Grafeenoxide in “vaccins”. In augustus 2020 in China gepatenteerd.

Reeds eerder spraken we over de succesvolle bestrijding van de COVID-19 symptomen door dr. Andreas Kalcker met chloordioxide. Inmiddels is Kalcker er achter waarom dat zo goed werkte. We blijven er voorlopig nog maar even op hameren, aangezien er pas vorig jaar een patent op “magnetiet” is aangevraagd in Shanghai China. In feite is dat een verdachte afleidingsmanoeuvre, deze schuilnaam voor GRAFEEN. De bizarre ontwikkelingen volgen zich nu in ijltempo op.

Er is geen pandemie, er zijn gifmengers aan het werk.

orwell.city
ORWELL CITY:

Andreas Kalcker’s team bevestigt bewijs van grafeenoxide in ‘vaccins’

In een exclusief interview dat het team van Andreas Kalcker afgelopen donderdag 21 gaf voor het kanaal van Rafa Talbo, bevestigden ze het bewijs van grafeenoxide in de vaccinatieflacons. En dit nanomateriaal is niet alleen aanwezig in die welke reeds zijn geanalyseerd.

Dr. Kalcker is het eens met de theorieën van La Quinta Columna en stelt dat alle vaccins grafeenoxide bevatten. Een nanomateriaal dat niet in de flesjes zou mogen zitten omdat het zeer ernstige problemen voor de gezondheid van de mensen veroorzaakt doordat het de elektromagnetische velden van het lichaam kan verstoren.

Hieronder biedt Orwell City het uittreksel aan waarin Dr. Andreas Kalcker zelf de aanwezigheid van deze giftige stof in de vaccinatieflacons bevestigt. Tegelijkertijd wordt dit uittreksel van commentaar voorzien door La Quinta Columna om de verstrekte informatie aan te vullen.

Ricardo Delgado: Laten we eens kijken wat het team van Andreas Kalcker zegt na de analyse van de flesjes. Laten we de video bekijken. 

Dr. Ignares: Er is bijvoorbeeld een kwestie die ons veel zorgen baart omdat we al bepaalde dingen in de vaccins hadden ontdekt. En dat is dat deze vaccins grafeenoxide bevatten. Het is geverifieerd door elektronische microscopie door iemand van ons team. De vraag is: waarom zit er grafeen in? 

Dr. Andreas Kalcker: Om het kristalhelder te maken. Wat varieert is de biologische samenstelling van de vaccins. Wat in geen enkel vaccin verandert, en dat is in alle vaccins, zijn de kristallen die in verschillende hoeveelheden aanwezig zijn. Ze zijn aanwezig in alle flesjes. Er is zowel het magnetiet, dat trouwens een Chinees patent heeft. Het is gepatenteerd. U kunt zien... Het is geen magnetiet. Het is grafeen. 

Ricardo Delgado: Ik denk dat toen Dr. Andreas Kalcker eerst 'magnetiet' zei, hij waarschijnlijk grafeen bedoelde. Maar hij raakte de weg kwijt bij het vertalen en had misschien moeite zich uit te drukken, want hier verduidelijkt hij het. Ik ga even terug.

Dr. Andreas Kalcker: Magnetiet, dat trouwens een Chinees patent heeft. Het is gepatenteerd. U kunt zien... Het is geen magnetiet. Het is grafeen. 

Dr. Ignares: Het is gepatenteerd sinds augustus 2020 in Shanghai. 

Dr. Andreas Kalcker: Ja, het grafeenoxide patent. 

Precies. En dan, het andere deel is dat dit alle vaccins wordt gebruikt. Ik bedoel, het is net alsof iedereen al wist over deze technologie. Maar waar we ons zorgen over maken is de bijwerking die het heeft. En dan wordt dit niet beschreven in de geneeskunde, vanuit uw vakgebied, maar wel in mijn vakgebied, de biofysica. 

Wat gebeurt er dan? Het lichaam heeft zijn elektromoleculaire capaciteiten nodig om te werken. Het hart klopt omdat er een magnetisch veld is dat vervolgens de elektriciteit creëert voor het pompen en al het andere. En daarom, wat grafeen doet is dat het ons elektromagnetisch veld volledig verandert. Iets wat nog nooit eerder is gebeurd. En, laten we zeggen, wat we zien is iets 'in vivo' met enkele dramatische effecten. 

Om het beter te begrijpen, hebben we ook veel video's bekeken van mensen die sterven nadat ze gevaccineerd zijn. Er zijn andere waar je mensen ziet spasmodisch ziet worden. Deze spasmen hebben, bijvoorbeeld, zeer specifieke frequenties, en die zijn, in principe, hetzelfde in alle soorten spasmen. Dit soort spasmen wijzen duidelijk op een verstoring van de menselijke elektromagnetische velden.

Ricardo Delgado: Wel, het is nu duidelijk dat het team van Andreas Kalcker ook grafeenoxide heeft ontdekt in vaccins. Dan vertelt hij in de video meer over de werking van CDS (chloordioxide). 

Dr. José Luis Sevillano: Het is geen magnetiet, het is grafeenoxide. Omdat hij het eerst over magnetiet had in het verleden. 

We weten dat er zware metalen in het vaccin zitten. We weten niet hoe ze gestructureerd zijn in de vaccinoplossing; of ze aanwezig zijn als kristallen of iets anders. Dan kunnen er kristallen zijn van een soort ijzer of van andere metalen. We weten dat er zware metalen zijn omdat onderzoekers uit Italië ons dat al hebben verteld. De beroemde Pfizer video, zij hebben ons al verteld dat...

Ricardo Delgado: Over die video. We hebben de video en we zullen hem binnenkort delen.

Dr. José Luis Sevillano: Hoe dan ook, we weten dat er andere zware metalen zijn gevonden die ook niet in dat vaccin zouden moeten zitten.

Ricardo Delgado: Wat is er meer. In Mallorca, daar hebben ze ook hetzelfde gevonden.

Dr. José Luis Sevillano: Precies. Maar we weten niet of het magnetietkristallen vormt of niet, maar er zijn zware metalen. 

Maar hiermee corrigeert Kalcker zichzelf in die zin dat we niet meer spreken van magnetiet in de inhoud van alle vaccins, maar van grafeenoxide. En we moeten veel meer belang hechten aan zijn uitspraak, want in principe was hij niet voor het uitsorteren van grafeenoxide als bestanddeel van vaccins, maar voor het uitsorteren van een bestanddeel dat magnetiet heette, wat al snel voeding gaf aan de bekende valse afleidingsmanoeuvre. Naar onze mening een verdachte afleidingsmanoeuvre die al snel vaststelde dat er sprake van magnetiet was. 

Maar nu is Kalcker degene die iedereen vertelt dat er geen magnetiet is, maar grafeenoxide. 

9 gedachtes over “Grafeenoxide in “vaccins”. In augustus 2020 in China gepatenteerd.

  • Ja, een ‘geoxideerd graf’ als je er eenmaal zes voet onder zit. Maar dan wordt je nooit meer wakker.

   Like

  • Moffen Rob? Duits bedrijf?? Dat verklaart,

   Zyklon B was ook breed inzetbaar. Hoeveel joden hebben ze in de concentratiekampen gered door dat spul. Anders waren er vast ziektes uitgebroken.

   Like

 1. Pingback: Grafeenoxide in “vaccins”. In augustus 2020 in China gepatenteerd. – flashyflasch

Reacties zijn gesloten.