Journalisten zijn oliedomme egoïsten die zich laten injecteren, ziek worden en daar anderen de schuld van geven. De verhuftering van Nederland in een paar zinnen.

De redactie is attent gemaakt op een berichtje in het Noordhollands Dagblad, onderdeel van het Van Thillo concern. Vermoedelijk, het kan bijna niet anders in dit vrije Nederland. Voordat we beginnen met ons onbegrip te ventileren, moeten wij toch even weten waar we mee te maken hebben als het gaat om de volksgezondheid en wie daar zoal over gaat.

Als we praten over “ongevaccineerden” dan kunnen we daar alle geïnjecteerde Nederlanders ook toe rekenen. Waarom? Omdat het geen vaccin is, maar een chemisch-toxische injectie van Grafeenoxide in combinatie met mRNA of DNA.

Het Europees Geneesmiddelenbureau is een agentschap van de Europese Unie dat verantwoordelijk is voor de beoordeling van en het toezicht op geneesmiddelen.

Het EMA is ook verantwoordelijk voor de toelating van vaccins. Na een positieve beoordeling op het gebied van veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid door het EMA heeft de Commissie tot op heden een voorwaardelijke vergunning verleend voor het in de handel brengen van 4 potentieel dodelijke Coronavaccins van de volgende fabrikanten:

BioNTech/Pfizer (op 21/12/2020).
Moderna (op 6.1.2021)
AstraZeneca (op 29.1.2021)
Janssen Pharmaceutica NV (op 11.3.2021)

Maar: het EMA wordt voor 90% gefinancierd door de farmaceutische industrie. Het EMA wordt voor 90% gefinancierd door de farmaceutische industrie?? Lekker neutraal weer…..

HET IS GÉÉN VACCIN. HARD BEWIJS VOLGT HIER:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html

Schrijver van onderstaand stuk denkt dat hij is gevaccineerd, maar is dat niet. Net als iedere andere Nederlander is ook hij niet gevaccineerd. Hij is hoogstwaarschijnlijk wel vergiftigd met nanodeeltjes en wellicht met wat andere rommel transgeen gemaakt. In Amerika lopen de “vaccidents” uit de hand. Die injectie doet iets met je, dat lijdt geen twijfel. Waarom en hoe je dat kunt waarnemen? Dat kan hij zelf het beste uitleggen:

noordhollandsdagblad.nl

84 procent van de nieuwe besmettingen betreft ongevaccineerden, terwijl ze maar 33 procent van bevolking uitmaken.

Ongevaccineerden zijn egoïsten. Dankzij hen blijft de maatschappij op slot | commentaar

Roy Hazenoot 3 minuten


Het begint er al mee, dat er wordt gesproken over “besmettingen”, maar dat klopt niet, het zijn vals-positieve uitslagen. Iedereen die de PCR-test kent en heeft bestudeerd weet dat 98,5% van alle positieve uitslagen VALS is. Dan wordt gemeld dat 16% van de gevaccineerden toch “besmet” wordt; laat gevaccineerden nou juist beschermd zijn tegen dat onheil. Laat je je vaccineren in de hoop dat je bij die 84% hoort of omdat je een vliegvakantie wilt boeken? Het is logisch dat iedereen die een arts wil laten tekenen voor 100% garantie, dat nooit krijgt en dus ook niet kan worden geïnjecteerd. Tegen een vermeende ziekte met een lagere IFR dan Influenza. De griepprik werkt blijkbaar wel, want sinds 11 maart 2020 is in dit land geen griepgeval meer gesignaleerd volgens cijfers Nivel/RIVM.

Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Dat is de houding van antivaxers. Ironisch genoeg zijn zij degenen die de grootste kans hebben om in ademnood te komen, laten gevaccineerden nou juist beschermd zijn tegen dat onheil.

Antivaxers zijn een blok aan het been van een maatschappij die weer open wil. Gelovig of complotdenker, wat voor irrelevante motieven een mens ook kan bedenken, je niet laten vaccineren is egoïstisch.

Cijfers stijgen

Als varkens konden vliegen, dan kunnen de cijfers stijgen. Cijfers kunnen dus niet stijgen. Aantallen of eenheden wel. Auteur vergeet gemakshalve ook, dat het niet gaat om aantallen maar om percentages. Als er per dag 50.000 PCR-testen worden afgenomen en er zijn 10.000 vals positief, dan lijkt het “besmettingspercentage” 20% maar de realiteit benadert 0 (NUL)%. Op zijn hoogst 1,5% van de 10.000 en dat zijn er dan 150. Deze 150 “positieven-die-iets-hebben” vertegenwoordigen dus 0,3% van het dagtotaal. Deze 150 personen zouden zich beter eens bij een arts melden en nog wat andere testen doen. “Ademnood” kan ook van hooikoorts komen. Schrijver houdt geen rekening met allergieën. Die omissie kunnen we hem vergeven, je kunt niet overal rekening mee houden. Ook niet met longontsteking, TBC, meningitis, hepatitis A/B, zuurstoftekorten door straling, muilkorfjes of andere overheidsmaatregelen. We zullen schrijver van deze verhandeling niet lastig vallen met milieuproblemen als ozon, stikstof, gewone luchtvervuiling of blauwzuurgas uit gefrackte olie.

De samenleving kan niet volledig open omdat de besmettings- en opnamecijfers stijgen. 84 procent van de nieuwe besmettingen betreft ongevaccineerden, terwijl ze maar 33 procent van bevolking uitmaken. De ziekenhuisopnames laten hetzelfde zien. ’In het Erasmus MC was van de 374 patiënten die sinds 1 maart met corona werden opgenomen niemand volledig gevaccineerd’, meldde het AD eerder deze maand.

In ziekenhuizen word je aan de beademingsmachine gelegd. Dat schijnt lucratief te zijn en bovendien is de capaciteit toereikend, anders hadden de wonderdoktoren van het OMT de capaciteit in die 2 jaar wel verdubbeld. Tekort aan zuurstof in het bloed wordt aan de beademingsmachine niet opgelost. Daar zijn allerlei redenen voor en die noemen we dan voor het gemak COVID-19. Terwijl er GEEN oversterfte is. Door het VERBOD van preventieve medicaties wordt voorkomen dat er bij het Erasmus MC sinds 1 maart 2021 niet 374 patiënten met beschreven onheil naar binnen gereden, maar slechts 15% daarvan: 56! Er zijn artsen die 100% genezing bereiken door toediening van door RIVM verboden honderden jaar oude geneesmiddelen. Schrijven heeft enig idee waarom dat zo wordt gesaboteerd? Terwijl de ziekenhuizen zogenaamd bomvol liggen?

Tirannie van een minderheid

Het is de tirannie van een minderheid die bepaalt wat de meerderheid wel of niet kan doen. Je vrienden knuffelen, dansen in de discotheek, gewoon weer op werk werken – alles wordt tegengehouden door een groepje egoïsten dat zichzelf buiten de welwillende maatschappij plaatst.

Discriminerende opmerkingen zijn grondwettelijk strafbaar. Dit schrijvende lid van het journalistendom kent de wet niet. Kennelijk denkt hij dat er vast wel een politiediender met knuppel zijn naar fascisme neigende scheldpartij kracht bijzet.Je vrienden knuffelen en dansen in de disco, gewoon weer op het werk werken kan allemaal, wat let je, je bent dubbel geïnjecteerd, wie doet je wat schijtlijster. Niemand houdt je tegen in je vermeend welwillende maatschappij. Tot nu toe blijkt weinig van je welwillendheid, integendeel. Mensen die hun grondrechten uitoefenen uitschelden voor egoïsten, buitengewoon welwillend.

Wanneer alle Nederlanders de kans hebben gehad zich te laten vaccineren, ergens aan het einde van de zomer, dan moet Nederland de coronamaatregelen achter zich laten. De gevolgen van deze stap zijn voor de ongevaccineerden – de toekomstige zieken – en niet voor de bereidwillige burger die zijn oude leven wil oppakken.

Als het aan regeringen ligt, blijft iedereen zich aan afstandsregels en muilkorfjes houden, ook de gevaccineerden. Terwijl ze juist zijn beschermd tegen het onheil van een niet bestaande ziekte. Auteur heeft niet in de smiezen dat er helemaal geen oversterfte is. Het percentage 65-plussers dat is overleden is sinds 2014 niet meer zo laag geweest (CBS-cijfers). Ook ongevaccineerden zijn bereidwillige burgers, maar aangezien het een ieder in dit land vrij staat zijn lichamelijke integriteit te beschermen, meent auteur dat dat nu even niet geldt. Gezien de “besmettingen” die voor 98,5% vals-positieven zijn.

Pandemie voor ongevaccineerden

De volgende fase van de coronacrisis bestaat uit een pandemie voor de ongevaccineerden. Wanneer een weigeraar in ademnood het ziekenhuis wordt binnengerold, zal een gevaccineerd medemens in dokterspak zijn best doen ook deze patiënt weer op te lappen. Die kosten moeten we als maatschappij op ons nemen, ook al is het niet onze schuld. Wat we niet mogen accepteren is dat we ons leven laten dicteren door een verzameling gelovigen en complotdenkers die de samenleving laten stikken.

De enige gelovige en complotdenker die ons nu even te binnen schiet, is de schrijver van dit kanselgeschrift. Je moet namelijk een sterk geloof hebben om alle onzin van staatswege te geloven, zonder dat je ergens naar vraagt. Bijvoorbeeld wat er nu precies in die spuit zit en wat het doet. En of het goedgekeurd is, voldoende getest en zonder noemenswaardige bijwerkingen. In de VS zijn er al 45.000 aan vaccins overleden, vandaar dat 68% van de Amerikanen de injectie pertinent weigert. Dan maar geen vakantie, nietwaar? Het is Las Vegas niet, toch?

België, Duitsland en Frankrijk hebben dat begrepen. Daar komen ongevaccineerden het land niet in, tenzij de bezoeker vlak voor het passeren van de grens een coronatest met negatieve uitkomst heeft ondergaan.

Geen vaccin? Prima

Wil je geen vaccin? Prima, de consequenties voor je gezondheid en bewegingsvrijheid zijn voor jezelf.

Leuk geprobeerd, deze brutale omkering van feiten. Ik wil geen vaccin, wat jij doet moet je zelf weten. Ik dwing jou nergens toe, dus jij mij ook niet. Dreigen met mijn gezondheid lijkt op een poging tot een aanslag. Mij opsluiten is wederrechtelijke vrijheidsontneming, in een normaal land word je aangeklaagd en veroordeeld. Maar types als jij hebben van dit land een abnormaal gedrocht gemaakt. Het journalistenDOM handelt in opdracht van een nepwetenschap en een ondemocratisch regime. Alleen maar omdat er een pandemie is bedacht op basis van een nooit bewezen virus. Nooit geïsoleerd, topleugenaarster Prof. Dr. Marion – Tovenares – Koopmans heeft één keer niet gelogen, kijk maar even in haar paper die op 30 punten de grond in is geboord door echte wetenschappers. Tegen Thijs van de Brink zei ze overigens ook nog dat die hele PCR-test natuurlijk niks zegt. Even babbelde deze uiteraard ongevaccineerde mevrouw de uitvinder Kary Mullis na….

We hoorden de op zijn laatste dubbel gevaccineerde achterpoten lopende J. Derksen zeggen, dat hij tot zijn grote spijt toch een keer op die LUL van het Forum voor Democratie heeft gestemd. Dat moet hij wel zeggen, want anders ga je niet beweren dat iedere ongevaccineerde buiten de maatschappij moet worden gezet. We moeten nog even nadenken wie een grotere LUL is, de schrijver van dit strafbare en discriminerende fascistisch aandoende epistel of een voormalig rechtsback die alleen maar schopte als er een tegenstander in de buurt liep. Zelden raakte hij de bal. Dit terzijde.

Het is GEEN vaccin, de bewijzen stapelen zich op en de overheid zet het gewoon even duidelijk voor u op papier:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html

Een cocktail van uitgeteste nanodeeltjes en een ongeteste gentherapie.

14 gedachtes over “Journalisten zijn oliedomme egoïsten die zich laten injecteren, ziek worden en daar anderen de schuld van geven. De verhuftering van Nederland in een paar zinnen.

 1. Doet me denken aan aantal gevangenen en dat afzetten allochtonen/autotonen, is er nog koffie?

  Like

 2. Onze hondentrimster ging deze week uit haar dak naar aanleiding van een verhaal van een meisje dat 1 of 2 dagen voor de vakantie zich op corona heeft laten testen en positief gevonden werd. Naar kantoor geweest en haar verhaal verteld. Hele afdeling in quarantaine …
  Ik zei geen test, geen corona. Ze keek me aan en zei dat a-symptomatische mensen je ook kunnen besmetten. Zij is 2 maal geprikt.

  Ik zei een beetje verontwaardigd dat dat niet waar is en kreeg niet eens de kans om uit te leggen over het hoe en waarom ik dat zei. Ze schreeuwde tegen mij dat ze wel wist dat wij anders denken en als ik hiermee door ging ze acuut weg zou gaan, de hond half geknipt achterlatend … Wel heb ik tegen haar gezegd dat ik niet mee doe aan een tweedeling in de maarschappij en ben toen maar weggegaan en heb me op een andere plek nuttig gemaakt. Ik wilde het niet erger maken. Tegen mijn dochter zei ze: ik hoop dat je moeder het niet krijgt. De honden zijn verder netjes geknipt.

  Jammer vind ik dat omdat mensen anders tegen je aan gaan kijken en niet meedoet met de meute.
  Goede relaties gaan op deze manier naar de knoppen … Ik ben nog nooit rancuneus geweest. De deur blijft open …

  Geliked door 1 persoon

 3. in de garage van het blindenhof staat nog een wetje te wachten om alle nog vrije artsen in overheidsdienst te stellen!

  Like

 4. De schuldigen zijn niet de ongevaccineerden, maar debedriegers die er aan meegewerkt hebben dit angstscenario uit te spreiden onderdeel de samenleving?
  Verantwoordelijk zijn die moeten verschijnen voor t tribunaal

  Like

 5. “Als we praten over “ongevaccineerden” dan kunnen we daar alle geïnjecteerde Nederlanders ook toe rekenen. Waarom? Omdat het geen vaccin is, maar een chemisch-toxische injectie van Grafeenoxide
  in combinatie met mRNA of DNA.”

  De spijker op zijn kop, en daarmee zou de de angel uit de hele vaccinatie discussie moeten zijn.
  Helaas is bij de overgrote meerderheid het gezonde verstand al zodanig aangetast, ze gaan het nooit zien.
  Je krijgt een gentherapie geïnjecteerd die je dankzij grafeenoxide tevens voorbereid op de ontvangst van 5G. Niemand krijgt een vaccinatie, stelletje oelewappers. Even los van het feit wat het met je gezondheid doet en of je op termijn die experimentele troep wel overleeft. Je wordt omgebouwd tot een op afstand te bedienen marionet.
  Het voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan “de poppenspelers die buiten beeld aan de touwtjes trekken”.

  Like

  • Wat ik nog vergat, die Haze(l)noot is echt een ongelooflijke grote lul. Hoe kan men ooit met dat soort figuren, wiens hersenen de grote van een hazelnoot nauwelijks benaderen een zinvolle discussie voeren? Hopelijk schrijft hij zijn kwats dan ook slechts voor de poen, ik wens het namelijk werkelijk niemand toe dat je zo dom kan zijn.

   Like

   • Gewicht van de hersenmassa is voor iedereen ongeveer gelijk, maar wat belangrijk is wat er geactiveerd is, weet ik veel, zo iets, 10% van de capaciteit lijkt me erg weinig, maar wellicht is dat zo.

    Like

  • en wat ik steeds weer hoor is:
   “Als ik muh niet vaKKzieneren laat, kan/mag*) ik nergens meer heen!”
   En het andere is de angst en de totale brave gehoorzaamheid aan de boodschappen pardon de LEUGENS van het OMT, de rOverheid enz.:
   “Ik laat muh vaXXienneren omdat het moet omdat iedereen het doet.”

   *) doorhalen naar instelling van de betrokkene

   Like

 6. Ik hoorde de grootste tiran van een minderheidsgroepje zeggen dat we moeten ventileren en lucht naar binnen moeten laten.
  Zou de ramen maar goed gesloten houden komende tijd, wie weet wat voor troep ze nu weer in de lucht smeren.

  Like

Reacties zijn gesloten.