“Delta-variant” veroorzaakt door de Covid-injecties. Australië kan het niet langer verbergen. Alleen gevaccineerden op de IC’s

Voor de twijfelaars.

Persconferentie uit het door keiharde lockdowns getroffen Australië. Deze man zal in de toekomst wel bij de microfoon worden weggehouden, eerlijkheid wordt niet geapprecieerd. De mainstream media zal het wel onderdrukken, doch het kwaad is al geschied. In de ziekenhuizen van Sydney liggen 141 patiënten met “COVID-19” in het ziekenhuis, waarvan 43 op de Intensive Care. Volgens de woordvoerder maakt deze “verschrikkelijke ziekte” slachtoffers in alle leeftijdsgroepen. Hier een langere versie.

ALLE patiënten zijn “gevaccineerd” op één na – “All but one”.

Het zou interessant zijn om te weten met welke variant deze mensen zijn opgenomen:

….. de Pfizer variant,

….. de Moderna variant

….. of de Astra Zeneca variant…..?

Zoals in 1919 de beruchte Spaansche Griep is verspreid door de injectienaald, zo wordt de “Delta-variant” verspreid door de injectienaald.

Wie nog twijfelde over de aanvangsdatum van deze “Corona-pandemie” weet het nu: september 2021.

UPDATE 26-07-2021 | 11:00 am

De woordvoerder heeft op aangeven van de overduidelijk veel beter geïnformeerde pers zijn foutje gecorrigeerd: er liggen slechts 42 ongevaccineerden op de IC en één patiënt met 1 dosis. Het was “andersom” dus.

Dit “foutje” op deze website is door de Social Media razendsnel opgepikt en onze statistieken gaan direct door het plafond. Daaraan kun je eigenlijk zien dat men belanmg heeft bij het verspreiden van fake nieuws door in hun ogen fake websites.

Zodra je begint over 5G in combinatie met Corona, wordt het verwijderd of niet gedeeld. Wij, onbezorldigde amateurtjes die overal wat achter zoeken, kunnen dus gebruik maken van de Social Media. Hoe verder van de waarheid, hoe hoger het aantal hits via FB, Twitter c.s. Exact hetzelfde gebeurde met uitspraken van Luc Montaigner die hij niet had gedaan.

Hoe dichter bij de waarheid, hoe minder de hits met daarnaast een overload aan spam en andere rotzooi.

Voorts wordt ons vermoeden bevestigd, dat er 1 betaalde monitor in België en 2 in Nederland de Binnenlandsche Bataafsche Courant in de gaten houden en desinformatie stimuleren. Verder valt het op dat de berichten over Militaire Tribunalen nooit verder komen dan figuren die om bewijzen vragen die door de gecontroleerde pers zouden moeten worden geleverd. Via de Social Media is niets verspreid.

Over de “verspreking” van de woordvoerder: waarom zou je dat dan eigenlijk wel moeten geloven?

28 gedachtes over ““Delta-variant” veroorzaakt door de Covid-injecties. Australië kan het niet langer verbergen. Alleen gevaccineerden op de IC’s

 1. Pingback: “Delta-variant” veroorzaakt door de Covid-injecties. Australië kan het niet langer verbergen. Alleen gevaccineerden op de IC’s | E.J. Bron

 2. ofwel de ‘deltavariant’ zit in het ‘vaccin’ of de ‘gevaccineerden’ hebben door het vergif dat in de injecties zit zo’n lage weerstand verkregen, dat ze zeer vatbaar zijn voor virussen en luchtwegaandoeningen die nu een andere naam hebben gekregen.

  Like

 3. Gaat er wat mis? Worden de gevaccineerden te vroeg ziek?

  Als gevaccineerden mensen doorkrijgen dat ze vergiftigt zijn dan zou het toch wel eens mogelijk kunnen zijn dat Rutte en Frikandellen-koning voor Prinsjesdag al in Zuid-Amerika zitten. Als ze de kans krijgen.

  In het filmpje gaat het ook om jonge mensen. Terwijl er geen jongere is gestorven aan COVID. Dan moet je als ouder toch wel heel erg woedend zijn. Of misschien wel niet, geven ze de schuld aan de ongevaccineerden. Sluit het laatste niet uit. Ik had nooit voor mogelijk gehouden dat ons land zo’n debiele bevolking had.

  Geliked door 5 people

   • Zou zo maar kunnen administrator want Nieuw Zuid Wales is groot en Sydney is niet geraakt. Althans zover heb ik het voor nu begrepen. Kleine plaatsjes. Ik zit dit ook met belangstelling te volgen.

    Wat is de boodschap van de regering van NZW ” vaccineren vaccineren vaccineren”, want de ziekte is zo erg. Zie je wel! Als de gevaccineerden al bij bosjes vallen moet toch duidelijk zijn dat jij – roekeloze ongevaccineerde – de prik ook moet nemen. Voor je eigen bestwil. En straks verplicht want we moeten de bevolking Sydney beschermen. Straks kratert de economie en komt de voedselvoorziening in gevaar.

    Hoe ziek kan je zijn. Ach hier trapt toch geen hond in. Of wel??? Spelen ze dit spel nu op deze manier?

    Geliked door 3 people

  • Ik wel, maar ik zat ook als kind in een instelling. En ik zie patronen die overeen komen met wat in die instellingen gebeurden.
   Ontmenselijken, een vijandbeeld bij anderen creëren ( buiten de instelling werden wij als tuig oid gezien, daarom moesten wij zo hard geslagen worden en als beesten misbruikt worden zonder ingrijpen van wie ook. ) zodat wat ons demonstranten aangedaan wordt door andere toegewuifd wordt of je raakt je werk kwijt oid.
   De mensen die ons als mensheid dit aandoen. Of ze zijn echt dom of puur kwaadaardig, ik denk beide. Zij worden ook gebruikt maar vinden het wel mooi.
   Het zelfde had je in de aanloop en in de tweede Wereldoorlog. Je kon het zien maar het was wel makkelijk om te zwijgen en veilig natuurlijk.

   Maar als het volk de waarheid ziet, dan vernietigd ze alles op haar pad om deze kwaadaardige leugen te slopen

   Geliked door 1 persoon

   • Ben bang dat er toch eerst wat meer mensen zullen gaan sterven een de 💉 voordat wij welwillend volkje wat volksvertegenwoordigers gaan lynchen. Mensen sluiten hun ogen nog te stevig dicht en lopen voorbij aan de waarheid, al ligt die op de grond voor hun voeten te creperen.

    Like

  • Ja, nu is het 42 ongevaccineerd en 1 met 1 dosis op de ICU.
   Hij werd door de pers gecorrigeerd.

   Like

  • Waarom corrigeerde hij zich niet gelijk, gewoon direct na de persconferentie. Er moeten medewerkers dit opgevallen zijn. het is me nog al geen fout. Of is het gewoon ” Ach foutje bedank” .
   Als je dit nog geloof, dan moet je ook nog in Sinterklaas geloven of nog gekker ” een betrouwbare overheid” .

   Geliked door 2 people

   • De PERS riep hem op het matje, hé!
    Waarom moeten we het nu wél geloven dan?
    (Zie mijn UPDATE)

    Om met Jan Hommel te spreken: “We moeten geen fake nieuws verspreiden, dus heb ik al mijn Tweets verwijderd”.

    Wij verwijderen niks, want dan volgen we de MSM, want het was de MSM die de woordvoerder ter verantwoordig riep.

    Geliked door 1 persoon

    • Voorts wordt ons vermoeden bevestigd, dat er 1 betaalde monitor in België en 2 in Nederland de Binnenlandsche Bataafsche Courant in de gaten houden en desinformatie stimuleren.

     Hi, jongens en meisjes.
     Mooi dan weten we dat ze bang worden. Blijven roeren. Het gaat goed zo.

     Geliked door 2 people

  • Dat krijg je met die onbezoldigde amateurtjes die zo nodig een blogje onzin vol moeten krabbelen. We zullen ons leven beteren, Niko. Ben bang dat er dan helemaal geen nieuws meer is te melden. Voordeel: je kunt weer achter de TV kruipen, dan ben je weer legaal bezig.
   Fijne dag verder!

   Geliked door 2 people

 4. Er liggen geen 141 op de IC maar 43. En 18 hiervan aan de beademing. Dus het merendeel van de 141 mensen in het ziekenhuis zijn dus opgenomen en hebben zoals gebruikelijk daar een PCR test moeten ondergaan voordat ze worden opgenomen. Die liggen er waarschijnlijk voor een blinde darm operatie of zo iets. En nu maar roepen dat ze 141 mensen met Corona in het ziekenhuis hebben. Hoeveel mensen liggen Überhaupt in het ziekenhuis? Ik denk dat 141 marginaal is op het totaal? Corona is niets en zal ook nooit iets zijn. Begin daar nu eens mee in plaats van weer naar gevaccineerd en niet gevaccineerd te kijken.

  Like

  • Nieuw hier?
   Wij schrijven namelijk al vanaf eind 2019 over de “Coronasoap”.
   We zitten nu in de “Mutantensoap”.

   Geliked door 4 people

 5. Als de vrijheid van de gevaccineerden wordt bedreigd met ziek worden door de niet-geprikte mensen zoals Macron beweert dan werkt het vaccin niet voldoende. Wordt het volgende argument : Ja, maar het vaccin helpt in 95% van de gevallen en uitgangspunt is dat als je gevaccineerd bent het virus niet kunt verspreiden. Blijkt dat de D-variant of wat er voor door gaat ook door de geinjecteerden zelf verspreidt kan worden.
  https://www.dbsuriname.com/2021/07/24/vaccinatie-kan-besmetting-met-delta-variant-niet-voorkomen/
  Met dit feit is de voornaamste reden waarom je een vaccinatie zou nemen ,je tegen besmetting vrijwaren
  ontkracht en kan als hondenpoep op de stoep in de straatgoot worden geschoven.

  Snap inderdaad niet dat een bevolking als de onze zo debiel kan zijn dat ze geen verbanden tussen gebeurtenissen leggen . Maar goed, niet goed dus , in het verleden zijn Johan en Cornelis de Wit eveneens door een opgehitste bevolking ,al of niet gedeeltelijk betaald door Willem, vermoord. Al dat schoolgaan van de laatste honderd jaar heeft klaarblijkelijk niet geholpen. En zoals Freud al zei : Ontkenning is het grootste en meest vookomende verdedigingsmechanisme van de mens tegen de realiteit

  Like

 6. Het heet de ‘Delta variant’ omdat je in de diepste slaapfase ( hersengolven: Delta – 0.5 tot 4 Hz ) moet verkeren om het te geloven..

  Like

 7. Het eerste verhaal was duidelijk lijkt mij, er worden nauwkeurig aantallen en leeftijden genoemd. Dat is iets wat vooraf aan de persconferentie duidelijk is opgeschreven, waarbij de leeftijd van jongere mensen al opvalt. Het is volgens mij ook niet iemand die zich “zomaar even” vergist door de zenuwen. Ook, zoals al eerder benoemd, wordt iemand toch meteen gecorrigeerd als hij zo’n vergissing zou maken, een kapitale fout eigenlijk.

  Like

  • Vooral het feit dat hij op het matje wordt geroepen door de pers.
   Ze zullen wel een plaatsvervanger voor hem zoeken, vermoed ik zo maar….

   Geliked door 1 persoon

 8. Even om het duidelijk te maken, het aantal inwoners van Sydney:
  5.312.163. Waarvan er dus 141 in t ziekenhuis liggen. Was hier laatst niet 1 dode van in de 80 waarvoor de hele stad in een nog strengere lockdown ging?!

  Like

 9. Pingback: “Delta-variant” veroorzaakt door de Covid-injecties. Australië kan het niet langer verbergen. Alleen gevaccineerden op de IC’s – flashyflasch

Reacties zijn gesloten.