Voor alle Injectiespijtoptanten: Grafeenoxide kan met antioxidanten worden uitgeroeid. En de “Nieuwe Orde” om zeep!

Het chemisch-toxische nanopartikel Grafeenoxide (GO of rGO) wordt met verschillende injecties in de bovenarm gespoten onder de dekmantel van het “bestrijden van Covid-19”, een ziekte die je niet hebt en ook niet gaat krijgen. Het injecteren van de bevolking met een middel, dat de ziekteverschijnselen of erger veroorzaakt is een misdaad tegen de mensheid, genocide en komt de bedenkers en uitvoerders duur te staan. Geklets als: “Handelen in opdracht” of “Hoe kon ik dat weten?” zijn volledige bekentenissen voor een Militair Tribunaal en leveren de doodstraf op. Door onze artikelen categorisch over te slaan en af te doen als complottheorie en desinformatie zet u zichzelf geblinddoekt voor het vuurpeloton. U had het namelijk wel degelijk kunnen weten, ook al handelde u in opdracht van een of andere meerdere, die het waarschijnlijk ook donders goed wist.

Zeker de onderstaande kwibus van het RIVM, die van de hoed en de rand moet hebben geweten toen hij begon te liegen en bedriegen over iets wat er nooit was, ook niet is en er alleen via de injectiecampagne komen zal. Maar de allergrootste grap van deze lolbroek is wel de Delta variant, waarvan hij ons wijsmaakt dat het een “mutant” is! Met een bloedserieuze, zorgelijke tronie van de grootste kinderhater in overheidsdienst. Want wie minderjarige kinderen wil inspuiten met Grafeenoxide moet een hartgrondige haat tegen onschuldige kinderen hebben ontwikkeld. Waar is het fout gegaan bij deze fantast….. waarschijnlijk al bij zijn conceptie.

orwell.city

La Quinta Columna informeert over meerdere antioxidanten die grafeenoxide afbreken

La Quinta Columna heeft een informatieve video vrijgegeven over antioxidanten die gebruikt kunnen worden als preventieve behandeling om het grafeenoxide te ontgiften dat zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde mensen in hun lichaam kunnen hebben.

Orwell City heeft de tijd genomen om het in het Engels te vertalen, omdat het waardevolle informatie bevat waar zowel de volgers van La Quinta Columna als de lezers van Orwell City wanhopig naar op zoek zijn.

Niemand wil zo’n agressief gif als grafeenoxide in zijn lichaam hebben. Hieronder is de ondertitelde video. Daaronder kunt u de tekst downloaden en de PDF verspreiden zoveel u wilt. Iedereen moet de kennis over deze Psy-Op in zijn bezit hebben, zeker als ze doodziek van vakantie terugkomen.

“Goed. Goedenavond iedereen.

Ik besloot deze video te maken omdat mensen me vragen hebben gesteld over antioxidanten. En hoewel het laat is, denk ik dat het belangrijk is om het op te nemen. Het is een must-see video, vooral voor de volgers van La Quinta Columna die zich bewust zijn van de relevantie van grafeenoxide vanuit een verontrustend oogpunt, omdat het de modieuze Covid-19 ziektebeelden veroorzaakt.

Dankzij wetenschappelijke artikelen die we hebben gezien, weten we dat elke antioxidant, vooral de meester-antioxidant glutathion, het chemische grafeenoxide afbreekt. Glutathion kan de giftigheid ervan zelfs tot nul reduceren. En dat hebben we aangetoond.

We hebben het empirisch bewezen aan de hand van mensen die eigen of later verworven magnetisme vertoonden na de ‘invasie’ van grafeenoxide via de geïnoculeerde weg, dus via het vaccin, of ook via andere toedieningswegen. Dus, zoals u weet, binnen de antioxidanten die grafeenoxide afbreken en het herstel van de balans mogelijk maken ten gunste van onze glutathionreserves en antioxidanten in het algemeen met betrekking tot de oxidatieve stress veroorzaakt door het giftige grafeenoxide, hebben we glutathion, logischerwijs.

Ik ga u laten zien wat ik in huis heb, en die naar mijn mening geweldig zijn omdat er bewijs is op basis van de wetenschappelijke artikelen die we hebben gezien. Dit zijn voedingssupplementen zonder medische contra-indicaties, zolang je de doseringen neemt die op de bijsluiter staan. En ze hebben niet eens een recept. Ze hebben er geen. Maar het is raadzaam om de bijzondere omstandigheden van elke persoon, intrinsieke variabelen van het individu, te raadplegen met uw arts of apotheker. Oké?

Allereerst, ongeacht het merk, 750 mg NAC is goed. Het meest gebruikelijke formaat is 600 mg. N-acetylcysteïne zorgt ervoor dat het lichaam endogeen glutathion gaat afscheiden.

Voor mij is het de meest effectieve antioxidant. Neem ’s morgens één capsule als preventieve behandeling. Mensen die een ernstiger ziektebeeld doormaken, zullen eerst de dosering moeten raadplegen. Neem echter hoe dan ook één capsule ’s morgens. Dat is hoe het moet worden ingenomen. Bijna alles wat we hier gaan zien wordt ’s morgens ingenomen. De reden hiervoor is dat na maaglediging of vasten alles wat het eerst in het lichaam komt behoorlijk beter wordt opgenomen. Dit is een gouden regel bij alle soorten supplementen. N-acetylcysteïne is een must.

Ik laat het hier bij om geen verwarring te zaaien.

Voor het geval dat je geen N-acetylcysteïne wilt consumeren, heb je ook glutathion om direct in te nemen. Ik geef de voorkeur aan NAC omdat het ervoor zorgt dat het lichaam endogeen glutathion gaat afscheiden, net zoals het doet als je intensief sport. Als je sport, ga je endogeen glutathion afscheiden, en het is veel veiliger omdat we het hebben over het feit dat het lichaam 100% van het glutathion zal gebruiken. Dit is glutathion, dat ook direct voor orale consumptie wordt verkocht. Eén tablet of capsule ’s morgens.

Echter, volgens wat ik erover heb gelezen, absorbeert het lichaam het niet zo goed. Slechts 25% – 30% ervan wordt opgenomen, afhankelijk van de persoon en zijn maagconditie. Daarom moet de dosering hoger zijn om dezelfde effecten te krijgen als met N-acetylcysteïne.

Toch is het goed om het ook te hebben. Waarom? Wel, omdat we N-acetylcysteïne een week lang innemen, kunnen we het kruissupplementeren en blijven vervangen door glutathion. Oké? Maar, zoals ik al zei, N-acetylcysteïne is het beste omdat het lichaam het glutathion endogeen zal afscheiden. Het zal bovendien een optimaal niveau van glutathion op endogene wijze handhaven.

Hier is nog een antioxidant die je in huis moet hebben. Ik heb je verteld dat de belangrijkste N-acetylcysteine is, maar zink is dat ook. Oké? Specifiek, deze zijn 25 mg. Je kunt het ook vinden in 30 mg, 45 mg, en zelfs 50 mg tabletten. Of je neemt gewoon 2 tabletten van 25 mg. Dit is een sporenelement dat speciaal voor sporters is geïntroduceerd en aangevuld met een zinktablet per dag. In de ochtend dan, N-acetylcysteïne en zink. Deze twee antioxidanten zijn essentieel voor de afbraak van grafeenoxide.

Met deze twee antioxidanten heb ik persoonlijk en vooral mensen geholpen die last hadden van magnetisme na inenting. Mensen met twee doses Pfizer, maar na twee weken was het verdwenen. Oké? Nu, aangezien dit antioxidanten zijn, zal elke soort antioxidant hen helpen. Laten we zeggen dat glutathion de belangrijkste antioxidant is. Het is de beste in termen van zijn antioxidatie en degradatie capaciteit. Maar er zijn ook nog andere zeer krachtige antioxidanten.

De tweede op de lijst is een beetje duurder. Het is Astaxanthine 5 mg. Dat is de commerciële dosering. Het is iets duurder dan de andere antioxidanten, want ik denk dat het 24 of 25 euro is en het zit in 30 capsules. Veel mensen die het innemen merken dat het ook hun gezichtsvermogen verbetert.

Astaxanthine kan worden ingenomen samen met de andere twee antioxidanten die al genoemd zijn, de antioxidanten waarvan ik je verteld heb dat ze essentieel of onmisbaar zijn. Dus je kunt Astaxanthine ook samen met hen innemen. Oké? Astaxanthine is wat de oranje kleur geeft aan schaaldieren en schelpdieren. Voedsel waarvan ons immers door de autoriteiten werd verteld het niet te consumeren na vaccinatie. Je weet nu ook waarom. Je kent de reden. Astaxanthine wordt meestal gewonnen uit algen.

Een andere vrij belangrijke antioxidant is Quercetine. Onthoud dat we hier een studie over hebben gelezen, en die kun je vinden op de website van La Quinta Columna. Ongeacht het merk, kies degene die deze antioxidant in hoge doses aanbieden. In de programma’s van La Quinta Columna zagen we studies die verwezen naar gevallen van COVID-19 behandeld met Quercetine en met zeer goede resultaten. Het is ook een zeer goede antioxidant. Je weet nu ook waarom. Wat het doet is het verhogen van de niveaus van glutathion en antioxidanten in het algemeen die de recitatieve stress, veroorzaakt door het giftige grafeenoxide, gaan aanpakken.

Hoewel ze op de Spaanse radio en televisie zeggen van niet, is grafeenoxide geïntroduceerd in flesjes en andere toedieningswegen zoals maskers – die dan wel werden teruggetrokken maar nog steeds in de handel zijn – PCR-tests, kompressen, door inademing, zelfs inhalatie enz. Omdat dit alles deel uitmaakt van een agenda van uitroeiing en dood. Dus quercetine is ook erg belangrijk. Zoals ik al zei, ik heb het over degene die ik persoonlijk ken.

Een andere universele antioxidant, die niet zo krachtig is als astaxanthine of quercetine, maar die toch ook wel helpt, is vitamine D in zijn formaat als vitamine D3. Net als de andere antioxidanten kun je ’s morgens één pil innemen. Of als u dat liever doet: ’s morgens een half uurtje zonnen, dat is ook heel gezond.

In de Scandinavische landen, waar nauwelijks zon is, wordt 80% van de bevolking gesupplementeerd met vitamine D3. Eén pil per dag. De dosering en de aanwijzingen voor de dosering moeten worden opgevolgd. Alles wordt ’s morgens ingenomen.

Deze antioxidant die ik je nu laat zien is de beste lever- en maagbeschermer die er is. Het is mariadistel, wat ook een goede antioxidant is. Zoals u ziet, worden de meeste van deze supplementen uit planten gewonnen.

Sommige zijn synthetische chemicaliën, maar geen chemicaliën vanuit farmacologisch of medicinaal oogpunt. Mariadistel is een zeer antioxidant supplement. Je kunt het ook nemen. Het is ook een maagbeschermer voor al de rest, hoewel ze mooi verpakt zijn in capsules.

En tenslotte hebben we hier een supplement met radioprotectieve werking. Je weet wel waarom. Melatonine. Zie je? Pure melatonine. Dit formaat is 1 mg. Er zijn formaten tot 1,9 milligram. Dat wil zeggen, je kunt makkelijk nagaan welke dosering je kunt nemen door te googelen. Melatonine wordt ’s nachts aangemaakt, oké?

Omdat juist de elektromagnetische velden melatonine remmen, verhindert dit het lichaam om op natuurlijke wijze melatonine af te scheiden. Dat is waarom ze verandering van slaapcycli veroorzaken. Omdat melatonine een hormoon is dat gerelateerd is aan de regulatie van deze cycli. Dus, het wordt ’s nachts ingenomen.

Met dit alles, zorg je ervoor dat je een zeer hoog niveau van antioxidanten hebt. Onder normale omstandigheden zijn ze meestal hoog, maar ze zijn afhankelijk van variabelen zoals leeftijd, lichaamsbeweging, obesitas, jeugd…  Jonge mensen hebben zeer hoge niveaus van glutathion. Maar als ze een giftige stof in hun lichaam hebben, ervaren ze een duidelijke vermoeidheid. Het is een vermoeidheid die mensen die gevaccineerd zijn meestal voelen.

Dat gebeurt omdat er in ons lichaam altijd al een interne strijd gaande is tussen de oxidatieve stress veroorzaakt door de toxische stof en de lichaamsreserves aan glutathion en antioxidanten.

Als de balans doorslaat in het voordeel van de soldaten die de toxische stof tegengaan, dan wordt het evenwicht hersteld. Het keert terug naar normaal binnen een paar dagen, zoals we hebben gezien bij familieleden die de injecties namen. En ze zijn ook hun magnetisme kwijtgeraakt, wat het belangrijkste is.

Nou, ik denk dat dit ongeveer alles is.

Ik wil nog opmerken dat grafeenoxide nu al schade aanricht, maar wat het nu aanricht is niet zo veel vergeleken met de schade die het over een paar dagen aan het lichaam zal toebrengen wanneer de 5G-technologie is geactiveerd. Door die bandbreedtefrequenties zal de giftigheid van grafeenoxide zeer sterk toenemen wat betreft de niveaus van antioxidanten in het lichaam. Dus, ze breken snel dat onevenwicht en triggeren ontstekingssyndroom, ineenstorting van het immuunsysteem, veranderde oxidatieve stress zeer snel -binnen enkele uren- cytokinenstorm, bilaterale longontsteking, en alles wat je kent als ernstige COVID-19. Of de neurologische COVID-19 als je al grafeen in je hersenen hebt. Dat is een normaal na iedere vaccinatie omdat het magnetisme zich verplaatst van de arm naar het hoofd.

Dus dat is alles. Ik hoop dat het u op een of andere manier heeft geholpen. Ik zal deze video direct delen en ook uploaden naar het Odyssee kanaal. Laat in de commentaren alle vragen achter die je hebt, en ik zal proberen ze naar mijn beste vermogen en kennis op te lossen. Wel, dat was alles. Bedankt allemaal voor het bekijken van deze video en blijf sterk!”

-Ricardo Delgado, biostatisticus en directeur van La Quinta Columna.

28 gedachtes over “Voor alle Injectiespijtoptanten: Grafeenoxide kan met antioxidanten worden uitgeroeid. En de “Nieuwe Orde” om zeep!

   • 80% alcohol, dat dood wel meer dan alleen bacteriën. In dat geval kan ik ook Stoh 80 van harte aanbevelen. In één keer een flinke teug uit de fles, het voelt aan als een inwendige napalm verbranding. Je bent gegarandeerd totaal ontsmet, en als je hersenen er niet helemaal verschrompeld door zijn zal je er niet snel over peinzen dat nogmaals te doen.

 1. Is die beste man ivermectine vergeten?
  En Administrator dank voor het vele werk dat je ermee hebt.

 2. Een bedrijf in Losser heeft opdracht VIJF XL TESTSTRATEN in Nederland te bouwen.
  25000 testen per dag !!!!
  Kompleet van het pad. DITKANNIEWAARZIJN, helaas het is waar. Wanneer wordt deze gekte gestopt?

  • Alles gaat gewoon door. Vreemd he, nu we geen “regering” en parlement meer hebben gaat alles vlotjes door.

 3. Er is een goed alternatief om het lichaam niet bloot te stellen aan grafeenoxide. Geen ‘vaccinatie’ nemen. Trouwens in de ‘vaccins’ zitten nog meer moordingedrienten.

 4. Special report on Solari website by Catherine Austin Fitts

  The Wave Genome – Quantum Holography of DNA with Ulrike Granögger

  https://home.solari.com/future-science-the-wave-genome-with-ulrike-granogger/

  Catherine Austin Fitts:
  I have watched this presentation twice. It rocked my world. As I listened to Ulrike describe one scientific study after another that informs the fundamental flows of life, I kept asking myself, “How did I not know this? How can knowledge of such powerful science be so suppressed?”

  Last but not least;
  Gek hé dat NAC bijna overal is uitverkocht in US!!!

  ALA – Alpha lipoic acid
  Hou je systeem goed in takt!!!
  ALA de Bron

  https://draxe.com/nutrition/alpha-lipoic-acid/#What_Is_Alpha_Lipoic_Acid

  Shine your Light 🙌

 5. Super bericht hartelijk dank!
  Vraag: welke zink soort moet je hebben?
  zink chloride of zink sulfaat?

  Gezonde groet, monique

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

   • Zinkbisglycinaat is een specifieke vorm van zink met een bijzonder hoge biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat deze vorm van zink bijzonder goed door het lichaam kan worden opgenomen en gebruikt.

    Naast zinkbisglycinaat is er bijvoorbeeld ook zinkoxide, zinkgluconaat of zinkcitraat. Van al deze zinksupplementen is zinkbisglycinaat meestal het meest biologisch beschikbaar.

    Zo is enerzijds een effectieve opname door het menselijk organisme gegarandeerd en anderzijds kan het lichaam zijn taken dienovereenkomstig uitvoeren.

    De goede opname is belangrijk, maar ook de uitstekende tolerantie is in dit verband een zeer belangrijke factor voor de toediening van zink als zinkbisglycinaat.

 6. Ik heb het gevoel dat we met twee ‘pandemieen’ te maken hebben die dezelfde symptomen lijken te geven. Waarbij eentje dan misschien gespeeld is maar dat laten we even in het midden.

  Bij de zogenaamde testen kun je positief testen maar geen symptomen hebben. Op zich bijzonder maar dan zou het dus ook kunnen zijn dat je vergiftiging door grafeen hebt (met dezelfde symptomen als covid) en daarnaast positief reageert op de corona-test. Conclusie wordt dan covid terwijl het grafeenvergiftiging moet zijn.
  Mark en Hugo hebben straks met de derde prik dan grotendeels hun taak volbracht want daarna moet de prik haar werk doen en gaat het een sneeuwbaleffect worden.

  • Ook al zat er grafeenoxide in de griepprik van 2019 er was nooit een pandemie. Het enige wat er in het verleden, heden en toekomst was / is / en zal zijn: Een PLANDEMIE.

 7. Pingback: Voor alle Injectiespijtoptanten: Grafeenoxide kan met antioxidanten worden uitgeroeid. En de “Nieuwe Orde” om zeep! – flashyflasch

 8. In deze video uit 2019 gaat het over het bestrijden van nanodeeltjes uit geo-engineering maar dat is uiteindelijk dezelfde meuk die nu uit de bekluier, teststaaf en spuit komt.
  Ze hebben het over het mineraal boron of borax op ongeveer 28 min wat de 1% daartegen gebruikt.

Reacties zijn gesloten.