie van Wetenschappen Leopoldina, hoopt dat de financiering volgend jaar wordt voortgezet.

Onderzoek naar zeldzame bijwerkingen

De arts wil nu de zeldzame, ernstige bijwerkingen van vaccinatie – zoals cerebrale veneuze trombose of auto-immuunziekten – tot op de bodem uitzoeken. Het probleem, zoals hij het ziet, is dat gevaccineerde mensen gewoonlijk niet sterven onder klinische observatie.

“De lijkschouwer legt geen verband met de vaccinatie en verklaart het sterfgeval als natuurlijke dood en de patiënt wordt begraven,” meldt Schirmacher. “Of hij constateert een onduidelijke wijze van overlijden, waarna de officier van justitie geen bijzonderheden vaststelt en geeft het lichaam vrij voor de begrafenis.”

Deskundige: 30 tot 40 procent stierf door inenting

In Baden-Württemberg werken de pathologen daarom samen met officieren van justitie, de politie en artsen in de particuliere praktijk, meldt Schirmacher. Er is al sectie verricht op meer dan 40 mensen die binnen twee weken na de vaccinatie zijn overleden. Schirmacher gaat ervan uit dat 30 tot 40 procent van hen is gestorven als gevolg van de vaccinatie.

Volgens hem wordt de frequentie van fatale gevolgen van vaccinatie onderschat – een politiek explosieve uitspraak in tijden waarin de vaccinatiecampagne aan kracht verliest, de deltavariant zich snel verspreidt en er gesproken wordt over beperkingen voor niet-gevaccineerde mensen.

Paul Ehrlich Instituut spreekt chef patholoog tegen

Schirmacher heeft duidelijke tegenspraak gekregen van andere wetenschappers. De beweringen dat er momenteel te weinig bekend is over de bijwerkingen en dat de gevaren van vaccinatie worden onderschat, zijn onbegrijpelijk, aldus het Paul Ehrlich Instituut.

Vooral voor ernstige reacties, waaronder ook valt wanneer iemand overlijdt na een vaccinatie, bestaat er volgens de wet op de infectiebescherming een meldingsplicht. “Ik ken geen gegevens die het mogelijk maken om hier een verantwoorde uitspraak te doen, en ik ga er niet van uit dat er een geschat aantal niet gerapporteerde gevallen is”, aldus het hoofd van de Permanente Vaccinatiecommissie, Thomas Mertens.


Groot aantal niet gerapporteerde gevallen?

Er is geen reden om uit te gaan van een groot aantal niet gerapporteerde gevallen van complicaties bij vaccinaties of zelfs van sterfgevallen, benadrukte immunoloog Christian Bogdan van het Universitair Ziekenhuis Erlangen. “Ook kan er geen sprake zijn van het verwaarlozen van mogelijke gevaren van Covid 19 vaccins.”

Vooral de laatste weken en maanden is gebleken dat het toezichtsysteem goed functioneert. In Duitsland bijvoorbeeld werd het zeldzame optreden van cerebrale veneuze trombose na vaccinatie met Astrazeneca (1 à 2 gevallen per 100.000 vaccinaties) al in een zeer vroeg stadium als een complicatie onderkend, aldus Bogdan.


“Collega’s zitten helemaal fout”

Schirmacher blijft echter bij zijn mening. “De collega’s hebben het gegarandeerd bij het verkeerde eind, omdat zij deze specifieke kwestie niet competent kunnen beoordelen,” reageerde hij. Hij wil geen paniek zaaien en is geenszins een tegenstander van inenting, aldus de professor, die zegt dat hij zelf tegen Corona is ingeënt.

Vaccinatie is een essentieel onderdeel van de strijd tegen het virus, verduidelijkt hij. Maar men moet de medische redenen voor vaccinatie op individuele basis afwegen. Volgens hem wordt de “overweging van de individuele bescherming” overruled door het idee van een snelle vaccinatie van de samenleving.


Federale vereniging vraagt om meer autopsies

De federale vereniging van Duitse pathologen dringt ook aan op meer autopsies van gevaccineerde personen. Dit is de enige manier om verbanden tussen sterfgevallen en vaccinaties uit te sluiten of te bewijzen, zegt Johannes Friemann, hoofd van de autopsiewerkgroep van de vereniging.

Biontech, Moderna, Astrazeneca, J&J: Bijwerkingen van vaccins
Zeldzame bijwerking: Hoe herken ik cerebrale veneuze trombose?
Ernstigere bijwerkingen mogelijk: Hoe werken kruisvaccinaties?

Volgens hem zijn er echter nog te weinig lijkschouwingen om te kunnen spreken van een geschat aantal niet-gemelde gevallen. “Er is nog niets bekend.” Huisartsen en gezondheidsdiensten moeten worden gesensibiliseerd. De deelstaten moeten de gezondheidsautoriteiten opdragen ter plaatse autopsies te laten verrichten. De federale vereniging van pathologen had dit al in maart geëist in een brief aan minister van Volksgezondheid Jens Spahn (CDU). Er is nooit antwoord gekomen, zegt Friemann.

Belangrijke opmerking: De informatie vervangt in geen geval professioneel advies of behandeling door opgeleide en erkende artsen. De inhoud van t-online kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig diagnoses te stellen of behandelingen te starten.

20 gedachtes over “Patholoog: “30% tot 40% gevaccineerden binnen 2 weken overleden door Covid-injectie”

 1. Linksom of rechtsom de waarheid komt uit. Je leest al in dit artikel dat sommige ‘wetenschappers’ en andere hooggerplaatste ‘officials’ die gechanteerd zijn of ondr druk gezet worden door de regrering iedere vorm van onderzoek proberen te vertragen/traineren zoniet tegen te houden. Bekende en beproefde taktiek van dat stelletje misdadige idioten!

  • Ik zie niet waar jij dit leest in deze tekst. Ik zie enkel een man die zijn collega’s niet competent vind, zelf is gevaccineerd en een schatting maakt aan de hand van 40 lichamen ipv 100.000. De Duitse regering werkt enorm traag, zelfs als het door hen opgerichte onderzoeksteam met rapporten komt. Alles wordt gecontroleerd voor het wordt doorgeschoven naar de volgende regering trede. Vergelijkbaar in nederland: gemeente, provincie en staat in een vereniging van staten. Zo werkt het ook met subsidies en overkoepelende organisaties. Het feit dat hij zichzelf beter vindt dan het team wetenschappers die het AZ defect hebben gevonden, zegt meer dan genoeg. De Deutsche Gründlichkeit maakt dat alles meer tijd in beslag neemt voor één van de tredes hun bevindingen er aan vast niet en het doorschuiven naar de volgende Stufe.

 2. Ja, 30 tot 40% lijkt mij wel onwaarschijnlijk veel. Als ik om me heen kijk naar alle mensen waarvan ik weet dat ze gevaccineerd zijn, zijn er wel bij die serieuze klachten ondervonden en zelfs tijdelijk opgenomen werden in het ziekenhuis maar ze leven eerlijk gezegd nog wel allemaal. Neemt niet weg dat ik mijn hart vast houdt voor hun toekomst. Ik vertrouw dit alles voor nog geen mm.

  • Dat kan wel zo lijken, maar de praktijk is hard. De man gokt niet zo maar wat, hij constateert iets.
   Als je om je heen kijkt merk je er inderdaad eigenlijk niets van. Maar wij hebben geen overzicht. Dan moet je naar de “instanties”.

   • Klopt inderdaad, dan zou je naar de instanties moeten. Maar hoe betrouwbaar zijn die ook alweer ?
    Maar 30 tot 40% is echt heel veel. Als je nagaat dat volgens de overheid er in Nederland 20,4 miljoen prikken gezet zijn gaat het nu al over ruim 10 miljoen mensen die volledig geënt zijn, dat zou betekenen dat er 3 a 4 miljoen mensen extra overleden zijn of deels binnen zeer korte tijd zullen overlijden. Dat is naar mijn mening echt heeel veel. Dan zouden de uitvaartcentra volgens mij wel behoorlijk in de knel komen en zou dat zonder twijfel met gretigheid in het nieuws verschijnen met de vermelding dat er weer een bijzonder agressieve variant is opgedoken. Nou weet ik ook niet heel zeker of dat aantal van 20,4 gezette prikken nou zo’n betrouwbaar gegeven is, het komt van dezelfde leugenaars tenslotte maar stel, het is de helft, dan nog is dat teveel om niet opgemerkt te worden in je omgeving.

    • Misschien is de titel verwarrend. Dat verwijt krijg ik wel vaker. Stemmingmakerij noem je het ook wel. Maar tja, opboksen tegen de reguliere leugenaars vereist soms wat extra aandachttrekkers.

     Waar hij autopsie op heeft verricht is ongeveer 30/40% door de injectie overleden, 2 weken na de daad.

     20 miljoen injectie? Ik geloof er helemaal niks van.
     De overheid/RIVM rotzooit werkelijk met alles.
     We kunnen het niet controleren. Ze hebben misschien 20 miljoen contractueel BETAALD.
     Hoeveel was De Jonge kwijt: 4 miljard? 5 miljard?
     Zo ben je ook zomaar 10 miljoen spuitjes kwijt, wie zal het zeggen.
     Als je gaat graven dan val je om van de stank.
     Bovendien: wat zit er in de NL versie…..

     Conclusie: we weten helemaal niets en toch willen we graag overal over meepraten. Als ik het CBS moet geloven is er nog steeds ondersterfte. Al jaaaren.

    • Dat zou inderdaad een verklaring kunnen zijn @Administrator. Hij gaat uit van het percentage van de gevallen die hij onderzocht, dat is iets anders dan het percentage van alle gevaccineerden.

   • Woon in West Friesland en weet van vijf mensen die na de spuit binnen een paar dagen zijn overleden.
    Twee in Den Helder bij de Marinebasis enkele uren na de prik.
    Een man in Medemblik na drie dagen hartstilstand.,allemaal vijftigers.
    En dan twee mensen na geprikt te zijn in Alkmaar,dezelfde dag nog denk ik.
    Dit alles in juni,juli.Vreselijk!!

  • Van de autopsies die Schirmacher heeft verricht denkt hij “dat 30 tot 40 procent van hen is gestorven als gevolg van de vaccinatie.”

   Hij zegt dus niet dat 30% van de gevaccineerden dood gaat. Neen, hij zegt dat 30% van alle sterfgevallen vermoedelijk overlijdt ten gevolge van het “vaccineren”. Dat zou dan pakweg 25% meer doden moeten geven dan de gebruikelijke hoeveelheid sterfgevallen op dit moment.

   De titel van het artikel zou daarmee beter kunnen.

  • Het gaat om het percentage ‘gevaccineerden’ die binnen 2 weken gestorven zijn na toedienig van het killerschot. Hierbij wordt uitgegaan van een percentage van minimaal 30%. Ik kan je al verklappen dat dat percentage in werkelijkheid een stuk hoger is.

  • er wordt 30 tot 40 procent van de onderzochte gestorven mensen bedoeld die binnen twee weken na het inenten zijn overleden. Het staat er een beetje ongelukkig.

  • Het gaat om 30 a 40% van mensen die zijn overleden 2 weken (of korter) voor overlijden zijn gevaccineerd.
   Das heel iets anders dan 30 a 40% van alle gevaccineerden.

 3. Ik lees momenteel een interessant artikel dat ik gisteren tegenkwam. Voor de Duits sprekenden onder ons:

  Schließt sich das Covid-Vernichtungs-Zeitfenster für die Globalisten?
  http://www.concept-veritas.com/nj/sz/2021/07_Jul/31.07.2021.htm

  Bidens Dompteure wollen deshalb der Impf-Elimination ergänzend einen “echten Schießkrieg” zur Seite stellen

  Dieser heutige Beitrag enthält die unumstößlichen Indizien, dass es sich bei der Covid-Impfung gemäß Dr. Ruby und Paul Craig Roberts um einen “Massentötungs-Plan” handelt.

  Da die “Reptilien-Herrscher” die Menschheits-Unterwerfung, gekoppelt an die geplante Menschheits-Gewaltreduzierung, zur Schaffung eines Welt-Terror-Staates, mit der Klimalüge nicht schafften, zogen sie ihr Plandemie-Ass aus dem Ärmel. Sie versetzten die Menschheit in eine Angst-Schockstarre. Alles war von langer Hand vorbereitet, eine Verschwörung gegen die Menschheit. Menschen-Massen-Reduktion und globaler Wirtschaftszusammenbruch durch die Covid-Gewaltmaßnahmen im Rahmen ihres Welt-Impf-Kriegs, so soll das Ende der Menschheit, wie wir sie kennen, erreicht werden.

Reacties zijn gesloten.