Grafeenoxide in regenwater door chemtrails? Het kan veel eenvoudiger. Schandalig.


In ons artikel over grafeenoxide in het regenwater, werd al snel geconcludeerd, dat de “complottheorie” rond de beruchte chemtrails waarschijnlijk niet zo ver van de waarheid is.

Tegenwoordig slaan we er honderden patenten op na, want er rouleren zeker 15.000 patenten in de wereld op allerlei toepassingen van het “wondermateriaal” dat de wereld gaat veranderen.

Grafeenoxide in regenwater als gevolg van het sproeien van toxische materialen door militairen en particuliere opdrachtnemers van de militairen. Op zoek naar een patent voor deze methode is een doodlopende weg, het zou een bekentenis betekenen. Het verhaal chemtrails moet onder de radar blijven.

We kwamen per ongeluk wel een ander patent tegen.

Abstract

Waterzuivering is de verzamelnaam voor een groep processen die water beter geschikt maken om te drinken, voor medisch gebruik, voor industrieel gebruik, enzovoorts. Een waterzuiveringsproces is ontworpen om bestaande waterverontreinigingen te verwijderen of te verminderen tot het punt waarop het water geschikt is voor gebruik. In de afgelopen jaren zijn innovatieve methoden zoals nanotechnologie bestudeerd om waterzuiveringstechnologieën te ontwikkelen. Grafeen is een tweedimensionaal netwerk van koolstofatomen die in de vorm van een honingraatrooster zijn gerangschikt. Het heeft de titel “wondermateriaal” verdiend, dankzij een verbazingwekkend grote verzameling gunstige eigenschappen. Men denkt dat grafeen een revolutie teweeg kan brengen in de hele industrie, aangezien onderzoekers werken aan veel verschillende soorten op grafeen gebaseerde materialen, elk met unieke kwaliteiten en aanduiding. In dit hoofdstuk wordt een overzicht gegeven van recent onderzoek en gepubliceerde literatuur over op grafeen gebaseerde materialen voor waterzuivering. De belangrijkste methoden die besproken worden zijn adsorptie, fotokatalyse, membraanfiltratie, en elektrochemische waterzuivering.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128139264000215

Samengevat.

Uit allerlei rapporten blijkt dat het onderzoek naar toepassingen nog maar in de kinderschoenen staan. Waterzuivering door grafeen als “hoop voor de arme Afrikaanse landen”. De vaccinindustrie heeft echter de fase van de kinderschoenen gemakshalve overgeslagen en pompot de wereldbevolking vol met testmateriaal om te kijken wat we kunnen hebben, met ze alle.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29359248/

Het verreweg sterkste materiaal ter wereld is ook het lichtste; mogelijk nog lichter dan Rutte en De Jonge. Het wordt gebruikt in waterzuiveringsinstallaties. Het is zo dik als een atoom. Onzichtbaar en zwaar toxisch. Niets houdt het tegen, zo minuscuul. Iedere nog levende menselijke cel wordt kapotgemaakt bij aanraking. Het zou schandalig zijn als blijkt dat het bij ons gewoon uit de kraan komt. Operatie geslaagd, de cirkel is rond. Met fluor worden we dociel gemaakt, met grafeenoxide worden we ziek gemaakt en bij dokter Gommers – de onbetwiste ster van het OMT – leggen we uiteraard het loodje. Want dokter Gommers denkt nog steeds dat zijn apparatuur het beste werkt. Zijn patent op de beademingsapparatuur moet geld opleveren. De in ademnood verkerende patiënt wordt eerst met fentanyl in coma gebracht en als het even kan door de apparatuur doodgedrukt.

Maar chemtrails? Dat is de strijd tegen de klimaatverandering. Kijk vooral omhoog en neem nog een glaasje.

Je zou er spontaan van naar de fles grijpen.

20 gedachtes over “Grafeenoxide in regenwater door chemtrails? Het kan veel eenvoudiger. Schandalig.

  1. Kinderschoentjes…arme kindjes, ze knellen en laten je afstand nemen van het natuurlijke pad op blote voetjes.
    Morenga, de miracle tree, zuivert sinds mensheugenis het water in o.a. Afrika

    Tja, de honger van het Westen…
    Wat een beschaving!!!

    Admin + team, cheerio!!! 🍾

  2. Dat gevoel van spontaan naar de fles willen grijpen komt me maar al te bekent voor. Hielp dat ook niet om die grafeen rotzooi een beetje uit je systeem te krijgen? Dan geef ik toch maar wat vaker toe aan die opwelling, lekker sigaartje erbij. Wie had gedacht dat ontgiften zo’n prettig tijd verdrijf kon zijn.

Reacties zijn gesloten.