Grafeenoxide zorgt voor een elektronenbombardement op lichaamscellen. Gevolg: griepachtige verschijnselen, tegenwoordig “COVID-19” genoemd.

De volgende aflevering van La Quinta Columna. Grafeenoxide kan elektronen ontvangen, vermenigvuldigen en weer uitzenden. Een elektronenbombardement welke door bepaalde emissies wordt getriggerd. Grafeenoxide is een tikkende tijdbom in je lichaam en als deze wordt ontstoken heb je Covid-achtige verschijnselen oftewel Influenza, maar dan op commando.

orwell.city
ORWELL CITY:

La Quinta Columna legt uit hoe grafeen frequenties vermenigvuldigt en cellen beschadigt, en hoe reductiemiddelen helpen om die schade te beperken

In een nieuw informatief programma komt La Quinta Columna langzaam dichter bij de studies die ze nodig hebben om hun hypothese te bewijzen over de relatie tussen grafeen en 5G en hoe deze combinatie zou bijdragen aan schade bij mensen die het nanomateriaal in meerr of mindere mate in hun lichaam hebben. Via de voedselketen, drinkwater, ingeademde lucht, griepprikken en Covid-injecties.

Dr. José Luis Sevillano, biostatisticus en directeur van La Quinta Columna, gaf commentaar op twee studies die naar deze eigenschap van grafeen verwijzen.

Voor didactische doeleinden heeft Orwell City besloten ze in twee verschillende artikelen te behandelen. Dit artikel gaat over de manier waarop grafeen frequenties en energie vermenigvuldigt, waardoor het de omliggende weefsels kan beschadigen, en hoe reductiemiddelen zoals zink of glutathion helpen om die schade onder controle te houden. Het tweede artikel zal in de komende uren verschijnen.

Hier is een van de nuttigste video’s voor gezondheidswerkers en mensen die willen begrijpen waarom grafeenoxide giftig is.

Link: Rumble

Ricardo Delgado: Deze dokter vertelde me dat hij veel patiënten had behandeld met chloordioxide, maar in het geheim, omdat het nog niet is goedgekeurd in Panama, niet zoals het is gebeurd in Bolivia of Ecuador. En hij vertelde me dat hij zeer positieve resultaten heeft gezien met het andere mechanisme waar we het eerder over hadden (cel oxygenatie). En hij behandelde later patiënten met hydroxychloroquine en ivermectine. Toen realiseerde hij zich dat wanneer ze bovendien zink toedienden, wel, dat was als het element dat mensen deed herstellen.

Dr. José Luis Sevillano: Ik ben er zeker van dat dit alles te maken heeft met wat gezegd werd door deze man in wiens artikel - waarvan ik niet weet of we het er vandaag over gaan hebben - melding wordt gemaakt van het vermogen van de grafeenmolecule om elektronen te injecteren afhankelijk van de elektromagnetische omgeving en de temperatuur. 

Natuurlijk, als je een molecuul hebt dat een elektroneninjector is, zodra je het activeert, begint het overal waar het gaat ladingen te verspreiden. En, natuurlijk, vernietigt dat alles. Je laadt de moleculen op, en als de moleculen verzadigd zijn met een lading die ze niet zouden moeten hebben, dan worden ze vernietigd. Ze gaan kapot. 

Als je een molecuul hebt zoals zink, dat, denk ik, twee positieve ladingen heeft, dan wordt het geneutraliseerd. De elektronenacceptor is het zink, dat geneutraliseerd zal worden, het zal ophouden een positief molecuul te zijn, en het zal transformeren, het zal geneutraliseerd worden. Het heeft niet langer de capaciteit om elektronen te accepteren, maar een ander zal zijn plaats innemen en doorgaan met het accepteren van elektronen. Dus na een tijdje zullen twee, drie of meer zinkmoleculen die rond het grafeenoxidemolecuul passeren, uiteindelijk elektronen legen. Dan is het grafeenoxide niet meer in staat om elektronen uit te stoten. Het is geneutraliseerd. 

Maar je hebt een elektronenacceptor nodig, want zolang het grafeen elektronen uitstoot, ontstaat er schade als je niet iets tussen stopt. Dus wat komt er tussen? Onze reductoren, die de elektroneninjectie oppikken die het grafeenmolecuul uitzendt. 

En dat gebeurt bij bepaalde frequenties. Zonder die frequenties, temperaturen en omgevingen is grafeen waarschijnlijk relatief verdraaglijk, vanuit het oogpunt van de fysisch-chemische werking die het op het organisme heeft. 

Ricardo Delgado: Ja. Ik ben er bijna van overtuigd dat de mensen die meer problemen hebben gehad na vaccinatie, mensen zijn die in de buurt wonen of verbleven van 5G antennes.

Dat denk ik ook.

Ricardo Delgado: Ze worden blootgesteld aan frequenties.

Dr. José Luis Sevillano: Zeker. Niet dat sommige van die frequenties goed zijn. Maar sommige mensen zitten er zo dicht bij dat ze er al last van beginnen te krijgen. En daarom gebeurt het niet met elke gevaccineerde. En sommigen gaan er zelfs prat op dat hen niets overkomt: 'Haha! Ik lach. Met mijn ouders gaat het goed, en met mij ook'. Wacht nog even. Of wacht tot je passeert waar je niet mag komen omdat we een vermoeden hebben dat je grafeen in je lichaam hebt.

Ricardo Delgado: Ziekenhuizen hebben meestal 5G antennes.

Dr. José Luis Sevillano: Dat is juist. Dus als er weer een vreemde stroomstoot is, kan het grafeenoxide activeren en beginnen elektronen te injecteren in alles eromheen, alles wat in de buurt komt. Het grafeen hoeft zich alleen maar aan een cel of andere cellen te hechten en elektronen uit te stoten. En natuurlijk hebben moleculen, cellen, organismen in het algemeen, een beperkt vermogen om op dit soort scenario's te reageren. En natuurlijk, als al het zink is verbruikt, zoals we zeiden, verlies je het gevoel voor smaak en reuk. Door consumptie, om het grafeen te neutraliseren raak je zonder bruikbaar zink, en krijg je dus sequelae.

Ricardo Delgado: Zoals erectiestoornissen. Daar hebben we het gisteren over gehad.  Dr. José Luis Sevillano: Ja. We dachten dat het misschien te wijten was aan zinktekort, maar er zijn zeker andere dingen die te maken hebben met deze hardnekkige modieuze ziekte (COVID-19). Het is gewoon zo, dat grafeenmoleculen niet deactiveren. Je hebt ze in je lichaam, en 5G antennes zijn nooit ver weg. En dat is een hardnekkige roes. Zolang er elektron acceptatie en emissie is, is de ziekte latent. Ontsteking is aanwezig, en er is vernietiging. Er is schade. Iets gaat kapot.

  (...)

  Ricardo Delgado: We gaan nu het volgende blok van het programma in om te praten over wat we eerder hebben becommentarieerd: grafeen en de magnetische resonantie die het heeft met betrekking tot elektromagnetische golven. Eerst is er een nieuwsbericht dat zegt: 

"Grafeen onthult verborgen frequenties van het elektromagnetisch spectrum.

  Een op grafeen gebaseerde frequentieversterker zal het mogelijk maken de ongrijpbare terahertz-golflengten te benutten voor communicatie, waardoor revolutionaire technologieën mogelijk worden. Terahertzgolven (THz) liggen tussen microgolven en infrarood in het lichtfrequentiespectrum, maar door hun lage energie zijn wetenschappers er niet in geslaagd hun potentieel te benutten. Dit raadsel staat in wetenschappelijke kringen bekend als de terahertzkloof. 

  THz liggen boven GHz en komen al dicht in de buurt van infraroodstraling. In feite wordt het T-stralen genoemd. 

  Het zou een nieuw tijdperk openen voor medische, satellietcommunicatie-, kosmologische en andere technologieën. Een van de belangrijkste toepassingen zou een veilig, niet-destructief alternatief voor röntgenstraling zijn. Dat wil zeggen, in principe niet zo ioniserend, maar het zou ook..."

  Dr. José Luis Sevillano: Ze zijn krachtig.

  Ricardo Delgado: Dat is juist.

  Maar tot nu toe bleken golflengtes van 3 millimeter tot 30 picometer onmogelijk te gebruiken vanwege de relatief zwakke signalen van alle bestaande bronnen.

  Een team van natuurkundigen heeft een nieuw type optische transistor gecreëerd dat functioneert als een THz-versterker door gebruik te maken van grafeen en een hoge-temperatuur halfgeleider. De fysica achter de versterker geeft antwoord op de eigenschappen van grafeen. 

  Welke zijn dat? Dat het transparant is, Mr. Diego Peña. We gaan hem en Ana Pastor er vandaag aan herinneren: het is transparant. Grafeen is doorzichtig. Als u zegt dat het zwart is, dan is dat wanneer een blad grafeen gestapeld is op een ander en een ander en een ander, zoals gezien onder een microscoop. 

  En het is niet gevoelig voor licht en de elektronen hebben geen massa. Het bestaat uit twee lagen grafeen en een supergeleider, die de massaloze elektronen van grafeen ertussen vasthoudt, als een sandwich. 

  Nou, hier staat het: Als de THz-straling de buitenste laag grafeen raakt, voegen de daarin opgesloten deeltjes zich bij de uitgaande golven, waardoor ze meer kracht en energie krijgen dan ze aankwamen, waardoor ze worden versterkt.

  Dat wil zeggen, José Luis, dat grafeen het signaal van een elektromagnetisch veld ontvangt en het vermenigvuldigt, laten we zeggen met meer kracht en energie. Het versterkt het. Dit is wat we hier in principe uit halen. 

  Er staat: "De THz fotonen - het THz microgolf elektromagnetisch veld - worden door het grafeen omgezet in massaloze elektronen, die op hun beurt weer worden omgezet in gereflecteerde en energetische THz fotonen."

  Dus, wat we doen is het aantal elektronen verhogen, zoals ik het begrijp, en daarmee zouden we sneller kunnen oxideren. Is dat mogelijk of zit ik er naast?

  Dr. José Luis Sevillano: Nee, nee. Wat er staat is dat het energieën vermenigvuldigt, frequenties, bereik van energieën. En dan noemt het fotonen en massaloze elektronen... Met andere woorden, wat het je vertelt is dat de energie die daar komt wordt vermenigvuldigd met 1000 of ik weet niet hoeveel. Dat is wat het daar zegt. Maar wat de auteur ons vertelt is dat het signaal wordt vermenigvuldigd met 1.000 of ik weet niet hoeveel.

  Dus we weten dat het signaal vermenigvuldigd wordt met 1.000 of een ander getal. Met 'signaal' bedoelt hij dat het een bepaalde energie bereikt en dit vermenigvuldigt het met 1.000, bijvoorbeeld. Maar natuurlijk, wat komt er vrij? Welke energie komt er vrij? Elektronen en massa zijn geen fotonen. In plaats van elektrische ladingen, is het licht wat wordt uitgezonden. Maar of het nu licht is of iets anders, het licht wordt opgepikt door andere moleculen ervoor of ernaast. 

  Begrijp je het? Het is gedematerialiseerde energie - als je het 'materie' kunt noemen - maar het is een ander soort energie die wordt geabsorbeerd door die structuren die dichtbij zijn, waardoor ze worden vernietigd wanneer er elektronensprongetjes zijn naar baanveranderingen. Dat is wat deze man zei: Je injecteert elektronen, je injecteert energie in de moleculen in de nabijheid. 

  

  En hoe doe je dat allemaal? Door signalen van buitenaf te ontvangen. Er zijn veranderingen in het elektromagnetische veld die ervoor zorgen dat het grafeenmolecuul in bepaalde richtingen of alle richtingen elektronen gaat uitzenden. Met andere woorden, ladingen. Of ze nu fotonisch zijn, of van lichtgevende energie, of ze zijn elektrische ladingen die springen en op zoek gaan naar waar ze zich mee kunnen associëren, bij wijze van spreken. Dat wil zeggen, je genereert virtueel een energie onbalans. Dat wil zeggen, het is als een stoot, er is geen virus, noch is er iets materieels waar het direct op gericht kan worden.

  Dr. José Luis Sevillano: U introduceert energie die met 1000 vermenigvuldigd wordt op dezelfde plaats, alleen met een golf die uit een willekeurig punt van emissie komt. En dat alles kan veroorzaken wat we al hebben gezegd: dat u rustig over straat kunt lopen met uw grafeen in uw lichaam -dat er nog niets met u gebeurt omdat uw lichaam het min of meer accepteert- maar wanneer dat signaal komt... Vaarwel. 

  Vaarwel omdat je het merkteken in je draagt, je draagt een slapende tijdbom in je lichaam. En als iemand hem af laat gaan, raak je de basis en word je onmiddellijk ziek. Want als het grafeen overal elektronen begint uit te stoten, vernietigt het je moleculaire structuur op cellulair niveau. Een elektronenbombardement op je lichaamscellen.

  Ricardo Delgado: Precies. Wat we niet precies weten is de bandbreedte. Maar goed, als het een zwakke emissie is, is wat we doen het versterken daarvan.

  Dr. José Luis Sevillano: We weten waar de signalen zitten die in dat bereik uitzenden, dus het is niet zo moeilijk om dat te achterhalen. Als dat signaal in dat bereik wordt uitgezonden, betekent dit dat het ook wordt ontvangen.

  Ricardo Delgado: 5G gaat ook van 0 tot 300 GHz. Dat is de breedste bandbreedte ooit gerealiseerd.

  Dr. José Luis Sevillano: Waarschijnlijk is in die bandbreedte inbegrepen degene die we bedoelen. Dat is bijna zeker. En ik kan me vergissen - laat mensen me maar corrigeren, want ik ben geen expert in deze dingen - maar ik ben er bijna zeker van dat deze bandbreedte ook die bandbreedte omvat waarin grafeen energie kan uitstralen. En als het het kan uitzenden, kan het het ook ontvangen. En als het ontvangt, zendt het vermenigvuldigd terug.

  Ricardo Delgado: Er is nog een artikel te zien... 

  Dr. José Luis Sevillano: Sorry, Ricardo. Niet vergeten dat misschien met lagere energieën, ook kan worden vermenigvuldigd. Niet alleen in een bepaald bereik, maar ook in andere. Het kan met ze 'spelen' en ze accepteren. We weten niet welke capaciteit het heeft om frequenties te accepteren. We weten het niet. Daarom is het interessant te weten dat grafeen gewoonlijk in het THz-bereik werkt. Maar we weten niet of het andere bereiken accepteert, en of het andere soorten omzetting doet. Dat wil zeggen, in het THz bereik vermenigvuldigt het de energie met duizend maal. Misschien, in lagere of hogere bereiken vermenigvuldigt het meer of minder, maar het speelt ook met die emissies. En het is mogelijk.

Wilt u in contact komen met La Quinta Columna? Dan kun je verwijzen naar hun officiële website en ze volgen op hun officiële kanalen op Telegram, Instagram, Youtube en Twitch. Als je rechtstreeks contact wilt opnemen, stuur ze dan een bericht naar: tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.
Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La Quinta Columna

. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanssprekende wereld die geweldig werk doen bij het ontmaskeren van de plandemie).

Orwell City vat samen, transcribeert, vertaalt, bewerkt en ondertitelt video's zodat iedereen kan leren over de schokkende ontdekking die zij hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons. 

Als mijn artikelen en de video's die u hier vindt u bevallen, kunt u, als u dat kunt en er zin in hebt, een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan op prijs gesteld. 

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

-Orwellito.

12 gedachtes over “Grafeenoxide zorgt voor een elektronenbombardement op lichaamscellen. Gevolg: griepachtige verschijnselen, tegenwoordig “COVID-19” genoemd.

   • Ik weet nog dat ze gelegd werden, op de bodem van de 7 zeëen, wat een vooruitgang.Niet dus.
    Ik vroeg iemand hier waarom men als een speer bezig is overal kabels in de bermen te gooien.
    Dat was voor ‘la fibre’, zodat je een beter internet hebt.
    Maar ho even, alles werkt prima, dus vanwaar die drang/dwang?
    Telefoon doet ook wat deze dient te doen, dus vanwaar al die activiteiten terwijl niemand weet waar het over gaat?
    Informatie van de roverheid omtrent hun eigen duistere praktijken blijft ook al achterwegen, dus het gaat niet meer om het algemene belang, wel, om wie zijn belang dan wel?
    Wanneer gaan wij ‘to the bone’? Waarmee ik bedoel, dat wij het homeopathische principe gaan toepassen, m.a.w., het tuig van hun pluche stoelen sleuren en er korte metten mee maken, want anders houd het nooit op.
    Ja, we zijn wederom in een gecreëerde oorlog verzeild geraakt, is dat wat wij willen?
    Ik dacht, vooralsnog, van niet.

    Like

 1. uit dit artikel blijkt alweer dat niet een laboratoriumvirus het biowapen is, maar 5G en het horrorvaccin.

  Like

  • Die mening waren sommigen vanaf het begin al toegedaan, toen nog middels de laatste griepprik in 2019. Inmiddels kunnen we rustig de conclusie trekken dat grafeenoxide ook middels chemtrails in de lucht en via de voedselketen en het drinkwater verspreid wordt. Uiteraard zal dit lang niet zo efficiënt werken als via de naald, maar verklaard wellicht hoe het kan dat er toch ook mensen heel ernstig ziek werden of overleden aan covid, die geen griepprik genomen hadden. Uiteraard ook weer wel in combinatie met ernstige onderliggende aandoeningen.
   Wat nu dus eigenlijk blijkt: Zij die vanaf het begin een verband zagen tussen 5G en covid gelijk hadden. En vervolgens is er anderhalf jaar geprobeerd ons op een dwaalspoor te brengen en als totaal ongeloofwaardig neer te zetten. Conclusie; dat de mening die je vormt aan de hand van “de eerste informatie die ze naar buiten brengen” meestal de juiste is.

   Like

   • Afgeleid met mRNA en DNA. Het bestaat niet eens, alleen als aannamen, modellen en rekenpartijen.

    Like

    • Mijn echtgenoot zaliger zei altijd: ” het grootste gebrek van de mensheid is zijn gebrek aan fantasie”
     Zelf ben ik van mening dat je altijd naar heel banale oorzaken moet zoeken en dan komt vergif al gauw ten tonele. En ik ben een fan van dr. Thomas Cowan, die suggereerde overigens in het begin van deze ellende dat glyfosaat in zgn. bio-brandstoffen ook een rol zou kunnen spelen?

     Like

 2. En blauwzuurgas i.e. HCN – Hydrogen Cyanide:

  Hydrogen cyanide

  Hydrogen cyanide (HCN), is a highly toxic gas, a refinery waste product. It can cause symptoms similar if not the same as COVID-19 symptoms, such as coughing, hypoxia, lung and kidney damage.

   Cyanide prevents the cells of the body from using oxygen. [CDC]
  

  Like

Reacties zijn gesloten.