Pfizer injectie -> bloedstolsels -> amputatie ledematen.

We stappen af van de gedachte dat de “ernstigste bijwerking” de vaccinatie marteldood is, na het lezen van een bericht uit de VS.

Een vrouw uit Minnesota kreeg ernstige bloedstolsels na haar tweede dosis van het Pfizer-vaccin en moest zowel haar handen als haar benen laten amputeren.

Jummai Nache, een medisch assistente in een kliniek in Minneapolis, kreeg te horen dat ze de Covid-19-vaccins moest nemen voor haar werk. Jummai voldeed en ontving haar tweede dosis op 1 februari 2021.

Haar echtgenoot, Philip Nache, zei dat ze pijn op de borst begon te krijgen op haar werk, en dat haar gezondheid daarna snel begon af te nemen.

Op 6 februari, slechts drie dagen nadat haar pijn op de borst begon, bezocht Jummai de spoedeisende hulp waar tests werden uitgevoerd, waaronder een algemene controle en een EKG. De artsen zeiden dat er niets mis was met haar borst en dat alle tests in orde waren.

Jummai moest een Covid-19-test ondergaan, die tot verrassing van het echtpaar positief was. Haar echtgenoot zei dat zij “geen enkel symptoom had vertoond voordat zij de injectie had genomen” en dat misschien “het virus en het vaccin samen hebben bijgedragen tot de bijwerking op haar lichaam, gebaseerd op het rapport van de arts voor infectieziekten dat Hummai asymptomatisch was”.

Een paar dagen later werd Jummai naar het Fairview ziekenhuis gebracht en vervolgens overgebracht naar het University of Michigan Medical Center, waar de arts de volgende dag zei dat haar hart achteruit ging, haar zuurstofgehalte en bloeddruk laag waren, en ze aan een beademingsapparaat moest worden gelegd.

Jummai heeft nu haar beide benen onder de knie moeten laten amputeren en zal binnenkort het grootste deel van haar handen verliezen.

Vanwege de kosten van de operaties is de Minnesota-Wisconsin Baptist Convention, een kerk waar het echtpaar als zendelingen voor werkte, een GoFundMe-pagina begonnen om geld in te zamelen voor de medische kosten van Jummai.

BRON: https://dailyexpose.co.uk/2021/07/26/minnesota-woman-loses-both-hands-and-both-legs-after-receiving-second-pfizer-covid-19-vaccine/


“De wetenschap staat weer eens voor een raadsel”.

Deze verpleegster werd door haar werkgever verplicht een dubbele injectie te nemen en deed dat uiteindelijk maar om haar baan te behouden. Nu moet er geld worden ingezameld omdat ze de kosten van de operatie en de gevolgkosten niet kan opbrengen…..

16 gedachtes over “Pfizer injectie -> bloedstolsels -> amputatie ledematen.

 1. wat een arme vrouw en ook familie,datj e dat moet meemaken is verschrikkelijk en die werkgever die haar dwong om te nemen zou ik een proces aan zijn broek geven,
  En hem alles laten betalen,want door hem is zo ziek en komt nooit meer goed.
  Ik wens ze veel sterkte en houd vol.

  Like

  • Ik zou die kl….zak sorry ‘werkgever’ even zeeeer persoonlijk in een donker maar mag ook een licht steegje willen ontmoeten voor een zeeeeeeer korte discussie… onder het motto: “geen woorden maar dAden!!!”

   Like

 2. Geloof in de heer, hij ontfermt zich over U.
  Dat God dit vaccin aan de mensheid heeft gegeven is toch een regelrecht wonder!
  Wordt echt zo gezegd vanaf de kansel.
  Vandaar dat je niet veel verliest aan zulke mensen, ZIJ zijn het gevaar en ver van hun oorsprong af.

  Like

   • Beste Joop,

    dat is een aanname! De Duivel en Satan en Lucifer hebben NIETS van doen met de Slang die Eva uitnodigde van de Appel te eten. Het is een en al symboliek. De God Enki, de schepper en de Vader van de mens wordt de Slang genoemd en het eten van de Appel staat voor de seksualiteit en het gegeven dat de mens zich kon voortplanten. De eerste mensen konden dat niet maar nadat Enki/Slang (denk aan de esculaap en de medische kennis), de schepper en Vader van de mens bij Adam een rib wegnam en die rib gebruikte voor een genetisch proces en daar een nieuwe Adam en een nieuwe Eva van maakte – kon de mens zich eindelijk voortplanten. Het eten van de Appel is dus de verkregen vaardigheid tot voortplanten. Het eten van de ‘verboden’ vrucht is dat Adam en Eva nu verschillende geslachtskenmerken kregen. En de Duivel is NIET Lucifer en Lucifer is GEEN morgenster…alles wordt door elkaar gehaspeld omdat men het niet wet en elkaar maar napraat!

    Evert JAn

    Like

  • Bloemschoen zou zeggen: ” . . . . je wordt niet ziek van de vaccinatie, maar na de vaccinatie . . .”
   Geen speld tussen te krijgen, causaal verband nul en niemand is verantwoordelijk. En God al helemaal nooit niet. Die zit zuchtend te zwoegen om alles weer een beetje normaal te krijgen alhier . . . en krijgt altijd overal de schuld van ondanks dat.

   Like

 3. Vreselijk! ik zou de cijfers wel eens willen zien -wereldwijd- van dit soort verschrikkingen.
  Helaas wordt dit niet vrijgegeven of in de doofpot gestopt.
  Er is een pagina met Victims Covid met veel leden..ook hier lees je hetzelfde.
  Wat betreft de reacties op deze spuit, zullen we nog veel lezen, dit is slechts het begin.
  Blijft jammer dat mensen zich niet goed informeren en alles voor zoete koek aannemen.

  Like

 4. Of t waar is kan ik echt niet overzien maar t onderstaande heb ik ivm de cv’s in een amerikaanse radio uitzending gehoord en destijds opgeschreven. Misschien kan iemand die gestudeerd heeft nader bekijken of iets hiervan kan bijdragen aan een oplossing voor spuit schade:
  – all nano injected parts are +charged
  – monotomic gold is -charged ; when taken in it grabs the +nano and then you deposit it out of your system
  – a magnetbelt N52 is -charged, will attract the +nano to one place in your body
  – all heavy metal goes to your kidneys; use magnetbelt+zeolite; takes a few days then deposit
  – get a N52magnet in the supermarket and when it sticks to meat then there is metal in it, put it back
  – take black light and when there is luciferase in it it will glow up

  Like

 5. Geen benen, geen handen, en geen geld voor (vervolg) behandeling van de aangerichte schade. Dat voegt dan ook weer een nieuwe dimensie toe aan de uitspraak van Schwab: Je zult niets bezitten en gelukkig zijn. Welkom in hel, waar de dood je enigste verlossing zal zijn.
  Nu maar hopen dat die crowdfunding genoeg opbrengt zodat haar lijden nog wat opgerekt kan worden, en het pharma / medisch kartel haar nog even lekker financieel uit kan melken.

  Ook al was ik heel veel niet met hen eens, vroeger begreep ik de gelovige medemens nog. Ze weigerden vaccinaties tegen polio omdat men vertrouwde op god’s oordeel. Een god die ons naar zijn evenbeeld geschapen zou hebben. Als wij dan op goden lijken, waar is het dan mis gegaan met het vertrouwen in en op onszelf?

  Like

 6. De zoon van een vriend liet zich volspuiten en kreeg 2 dagen later een beroerte.
  Schedel gelicht enzo, komt er nooit meer bovenop.
  De oudjes hier in het dorp zijn reeds sinds kort gehemeld, het was hier al rustig, maar het wordt thans toch wel erg ver-ont-rustend…..

  Like

Reacties zijn gesloten.