Grafeenoxide maakt van ons zenuwstelsel een regelbaar verlengstuk van het 5G-netwerk.


Grafeenoxide heeft als een van de vele eigenschappen, dat het elektromagnetisme perfect geleidt. Een “supergeleider”. Bovendien kan met het reguleren van frequenties de geleiding worden aangestuurd, gevarieerd. En daarmee kan de mate en snelheid van oxidatie worden gereguleerd. In ons lichaam is oxidatie synoniem aan verwoesting.

Als het eenmaal in je lichaam is genesteld, gesetteld, kan er dus van buitenaf worden ingegrepen, rechtstreeks in onder andere het zenuwstelsel. De frequenties die dat kunnen realiseren zitten in de hogere range, genoemd wordt 5,59 GHz.

Het is daarom dat wij moeten concluderen dat het 5G netwerk niet voor mobiele telefonie is aangelegd, maar uitsluitend en alleen voor het reguleren van de geleidbaarheid van Grafeenoxide en daarmee de menselijke soort aan te sluiten op het Internet. Om te spreken met Karen Kingston, die ontdekte dat het patent voor het Pfizer vaccin niet voor het publiek toegankelijk is. We concluderen dan ook, dat het ontkoppelen van de ziel met allerlei toxische materialen als Fluor en zware metalen in “vaccins” al bijna een eeuw aan de gang is. Om ruimte vrij te maken voor het reguleerbare Grafeenoxide, welke ons zenuwstelsel onderdeel van “GOD’s eigen 5G-besturingsnetwerk” zal maken. Er wordt u niets gevraagd, de kans is te groot dat u het verkeerde antwoord geeft.

orwell.city
ORWELL CITY: La Quinta Columna over de regelbare elektrische geleidbaarheid van grafeen

Zoals het duo onderzoekers van La Quinta Columna meestal doet in al hun programma’s, hebben ze weer papers over grafeen gelezen en besproken.

Ze zijn nog steeds op zoek naar een studie over hoe grafeen zich gedraagt bij blootstelling aan EMV-velden in vivo, de enige studie die ze nodig hebben om al hun lucubraties over de rol van dit nanomateriaal bij neuro-controle te bevestigen. Elke studie die zij in hun zoektocht vinden is echter de moeite waard, en die van vandaag vormde daarop geen uitzondering.

Dr. José Luis Sevillano deelde een aantal zeer interessante conclusies met betrekking tot het artikel getiteld: “Porous Graphene Micro flowers for High-Performance Microwave Absorption”, waarin onder andere de afstembare elektrische geleidende eigenschap van grafeen wordt beschreven.

Hieronder volgt het door Orwell City geselecteerde uittreksel.

Ricardo Delgado: Nog een artikel over abosorptie is dit artikel over poreuze grafeen microflowers voor microgolf absorptie.

Er staat: Poreuze Grafeen Microflowers voor Hoge-Prestatie Microgolf Absorptie. Microgolf betekent hier mobiele telefonie, zodat jullie begrijpen.

"Grafeen heeft een groot potentieel laten zien in microgolf absorptie (MA) vanwege zijn hoge oppervlakte, lage dichtheid, afstembare elektrische geleidbaarheid en goede chemische stabiliteit. Om het MA-vermogen van grafeen ten volle te benutten, moet de microstructuur van grafeen zorgvuldig worden aangepakt. Hier hebben we grafeen microflowers (Gmfs) bereid met een zeer poreuze structuur voor hoogperformant MA vulmateriaal. De efficiënte absorptiebandbreedte (reflectieverlies ≤ -10 dB) bereikt 5,59 GHz - dat is toch in de 5G-bandbreedte? - en het minimale reflectieverlies is tot -42,9 dB, wat een aanzienlijke toename is vergeleken met gestapeld grafeen."

Met andere woorden, afhankelijk van de driedimensionale structuur die aan het grafeen is gegeven, heeft het de ene of de andere absorptieband. Dat is wat we zien.

"Bovendien zijn het lage vullingsgehalte en de lage dichtheid gunstig voor de praktische toepassingen. Zonder verbinding met magnetische materialen of geleidende polymeren vertonen Gmfs uitstekende MA-prestaties met behulp van een rationeel ontwerp van de microstructuur.

Bovendien vertonen Gmfs voordelen op het gebied van gemakkelijke verwerkbaarheid en grootschalige productie in vergelijking met andere poreuze grafeenmaterialen zoals aëogels en schuimen."

Nou, en hier is de studie hieronder. Hier kunt u het in zijn geheel lezen.

Dr. José Luis Sevillano: En het is je al opgevallen, hè? "Tunable electrical conductivity."

Dus, afhankelijk van het golfsignaal, wordt het meer of minder geleidend. Daarom werkt het perfect in je lichaam.

Als je het niet blootstelt aan golven die je niet wilt, geleidt grafeen niet of nauwelijks. Maar wanneer je maar wilt, stel je het meer of minder bloot aan die golven, en het grafeen wordt geagiteerd. Het gaat meer en meer beginnen te geleiden. Dat betekent dus dat het begint te oxideren. Dat is wel bijna zeker. Automatisch. Het betekent ook dat het begint te vernietigen. Het betekent dat zijn geleidingsvermogen kan worden afgestemd. Het betekent dat het schade kan aanrichten of niet, wat u maar wilt.

Zij zijn degenen die dat zeggen. Niet wij.

Denk je dat je La Quinta Columna kan helpen het vermiste papier te vinden dat ze nodig hebben? Wil je met hen in contact komen? Dan kun je terecht op hun officiële website en volg ze op hun officiële kanalen op Telegram, Instagram, Youtube en Twitch. Als u rechtstreeks contact met hen wilt opnemen, stuur hen dan een bericht naar: tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.

Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La Quinta Columna. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanstalige wereld die geweldig werk doen bij het ontmaskeren van de plandemie).
Orwell City vat samen, transcribeert, vertaalt, bewerkt en ondertitelt video’s zodat iedereen kan leren over de schokkende ontdekking die zij hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons.

Als mijn artikelen en de video’s die u hier vindt u bevallen, kunt u, als u dat kunt en er zin in hebt, een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan op prijs gesteld.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

-Orwellito.

16 gedachtes over “Grafeenoxide maakt van ons zenuwstelsel een regelbaar verlengstuk van het 5G-netwerk.

  • #########################################
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5G = MVW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   MVW = Massa Vernietigings Wapen
   #########################################
   Oorlog tegen de mensheid dus.

 1. inhoudelijk zeer goed betoog. Mijn complimenten. Het is duidelijk dat de nanotechnologie grafeenoxide die in de zogenaamde vaccins zit icm 5G tot doel heeft totalitaire controle van de burgers.

 2. De grootste ‘grap’ van de hele situatie is dat zo’n aluminium hoedje uiteindelijk misschien helemaal niet zo’n slecht idee is.

 3. Iedere huisarts, dokter of specialist die levensreddende medicijnen zoals hydroxychloroquine, ivermectine ect voorschrijft aan zijn patiënten (zal niet zoveel gebeuren Inspectie Gezondheidszorg laat weten dat er een maximale boete tot €150.000,- per overtreding kan worden gegeven)… Artsen die de relevante richtlijnen volgen, hoeven niet te vrezen voor een boete.
  ***

  Kan mij herinneren, meen dat het in 2012 was toen het Ebola virus wild om zich heen greep in westelijk Afrika toen deed een behandelend arts een poging om een zuster te redden die het ebola virus had opgelopen door de verpleging van haar patiënten, haar een bloedtransfusie te geven met het bloed van een herstelde patiënt met dezelfde bloedgroep.

  Echter de aanwezige CDC-artsen protesteerden hevig tegen het voornemen van de dappere arts, echter deze deed wel de bloedtransfusie en de patiënte hersteld volledig. Nu kan men vraagtekens zetten bij de aanwezige CDC-artsen en officials in een arm West-Afrikaans land dat werd geteisterd door dit dood en verderf zaaiende virus, ook het WHP speelt nu een belangrijke rol met hun vermaledijde protocollen om “convid-19” zieke personen te genezen.

  De beademingsapparatuur waar nu een patent van Diederik Gommers op rust, wordt in de regel toegepast bij patiënten die lijden aan een ernstige cytokinestorm, aan het begin van de convid plandemie in 2020 overleed 88 procent van de zieken die aan de beademingsapparatuur werden aangesloten, de rest van hen hield er een moeizaam verlopende verbetering aan over.

  Hyperimmune plasma voor patiënten met COVID-19

  Klik om toegang te krijgen tot Indicatiestelling-COVIgdef2021-2.pdf

  Klik om toegang te krijgen tot 1950110480001a.pdf

  https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20201009_OTS0001/erster-patient-fuer-potenzielle-covid-19-hyperimmun-therapie-fuer-phase-3-studie-registriert

  • Hyper immune plasma therapy…
   Daar is de italiaanse arts Guiseppe Donno voor ‘ge’zelfmoord

   Virussen bestaan niet Adriaan, ook het zgn ebola en aids niet.
   Zie Eric Pianka dr in de niet-geneeskunde wat hij over Ebola heeft verspreid staat gelijk aan die lapschwab en wat wereldwijd praktisch iedere overheid verspreid

   Aan de andere kant is er veel openbaring
   Daarvoor is het nu de juiste tijd
   Net als hier op de site.
   Géén complot, de realiteit!!!

   Maak er een mooie zaterdag van Adriaan
   Take your thyme 🌱
   Het zonnetje schijnt 💃

 4. Jullie gebruiken de worden grafeen en grafeenoxide door elkaar…. Grafeen is inderdaad een superconductor maar grafeenoxide juist niet (grafeen is een enkele laag koolstof atomen (C) een grafeenoxide is een enkele laag grafeen-zuurstof (CO) verbindingen. Dat zoiets enorme veranderingen kan veroorzaken bewust waterstof! Waterstof (H) is een gas dat zeer brandbaar is, maar voeg je bij 2 waterstof atomen 1 zuurstof (O) toe (brandversnellend), dan krijg je H2O, ofwel water, waarmee je the uit kan maken….)… Daarnaast vraagt ik me af waar 5G via grafeen de signalen naar toe zou moeten sturen…. Het is alsof je je HDMI kabel in een biefstuk steekt…. Dan gebeurt er ook niks

 5. aan:

  HNA Algemeen

  Misschien is het handig om in ogenschouw te nemen dat onder Balkenende en Kok de complete sociale huursector is overgedragen aan de vrijmetselarij.(zie bijlage) Dit verklaart ook het inconsistente beleid van de gemeente Amsterdam waar van zeer recent de wethouder wonen, Laurens Ivens (SP) is afgetreden, niet door zijn omgang met vrouwen maar vanwege belangenverstrengeling met zijn logegenoten in het gebouw Tetterode Dacostakade 158 met 100 huurders, die een bewoner, NB een SP lid heeft ontruimd. De 8 vrijmetselaars in Tetterode die daar door de gemeente zijn geplaatst, Ronald van Tienhoven, Anja Nagelkerke, Baukje Spaltro, Udo Akeman, Jozef van der Heijden, Gertjan Pijpers, Mikel van Gelderen, Gaston ten Horn, zg allemaal ‘kunstenaars’ hadden de voorkeur van Ivens en niet de bewoner Hans de Jonge die het komplot heeft ontmaskerd dat ongeveer 4 miljoen euro huurpenningen heeft verduisterd samen met de woningstichting Stadgenoot. De ontruimde bewoner van Tetterode staat nu na 30 jaar op straat en zijn huisraad met archief van de Stichting Visie is vernietigd.

  Hans de Jonge

  cc wooncafé en HNA algemeen

Reacties zijn gesloten.