Grafeenoxide in mondkapjes. Vergiftiging op grote schaal en lucratief.

Het verplichten van de mondkapjesdracht is en blijft strafbaar. Direct na de instelling van die plicht, liepen de ziekenhuisopnamen na 1 december 2020 direct hoog op. Dat was geen toeval, maar een bewust aansturen op de zo dringend gewenste “zoveelste” golf in aanloop naar de vaccinatiebereidheidsoperatie. Want wie laat zich inspuiten zonder dat de massamedia niet dag en nacht hel en verdoemenis predikt? Nog steeds worden op scholen de kinderen vergiftigd met Grafeenoxide verwerkt in mondkapjes.

Nu merken we er nog niet zoveel van, maar als de juiste frequentie de ether ingaat, dan gaan er toch ook onder de jongeren slachtoffers vallen.

We zien met regelmaat dat er in een stad, waar het tegen de dertig graden C. loopt, jongeren met een lap voor door de straten waggelen, vaak ook al dubbel geïnjecteerd met deze chemisch-toxische rotzooi. Maar het gaat om geld verdienen en onderstaand bericht bevestigt dat.

proactiveinvestors.co.uk


Directa Plus zegt dat peer-reviewed onderzoek het gebruik van zijn grafeen-nanomaterialen in COVID-gezichtsmaskers ondersteunt

Het artikel, dat verscheen in het tijdschrift iScience, stelde vast dat de G+ nanomaterialen van het bedrijf en die van grafeenoxide een “kritieke kans bieden om de doeltreffendheid van gezichtsmaskers aanzienlijk te verhogen”

Directa Plus PLC zegt dat er onderzoek is gepubliceerd dat het gebruik van door het bedrijf ‘gefunctionaliseerd’ grafeen als antimicrobieel middel in mondkapjes ondersteunt.

Het peer-reviewed artikel onderbouwde verder dat de G+ nanomaterialen van het bedrijf Directa Plus en die van grafeenoxide een “veelbelovende mogelijkheid bieden om de doeltreffendheid en werking van mondkapjes aanzienlijk te verhogen”.

Directa zei dat het tot nu toe meer dan 240.000 meter G+ grafeenweefsels heeft behandeld en geleverd en meer dan een miljoen G+ filters heeft geproduceerd en geleverd om de COVID-19 pandemie te bestrijden.

Dit artikel is van 12 juli 2021. In Canada was het verwerken van Grafeenoxide in allerlei producten als schadelijk voor de volksgezondheid al verboden, maar in de rest van de wereld wordt er nog volop gebruik van gemaakt. Nanotechnologie als “antimicrobieel middel in mondkapjes”. Met ander woorden een niet bestaand “virus” onschadelijk maken en vervolgens je bloedlichaampjes aanvallen met alle gevolgen van dien. Vraagt u zich nog af wie dat “peer reviewed” artikel in iScience heeft gefinancierd?


Dr. Robert O. Young schrijft:

Graphene Oxide resonants with 5G magnetic fields at 41.3 gHz. The spike proteins or vesicles and other variants are endogenously created and break off from the cell membranes due to radiation and chemical poisoning of the body fluids. Red Blood Cell Degeneration Expressing Protein Spikes Which Are Endogenously Created:

Dus wat zien we hier gebeuren? Dit zijn symptomen van celveroudering en degeneratie ten gevolge van de georkestreerde straling en chemische vergiftiging die wordt afgegeven door een nano-lipide capsule die intramusculair wordt geïnjecteerd om later te worden aangetroffen in de vasculaire vloeistoffen van het bloed en de interstitiële vloeistoffen van het interstitum. Eenmaal in de vasculaire en interstitiële vloeistoffen zullen dit radioactieve en chemische vergif naar en door alle organen, klieren en weefsels worden vervoerd. Het merendeel van de cytotoxische, genototoxische, hematotoxische, hepatotoxische, nefrotoxische en testis-toxische nanodeeltjes die zich in de lipidencapsule bevinden, wordt voor 70 procent aangetroffen in de voortplantingsorganen (met als gevolg massale sterilisatie), voor 20 procent in het beenmerg (welke allerlei soorten bloedkankers tot gevolg hebben) en voor 10 procent in het hart (myocarditis en pericarditis).
Alle experimentele CoVid vaccins kunnen deze nanodeeltjes bevatten en degenen die met deze chemische vergiften zijn ingeënt kunnen bezwijken aan systemische radioactieve en chemische vergiftiging als gevolg van decompenserende acidose van de interstitiële vloeistoffen van het Interstitium die leidt tot pathologische bloedstolling of bloedklonters en uiteindelijk de dood door verstikking.

____

Tot zover Dr. Young. De symptomen zijn identiek aan wat we hebben gehoord uit de IC’s over “Covid-patiënten” als het gaat over de ademhalingsproblematiek bij oude en te dikke mensen met Vitamine D tekort. Minder bekend is, dat bij jongere mensen de voortplantingsorganen worden aangevallen, met alle gevolgen van dien. Als het geboortecijfer de komende jaren achterblijft wordt dat uiteraard geweten aand de “coronacrisis, de onzekerheid en faillissement, you name it”.

En dat alles is GEEN toeval.

8 gedachtes over “Grafeenoxide in mondkapjes. Vergiftiging op grote schaal en lucratief.

 1. Net als covid bestaat toeval ook niet.
  Het is dus ook niet toevallig dat zelfs als je die gifspuit niet neemt, nog nooit een luier voor je muil gehad hebt, en ook nog nooit een pcr test hebt ondergaan. Je er inmiddels toch verschrikkelijk strontziek van bent. Uiteraard zal hier in mee spelen, dat je mogelijk op andere manieren toch ook grafeenoxide binnen krijgen. Maar de ergste oorzaak is toch wel dat je al ruim anderhalf jaar voor idioot versleten wordt, die bij zijn geboorte keihard met het hoofd op de commode gevallen is.
  Jawel een enkele uitzondering daargelaten is dat hoe er in mijn, en waarschijnlijk ook jou omgeving over je gedacht wordt. Toch blijf ik me er enigszins lichtelijk gefrustreerd over verbazen, dat al zijn we ver in de minderheid het maar niet lukt om een echt verzet op poten te zetten. Als wij dit niet gaan stoppen doet niemand het, laat goed tot je besef doordringen dat ook wij de dans niet zullen ontspringen en vermoord dan wel kapot gemaakt worden. In het meest gunstigste geval overal uitgekotst en nergens welkom. De melaatsen van het nieuwe normaal.
  Wij weten dat als medio september/oktober 5G in de juiste frequentie gezet wordt, de mega pleuris uit gaat breken. Neurenberg tribunaal van Feullmich, BPOC van Kuit, uiteraard heel belangrijk voor de geschiedschrijving maar verder slaan ze nog geen deuk in een pak boter. Zij proberen het kwaad te bestrijden middels zijn eigen spelregels, de krachten achter deze plandemie zullen de rechtsgang frustreren en saboteren tot de tijd verstreken is dat het nog enige zin heeft. De grote vraag is dus, blijven we nu echt lijdzaam af zitten wachten tot deze ramp zich gaat voltrekken?

  Geliked door 3 people

  • Iemand moet het doen zong Stef Bos en stond vervolgens op het toneel voor de show van testen voor toegang

   Like

  • Het verzet zal vanuit de schapen moeten komen, zij trekken ons mee in de ellende dus gaan ze ook maar als eerste. Als onze groep nu 5% groot is en de schapen rollen om dan worden we relatief groter. We mogen hopen dat ze dan in gaan zien dat de prik niet juist was. Ik heb ervaring met schapen, als een koppel in paniek raakt houd je ze niet meer in het hok. Zolang ze nog zo mak zijn en tussen ons en de veroorzakers van de ellende zitten komen wij er niet doorheen. Mijn gedachte is dat we af moeten wachten tot er paniek komt en dan toeslaan, tot die tijd volhouden en toekijken. Doen wolven ook

   Geliked door 1 persoon

 2. Tja Blackpeat dat heb je met die bekrompen zooi in dit landje, ik blijf gewoon volharden dat alles omgekeerd is.
  Wat ook erg is is dat mensen waar je dit soort dingen vorig jaar voor probeerden te waarschuwen en toen zeiden van: het zal zo’n vaart niet lopen nu geïnjecteerd rondlopen, rijden en fietsen.
  Het enige waar ze nu bang voor moeten zijn is hun eigen lichaam.
  Het enige wat wij nu kunnen doen is ons eigen liedje spelen.

  Like

 3. Naar aanleiding van de berichten over nano-ellende in de mondkapjes ben ik eens verder op onderzoek gegaan in huis. Met mijn vergrootglas maar even meerdere artikelen onderzocht op morgellons en die nano-rotzooi. Ik heb dat dus ook kunnen vinden in toiletpapier, wattenschijfjes en de damesverbanden. In de bio/recycle varianten heb ik het nog niet kunnen vinden.
  Grote kans dat de heren aan de top die troep ook in babyluiers, incontinentie materialen en weet ik veel wat nog meer hebben gestopt. In ons eten, voedsel, water en in de lucht is blijkbaar nog niet genoeg…

  Like

Reacties zijn gesloten.