“Covid vaccin”: Het inbrengen van ontvangst-antennes, eens even kijken wat er in uw hersenen gebeurt


Het volgende hoofdstuk van de Spaanse onderzoekers. Vastgesteld wordt dat de bevolking als proefkonijn functioneert om te kijken wat Grafeenoxide in de hersenen, het hart of alle andere organismen doet.

De koolstof nanobuisjes zijn de antennes voor de 5G-frequenties en resoneren mee op commando. Ook modificeren ze signalen met weer andere effecten als gevolg. We zitten duidelijk in de testfase, omdat de “wetenschap” niet weet wat je van tevoren moet weten als je mensen als proefdieren gaat gebruiken. Er zijn onderzoeksrapporten van en die laten ons zien, dat het vakgebied amper in de kinderschoenen staat, maar blijkbaar mag dat de pret niet drukken.

Ons wordt niets gevraagd en na de injecties hoeft dat helemaal niet meer. Mocht u al te zelfstandig rond willen hobbelen in de proeftuin, dan varieert men wat met frequenties en krijgt u barstende koppijn. Dat zal u leren!

De mens als NANOBURGER

orwell.city
ORWELL CITY:

La Quinta Columna bespreekt een onderzoek naar de eigenschappen van grafeen en het verband met EMV


Zoals beloofd door Orwell City, is dit artikel het tweede deel van het vorige bericht getiteld ‘La Quinta Columna legt uit hoe grafeen frequenties vermenigvuldigt en cellen beschadigt, en hoe reducerende middelen helpen om die schade te beperken’.

Ter herinnering: in zijn 83ste programma besprak La Quinta Columna hoe grafeenoxide het lichaam op cellulair niveau beschadigt omdat het in staat is elektronen uit te stoten wanneer het elektronisch wordt geëxciteerd. Het Spaanse duo onderzoekers legde uit hoe reductiemiddelen, zoals zink, de schade door grafeen kunnen verminderen en analyseerde bovendien een document waarin de eigenschappen van grafeen met betrekking tot elektrofrequenties worden beschreven.

Dit is een van de papers die hen dichter en dichter brengen bij het bewijzen van hun hypothese over het werkelijke doel van de elite met massale en gedwongen vaccinatie: neuromodulatie door middel van een materiaal dat in staat is de frequenties te ontvangen en uit te zenden die door de 5G-antennes worden uitgezonden.

Hieronder kunt u de video bekijken met de analyse die de biostatisticus Ricardo Delgado en Dr. José Luis Sevillano hebben gemaakt van de paper getiteld “De visie van nanotechnologie op de radiocommunicatie in de komende jaren. Een perspectief van de Academie.

Link: Rumble

Ricardo Delgado: De lengte van koolstof nanobuisjes maakt het mogelijk om op realistische wijze antennes te creëren voor draadloze communicatie op GHz en THz golflengte, zowel in de "macro-wereld" enerzijds, als in de "nanodevices" anderzijds. 

Dr. José Luis Sevillano: Het zijn antennes die werken met dat frequentiebereik.

Hier is één ding zeker. Het is niet zo alsof je iemand arsenicum te drinken geeft om de onmiddellijke dood te veroorzaken. Arsenicum reageert niet op de golven die komen, maar dit nano-materiaal reageert wel op de golven. Deze wel. 

Ricardo Delgado: Onder de meest gebruikte nanostructuren vandaag de dag, zijn koolstof nanobuisjes (ze noemen ze CNT's) in radio toepassingen toegenomen, evenals synchronisatie met NNW nanonetwerken (Nanonetworks), waarin basis procedures, zoals het incorporeren van een antenne, tuner, demodulator en radio versterker worden gerealiseerd met een enkele koolstof nanobuis. 

Realiseert u zich dat we het hier hebben over grafeen, radioversterking, modulatie, afstemming en antennes?

Dit weerspiegelt de ontvangst van hetzelfde signaal, de afstemming, de versterking en de elektromechanische demodulatieprocessen. Zo zou de resonantiefrequentie van de koolstofnanobuizen (magnetische resonantie) moeten overeenkomen met de WC-drager (die wordt beïnvloed door de lengte van de nanobuizen). 

Dit houdt verband met de studie van een ingenieur, weet je nog, José Luis? Die studie zei dat het precies overeenkwam met de derde 5G-bandbreedte op iets van veertig GHz. Het kwam precies overeen met de resonantiefrequentie van deze koolstof nanobuisjes wat grafeen is. 

Dr. José Luis Sevillano: Dit is duidelijk geen inert materiaal dat je gewoon in je lichaam stopt en dat niets doet. Nee. Dit kan van buitenaf gemoduleerd worden. Het is van buitenaf dat je ermee doet wat je ermee wilt doen en op dit moment...

Ricardo Delgado: Leg je idee uit, José Luis. 

Dr. José Luis Sevillano: Ik bedoelde dat het op dit moment overal in je lichaam kan komen, dus ook in je hoofd. En als het eenmaal daar is, dan is dat het wel. Zodra die deeltjes een soort signaal ontvangen, wel, je weet wat het zal doen. Het zal schade aanrichten. Het is schade aan het aanrichten. 

Ricardo Delgado: Daarom zie je in figuur 7 (hier) een systeem van nano nodes waarvan de transmissie en ontvangst draadloos gebeurt met één hoofddoel en dat is de detectie van antigene moleculen via biosensoren. Daarnaast zijn er andere soorten nanosensoren, zoals ingebedde nanosensoren met een specifieke toepassing in medische bewakingssystemen. Zij zijn gebouwd met piëzo-elektrische materialen die werken door middel van ultrasone trillingen die worden opgewekt door kleine elektrische energieopwekkende bronnen. Studies tonen optimale prestaties en een goede werking aan als ze als nanosensoren in het menselijk lichaam worden gebruikt. 

Welnu, we hebben het over grafeen, het concept van magnetische resonantie, signaalversterking, modulatie, en het menselijk lichaam.

Kwantumcommunicatie op nanoschaal. Hier staat nu dat het in de FM frequentie ook, blijkbaar, een interactie heeft. 

Mechanische grafeen oscillatoren met afstembare frequenties. 

Toen ik me realiseerde dat de bandbreedte van 5G zo breed is (tot 300 GHz) realiseerde ik me dat ze willen spelen met een breed scala aan frequenties om verschillende dingen te doen. Het is waarschijnlijk mogelijk om daarmee verschillende dingen te doen. 

Dr. José Luis Sevillano: Wat staat, Ricardo? Electro communicatie... Ik kan het niet goed lezen omdat het te klein is. 

Ricardo Delgado: Ik kan niet verder inzoomen.   Dr. José Luis Sevillano: Nee, maar u kunt het lezen. Elektromagnetische communicatie in THz. Laten we eens kijken wat daar staat. Het is de laatste paragraaf. De laatste. 

  Ricardo Delgado: Ah, ja. Elektromagnetische nano-communicatie gebruikt elektromagnetische golven als informatiedragers, zeer vergelijkbaar met klassieke communicatie. Maar door de extreme schaarste van middelen en de kwantumeffecten van de materialen zelf, kunnen klassieke methoden niet rechtstreeks in het nanodomein worden toegepast. Dit brengt ons ertoe nieuwe materialen en technieken toe te passen. 

  Zo heeft grafeen zich gevestigd als een materiaal met verschillende potentiële toepassingen, waardoor het de laatste jaren het middelpunt van onderzoek en toepassing is geworden. 

  Op het niveau van de nanocommunicatie zijn er verschillende bijdragen geweest tot de ontwikkeling ervan. Dit is het geval voor geladen CNT's, die resoneren door de excitatie van een elektromagnetische "golf" (en zij noemen het "golf"). elektromagnetische "golf"). En de gerelateerde afstand verandert op basis van de aanpassing van de amplitude van de golf.

  Ricardo Delgado: Nou... Er zijn enkele bekende vergelijkingen die we eerder hebben gezien, de Maxwell vergelijkingen. Zij stellen een relatie vast volgens de nanometer grootte van de nanobuis als functie van de frequentie die wordt uitgezonden en stellen de magnetische resonantie vast. Maar je moet het wiskundige rijk binnengaan, met de conceptuele kennis van alle termen. Afstand is gerelateerd aan de amplitude van de golf. De variatie van de afstand wijzigt ook de eigenschappen van de emissie van de CNT-velden als gevolg van dezelfde variatie in de stroom. Hieruit kan worden geconcludeerd dat het mogelijk zou zijn een koolstofnanobuis tegelijkertijd als antenne en als demodulator te gebruiken.  

  Dit is wat mensen moeten...

  Dr. José Luis Sevillano: U hebt het goed. Dat is waar we naar zochten. We weten al dat de grafeen nanobuisjes die ze in mensen hebben gestopt daarvoor bestemd zijn. Ze kunnen een signaal oppikken en het naar een antenne sturen die moduleert. Dat wil zeggen: het vangt het signaal op en modificeert het tegelijkertijd. 

  En wat hebben we hier gezegd? Dat grafeen inert lijkt als het in het lichaam komt, maar het genereert trombi, en dan doet het andere dingen. En het gaat die dingen ook doen. U ziet dat er wetenschap achter onze veronderstellingen zit. De artikelen verschijnen al. Wat er gebeurt is dat het ons niet vertelt wat grafeen in vivo doet, in het menselijk lichaam. 

  Maar de basiswetenschap is er al, die geeft aanleiding tot de wetenschap in het laboratorium. Daardoor kun je grafeen in een levend wezen inbrengen en zeggen: 'Eens kijken wat het in de hersenen doet', 'Eens kijken wat het in het hart doet...' Dit is wat de basis geeft voor al het andere. 

_____
Wilt u in contact komen met La Quinta Columna? Dan kun je terecht op hun officiële website en volg ze op hun officiële kanalen op Telegram, Instagram, Youtube en Twitch. Als je rechtstreeks contact wilt opnemen, stuur ze dan een bericht naar: tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.
Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La Quinta Columna

Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanssprekende wereld die geweldig werk doen bij het ontmaskeren van de plandemie).

Orwell City vat samen, transcribeert, vertaalt, bewerkt en ondertitelt video's zodat iedereen kan leren over de schokkende ontdekking die zij hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons. 

Als mijn artikelen en de video's die u hier vindt u bevallen, kunt u, als u dat kunt en er zin in hebt, een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan op prijs gesteld. 

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

-Orwellito.
 


23 gedachtes over ““Covid vaccin”: Het inbrengen van ontvangst-antennes, eens even kijken wat er in uw hersenen gebeurt

 1. Wie gevaccineerden zijn, gaan niet meer naar de hemelgeest….???
  Ben bang, dat ze als gevaccineerden wanneer ze gestorven zijn in zombie’s veranderen???
  Rijken op aarde gaan naar de hel,
  Omdat ze duivelsgebroed zijn..??
  Vertrouw dus nooit op de regering en farmacie en GGD, enzovoorts!

 2. door deze gifprik is het zo dat ze nu al honden hebben die kunnen ruiken wie wel en niet is geprikt.
  Al die niet geprikte worden straks allemaal maal apart gezet en mogen nergens meer in,maar dan ook nergens. Het is dus genocide op wereldwijde schaal en in de VS gaan ze er het eerst mee beginnen en zijn nu ook al proeven er mee.
  Het liedje van frans halsma en jenny arean is dus al een waarschuwing geweest van wat er komen ging want je kan nergens meer heen vluchten want ze vinden en verraden je overal.
  Nee de mensen hollen masaal achter die schurken aan en geven ze nog eer ook.
  De mensen die vasthouden aan hun principus worden straks achtervolgt en als boosdoeners neer gezet.
  Die tijd komt met razze schreden en er is niets meer aan te veranderen en alleen waarschuwen om er je er niet mee intelaten want dan ben je mede schuldig aan hun praktijken want je doet er aan mee.
  Die lui hebben allemaal bloed aan de handen van alle mensen.
  En ze zijn leugenaars en plegen bedrog .
  Ze zijn al heel ver en dan betaat de wereld uit maar 2 machten en wel de pauselijke macht en de wereldlijke macht de VS.
  En dat hele scenario kun je lezen in de laudato si van francis de paus en zijn 4 encyclieken en de VN 2030/50 agenda.
  Dit hele tereurgang is jaren geleden al uitgewerkt en bestaat al zeker uit 18 en nog wat met synode van trent en daarvoor hadden ze het ook al in beeld in de middeleeuwen waar 1260 jaar de paus het hoofd van de hele wereld was ,tot dat Bertier de paus gevangen nam en hem opsloot en ze hem berecht hebben.
  Maar toen brak er een tijd van spiritistisme in al zijn vormen uit en dat geld nu nog steeds en dat zit nu ook al onder rome en alle kerken erbij en geloven en sekten.
  dit alles draaid maar 1 ding en dat de strijd van satan tegen Christus en de mensen hebben de vrije keuze tussen deze.
  Daarom ligt de macht weer in rome want die is de antie-christ en vervolger van iedereen die niet naar zijn pijpen danst, daar ligt het kwaad van alle dingen en staat helpt hun daarbij.

  Lees het boek de grote strijd maar dan zie je het allemaal gebeuren en dit is 1 van de gevolgen ervan.

 3. Zou het uitmaken met welke intentie het vaccin genomen is? Ik heb namelijk wel het idee dat de gevaccineerden tot zombies worden of vaak al zijn en wanneer ze sterven is hun ziel reeds vergaan of onderweg te vergaan. zo krijg je wanneer je gelooft in reïncarnatie steeds minder mensen op aarde. Want er zijn geen beschikbare zielen meer. In de afgelopen jaren heb ik ook wel eens de zin horen vallen : “alle zielen zijn naar de aarde gekomen”. Hebben ze dat allemaal gedaan om zich allemaal om zeep te laten helpen? Zou een beetje raar zijn. De precieze vaccinatieaantallen zijn eigenlijk ook niet bekend, dus we weten niet hoeveel zich werkelijk hebben laten vaccineren. Wat de sterftecijfers betreft tot nu toe nav het vaccin bestaat ook geen helderheid. Een ding is zeker het vaccin stink, is giftig, is geen vaccin, het maakt je ziek ipv beschermt je, En het moet 3 a 4x per jaar genomen worden. Dit is waarschijnlijk omdat het lichaam in staat is om het grafeen (of grafeen-oxide) af te bouwen dus daar hebben de gevaccineerden dan wel een onderhoudsdosis van nodig. Ben benieuwd hoe lang ze zich op die manier laten “onderhouden”? Wat ik wel een lichtpuntje vond in het onderzoek, was dat we zelf de remedie aan kunnen maken of innemen. Eerst werd er verkondigd dat wanneer eenmaal het vaccin genomen er geen weg meer terug was. Ik hoop dat dat minder of niet meer het geval is.

 4. “Covid vaccin”: Het inbrengen van ontvangst-antennes, eens even kijken wat er in uw hersenen gebeurt

  In hun hersenen gebeurt niks, ze zijn dood. Levend zijn ze dood.

  Of ik ben een gek. Dat kan ook.

  • Dank voor het plaatsen administrator.

   Maar deze dan,
   Benard was dol om van 300 meter afstand een neushoorn af te knallen. Dat was een trofee. Hij had een zeldzaam dier afgeslacht. Terecht, een oorlogsheld mag dat.

   Maar was niet de echte trofee dat de schapen het hem gunde en hem zelfs adoreerde? De man heeft zoveel gedaan in de oorlog. Het meest geneukt maar ook veel goed gedaan. Loe de Jong heeft het zelf gezegd. Althans, hij had het gezegd kunnen hebben.

   We leven in bijzondere tijden. Gelukkig zijn de oud-strijders er nog, weliswaar stram maar sterk in de houding voor Willem de onnodige. Ja die heeft ondertussen ook al het nodige op zijn palmares staan. Wat een mooie familie staat hier toch aan het hoofd van dit mooie land.

   • Gijp.Nep prins bernhard was een nazi/sser en mede oprichter van de nazi bilderberg groep.Het masterplan van de bilderbergers een NWO waarvoor eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord dient te worden.Die genocide vind momenteel plaats met de dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. oorlog(en)

 5. De pc en de gsm kwamen op de markt. Het leek voor vele mensen wonderbaarlijk en zinvol. Dat het met een speciaal doel op de markt verscheen, was me al snel duidelijk. En zo verloopt het al jaren, voor velen onopvallende ,,dingen,,. Het gebeurt en gebeurt, de bevolking komt er pas achter, als het in feite al in een ver stadium is. Rare wereld! Naar mijn gevoel kunnen wij dit stop zetten, door massaal in opstand te komen. Er zijn landen waar dat al leeft, opstand. Het is geen keuze meer, het is bittere noodzaak!!! We hebben geen tijd te verliezen!!

 6. Weet als geen ander in de laatste decennia dat dit eraan kwam.
  Heb een mail,decennia terug, waaruit blijkt dat de manier waarop regels opgelegd worden niet passen in het vrije handelen,een dokter wordt met zijn zesjarige universitaire studie tot zombie gebombardeerd, denken over zaken wordt van bovenaf gedaan!

  • Fantastisch. Waarschijnlijk zijn de satanische wetenschappers van de “Cabal” ook al zo ver, en misschien nog wel verder. Dus weten ze precies hoe ze mensheid moeten “pakken” (lees: uitmoorden!).
   Al deze vaccins en misschien (lees: zeker) nog veel meer hebben ze al uit en te na op dieren en op mensen ‘getest’ , want als je de mens op grote schaal schade kan toebrengen dan kijk je niet op een paar gevangenen of wat dan ook.
   En wij maar geloven dat die vaccins van Pfizer, Astrazeneca (wapen dat moord), Johnson&johnson, Moderna, Sputnik, Jansen&jansen(laat de poppetjes/mensen ‘dansen’ etc. even in nog geen jaar -wat zeg ik- in nog geen half jaar zijn ontwikkeld.

   • Het is zelfs geen “experiment” in de context van de Neurenberg Code 1947.

 7. Wel, dat die Covid pandemie alleen maar een hoax is, dat weten we allemaal wel, en dat die “vaxxins” helemaal geen vaccins zijn en je eigen afweersysteem definitief om slopen weten we ook zeker, dat wordt ook overal door deskundigen netjes onderbouwd, behalve door de liegende en bedriegende mainsream media die door de overheid betaald wordt.
  Maar over die nanodeeltjes en die 5G in combinatie met mRNA vaccins, dat is echt complete onzin!
  Technisch zelfs al onmogelijk en het verhaal hierboven gaat dan ook helemaal nergens over! Het is de tijd van het lezen niet waard!

  • …. en wij maar denken, nou kómt me toch een uitstekend onderbouwd verhaal…..

   Maar nee, het was slechts een zacht, onbeduidend windje. Dus hebben we “het verhaal hierboven” toch nog maar eens goed doorgelezen. En wat voor “fantast” daar achter zit…..

   Ricardo Delgado Martín

   Afgestudeerd in statistiek aan de universiteit van Sevilla. Master’s degree in Biostatistiek. Postdoctorale graad in de gezondheidsbiologie: klinische microbiologie, epidemiologie en toegepaste klinische immunologie aan de Europese Universiteit Miguel de Cervantes. Universitair Expert in Klinische Genetica van de Antonio de Nebrija Universiteit. Certificaat van wetenschappelijke bijdrage van de Universiteit van Sevilla en de S.I.P.I.E. Postgraduaat Master in Kinderpsychologie. Master’s Degree in Banking and Finance van het Instituto Superior de Técnicas y Prácticas Bancarias. Master’s Degree in Personal Training

   Deze man doet het vast in de broek voor het Hollandsche geweld van Leonardo B.

   Leestip:

   Klik om toegang te krijgen tot English-Summary-of-The-Invisible-Rainbow-A-History-of-Electricity-and-Life-3.pdf

  • @leonardo B beste Leo bestudeer eerst eens de geschiedenis, dan weet je genoeg. Overigens deze reactie is toch van jezelf ? of werk je voor …..

   • Eerdere reacties van deze Hollandsche Leeuw lieten dezelfde tekst zien. Gemak dient de mens.

  • Ik heb al 15 jaar geleden gelezen dat hiermee al geëxperimenteerd is in de Vietnam oorlog.

 8. Pingback: Neo-communisme of vrijheid? | E.J. Bron

  • Ouwe koek. Ze kijken alleen maar op de leveranciersopgave ingrediënten. Journalisten tegen echte onderzoekers; en dat noemt zich factcheckers….

   Er komen vast nog meer tegengeluiden.

  • Ik heb de dpa-site gelezen en op allerlei punten punten zorgvuldig spiertesten gedaan of deze ‘factcheckingen’ een juiste analyse weergaven. Uitkomst voor mij is duidelijk, er is zeker grafeen in de injecties, de spaanse onderzoekers zitten op een goed spoor.

Reacties zijn gesloten.