SARS-CoV-2 virus tot nu toe alleen nog door journalisten geïsoleerd. Interview met Argentijnse arts.


Een interview met een arts in Argentinië. We zitten wereldwijd al 17 maanden in een totale farce. De injectieronde gaat onverdroten voort. Waarom zo’n haast?

Dat is eenvoudig. Hoe meer mensen worden geïnjecteerd, hoe minder de ongeïnjecteerden in aantal worden en geen kritische massa meer overhouden. Het is een kwestie van NU er dwars voor gaan liggenn nu de meerderheid nog niet is platgespoten.

orwell.city
ORWELL CITY: Dr. Martín Monteverde over het niet-bestaan van SARS-CoV-2, de farce van PCR-test, en hoe grafeenoxide in anti-griepvaccins de basis voor de ‘eerste golf’ heeft gelegd

Dr. Martín Monteverde, woordvoerder van de groep gezondheidswerkers die het verzoek indiende voor het rapport over de isolatie van SARS-CoV-2 in Argentinië, en die bekendmaakte dat er grafeenoxide is aangetroffen in de vaccins Vaxigrip Tetra en Moderna, gaf een paar uur geleden een speciaal interview voor Radio Fresh.

In het volgende door Orwell City geselecteerde fragment vertelt Dr. Monteverde het allemaal in zijn eigen woorden.

Marcos Kappes (Fresh): Dat is precies de reden waarom wanneer dit verzoek om een rapport aan de provincie Santa Fe -wat zij uiteraard moeten beantwoorden volgens de wet-… Als het antwoord uiteindelijk is gegeven, zouden we graag zien wat voor antwoord het is, Martín.

Want het verbaast me zeer dat er bijvoorbeeld op nationaal niveau al om een verslag is gevraagd, en dat het antwoord zeer mager was. Hetzelfde gebeurde in Uruguay, hetzelfde gebeurde in Ierland, en hetzelfde gebeurde in de Verenigde Staten. Het lijkt erop dat niemand het virus bij de mens heeft gevonden. En dus zijn er een heleboel dingen die niet erg duidelijk zijn. Dit is gekkenwerk, en veel mensen weten het niet.

Dr. Martín Monteverde: Precies, precies. Kijk, hier in Argentinië heeft een arts, Dr. Anada Verede samen met een biochemicus, een verzoek om een rapport ingediend bij de Minister van Volksgezondheid van de Natie, Carla Biscotti. Er werd gevraagd of de minister van Volksgezondheid van Argentinië wist of iemand in de wereld of in Argentinië het vermeende virus had geïsoleerd en gekarakteriseerd. Het vermeende SARS-CoV-2. De minister antwoordde en zei dat er geen virusisolatie is.

Marcos Kappes (Fresh): Welnu, waartegen worden de mensen dan ingeënt?

Dr. Martín Monteverde: Die vraag werd ook aan haar gesteld. En, wat onze minister erkende was dat, in het kort, het virus niet bestaat. Met andere woorden, het virus is nooit aangetroffen in menselijk bloed of in de menselijke bronchoalveolaire vloeistof. Wat de minister van Volksgezondheid van Argentinië heeft geantwoord, is ook gevraagd, zoals u zei, aan het CDC van de Verenigde Staten. En de Verenigde Staten antwoordden dat ook zij het virus niet hebben geïsoleerd. De Chinezen hebben toegegeven dat zij het virus ook niet geïsoleerd hebben. En, tot nu toe, heeft geen enkel land ter wereld gezegd dat ze het virus geïsoleerd hebben.

Hoewel er veel informatie is -je weet dat dit een oorlog is- is er ook veel desinformatie, en sommige kranten publiceren valse berichten.

Ik las er twee dagen geleden een uit Chili, waarin een groep van een Chileense universiteit zei dat ze het virus hadden geïsoleerd. En toen ik het artikel las, zeiden ze niet hoe ze dat hadden gedaan. Er was geen bewijs. Er was niets. Het was gewoon een journalistiek bericht.

Maar onze minister van Volksgezondheid heeft erkend dat er geen virusisolatie is. En dit is erkend door vele regeringen in de wereld. Met andere woorden, niemand in de wereld heeft ooit het virus geïsoleerd uit menselijk bloed of uit de menselijke bronchoalveolaire vloeistof.

En wat de PCR-test betreft, vroeg Dr. Anada Verede ook aan de Minister of deze het virus vindt. Als ze je vertellen dat je positief getest hebt. En de minister antwoordt nee. Ze gaat rond en rond in haar antwoord, maar uiteindelijk zegt ze: “Nee, nee. De PCR vindt een klein stukje van het virus. De PCR vindt een heel klein stukje. Ongeveer 37 basenparen DNA of RNA.” En weet u hoeveel basenparen het vermeende virus heeft?

Marcos Kappes (Fresh): Nee, geen idee.

37.000. Dus de PCR vindt een klein stukje, dat is 37 paar, en het veronderstelde genoom van het virus heeft er 37.000. En ze vertellen je dat je een positief resultaat hebt.

Marcos Kappes (Fresh): Is dat waar de asymptomatische figuur ook kan verschijnen? Degene die PCR positief is maar zonder enige symptomen?

Dr. Martín Monteverde: Natuurlijk, natuurlijk. Dat wil zeggen, het bedrog zit in de PCR-test. Het is dankzij de PCR test dat deze pandemie kon worden uitgevoerd. En de massamedia konden die gebruiken als excuus om ons te vertellen dat er doden en besmette mensen waren en dat er een nieuwe golf en een variant is. En de rol van alle nationale media -zoals u wel weet-, en van de media hier in Santa Fe, helaas… De rol van de lokale media -van de krant Litoral Aire van Santa Fe, van Diario Uno-), de rol van de media gedurende deze anderhalf jaar is echt een rol geweest… Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Ze hebben de bevolking geterroriseerd zonder ruimte te geven aan enige kritische stem. Samen met een zeer hoog niveau van censuur op YouTube, op Facebook… Artsen en wetenschappers die naar buiten zijn gekomen om te zeggen dat dit allemaal een farce is, je weet dat hun profielen verwijderd worden, hun accounts worden volledig geannuleerd, enz.

Marcos Kappes (Fresh): Martín, hier zijn wat vragen terwijl we een beetje chatten. Terwijl we verder babbelen, gaan we er een paar beantwoorden in de tijd die we nog hebben. En we krijgen de vraag of u zich ervan bewust bent dat grafeen al in andere vaccins aanwezig is geweest.

Dr. Martín Monteverde: Ja. Ja, ja, ja, ja. Grafeen nanodeeltjes werden toegevoegd, in ieder geval, in de griepvaccins van 2019 en 2020. En dat is hoe de eerste golf werd gecreëerd.

Marcos Kappes (Fresh): o dankzij de eerste batch van vaccins, werd de eerste golf gecreëerd. Dat wil zeggen dat… Laten we eens kijken. Ik luisterde naar u toen u zei dat de symptomen die kunnen worden veroorzaakt door grafeen in het lichaam dezelfde symptomen zijn als die van COVID vandaag.

Dr. Martín Monteverde: Ja, ja, allemaal. Alle symptomen die worden veroorzaakt door grafeen in het lichaam zijn dezelfde als die van het zogenaamde COVID-19. Ja.


Als u mijn artikelen en de video’s die u hier vindt leuk vindt en, als u kunt en er zin in hebt, kunt u een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan op prijs gesteld.

-Orwellito.

9 gedachtes over “SARS-CoV-2 virus tot nu toe alleen nog door journalisten geïsoleerd. Interview met Argentijnse arts.

 1. Op bestnewshere.com : Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United States.
  Zopas gelezen .

 2. Met opzet wordt het land Nederland hier niet genoemd . Hugo de jonge LUL heeft reeds talloze malen verklaard , dat het virus en zijn varianten echt bestaan , dat alle besmettingen dit virus aantonen en we moeten hem in staat achten uiteraard tegen een redelijke vergoeding het onweerlegbare bewijs te leveren in een mooie volzin , waar nederland zo hard naar snackt . Immers zou dit ook niet in een frikadel kunnen zitten . Immers elke waarheid is slechts relatief en de leugen is slechts een omweg op weg naar de waarheid . De waarheid is slechts irrelevant en zo moet U ook het woord LUL begrijpen .Het staat hier voor Leugens Ultra Leugens , wat op zichzelf de juiste kwalificatie van al het geneuzel van Hugo en ons circuskabinet met hun alledaagse fabeltjeskrant met goocheltrucs , verbeeld door een illusioneste die probeert het verhaal echt te doen lijken . Juist : Zonder lijken is er geen echtheid , je hoort dit de valse nichten en luide potten denken .

 3. Hugo gebruikt coke, (ren, steel en liegpoeder).
  Mensen die zulke lieden serieus nemen is als slapen gaan met de voordeur wagenwijd open.
  Vooral in hogere kringen is het zuivere spul de motor waarop menig politicus en captains of industry op lopen.
  En iedereen die met de eagles met hotel Californië meezong zal het toen toch al hebben begrepen???
  In een ander jasje deze keer:

   • Jammer genoeg hebben ze dan inmiddels al onherstelbare schade aangericht en veroorzaakt. Het lijkt mij dat ze al anderhalf jaar in een psychose rondlopen. Het kan gewoon, de levende doden hebben toch niets in de gaten.

 4. Het virus nooit geïsoleerd? Heeft de Jonge toch een geheel andere kijk op.
  Meen mij te herinneren dat van Haga hem daar eens naar vroeg, het antwoord dat hij kreeg was een beetje in de lijn van: Ja in het laboratorium bij elke positieve PCR test.

Reacties zijn gesloten.