Grafeenoxide als hematologisch biowapen door de Griekse “wetenschapper” Dr. Mylo Canderian gepatenteerd in 2015.

Deze Dr. Mylo Canderian steekt niet onder stoelen of banken dat HIJ in ieder geval de injectie NIET zal ontvangen. Het is bedoeld voor “nutteloze opvreters, hondsdolle klootzakken, een aards kankergezwel dat zo snel mogelijk moet worden uitgeroeid”. Voordat ze het klimaat onherstelbaar naar de knoppen hebben geholpen…..

Gedeeltelijke vertaling van een kort interview met deze 80-plusser in Geneve. Compleet met enkele aanvulling van de verbaasde redactie. Verbaasd omdat het een inkoppertje is van een voorzet die al jaren geleden is gegeven. Compleet met een eenvoudig rekensommetje als je wilt weten hoe lang dit “hematologische biowapen” bezig is de zuurstof uit je systeem te trekken.

ejercitoremanente.com

Hoe lang hebben de gevaccineerden nog te leven?

Mij wordt vaak de vraag gesteld: “Als ik het “vaccin” heb gehad, hoe lang heb ik dan nog te leven? Deze vraag heb ik overgelaten aan een vriend van mij, dr. Mylo Canderian, die in 2015 het patent op grafeenoxide voor gebruik als hematologisch biowapen heeft ontwikkeld.

Dr Mylo Canderian gelooft dat 95 procent van de wereldbevolking “nutteloze eters” is die zo snel mogelijk moeten worden afgemaakt.

Het antwoord op de vraag: drie tot tien jaar.

Disclaimer: Ik weet niet of dit waar is, maar in het verleden heeft Steven Fishman geloofwaardige voorkennis verstrekt.

EINDE-CYCLUS FORMULE VOOR DE “GEVACCINEERDEN”

door Steven Fishman (henrymakow.com)


Eerlijk gezegd, Dr. Canderian is wat ik zou noemen een “genocidale globalist”, die het zelden besproken tiende voorschrift van de Georgia Guidestones volgt, dat luidt: “wees geen kankergezwel op de aarde; laat ruimte voor de natuur”.

Dr. Canderian is een medisch medewerker van de Wereldgezondheidsorganisatie en is ook een groot voorstander van Klaus Schwab en de “Grote Reset”, het inluiden van een wereldwijde digitale munt, wat een secundair doel is van de WHO tegen 2022.

Dr. Canderian is van mening dat 95% van de wereldbevolking “nutteloze eters” is die zo snel mogelijk moeten worden gedood.

“Kijk naar de binnenstad van Chicago, Baltimore of Los Angeles,” zei hij, “en het wordt duidelijk waarom deze nutteloze eters moeten worden afgemaakt als hondsdolle straathonden.

Hij spreekt zijn minachting uit voor “besmettelijke opvoeders” die de kritische rassenleer propageren en is ervan overtuigd dat het “vaccin” een einde zal maken aan het “menselijke kankergezwel op aarde”.

Dr. Canderian is een vurig voorstander van de plicht binnen de Vrijmetselarij om de wereld te bevrijden van de “plaag der mensheid”.


Dus vroeg: “Hoe kunnen gevaccineerden er achter komen hoe lang ze nog te leven hebben als ze eenmaal zijn ingeënt?”

“End-of-Cycle Formula.”

Hij legde uit hoe makkelijk het via een simpel tabelletje te berekenen is.

“Er is een maximale cyclus van tien jaar vanaf de injectie tot het einde van de cyclus,” [ofwel: de dood], zo legde hij uit. “En het is heel gemakkelijk te bepalen.”

Elke hematoloog kan het in enkele seconden zien met een microscoop en nog gemakkelijker met een elektronenmicroscoop. “Het percentage bloed dat is aangetast [of besmet] door of met grafeenoxide is de reciproke van de berekening aan het einde van de cyclus,” onthulde hij.

Met andere woorden, een “geënte” [zoals hij iedereen noemt die is vrijgegeven voor experimenteel gebruik van Eugenetica, depopulatie, dodelijke injecties, biologisch wapens] die 20% grafeenoxide verval in het bloed heeft, zal, behoudens enige andere criteria, nog 8 jaar leven. [10 jaar min 20%].

Iemand met 70% grafeenoxide verval in het bloed zal niet langer dan 3 jaar leven. [10 jaar min 70%].


Dr Jane Ruby werd onlangs geïnterviewd door Stew Peters op zijn podcast en toonde voorbeelden van hoe aftakelend bloed eruit ziet wanneer het wordt blootgesteld aan grafeenoxide.

Wat het “vaccin” met je bloed doet

Grafeenoxide, voor degenen die het niet weten, is het bestanddeel van eiwitten en boodschapper-RNA-prionen, die in oorlog zijn met het hart, de longen, de hersenen en het bloed om de toevoer van zuurstof.

Grafeenoxide is te vergelijken met een spons die het lichaam de nodige zuurstof ontneemt en vele complicaties veroorzaakt, waaronder anafylactische shock, giftige bloedstolling, fatale longverlamming, mitochondriale kanker en endotheelkanker”.

Het standpunt van Dr. Mylo Canderian lijkt sterk op dat van Klaus Schwab, Bill Gates en de CEO’s van de grote farmaceutische bedrijven: “LAAT IEDEREEN DOOD GAAN!”

Ik vroeg Mylo welk effect tweede en derde injectie (boostershots) hebben en hoe dat de tabel aan het einde van de cyclus verandert.

Mylo antwoordde: “Alles kan worden gemeten met hematologische tests. Hoe meer injecties en (herhalings)oppeppers die klootzakken krijgen, hoe slechter hun bloed er onder een microscoop uitziet en hoe sneller ze tot meststoffen zullen vergaan.”

Tenslotte vroeg ik hem hoe het plan om zoveel miljarden mensen te doden zo geheim kon worden gehouden door zo’n klein groepje elites.

Zijn antwoord was: “Je weet niet veel van de vrijmetselarij, hè, Steve?” En daar heb je het.

Steven Fishman antwoordt:


Voor zover ik weet, is het niet mogelijk grafeenoxide uit het bloed te verwijderen met NAC of zink, maar ik zal het Dr Jane Ruby vragen. Ik weet niet waar de Mylo-patenten zijn gedeponeerd, maar ze heeft me verteld dat de Wereldgezondheidsorganisatie ze in bezit heeft. Ik zal het verder onderzoeken, maar ik kan u verzekeren dat toen ik voor Norah Cali werkte bij de Progress for Peace Foundation, onze interacties met Mylo consistent waren. Zoals ik al zei, ik ontmoette hem in Davos, Zwitserland.

Zelfs als er een soort halfwaardetijd van grafeenoxide in de bloedbaan zou zijn [wat ik nog moet vaststellen als een echte hypothese], zou dat nog steeds niet spreken over het motief (“daarom willen ze ons zo vaak als nodig is inenten”), waaruit eens te meer de bedoeling van de genocidale globalisten blijkt om ons allemaal uit te roeien. Hun totale minachting voor ons is duidelijk, hoeveel “varianten” ze ook creëren in het lab of hoeveel “boosters” ze ook introduceren om ons uit te roeien. Mylo is 83 jaar oud en woont zeer comfortabel in (noem de locatie die ik heb gewist om Steven te beschermen) en vindt mijn poging om alles te ontmaskeren “lachwekkend zelfvernietigend en pathetisch”, maar hij maakte een interessante opmerking: dat de elites [Vrijmetselaars, leden van de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen, Bildebergers] de mensheid zien als een kankergezwel.

(Om het verloop van de gebeurtenissen te begrijpen, is het beter de mensheid als een kankergezwel te zien).

Dr. Mylo Canderian heeft een professioneel Linked In profiel: https://www.linkedin.com/in/dr-mylo-canderian-phd-a61a49209

Hoewel het uit latere uitgaven is verwijderd, staat het Franse origineel van het citaat van Attali in de meme nu op de website van een Franse vereniging van militaire politie die, gezien de aard van de Franse wetten en de macht van M. Attali in Frankrijk, niet het risico zou nemen hier iets te verzinnen…


http://www.profession-gendarme.com/attali-prophete-ou-conspirateur/


een Engelse versie hier


“Globalist Banker Predicted Scamdemic & Genocide of the Useless” door Michael O’Bernicia


https://www.thebernician.net/globalist-bankier-voorspelt-zwendel-genocide-van-ons/

Tenslotte de insider Kissinger, die gigantische winsten voor de elite voorspelt, als de bevolking eenmaal accepteert dat “vaccinaties” verplicht worden gesteld.

Als het kuddevolk eenmaal verplichte vaccinaties accepteert, dan is het over en uit. Dan accepteren ze alles – verplichte bloed- en orgaandonatie – tot het nut van het algemeen. We kunnen kinderen genetisch modificeren en ze steriliseren — tot nut van het algemeen. Controle over de hersenen van de schapen en je controleert de kudde. Vaccinproducenten staan op het punt miljarden te verdienen. En veel van u hier in deze zaal zijn investeerder. Het is een gigantische win-win situatie.

We dunnen de kudde uit en de kudde betaalt ons voor “vernietigingshulp”

13 gedachtes over “Grafeenoxide als hematologisch biowapen door de Griekse “wetenschapper” Dr. Mylo Canderian gepatenteerd in 2015.

 1. Die gevaccineerden hebben nu nog 1 kans, de elite en degenen die hier moedwillig aan mee hebben gewerkt in brand te steken en daarna echte humane wetenscheppers uit laten zoeken hoe ze nog gered kunnen worden.
  Voor de ongevaccineerden: bewapen U !!!

  • Met alleen een zakmesje?
   Daar hebben ze ook al angst mee ingeboezemd,terwijl de criminelen tot aan de tanden bewapend zijn, een klimaat waarin alleen het kwaad overheerst?

   • Ooit van David en goliath gehoord?
    Of het slechte overheerst omdat het goede niets doet?
    Ik heb “respect” voor alles en iedereen totdat iets of iemand dat niet heeft voor mij of m’n naasten.
    Blackout hyena !!!

   • Maar voor een groot gedeelte heb je wel gelijk, “we” hebben het voor een groot gedeelte in eigen hand.

    • Er is nu algemeen KADAVERDISCIPLINE.
     Wat we nodig hebben is WEIGERDISCIPLINE.

     Burgerlijke ongehoorzaamheid bestaat niet. Want dan erken je impliciet “BURGERLIJKE GEHOORZAAMHEID”.

     Maar leg dat je buurman maar eens uit.

 2. EN Ga gezonder/natuurlijker leven dan ooit, mediteer, EFT en MIR als begeleiding in traumastukken. Laat je niet omkopen.

 3. Wat ze zullen doen met de 5G frequenties zal van grote invloed zijn op overlevingskansen en niet alleen voor de gevaccineerden. Dat zou als eerste van de aardbodem moeten verdwijnen evenals H.A.A.R.P. en weet ik wat ze niet allemaal meer hebben om de boel te ontregelen. Een gigantisch leger gewapend met grote slijptollen zou ontzettend veel kunnen betekenen voor het wel en wee van de mensheid.

 4. ze denken dat ze maar ongestoord dit met de mensen kunnen doen,en ze overtreden alle 10 geboden die God ons heeft gegeven.
  Ze doen van alles maar het is straks tot hier en niet verder, de roomse macht met zijn soldaten(jezuiten) manipuleren en doen aan alle afgoderij ,maar ze willen de mensen slaven maken van rome en door die prikken de mensen niet meer laten denken en geen vrije keuze meer geven,dat zal ze nooit lukken want word ingegrepen door de God.
  Die strijd die nu gestreden word is voor hun al een verloren strijd ,maar je weet als een kat in het nauw is maakt hij rare sprongen en dat zie je nu ook al gebeuren ,door leugen en bedrog en dwang.
  Daarom moeten we over de hele wereld een communistisch fascitsche overheid hebben en dat zijn in nederland ook al ver .mee.
  Maar als het boek leest van Ellen White de grote strijd kun je het lezen.
  Dat is bij lichtchanneltv nederland te krijgen voor nop.
  Het zeer intressant om te lezen en heb er heel veel aan.

Reacties zijn gesloten.