5G + Nanotech = COVID-19 Klaar voor de herfst – hoe verdedigen we onszelf?

NIEMAND heeft gevraagd om een slim netwerk of de Vijfde Generatie (5G) die zo snel is uitgerold over de wereld. Tijdens de lockdowns wordt de “uitrol” extra geactiveerd, in alle stilte en blijkbaar is de financiering het minst grote probleem. Want wie betaalt deze gratis vooruitgang waar niemand om heeft gevraagd?

Gemeenten hebben de opdracht vanuit de overheid om via hun straatverlichting de 100% dekking van het 5G netwerk te realiseren. De bevolking wordt er niet in gekend. De ambtenaren vragen nergens naar. het gebeurt gewoon, zonder kennis, zonder je ergens in te verdiepen en iedereen is gedekt, want: “we handelen immers in opdracht”. Een jaar geleden kwamen we onderstaand stuk tegen op het internet van iemand die zich er wél in had verdiept. Met de kennis van nu over het waarom van de nanotechnologie – ook iets waar niemand om vraagt – vatten we de bevindingen van toen samen.

De bevolking is niets gevraagd, wij gaan er dus ook ongevraagd vanuit, dat we de boel kunnen saboteren. Als een regering onze hersenpan wil saboteren, dan moet er iets tegen worden gedaan. 5G is als een pistool gericht op ons hoofd, alleen “regeringen” weten wanneer de trekker zal worden overgehaald. Het “kill-shot” is niet het “vaccin”, maar de 5G knop. Lees het artikel en het meest geraffineerde wat men met ons uithaalt is het langzaam manipuleren van frequenties om ons er aan te laten wennen. Dat alleen al is de “smoking gun”.

    5G, en alleen 5G, is de reden waarom mensen stierven in WUHAN in 2019, in 2020 Italië, Queens NY, later in Zweden en veel meer andere gebieden. De mensen werden op allerlei manieren gedoseerd met, of ingeënt via de verplichte griepprik met nanotech, vervolgens werd de frequentie gemanipuleerd als een test om te zien bij welke frequenties mensen dood neervielen en in welk tempo dat gebeurde.

Dit is waarom 5G ingebouwd in ons elektrisch systeem zo gevaarlijk is:

    4G is 7GHZ of minder.

    4.5G (4G Plus) is 7-12 GHZ

    5G is 15-300 GHZ

    Bij 10 GHZ begint het menselijk immuunsysteem te haperen, de slaap wordt verstoord en het herstel vertraagd.

    Bij 10-30 GHZ treedt desoriëntatie op, vermoeidheid, sufheid, verslapping, slaapproblemen, droge mond, uitdroging, slechte functionerende cel vernieuwing en verlaagd hemoglobinegehalte, depressie, angst en andere symptomen van stralingsvergiftiging/microgolfsyndroom. Voorheen ook wel: de magnetronziekte genoemd.

    Bij 35 GHZ beginnen de zuurstofmoleculen in de lucht en in ons lichaam te tollen, waardoor onze hemoglobine geen zuurstof in het bloed meer kan opnemen, met verstikking als gevolg. 75% van de gezonde mensen sterft in de eerste 2-3 dagen na consequente blootstelling aan 35 GHZ. De gezondste mensen  sterven binnen een week.

    Bij 50 GHZ overleeft niets, ook vogels, bijen en bomen niet.

    Bij 60 GHZ gaat alles in vlammen op (vergelijkbaar met de bosbranden in de California in specifieke 5G gebieden)

    Ze experimenteren momenteel dagelijks met frequentieveranderingen (als je oplet voel je elke verandering). Dit wordt gedaan om de symptomen en blootstellingen voor mensen te normaliseren zodat niemand merkt wat er gebeurt. Het op en neer gaan van frequenties gedurende langere tijd is een soort gewenningsproces. Ze experimenteren daarnaast ook om te zien hoe hoog ze kunnen gaan voordat mensen het beginnen op te merken.

    In gebieden waar volgens de kaart alleen 4G of zelfs 3G staat wordt er toch al met 5G frequenties gepulseerd om dit gewenningsproces voor te bereiden.

    De frequenties worden ’s nachts standaard verhoogd, zodat mensen slecht slapen, wat een verzwakte en verwarde samenleving veroorzaakt. ’s Morgens worden de frequenties weer verlaagd om ze ’s middags weer op te voeren.

    5G is het meest gevaarlijke, grootschalige en direct werkende biowapen wat we kennen.

    5G is het equivalent van een geladen pistool gericht op elk van onze hoofden, ongeacht waar je woont, waar je werkt, wat je ras is, wat je sociale status is of hoeveel geld of vaardigheden je hebt, je bent aan het lot overgeleverd.

    Als je op dit moment elektriciteit hebt, kun je in een oogwenk gedood worden als ze de frequentie door je huis knallen op meer dan 35 GHZ.

    Hier is een vrouw die het globale plan in meer detail deelt, met data, ontsnappingsroutes en tijdlijnen als je geïnteresseerd bent:

https://www.lindaemmanuel.com/

    Bekijk hier een 5G kaart (niet super accuraat of up to date omdat ze dit in het geheim doen, maar toont de verschillende classificaties):

www.nperf.com/en/map/5g

Dit is de genocidale agenda:

    Alle 5G infrastructuur is al aanwezig. Kijk naar de ontvangers die al geplaatst zijn op uw straatlantaarns, slimme meters, uw stopcontacten en apparaten, de torens zelf, ontvangers op daken, enz.

    De volgende stap is het vergiftigen van mensen via aerosolen, giftig voedsel en water om een volgende COVID golf te ensceneren. Wat we nu weten is dat de nanodeeltjes die met voedsel, lucht en injecties bij de mensen worden binnengebracht een essentieel element in deze kettingreacties vormt.

    Als mensen eenmaal in lockdown zijn, volledig gevaccineerd en voor zien van inferieur voedsel kunnen of willen ze hun huizen niet meer verlaten- deze gebieden zijn dan gemakkelijke 5G kill zones. Lockdowns zijn het meest effectief in herfst en winter.

    De regering of wie er maar aan de knoppen zit kan de frequentie verhogen wanneer ze maar wil en zoveel ontvolken als ze willen, in elk aangewezen gebied.

    Ik garandeer u dat, tenzij u ver van het elektriciteitsnet af zit, zonder elektriciteit en zonder buren die er ook geen hebben, u, zoals wij, momenteel in een potentieel dodelijk gebied zit.

    Ik heb geprobeerd om collega’s, gezondheidspioniers en andere populaire leiders in de contra beweging te bereiken, maar iedereen is bang om dit te delen, omdat ze het gevoel hebben dat ze onmiddellijk zullen worden gedood en gecensureerd om het delen van deze info te blokkeren.

Enkele suggesties om een verdedigingslinie op te trekken tegen dit idiote plan:

    Schakel het slimme netwerk uit.

    Deactiveer de slimme meters, neutraliseer straatverlichting of schakel de satellietontvangers uit.

    Blokkeer de frequenties, of zorg dat je toegang tot die frequenties krijgt, zodat ze niet meer gebruikt worden op frequenties boven 7GHZ. Aftoppen op 7GHZ is een begin. Want alles moet worden omgezet naar 432 Hz, de natuurlijke frequentie. Dan maar geen zelfrijdende auto’s op de wegen rond “smart cities”, de Wuhans van de wereld. In Nederland zijn die “smart cities”, de westerse Wuhans steden als Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. In die steden en langs de rijkswegen zijn de beste resultaten te halen op dit moment.

    Dit alles om het probleem vanuit technisch oogpunt aan te pakken, want het is niet genoeg om het publiek te waarschuwen en het te blijven vertelle. De mensen kunnen zoveel kwaadaardigheid eenvoudig niet implementeren. De gecontroleerde media is volstrekt onbruikbaar, want gecorrumpeerd en de waarheid wordt koste wat kost, consequent gecensureerd.

    We dienen snel met een levensvatbare oplossing te komen om deze potentiële wereldwijde agenda te blokkeren, te neutraliseren of uit te schakelen.


54 gedachtes over “5G + Nanotech = COVID-19 Klaar voor de herfst – hoe verdedigen we onszelf?

   • Wij kunnen nu niks meer doen, helaas. Het lijkt wel of alle militairen op vakantie zijn. Uit een bron zeggen ze nu dat ze alle vertrouwen hebben in het gerecht dat door Feulmich wordt geleid, aangezien dat deze mensen verkeerd zitten met hun virus en het spike eiwit, gaat dit erg lang duren. Het ICC en de gerechtshoven zijn allemaal omgekocht. Zelf zijn wij met te weinig om het zelf te gaan doen. Je kunt er niks tegen beginnen, als alleen je goed voorbereiden en gezond blijven en zink, cbd, borium en n acetyline blijven innemen. Het gaat een zware tijd worden. De Cabal zal echt met cyberpoligon gaan starten en als alles is geveild per 5 per 2022 m et 5g NETWERK, zal dit opgestart gaan worden in de lente. Nu zijn het speldenprikken, over een half jaar niet meer of er moet een wonder gaan gebeuren over de grote plas.

    Geliked door 2 people

    • Daarom pleit ik ook ervoor dat veel mensen een paar honderd towerbusters (orgonite) kopen bij http://www.orgonita.eu en een netwerk ingraven in hun buurt.. dwz een stuk of 10 om elke zendmast locatie en ook nog enkele in de buurt.. als je maar zorgt dat ze niet allemaal op een kluitje liggen dan is het goed. Dit haalt het gevaar van straling weg.. alles begint weer te sprankelen en je waant je weer meer zoals in de natuur. Verder kan je anti-stralingsplaten en watervitalisers ( Leliveld ) nemen.. Kostenefficientst blijft orgonite.. gewoon schepje de grond in en niemand die er naar kraait als je het een beetje tactisch doet.. of ’s nachts.

     Like

   • Nog vertrouwen in “onze” militairen? Je bedoelt mariniers die bij het eerste dreigement met de witte vlag gaan wapperen? Komt de legertop in deze bananenmonarchie niet uit het zelfde netwerk dat ook de politietop levert? Laten we geen enkele illusie koesteren dat het leger er is om volk en vaderland te verdedigen, dat hebben alle “uitzendingen” van de laatste 40 á 45 jaar toch wel heel duidelijk gemaakt. Dat was echt niet “voor volk en vaderland”, het is ook niet voor niets dat de dienstplicht is afgeschaft. Ook het wonder aan de andere kant van de grote plas, waar Remi van Leent op hoopt hoeven we geen enkele illusie over te koesteren. Zelfs als al die hoop-porno die daar de wereld ingestuurd wordt bewaarheid zou worden, dan gaan we “bevrijd” worden door SHAEF? Hebben ze dat in ’45 ook al niet eens gedaan, namens The Crown City? Daar hebben we dan nu ruim 75 jaar slavernij aan te danken. Tot dat iemand mij weet te overtuigen van het tegendeel, blijf ik van mening dat alles wat er aan “verzet” of “oplossingen” tot nu toe voorbij gekomen is, doet denken aan de medische zorg voor terminale patiënten. Symptoom bestrijding en tijd rekken, uitstellen van het onvermijdelijke.

    Geliked door 2 people

    • Van de ene kant moet er een organisatie komen, niet om te demonstreren want dat helpt niet, om echt structureel moord te plegen om hun angst aan te gaan jagen. Anderzijds is dit net wat de Cabal wil. Men tegen elkaar opzetten. Iedereen weet straks wat er eventueel komen gaat. De wappies krijg g en overal de schuld van en wij zullen dan terug gaan vechten. Dat is dan het moment voor dit rariteitenkabinet om alle wappies op te gaan pakken en in het detentiekamp ze zetten in Groningen. Dus advies rustig blijven afwachten en je eigen en j e gezin goed beschermen.

     Geliked door 1 persoon

   • ja hoor kijk maar hoe hulpvaardig de militairen waren in heerde en wapenveld waar de eerste meeste doden vielen vorig jaar. Zo’n spontane aktie had niemand verwacht……even mijn keel schrapen.
    Laten we maar voor cymatics gaan de juiste toon gonst al rond

    Like

   • NEE, maar we moeten blijven roepen, hameren of wat dan ook!

    MILITAIREN ALLER LANDEN, VERENIGT U *) !!!!!!!!!!!!!
    e.e.a. conform: Proletariërs aller landen, verenigt u

    *) en niet tegen uw volk, maar VOOR uw volk. Dus tegen het kwaad.

    Like

 1. Ja jammer dan is het maar zo.
  De Nederlanders vinden het allemaal goed.
  Ze praten, demonstreren, en voeren rechtszaken die ze nooit gaan en zullen winnen.
  Maar de tijd van de handen uit de mouwen steken is al jaren voorbij.
  De reacties die je hoort “wij hebben het toch goed” , “We kunnen toch van alles doen”.
  Totdat het allemaal omdraait en je niets meer kan doen, en het niet meer goed gaat.
  En het is zo simpel en er hoeft geen geweld bij te komen.
  Wat je nodig heeft is een stukje gereedschap een ringsleutel en een agregaat met lasapperaat (MMA)
  Nou er zal toch wel een Bataaf zijn die daar mee kan werken.
  En verder is het werken met je handen, meer niet.
  O ja en de Boeren om de buitenlijn af te sluiten en te bewaken.
  Dan zijn wij heel snel van Cojona en van 5G af.
  En hebben wij “ONZE Bataafse Republiek”

  Geliked door 5 people

 2. Dodelijk en de massa slaapt voort.
  De ellende is dat als je de “man in the street”, de gewone mensen om ons heen je dit vertelt je direct wordt weggezet als complotdenker i.p.v. compleetdenker, als “wappie” i.p.v. VDV, Verdediger Des Vaderlands !!!
  Inderdaad 5G is de sleutel en de rotzooi ofwel vaccinstoffen in ons bloed het slot! FF nadenken mense!!!!!!!!!!!
  Mochten mensen in de straat her & der dood of spartelend neervallen meteen met alle macht en man sorry menskracht die lantaarnpalen en 5G masten omver…

  Geliked door 3 people

 3. We zijn echt kwaad op de regeringen in Europa, waarom nemen ze de vreselijke risico 5G aan????
  We leven veel liever met veel natuur dan met elektriciteit….
  Want vogels en dieren worden ook gedood!
  Potverdomme!
  Ze maken ons dierbare komeet in de vernieling.
  We gruwen China vreselijk!
  China doet alles heel akelig: bijvoorbeeld vleermuizen worden gegeten!
  We hopen, dat er veel oplossingen komen….
  Ik ben niet-gevaccineerde…..

  Geliked door 2 people

  • In China eten ze vleermuis… In Spanje ook, gebakken met champignons.
   In Nederland eten ze hert…arme Bambi

   Like

   • Hoewel zelf vegetariër heb ik niets tegen vleeseters, maar als de mens toch eens zelf zou moeten doden wat hij eet. Waren we in ieder geval verlost van een hoop dier onterende uitwassen, zoals o.a. de huidige bio industrie.

    Like

 4. Ik zeg hier thuis al maanden dat om kwart over 11 de knop omgedraaid word. Sinds kort is er 4 uur
  ’s middags bij gekomen. In het buitengebied van Zwolle staan erg veel 5G antennes en wij wonen horizontaal 500 meter van een bejaardenhuis met 4 antennes en een paar km van een groot ziekenhuis en. Alle ziekenhuizen werken met 5G …
  Het heeft veel impact omdat ik op die tijden bijna niet kan lezen en je hersenen slaan eigenlijk op hol.
  Ik heb wel een HQR plaatje en er ligt overal organite en mijn huis is bijna storingsvrij. Er komt via de voordeur een straling binnen die niet weg te krijgen is. We hebben veel jonge buren in de straat gekregen en alles wi-fi en zonnepanelen en smart meters. Voor mij het direkt stoppen.

  Like

 5. en wij moeten dan zogenaamd denken dat er een laboratoriumvirus als biowapen is ingezet, ha, ha, wat een onzin. De biowapens zijn 5G en het horrorvaccin.

  Geliked door 2 people

 6. Belangrijk, denk ik:
  Voor weinig geld kun je jezelf een saturatiemeter aanschaffen. Dat is een medisch instrumentje dat via een vinger het zuurstofgehalte van je bloed meet. Als alles goed is wat betreft dat gehalte dan lees je in het venstertje van de meter je hartritme en het zuurstofgehalte in procenten. 95% of hoger is goed, dan hoef je je in ieder geval over het zuurstofgehalte in je bloed geen zorgen te maken. Je kunt net zo vaak meten als je wilt. Alleen als je de meter heel vaak gebruikt is de batterij eerder leeg, maar dat is een oplosbaar probleem.

  Like

 7. Op diverse werklocaties an mij staan ook inmense 5G objecten, waaronder de universiteit van Wageningen en langs de A15 op een sapverwerkjngsbedrijf. Vooral de laatste is op grote afstand zichtbaar. Als ik hier in het verleden met mensen in onze buurtapp over sprak werd en wordt ik nog steeds als wappie, en complotterrorist weggezet. Want waar haal ik de wijsheid vandaan. En zie nu hoeveel er al van uitgekomen is. Feesboek idemdito, waag het niet om berichten gebaseerd op feiten te plaatsen en je hebt gelijk een ban te pakken. Ik heb er weer 1 van 30dg.

  Vraag blijft wel hoe kunnen we dit terugdraaien, als er al een mogelijkheid is.

  Geliked door 2 people

 8. Pingback: 5G + Nanotech = COVID-19 Klaar voor de herfst – hoe verdedigen we onszelf? – flashyflasch

 9. Klein stukje… uit onderzoek, ontvangen November 2016 gepubliceerd januari 2017.

  The protein-corona effect (due to a nano-bio-interaction) can produce organic/inorganic composite particles capable of stimulating the immune system in an undesirable way. It is impossible not to add that particles the size often observed in vaccines can enter cell nuclei and interact with the DNA.

  http://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.php

  Het volledige onderzoeks rapport is downloadable.

  Geliked door 1 persoon

 10. Borax kun je kopen bij Welkoop de boeren hebben het nodig voor hun bieten.
  Niet in Heemskerk wel in Aalsmeer in emmers van 5 kilo ik meen 14 euro.

  Geliked door 2 people

 11. Hallo allemaal, deze man lijkt verschillende protocollen te hebben om de nano te verwijderen van het lichaam en ook voedsel/water. Kijk naar de videos op https://www.youtube.com/user/HerbsPlusBeadWorks/videos. Ook Gene Decode heeft hierover protocollen, verkrijgbaar via blessed2serve.nl, als jullie een mail sturen aan Hannie (info op de website, onder ‘contact’). Deze protocollen werken ook voor andere AI technologieën, zoals Morgellons. Als je de gift uit je lichaam krijgt, ook de AI technologie, ben je veel minder kwetsbaar.

  Like

 12. Ik begin nu ook te begrijpen van waarom, ik regelmatig vreemde krampen krijg in mijn buik vooral in de middag tussen 3 en 5 uur en nachts tussen 2 en 4 uur krijg ik het erg benauwd en ontzettend warm. Terwijl de temperatuur niet hoger is geworden in de ruimte. Maar als het regent buiten, heb ik er geen last van. Dit fenomeen is niet van de laatste tijd, het is al eigenlijk in 2019 begonnen. Alleen de laatste tijd is het intensiever aan het worden. Het wordt dus tijd dat ik mijn slaapkamer moet afschermen voor hoge en lage frequenties, de lantarenpalen zijn bij ons al in 2017 aangepast naar ledverlichting. Eigenlijk was ik wel op de hoogte van dit alles, maar je bent er niet altijd mee bezig. Want er zijn nog zo veel meer andere dingen wat je ook voor moet bereiden in deze tijd. Want het is nu nog enigszins stilte voor de storm die in het najaar los gaat barsten en waarschijnlijk alleen maar heftiger zal worden in der loop van tijd. Ik hoop wel dat ik dan alles geregeld heb.

  Like

 13. Hebben jullie de hogere 5G frequentie ook gemeten? Zo ja, hoe hebben jullie dat gedaan?

  Ik ben op zoek naar manieren om ons huis, of een deel daarvan op 432Hz te krijgen en houden.

  Er is veel info te vinden alleen mis ik vaak de onderbouwing en resultaten (voor en na meting).

  Like

 14. Zuurstof begint zich anders te gedragen bij 60 GHz waardoor het moeilijker opneembaar wordt. Vorig jaar hebben de modems in de scholen en ziekenhuizen een update gehad naar 60GHz.

  Like

Reacties zijn gesloten.