Dit is wat de Covid-injectie met je bloed doet

Veel mensen die het beruchte prikje hebben laten zetten voelen zich nadien wat duizelig, moe en hebben hoofdpijn. Mentaal in de war en zich niet goed voelend komen ze weer op het spreekuur terecht. De huisarts schrijft vaak een kalmeringsmiddel voor om de personen in kwestie rustig te houden…..

In Engeland hebben ze wat bloedmonsters van gezonde en ongezonde mensen onder een microscoop gelegd. De ongezonde mensen voelden zich onwel en waren behandeld met een Covid-injectie. Wat je vervolgens ziet is schokkend. De bloedcellen worden compleet verwoest. De onderzoekers kwamen ook “goudkleurige buisjes” tegen en concludeerden dat dit Grafeenoxide moet zijn.

Links: gezond bloed – Rechts: kapotgespoten bloed

Stew Peters interviewt Dr. Jane Ruby en samen komen ze tot de conclusie dat de “vaccinatie” moet worden genoemd wat het daadwerkelijk is: een GIFSPUIT. Met uw immuniteit tegen Covid-19 heeft het ABSOLUUT NIETS uit te staan. U wordt gewoon vergiftigd. Punt.

Uit een andere uitzending de discussie tussen deze twee over Grafeenoxide.

z3news.com
Grafeenoxide: De werkelijke inhoud van Pfizer flacons onthuld!

Dr Jane Ruby voegt zich bij Stew Peters om een wetenschappelijk rapport te bespreken dat net is uitgekomen van de Universiteit van Almería School of Engineering in Spanje, getiteld, “Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension: Observational Study in Optical and Electron Microscopy”, waarin werd vastgesteld dat elke dosis van de Pfizer-prik “6 ng RNA en 747 ng grafeenoxide bleek te bevatten, wat neerkomt op 99,103% van de medicatie.

Dr. Ruby vestigt onze aandacht op een studie uit 2016, “Toxicity of graphene-family nanoparticles [GFNs]: a general review of the origins and mechanisms”, waarin werd vastgesteld: “Several typical mechanisms underlying GFN toxicity have been revealed, for instance, physical destruction, oxidative stress, DNA damage, inflammatory response, apoptosis, autophagy, and necrosis.”

"Deze grafeenvellen die onderzoekers vonden in de Pfizer-flacon, wanneer ze in je systeem komen en wanneer ze je cellen beginnen binnen te dringen - wat ze hebben een lipide nanodeeltje dat ze in je cellen duwt - krijg je oxidatieve stress ...

"Het vernietigt letterlijk alles in de cel. Het laat de mitochondriën exploderen. Het creëert een situatie waarin het lichaam op een 10-alarms brandweerwagen staat en ontstekingen, cytokines, chemokines. Deze ongelooflijk gewelddadige... ontstekingsstorm komt binnen en het heeft een bijzondere affiniteit voor het creëren van acute ontsteking van de longen, het creëert een ontstekingsstorm in het hartweefsel en in het hersenweefsel.

"Stew, dit gaat direct verband houden met beroertes, hartaanvallen - en we geven dit aan zwangere moeders en baby's? Dit is echt iets waar iedereen aandacht aan moet besteden."

Stew vraagt haar of grafeenoxide een vergif is en ze antwoordt, “Het is zeer zeker een vergif.”

"Spaanse onderzoekers hebben ontdekt dat meer dan 99% van het Pfizer-vaccin uit grafeenoxide bestaat, klopt dat?

Dr. Ruby antwoordt,

"Dat is juist. Stew, er is geen andere reden voor dat dit erin zit behalve om mensen te vermoorden...Als de rest van de bedrijven die deze spuiten pushen, alle vier de bedrijven in de VS zijn gevuld met 99% van deze giftige industriële chemische stof, weet ik niet wat ik tegen je moet zeggen maar iedereen kan beter alles nu meteen sluiten. Dit is echt gevaarlijk."

Stew antwoordt,

"Dit is afschuwelijk. Ik krijg rillingen als ik hier naar luister. Ik snap niet waarom de media dit niet oppakt. Ze zijn er bij betrokken. Ze willen je dood. Ze maken deel uit van het moordcomplot...

"OK, laat me je een vraag stellen. Behalve moord met voorbedachten rade, wat is een andere motivatie om iemands lichaam te vullen met grafeenoxide? Wat doet dit spul nog meer, behalve mensen vergiftigen en doden?"

Ze antwoordt,

"De enige andere verklaring die ik zou kunnen bedenken, als wetenschapper, is dat dit een massaal, onwetend, zonder toestemming uitgevoerd wereldwijd experiment is, want ze zijn er nooit in geslaagd om dit op experimentele basis in mensen te krijgen."

Stew vraagt,

"Toen ze dit autoriseerden voor noodgebruik, werd de werkzaamheid overal uitgezonden - nep, valse leugens, complete leugens - ze zeiden dat dit ding het coronavirus doodde, bekend als COVID-19, 98,6% succespercentage, wat dan ook - hoe kunnen ze dat bewijzen? Was dat gewoon een leugen? Hebben ze gewoon een willekeurig getal verzonnen? Is dat ergens gedocumenteerd? Verwijdert of bestrijdt dat ding echt het SARS-CoV-2 virus?"

Ze antwoordt,

"Stew, ik ga terug naar het begin. De PCR-test is bedrog van Christian Drosten en Olfert Landt. Het coronavirus SARS-CoV-2 is nooit geïsoleerd, zijn eiwitsequenties zijn nooit aangetoond of gevalideerd, niemand kan ons bewijzen dat het ooit echt heeft bestaan.

"Heeft er vorig jaar iets bestaan? Vliegt er nu iets rond dat een griepje is? Veel verschillende versies van de verkoudheid? Ja, ja en ja. Maar niemand heeft ooit een isolaat aangetoond of laten zien; een isolaat van het SARS-CoV-2 virus geverifieerd. Dat is nummer één.

"En ik wil nog één ding toevoegen. Deze Spaanse onderzoekers in de groep zeiden dat als je kijkt naar de verschillende symptomen bij wat dan ook het SARS-CoV-2 van vorig jaar was, of een paar restgevallen nu, het allemaal symptomen zijn die ook veroorzaakt zouden worden door een teveel aan grafeenoxide in je lichaam: de storm in de longen - en tussen haakjes, ze zijn een inhalatieversie van dit "vaccin" aan het voorbereiden. En God helpe ons, Stew, omdat het krachtiger is, gaat het recht in de longen en het creëert meteen een pulmonale storm van longontsteking en je gaat zien, als ze dit krijgen in de Emergency Use Authorization, je gaat beginnen met het zien van respiratoire flash pneumonias en snelle sterfgevallen...  "Sinds de Neurenberg-processen mag je niet experimenteren op mensen, ongeacht het medicijn of de ziekte. Dat is een onafhankelijke raad die je protocol goedkeurt en je geïnformeerde toestemming, die niemand ooit heeft gezien - een echte geïnformeerde toestemming over deze injecties ...

  "Er komt ook informatie binnen en we gaan er steeds meer van zien en we gaan erover praten, over het feit dat wanneer je je lichaam vult met genoeg grafeenoxide, met de warmte van je lichaam en... als het de zuurstof erin trekt, dat [het grafeenoxide] kan worden gemanipuleerd en je lichaam kan worden beïnvloed door... het 5G-netwerk, waarvan we nog niet hebben gezien dat het volledig is opgezet en uitgerold en dus is er veel bezorgdheid rond dat. 

  "Op dat moment zijn het alleen nog de overgebleven mensen die niet zijn gestorven aan long- of hartziekten door deze overmaat aan giftige chemicaliën."

9 gedachtes over “Dit is wat de Covid-injectie met je bloed doet

 1. Grafeenoxide resoneert met 5G magnetische velden bij 41,3 GHz.

  De spike-eiwitten en andere varianten worden endogeen aangemaakt en breken af van de celmembranen ten gevolge van de combinatie van HF-straling en chemische vergiftiging van de lichaamsvloeistoffen.

  Geliked door 5 people

 2. In Engeland is het nog erger met de vaccinatie propaganda gesteld dan bij ons, de BBC laat alleen Personen aan het woord, die pro vaccinatie zijn, bijvoorbeeld een clubeigenaar die zijn club weer sluit omdat er te weinig gevaccineerde jongelui zijn.
  Ik ben nu twee weken in het VK, en heb toch al heel wat mensen wakker kunnen maken, heb nog drie dagen en zal overal waar ik kom dit filmpje tonen.

  Geliked door 3 people

 3. Dat die mensen nog kunnen leven met zo’n gekreukeld bloed? Geen wonder dat ze ademnood hebben. Hoelang duurt het voordat het bloed zich weer geregenereerd heeft? Zou dat ongeveer 4 maanden zijn? Dan klopt een dosis 3x per jaar toedienen wel. En verbaasd zijn dat ze zich niet lekker voelen, want ze zijn toch beschermd en ze hebben het gedaan om de maatschappij open te gooien en om vadertje staat tevreden te stellen en omdat ze dan op vakantie kunnen en wat voor drogreden nog meer, maar nooit erbij in acht genomen dat ze hun eigen gezondheid en natuurlijk immuunsysteem daarmee om zeep helpen. Aangezien ze toch een bepaalde “besmettelijkheid” bij zich dragen ook het immuunsysteem van anderen geweld aan doen. (of omdat ze het covid (wat dat dan ook mag zijn) overdragen, of omdat de spike-eiwitten in de rondte vliegen daar waar gevaccineerden zich ophouden en nu nieuw; waarschijnlijk zijn de grafeentjes ook niet lichaamsgebonden (zeker niet als ze aangestuurd kunnen worden met een signaal) en dus ook “besmettelijk” zijn. Dus als ongevaccineerde loop je eigenlijk best veel gevaar door je te begeven onder gevaccineerden. Hoezo parallelle samenleving op in opkomst?? Divergent – Insurgent?

  Geliked door 3 people

 4. -Ze zijn een inhalatiieversie van dit “vaccin” aan het voorbereiden-
  Doet mij toch weer denken aan wat de plaatselijke dictator twee dagen terug zei over ventileren!

  Like

 5. Het is zeker goed en zinvol, om door alle berichten te weten te komen, wat er allemaal speelt. De vaststelling dat de vaccins dus inderdaad vol met vergif zitten, is toch afschrikwekkend. Het is een feit dat de bevolking hoort te weten, wat er gaande is. Wanneer zal hier een eind aan komen?? Hoopvol blijven dat hier een eind aan zal komen!!! Maar moeilijk is het wel!

  Geliked door 2 people

 6. Pingback: Grafeenoxide als hematologisch biowapen door de Griekse “wetenschapper” Dr. Mylo Canderian gepatenteerd in 2015. | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Reacties zijn gesloten.