John D. Rockefeller – Kwakzalver


Een ultrakort filmpje waarin wordt uitgelegd waarom we nu in de houdgreep van de Rockefeller bastaarden zitten.

“Pathogenic medicine is the result of industrial overproduction.” ~E. Richard Brown

Raffinage van aardolie geeft bijproducten, die normaal gesproken als verliespost worden afgevoerd. Maar het kan als wondermiddel worden hergebruikt…. Laat dat even goed tot u doordringen.

Alsof je geglazuurde konijnenkeutels in een glanzende verpakking aan goedgelovigen verkoopt…. die denken dat ze er jong van blijven. Peperduur, maar het zit in je fondspakket. Alles is marketing en censuur, het een kan niet meer zonder het ander. De optelsom is terreur.

Denk daar toch nog even aan alvorens je “een prik laat zetten”.

Olieboeren die medicijnen en vaccins aan de man brengen. Ze zeggen er ook alvast even bij hoe je de boel afwikkelen moet.

https://unexposedevil.com/?p=4635

36 gedachtes over “John D. Rockefeller – Kwakzalver

  • Die gedachte kwam al bij me op toen ik indertijd de ware toedracht over de “Spaanse griep” gelezen had. Al zou ik er wel een kleine nuancering aan willen geven, die Rockefeller is Dr. Doxy from Hell.

 1. We hebben allemaal een meer dan geniaal immuunsysteem gekregen welk in combinatie met een gezonde leefstijl, gezonde voeding , een goed milieu en gezonde geest onfeilbaar is.

  Iedereen met gezond verstand weet dat je daar onvoorwaardelijk op kunt vertrouwen.

  Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven is te vinden in de natuur.
  Een tekort daarentegen aan kunstmatig in elkaar geknutselde chemische goedjes hebben wij niet, en zullen we ook in de toekomst niet hebben.

  Vertrouwen op de natuur en gezond verstand is daarom zoveel logischer dan vertrouwen in de charlatans die overduidelijk een ander doel dienen dan onze gezondheid.

  Wie dat nu nog niet ziet zit nog dieper in de problemen dan zij die het wel zien.

  • “We hebben allemaal een meer dan geniaal immuunsysteem gekregen” jammer dat maar enkelen het verstand erbij hebben gekregen om er goed mee om te gaan

   • Het verstand is er wel, het wordt alleen voor de verkeerde doeleinden aangewend. En dat heeft alles te maken met het feit dat de mensheid totaal van zijn oorsprong losgeweekt is, dankzij een paar millennia aan indoctrinatie en manipulatie heeft onze soort een ongekende devolutie doorgemaakt.

  • Ik denk dat als je filmpje nog 1 keer goed bekijkt dat het een rekensom is dat je niet gezond kúnt leven.
   Alles word eraan gedaan om ons te vergiftigen. We kunne het straks alleen samen ‘goed gaan doen voor elkaar’
   Je kunt zo gezond mogelijk leven en alles doen wat je kunt, maar zelfs aan de buitenlucht hebben ze gedacht. Je ademt zware metalen in. De parfum die je opdoet, de (synthetische) geurdragers bevatten zware metalen en wat je in(ademt) neemt word opgeslagen in je lijf. In vetcellen.

   Ik bedoel het goed, maar ons lijf heeft al decennia te verduren, onze ouders en genen.
   Zij blijven dit doen. En wij moeten manieren vinden om het te stoppen en terug naar ‘echte natuurlijke’ middelen.
   Ik ben het echt volledig met je eens, maar de meeste mensen die ik ken mankeert al wat. En ik bedoel niet de mensen die zich volstoppen met de pharmacy

   Ben blij met deze wakker makers.

    • Heel mooi en ook heel helpfull! Thanks voor de link Ik heb ook al een adres in Spanje waar je bij boeren kisten van hun producten kunt bestellen als sinaasappels, Avocado, mango, etc en voor dezelfde of goedkoper als uit de supermarkt. Dat zijn voor ons geen lokale producten, maar hier heb je ook al eea. Bij ons is er een dame die gaat elke week met haar bestelling langs de boeren, melk, groent, fruit van ons land en dat levert ze dan af hier in de buurt. Een ander initiatief is dat je je kan opgeven en zelf ook komt helpen met het klaarmaken van de biologische paketten. Ik ga eens afstemmen, want dit zijn wel echt de mensen met wie je verder dingen zou kunnen uitwerken.

  • Mooi @\exegese01 !!! Ik zou hier dit aan willen toevoegen:
   Alleen al in ons immuunsysteem (en dan heb ik het nog eens over ons hele lichaam) zit meer wijsheid, kennis en kunde dan de HELE wetenschap en ALLE wetenschappers (door mij vaak speels aangeduid als schetenwappers) bij ELKAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   DAAROM.

 2. De Rockefellers hebben macht omdat ze aan ons verdienen met medewerking van onze overheden. Wij kunnen dit alleen stoppen door ons van hun verdienmodel los te koppelen en de overheden te reorganiseren!

  • De nederlanders snappen het niet. We hebben voedsel in overvloed, de boeren hebben alle kennis om netjes te produceren. De Rockefellers zijn geen partij voor ons. Met onze havens voeden en bedienen we half Europa. Maar we zijn te stom om voor de duvel te dansen. We vreten rotzooi en vlees die de wereld over gesleept is. Hi Rabobank, Hi ING, Hi Zandbergen…

   Goor! 5 keer ontdooid en ingevroren. Maar geef niet. De loempia’s van de Chinees zijn lekker. En dat is nog waar ook. Misschien ga ik ze zo nog halen ook.

   Neem vooral die vaccinatie. Ben het domme gedeelte van de natie zat. En anders zal ik graag mijn plaatsje ter beschikking stellen. Ik ben een goed mens, dat kan niemand ontkennen. Daarom geef ik ook zo graag mijn vaccinatie aan iemand die het nodig heeft. Het liefst aan die frikandellenboer.

   • Bedankt voor het plaatsen administrator. Nu we toch op weg zijn naar een communistische dictatuur kunnen we ze beter een stap voor zijn en zelf gaan Nationaliseren. Zal best wel effe pijn doen. Maar voor iedereen beter. Anders hebben de Chinezen ze te pakken. De verraders slapen niet.

    Koop allemaal wat goud en silver voor overbrugging en het komt helemaal goed. Het kost (nog relatief) geen drol.

    De goud en silvermarkt zijn gewoon goedkoop. Komt omdat JP Morgan deze laag houdt met derivaten? De omgekeerde wereld, de waarde op papier gedrukt bepaalt de waarde van fysiek Goud en Silver waarvoor wel gewerkt is. Hoe gek is de wereld geworden? Zelfde dat je arbeid ruilt voor papier. Hoe hebben ze ons zo gek gekregen? Ik hoop dat we ooit weer normaal kunnen doen.

    Een Krugerand zou een waarde van € 10.000,- moeten hebben. Maar zal er voorlopig niet inzitten. Of wel. Het kan hard gaan. het is maar een gedachte.

    • De prijs van edelmetalen wordt naar beneden gemanipuleerd d.m.v. aandelen, waardoor er net als met geld veel meer op waardeloos papier dan in werkelijkheid bestaat. Ook crypto valuta waar iedereen vanwege de snelle lekkermakertjes vol instinkt, zal straks één grote valkuil blijken te zijn.

   • Tja er lopen nog schapen genoeg buiten heb die nog met een MUILKORF rondlopen en anders die fricandellen boer ?? die heeft 7 prikken gehad hoor !1 ja met zoutoplossing bedoel ik dan maar

    • 🙂 🙂 🙂 of met een uit resp inschuifbare injectienaald.
     Deze Hugo kan al wedijveren voor de “Mengele” prijs met ander tuig wat hier op Aarde [nog]]] rondloopt !

 3. dat de Rockefellers een belangrijke taak hebben in de depopulatie, wereldreset en controle vd burger mag duidelijk zijn. Ook hebben ze veel macht over de wereldwijde gezondheidszorg en msm media.

 4. SunTzu quote* “de vijand van je vijand is je vriend”
  “Ken je vijand beter als je zelf”
  1. Swab & co. gaan voor the great reset corona is de opportunity je bezit niets – en bent gelukkig!
  2. Gates en eugenetica bende gaan voor mondiale genocide!
  Steun Swab & co voor de reset;
  – 1 wereldregering? dag koning keizer door de plee allemaal.
  – 2 Je bezit al niets loonslaaf nee huis is van de bank incl; je kinderen en je organen en lichaam ergo je
  hebt niets te verliezen.
  Als Swab & co hebben gewonnen pakken wij alles terug

 5. Prima toespraak van de heer Baudet, maar
  wat is dat toch dat die tweede kamer altijd
  volkomen leeg is? Die lui ̶v̶e̶r̶d̶i̶e̶n̶e̶n̶ krijgen
  kapitalen maar ze zijn altijd afwezig???

   • Als de oppositie spreekt is dat duidelijk niet voor de kamer bedoeld, maar slecht voor de bühne.
    Voordat FVD de politiek inging wist Baudet al dat je het systeem niet van binnenuit kan veranderen.
    Waarom dan toch maar door blijven gaan met die leugen?

 6. Zorg wel dat er eerst een stichting is die een nobel doel heeft. Dat heeft Rockefeller gedaan en ook een schoft als Bill Gates treedt in zijn voetsporen. Gevolg is dat ook onze zg wetenschap volstrekt niet onafhankelijk is. Waarom is er een Codex Alimentarius? Ja natuurgeneeskunde is een bedreiging. HCQ is goedkoop en werkt, dus wordt het verboden. Homeopathie werkt en kost weinig, dus wordt het belachelijk gemaakt, maar heeft op vele fronten een uiterst heilzame werking. Chemo bv heeft maar een overlevingskans van 2-3%. Het sloopt de kwaliteit van leven. Helaas artsen opgeleid door instituten betaald door clubs als de Rockefeller Foudation schrijven wel dagelijks die niet werkende troep voor aan hun patiënten, die daardoor kotsend ten ondergaan. En een Gezondheidsraad vindt het allemaal prima.
  We worden op alle mogelijke manieren bedrogen, maar stemmen de bedriegers als Rutte, de Jonge en van Dissel niet weg.
  WAKKER WORDEN!

 7. Het filmpje van de bond van artsenvrijheid wordt haarfijn uitgelegd, dat die maffieuze VN opgericht is door de Rockefellers, en Rutte is geen president van Nederland maar van de VN, dus hij is een boef die niet de wil van Nederlandse volk uitvoert maar die van een boevenbende!

 8. Pingback: John D. Rockefeller – Kwakzalver – flashyflasch

Reacties zijn gesloten.