BREAKING: Grafeenoxide is gevonden in Vaxigrip Tetra vaccinatie (de griepprik)

Er wordt naar nu blijkt al veel langere tijd door de vaccinindustrie/overheden/medische wetenschap de kiem voor de zogenaamde pandemie gelegd. Dit gebeurt door het langzaam, stukje bij beetje vergiftigen van de bevolking met nanodeeltjes, in dit geval het wondermiddel Grafeenoxide (GO). Er is nu onomstotelijk achterhaald, dat dit onder andere met de griepprik is gedaan, hetgeen in feite alle andere vaccinaties, van de mazelen tot en met de tetanusprik verdacht maakt. Ze moeten allemaal worden onderzocht.

Een interessante wending is, dat misschien beter kan worden gekeken naar de producenten van de flesjes die worden afgevuld. Of het grafeen op een of andere manier daarin is verwerkt?

Als blijkt dat dit al jaren aan de gang is, wordt ook duidelijk wie er moeten worden opgepakt en berecht wegens genocide. Het onderwijzend personeel kreeg voor het nemen van het griepvaccin zelfs een bonus uitgekeerd. Als dan je volledige argwaan nog niet is gewekt, moeten er zich dan eerst holocaust-achtige taferelen afspelen? Dan nog twijfelen wij over het alertheidsniveau van de mensheid en versterkt dit het vermoeden dat er al vele jaren vaccins met dit soort geestdodende nanotechnologie worden toegediend.

Dacht u dat alleen COVID-vaccins grafeen bevatten? Welnu, dit nanomateriaal is nu ook aangetroffen in het griepvaccin Vaxigrip Tetra.

La Quinta Columna onthulde deze informatie vandaag in haar 84ste programma.

De analyse van dit flesje wordt uitgevoerd door een onderzoeker, vooralsnog anoniem, die in contact staat met het Spaanse team.

Het is de schokkende bevestiging dat de vermoedens van La Quinta Columna over de samenstelling van de vaccins die de laatste jaren zijn geproduceerd, in alle opzichten juist zijn geweest. De analyses die worden uitgevoerd bevestigen dat Big Pharma mensen al lange tijd blootstelt aan grafeen en hen in stilte aan het vergiftigen is.

Orwell City heeft zich gehaast om vandaag de primeur te bemachtigen en brengt u, zoals gebruikelijk, het belangrijkste fragment uit het programma. Daarin ziet u de foto’s van de optische microscopie en ziet u de gelijkenis van het ontdekte nanomateriaal met het grafeenoxide dat in de wetenschappelijke literatuur wordt beschreven.

De gegevens van het geanalyseerde monster:

Biopharmaceutical Company: Sanofi Pasteur Europe
Vaccin: Vaxigrip Tetra 0,5 ml
Campagne: september/oktober 2020
Vervaldatum: 08/2021
Code: U3K741V

    Ricardo Delgado: We gaan kijken naar microscoopbeelden. Dit is een optische microscoop benadering van het Vaxigrip griepvaccin dat een andere arts hier in Spanje – wiens naam we nog niet gaan onthullen – heeft gedaan als onderdeel van de analyse van de flacon.

    We gaan het laten zien omdat dit echt belangrijk is. We hebben de foto’s, hoewel we later een video zullen maken. Ik heb de belangrijkste foto’s uitgezocht, oké? Ik ga ze laten zien en kijken wat jullie ervan vinden. Dit is er één van.

    Hier zijn wat kristallen, misschien sucrose. Maar hier is een vouw. Laten we een andere bekijken. Deze is opvallender.

    Zoals je kunt zien, is deze foto met minder vergroting genomen, en zie je dus een perspectief van wat van verder weg wordt waargenomen. Maar dit, bijvoorbeeld, deze weefsels hebben een vergelijkbare eigenschap van grafeenoxide. Laten we verder gaan.

    Hier zie je het wat beter, meer uitvergroot.

    Ik herinner u eraan dat dit uit een flacon van het Vaxigrip-vaccin komt, tegen griep. We hebben het over een griepvaccin. Hier is het een beetje meer uitvergroot. Het heeft een andere helderheid omdat die afhangt van de condensator die in de optische microscoop wordt gebruikt.

    Dr. José Luis Sevillano: Het wordt daar ook goed duidelijk.

    Ricardo Delgado: Het ziet er hier goed uit. Ja. Het heeft de plooien en de randen teruggevouwen op zichzelf.

    Dr. José Luis Sevillano: Het is daar ook heel goed te zien.

    Ricardo Delgado: Ja. En laten we niet vergeten dat dit in geen enkel vaccin zou moeten zitten.

    Dr. José Luis Sevillano: Nee.

    Ricardo Delgado: Kijk hier, dit is nog meer ingezoomd.

    Dr. José Luis Sevillano: Je kunt het hier ook zien.

    Ricardo Delgado: Dit is heel kenmerkend, is het niet?

    Dr. José Luis Sevillano: Het ziet er heel goed uit.

    Ricardo Delgado: Ja. Hier lijkt het iets kleiner, dat wil zeggen, met minder vergroting.

    Hier is nog een foto.

    Hier zie je ook een heleboel ‘stukjes’ van die kleine ‘zakdoekjes’. Nog iets meer uitvergroot.

    En hier is het nog veel meer uitvergroot.

    Dit is ongelooflijk.

    Dit is het griepvaccin. Vaxigrip Tetra.

    Dr. José Luis Sevillano: Het is tetravalent en het is jaarlijks. Van welk jaar is dit flesje? Ah! Het is van vorig jaar. Deze komt overeen met de september 2020 campagne. En het vervalt nu in 2021.

    Ricardo Delgado: Ja, in 2021. Dit is het vaccin waarmee de heer Sánchez (sinds 1 juni 2018 premier van Spanje) iedereen wilde vaccineren. Met het griepvaccin.

    Dr. José Luis Sevillano: Precies. Hij was geobsedeerd om iedereen in te laten enten met het griepvaccin. Wat een klootzak! Hoe wist hij dat er iets in het griepvaccin zat en dat iedereen gedwongen moest worden om dat jaar het griepvaccin te nemen? Overigens zijn er dit jaar in Spanje zeven griepgevallen gemeld. Vergeet het niet, hè? Dat de griep verdween omdat er maskers waren, meer opsluitingen, en zo. En de afstandelijkheid, natuurlijk. Dat is waarom de griep dit jaar niet bestond. Maar het coronavirus bestond wel. Vreemd, is het niet? Een andere wetenschappelijke verklaring voor de verschijnselen die we in onze samenleving zien. Daar is de datum. Het vervalt een paar maanden na de campagne.

    Ricardo Delgado: Kijk. Hier heb ik een foto genomen van degene die je al gezien hebt.

    Het monster is links, dat Vaxigrip griepvaccin van vorig jaar, van september/oktober 2020. En rechts, met een andere condensator, zie je het grafeenoxide zoals afgebeeld in de wetenschappelijke literatuur. Dus, zoals u ziet in het monster links, zijn er plooien en enkele overlappende lagen. Dezelfde kenmerken van de afbeelding rechts, waar u ziet dat de vouwen of randen in zichzelf vouwen. Het is zeer, zeer, zeer vergelijkbaar. Toen we het vroegen aan mensen die met dit nanomateriaal werken en het onder licht- en elektronenmicroscopie hebben gezien, zeiden ze: “Dit is ook grafeenoxide. Nou? Dit is het Vaxigrip griepvaccin voor september/oktober 2020.

    Vergeet niet dat veel mensen die magnetisme vertoonden niet waren ingeënt tegen COVID, geen maskers droegen of wat dan ook, en toch waren ingeënt met het griepvaccin. Erg verdacht, nietwaar? En, natuurlijk, hadden ze magnetische eigenschappen. Nou, ik zal al deze foto’s later delen op La Quinta Columna’s Telegram kanaal voor u om te downloaden.

   

    Dr. José Luis Sevillano: Dit bevestigt ons idee dat de ziekte veroorzaakt kon worden door grafeen. En dat dit al in griepvaccins zit. Het was dus een repetitie voor wat er nu gaat komen. Dat is waarom dit allemaal gebeurde zoals het gebeurde. We vermoedden al dat het griepvaccin magnetisme veroorzaakte want ook mensen die het antigriepvaccin namen maar niet het COVID-vaccin waren magnetisch. Deze analyses versterken het idee dat er inderdaad iets is dat het COVID-achtige beeld bevordert. En dat het gemakkelijk en voor de hand ligt dat het grafeen zou kunnen zijn.

    Ricardo Delgado: En dit nieuws dat nu komt… Ten eerste, La Quinta Columna zal een vaccin video maken over het Vaxigrip griepvaccin vanuit het oogpunt van de optische benadering. En dit versterkt ook, zoals José Luis zegt, de theorie dat grafeen in veel doses is geïntroduceerd. Misschien vinden we het zelfs terug in het meningitisvaccin, de hemel weet het! Ze kunnen het in alle vaccins hebben verwerkt als nanotechnologie toegepast op de injectieflacons, en niet alleen op een bepaald vaccin. Gebaseerd op wat we zien.

15 gedachtes over “BREAKING: Grafeenoxide is gevonden in Vaxigrip Tetra vaccinatie (de griepprik)

 1. Ik had ergens gelezen dat veel mensen in China het griepvaccin hadden gehad. Toen werd 5G aangezet in Wuhan……eind 2019.

  Geliked door 3 people

 2. Rest mij nog wel de vraag wat er voor ‘positiefs’ uit de pcr test komt rollen wat te linken is aan grafeen-oxide. Je hoort soms mensen die meerdere testen hebben gedaan en de ene keer negatief en een andere keer positief. Kan het een stukje materiaal zijn wat uit de omgeving afkomstig is en wat een veelvoorkomend iets is?

  Like

  • Dat staat helemaal los van de kreupele C19 PCR van Drosten & Koopmans.

   Wat die PCR betreft is het maar net hoeveel cycli je het PCR-apparaat laat draaien: R-waarde van 25 (max. 30!) is normaal; in Nederland hoor ik uit de medische wereld al R-waardes oplopend tot 46. Met als gevolg ruim 95% VALS-positieven. En net als in andere landen een Fake ‘pandemie’, mondiaal aangestuurd.

   Simpel gezegd kunnen corrupte labs (in opdracht van VWS-WHO-RIVM-OMT) de pLandemie naar behoeven stilzetten (R = max. 25) of valsspelend opvoeren (t/m R = 46).

   We zijn in één grote leugen en bedrog #freakshow terechtgekomen, niet waar Klaus S.? Alles voor de NWO, zoals in our face vermeld op de Georgia Guidestones.

   Het Kwaad bestaat: ‘neutraliseren’ met wortel en tak, en snel ook. Voor de nabije toekomst van onze kinderen en kleinkinderen!

   PS: Dank team HdeR voor het blijven wijzen op onder meer deze vorm van bioterrorisme.

   Geliked door 2 people

   • Ik ken vanuit de veehouderij de PCR-test al meer dan 15 jaar, dus daar hoef ik geen uitleg over. Ook heb ik de tabel met cycli en bijhorende amplifocaties wel, alleen kan ik deze hier helaas niet delen . Waar je de R-waarde vandaan haalt is me onbekend, volgens mij ben je in de war met het magnifieke R-getal van het RIVM. Nog een correctie: optimaal is 28 cycli en niet 25.

    Rest mijn vraag nog steeds: wat voor genetisch materiaal wordt er aangetoond in die 5% positieven met de pcr en is er een relatie met grafeen.

    Like

 3. 5-G Nee, gevaarlijk is het niet, werd me gezegd! Het zou zorgen voor een ,,nog,, betere ontvangst wat o.a. de pc,s betreft. Daar zou namelijk de 5-G voor zorgen. Aan m,n hoela!!! Mijn vermoeden klopt dus wel degelijk!! We zijn in een hele verontrustende tijd gestort!! Hoe gaat dit eindigen? Komt er wel een eind aan??

  Like

 4. Nooit een griepprik genomen en zeker ook geen injectie met grafeen en mijn hersens werken nog prima, die hebben dan ook al zeer vroegtijdig besloten om geen stok tegen ze aan te laten duwen en de arm zonder gaatjes te houden.
  Het zou me niets verbazen als blijkt dat de griepvaccins inderdaad grafeen bevatten want hoe vaak hoor je niet dat mensen na het krijgen van het griepvaccin toch behoorlijk de griep krijgen.
  Mijn vertrouwen in de medische (wetenschap?) is dan ook tot bijna aan het nulpunt gedaald en ik zal voortaan wel 3x nadenken voordat ik medicijnen ga slikken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Het zal mij niet verbazen als binnenkort in meerdere voedselbronnen en gebruiksartikelen grafeenoxide gevonden wordt.
  Alleen condensator is begrijpelijk verkeerd vertaald, hij zal waarschijnlijk condensor bedoeld hebben dat is om het licht geleidelijker te verdelen.
  Een condensator is een soort elektronische batterij.

  Like

 6. European Union Funding Project

  The project has received funding through the Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU) which was established in 2014, and aims to implement the Strategic Innovation & Research Agenda (SIRA), which was developed by industry in collaboration with the EU to realise a bio-based economy as part of the broader Circular Economy Action Plan for Europe.

  https://www.graphenea.com/blogs/graphene-news/urban-waste-being-used-to-create-graphene

  Bio based industries… The so called green deal, the new power to be!! 🤑🤑🤑

  Geliked door 1 persoon

 7. Vaccins zijn bewezen
  A. Niet veilig
  B. Niet effectief
  C. Niet noodzakelijk
  Artsen zijn zo geïndoctrineerd tijdens hun studie, dat ze niet zelf op onderzoek uitgaan en probleemloos deze rommel voorschrijven. Dat geldt voor ALLE medicijnen, daarom maken artsen zich defacto schuldig aan moord.

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.