Grafeenoxide toegepast bij de behandeling tegen kanker – alternatieve chemokuur?

La Quinta Columna: de Vijfde Colonne voor de regering en de medische maffia.

Onderstaand fragment van het onderzoek naar Grafeenoxide bij mensen maakt duidelijk, dat de nanodeeltjes ook zonder de EMF activering van de 5G antennes schade kunnen aanrichten aan celweefsels. Op basis van temperatuur alleen al. U weet nu ook waarom de “vaccins” diepgevroren op transport moeten en waardeloos zijn als ze per ongeluk te lang aan kamertemperaturen worden blootgesteld.

Ook leren we dat de temperaturen van mensen in de regio’s van de maag, hartstreek en hersenen het hoogst zijn. Je valt van de ene verbazing in de andere en hoort dingen die je nooit had kunnen weten, omdat je vertrouwen in de medische wetenschap had. Dat vertrouwen is bij de redactie in een diepgevroren staat beland en zal ook wel nooit weer worden ontdooid.

orwell.city
ORWELL CITY:

La Quinta Columna over het magnetocalorisch effect in gereduceerd grafeenoxide

Het is een feit dat veel gevaccineerde mensen pseudo-magnetisme vertonen nadat ze zijn ingeënt, maar er zijn ook gevallen bekend van mensen die de prik niet hebben genomen en die pseudo-magnetische eigenschappen vertonen. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Van het gebruik van maskers met grafeen, PCR-tests, en blootstelling aan grafeen op een of andere manier die nog niet is vastgesteld.

Er zijn nog andere merkwaardige gevallen, zoals mensen die alleen onder bepaalde temperatuurafhankelijke omstandigheden pseudo-magnetisme vertonen.

La Quinta Columna legt in de volgende video die Orwell City voor u in het Engels heeft gebracht het magnetocalorische effect in grafeenoxide uit.

Ricardo Delgado: We gaan een fragment afspelen van een video van een professor en arts aan een universiteit waarin hij spreekt over hyperthermische techniek. Weet je nog, José Luis? De techniek ging over hoe magnetische nanodeeltjes te prikkelen. Je weet welke. Nanopartikels kunnen in het organisme worden gebracht door inenting met wat ze ten onrechte vaccin noemen. En hoe doen ze dat? Nou, met elektromagnetische velden. Laten we er eens naar kijken.

Professor: Het onderzoek dat we in ons instituut al jaren doen is dat van hyperthermie. Hyperthermie bestaat uit het gebruik van magnetische nanodeeltjes om ze in de cellen te plaatsen en ze dan te bestralen met een elektromagnetisch veld om apoptose te veroorzaken. Met andere woorden, de slechte cellen plegen zelfmoord.

Ricardo Delgado: Het is heel duidelijk. In dit geval zouden deze mensen deze techniek gebruiken als een therapeutische behandeling, als ik me niet vergis, tegen kanker. Maar die magnetische nanodeeltjes zijn natuurlijk bijvoorbeeld grafeenoxide nanodeeltjes, die magnetische eigenschappen hebben, zoals u weet. 

Precies zoals u heeft gezien bij honderdduizenden mensen die deze magnetische eigenschappen hebben na inenting. En ook via andere routes van introductie. Wanneer ze worden opgewekt, zoals u hebt gehoord van deze prof, door een elektromagnetisch veld, wekken ze het verschijnsel apoptose of celzelfmoord op. Dat wil zeggen: ze gaan massaal een groot aantal cellen doden. En dan op weefsel- en weefselniveau, en ze zullen alle klinische plaatjes die ze maar willen met zich meeslepen.

Dr. José Luis Sevillano: Iets belangrijks hier is het zogenaamde "magnetocalorische effect" van deze grafeenoxidedeeltjes. Een effect dat sommige mensen die ermee werken, mij al hebben verteld, en dat erin bestaat dat je bij een bepaalde temperatuur niet magnetisch bent en bij opwarming wel. 

Dit zet ons ook aan het denken over de plaatsen waar grafeenoxide ongecontroleerd 'doordraait' en veel schade aanricht binnen het lichaam. Als we een infraroodscan maken om te zien wat de temperatuur van het menselijk lichaam is, zullen we ons realiseren dat die hoger zal zijn op drie specifieke plaatsen: de buik, de borst en het hoofd. Dat wil zeggen, in de borstkas, de romp, en het hoofd zijn de zones waar de temperatuur hoger is. Dit zou goed kunnen verklaren waarom, zonder dat er al 5G-antennes zijn ingeschakeld, veel mensen het grafeen dat zich in de genoemde zones bevindt, niet hebben verdragen. 

Het is mogelijk dat grafeen is gestimuleerd voordat de antennes het blootstelden aan elektrofrequentie-excitatie. 

Wilt u in contact komen met La Quinta Columna? Dan kunt u terecht op hun officiële website en hen volgen op hun officiële kanalen op Telegram, Instagram, Youtube en Twitch. Als je rechtstreeks contact wilt opnemen, stuur ze dan een bericht naar: tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.

Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La Quinta Columna. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanstalige wereld die geweldig werk doen bij het ontmaskeren van de plandemie).
Orwell City vat samen, transcribeert, vertaalt, bewerkt en ondertitelt video’s zodat iedereen kan leren over de schokkende ontdekking die zij hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons.

Als mijn artikelen en de video’s die u hier vindt u bevallen, kunt u, als u dat kunt en er zin in hebt, een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan op prijs gesteld.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

-Orwellito.

14 gedachtes over “Grafeenoxide toegepast bij de behandeling tegen kanker – alternatieve chemokuur?

  • Jammer dat ze überhaupt naar school moeten. Ze worden er niet tot betere mensen gevormd, men probeert slechts voor het systeem nuttige slaven te kweken.

   Geliked door 2 people

 1. Niets is wat het lijkt. Dat blijkt wel de afgelopen decennia (en wie weet nog wel veeel langer) mag je wel zeggen. Denk je de “waarheid” gevonden te hebben is er wel weer een andere ‘waarheid’ die opduikt. Virus of geen virus, maar wat dan wel? Ziek worden (als intern proces-GNM) of ‘aangevallen’ worden door iets wat van buitenaf ingebracht wordt. Beter worden op eigen kracht =(emotionele) trauma’s oplossen/ immuunsysteem herstellen – of beter worden door externe input en doodgaan of onherstelbare gevolgen overhouden. Vaccin of experiment. Als vaccin zou het moeten werken tegen het virus (wat er kennelijk niet is, maar ja ik weet ook niets zeker, want de info is te veelzijdig). Eerste berichten vorig jaar over nano technologie in vaccins, toen de spike eiwitten agv de ziekte, maar ook agv de vaccins, incl. cytokinestorm. De mRNA techniek die het DNA verandert. En nu het grafeen in de vaccins (de vaccins worden bij – 70 gr.C. bewaard) die magnetisch maakt ook zonder 5G op de warmste plekken in ons lijf en daar ook schade aanricht. Het is vast nog niet klaar met de “ontdekkingen’ rondom het “virus” en de “vaccins”. What’s next? En dat willen ze gaan verplichten? En bij kinderen inspuiten? Zijn ze helemaal gek geworden?

  Geliked door 1 persoon

  • Het gaat er uiteindelijk om wat er bij de mensen wordt ingespoten.
   Nano-technologie is zeker en is gevaarlijk experimenteel. Denken we.
   mRNA en DNA is volgens Stefan Lanka niet effectief, het is dood en doet niets.
   Al het andere gedoe is voorwaardenscheppend. Hoe meer verwarring en non-nieuws hoe beter. Dat leidt tot onzekerheid daar krijg je twee stromingen:
   1. de gelovigen door angst geïnspireerd
   2. de sceptici door wantrouwen geïnspireerd.

   Deze Spaanse onderzoekers gaan ongetwijfeld nog meer ontdekkingen doen. In ieder geval gaan ze het SARS-CoV-2 “virus” nooit ontdekken, want volgens prof. Dr. Koopmans is het even niet “available”geweest toen ze de test heeft helpen ontwikkelen die precies dát “virus” kan identificeren. Hoe wonderlijk is dát! Het fenomeen “virus” is een gepasseerd station sinds Louis Pasteur het bestaan ervan heeft ontkend.

   Modus operandi: VEEL rotzooi schoppen en onzekerheid/angst creëren. Vervolgens onder voorwaarden met oplossingen komen.

   Geliked door 3 people

 2. Als aanvulling op de artikelen over Grafeenoxide er is een bedrijf dat een grote financiele injectie heeft gehad… INBRAIN Neuroelectronics….
  Graphene Flagship spin-off INBRAIN has raised over €14m in a Series A funding round for its intelligent graphene-based neural implants for personalised brain disorder therapies. Medical Device Network speaks to INBRAIN chief scientific officer Jose Garrido about the way the material works and the future of its devices. The implants are also driven by artificial intelligence (AI), and can learn and adapt to the brain of each patient to deliver more personalised therapy.
  https://www.medicaldevice-network.com/features/inbrain-neuroelectronics-graphene/

  Like

  • Dr. David Martin zei het een jaar geleden al:

   “Het is alsof je een gratis chemokuur krijgt opgedrongen terwijl je geen kanker hebt.”

   Zo zie ik die injectie nog steeds en de feiten spreken eigenlijk al voor zich. Je wordt ongevraagd, zelfs ongeïnformeerd geïnjecteerd met nano-technologie zodat er in de toekomst met je kan worden “gerommeld”, terwijl je er NIETS meer aan kunt doen.

   Geliked door 2 people

 3. Kijk ook op de website van inbrain, grote financiele bijdrage van de EU.
  https://www.inbrain-neuroelectronics.com/home.html
  We use GRAPHENE, the thinnest material known to man to build the new generation of neural interfaces for brain restoration to help patients around the world.
  «Graphene is the next big thing in bioengineering materials, which are pillar components to the next gen of electrotherapies in the steadily growing field of neuromodulation»

  Like

 4. De gehele medische wetenschap is gebaseerd op aannames, maar aannames zijn geen feiten en geen bewijzen met onderbouwingen. En zolang zij met aannames werken, blijft alles min of meer een grijs gebied voor de echte medische wetenschappers. Daar profiteren de farmaceuten geweldig van, want voor zelf verzonnen ziektes kunnen ze dan gepatenteerde medicijnen en vaccins in de markt zetten, die hun mega winsten opleveren. Alles draait om geld en macht op de wereld, met alleen de waarheid kan je niets mee verdienen.

  Like

  • Ze zijn goed in manipuleren (hypnotische taalpatronen gebruiken-NLP), want kruiden, homeopathie en andere manieren van genezen zonder reguliere medicijnen en het zelfgenezend vermogen hebben tot nu toe in de wachtkamer of het verdomhoekje gezeten. Het wordt tijd dat mensen gaan ontdekken hoe krachtig ze zijn en dat elke input van buiten af, maar een tijdelijke- (en een doekje voor het bloeden) -oplossing is ( vandaar herhaal recepten ) Bij een natuurlijke manier van genezen heb je niet langer dan 6 a 7 maal ondersteuning nodig en dan kun je het op eigen kracht, zo niet dan is er nog wat trauma werk te doen.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.