Vuile oorlog niet te winnen bij een van nature collaborerende rechter


Bericht uit Groot Brittannië: iedereen die de injecties heeft toegebracht dan wel gefaciliteerd of verplicht, wordt aansprakelijk gesteld. Blauwdruk voor Nederland? Of geloven ze het hier verder wel…..

De Britse advocaat Anna de Buisseret heeft vandaag aangekondigd dat zij aansprakelijkheidsverklaringen zal uitreiken aan COVID-19-klinieken en personen die het experimentele biologische agens toedienen dat bekend staat als het “COVID-19-vaccin” zonder volledig geïnformeerde toestemming te verkrijgen, in overeenstemming met de Code van Neurenberg en VK en internationale wetgeving.

“COVID-prikken zijn experimenteel en bevinden zich nog steeds in fase 3 klinische onderzoeken”, legt de Buisseret uit. “De code van Neurenberg is daarom van toepassing. De injecteur MOET van de geïnjecteerde personen volledig geïnformeerde toestemming krijgen die in vrijheid en bij vol bewustzijn is gegeven. Alle MATERIËLE RISICO’S moeten voor hen duidelijk worden gemaakt en er moet VOORAF een individuele risicobeoordeling worden uitgevoerd.”

De Buisseret zei dat onder hen de Chief Medical Officer (CMO) voor Engeland, de Chief Medical Advisor van de Britse regering en het hoofd van het beroep van volksgezondheid, professor Chris Whitty, zijn.

In april heeft Doctors for COVID Ethics aan alle leden van het Europees Parlement aansprakelijkheidsverklaringen voor schade en sterfgevallen door COVID-19-vaccins bezorgd.

In de Verenigde Staten maakte Health Impact News bekend dat twee particuliere bedrijven, CVS en Rite Aid, een veiligheidswaarschuwing hebben gekregen  voor het potentiële gevaar van willekeurige COVID-19-“vaccinatie” bij van nature immuun en recentelijk met COVID-19 geïnfecteerde, door Dr. Hooman Noorchashm, MD, Phd, op 29 april 2021.

Veel artsen hebben nu publiekelijk gesproken over onderzoeken die aantonen dat we bij mensen met natuurlijke COVID-immuniteit een 2- tot 3-voudig verhoogd risico op bijwerkingen van de COVID-injecties zullen zien.

Vanaf deze plaats wensen wij Anna de Buisseret alle succes van de wereld. Maar wij vrezen dat het wel drie jaar injectierondes gaat vergen vooraleer deze zaak zal worden opgepakt door het “systeem”. Het blijft een gevalletje slager keurt eigen gehaktbal en probeert consumptie bij een ander uit. Gaat men dood aan voedselvergiftiging, dan is er vast wel een “deskundige” die uitvindt, dat die persoon onderliggende kwalen moet hebben gehad.


#ER IS MAAR ÉÉN OPTIE#

14 gedachtes over “Vuile oorlog niet te winnen bij een van nature collaborerende rechter

 1. Misschien is de Jonge te ver gegaan op Instagram. De smeerlap zet ouderen en kinderen tegen elkaar op. Kijk naar die ogen. Dit een ” beest” een duivel. Kinderen vragen een experimenteel vaccin te nemen. De galg is te min. Weg letten rotten in Vucht. Levenslang.

 2. Hier sta ik volledig achter! Volledige informed consent is verplicht en laat dit nu niet gaan, dus iedereen die BIG geregistreerd is en deze injectie geeft of gaat delegeren, is in ieder geval ook Tuchtrechtelijk te vervolgen, naast strafrechtelijk en Civielrechtelijk.

  Triest, hoe triest ook, want de echte verantwoordelijken ontspringen deze dans. Triest vind ik dit, omdat het vele collega’s betreft en aan de andere kant sta ik hier ook volledig achter. Beroepscode en beroepseer, dat speelt bij mij de hoofdrol, dus..vervolgen en bestraffen!

  • Zie dat huisartsen aanvoelen zich hier niet mee moeten bemoeien.
   Elske trekt zich hier gelukkig niets van aan.
   Tenslotte hangt het hele zootje aan de who,die uitmaakt dat er alleen protocollair gehandeld mag worden.
   Uiteraard bang voor hun hachje dat ze op non-actief gesteld worden.

 3. Klinkt sarcastisch. Maar het gaat druk worden bij het Tribunaal in Den Haag. Dit is nog maar één advocaat in Engeland, de rest gaat volgen

  • Ik denk eerder macht. Het begon al met de verkiezing tussen Omzigt en deze Satan. Hij moest winnen. CDA is nu kapot. En is maar goed ook! Het is wachten tot de boel instort en dat duurt niet al te lang meer denk ik. Ondertussen hebben ouders (beste met hun kinderen voor) en kinderen die door groepsdruk op school en vriendjes thuis, ruzie! Of erger. Hoeveel ouders moeten toezien hoe de gifprik de arm van hun kroost ingaat. En hier komen ernstig zieken en overlijden van. Dit staat vast. Kinderen van 12 jaar. Dit is zo ziek.

   Dan ben je een Satan. Opruimen! Het momentum is er nog niet. Maar komt.

   • Mijn stiefdochter is een jong volwassene en heeft voor de gifspuit gekozen ondanks vele waarschuwingen en gesprekken.
    Dan sta je machteloos want ze mogen vanaf 18 jaar zelf beslissen.
    Je kan niks doen, alleen maar toekijken hoe ze zich laat vergiftigen door die sekte.
    Het is vreselijk, ik hou mijn hart vast voor de toekomst en ga komende dagen in gesprek met haar om te kijken of ze dan op z’n minst de supplementen wil gaan slikken die o.a. hier bij de courant zijn aangeraden.
    Ik heb nu zink, en NAC en gluthation.
    Iemand nog een andere goede suggestie?

 4. Bijgaand, een tekst en video over de het 20 jaar durende patenten traject achter COVID19 welke het volgende stelt:

  “A 20-YEAR trail of patent applications concerning the virus responsible for Covid-19
  proves it is neither new nor the result of a jump from animals to humans, an inquiry has
  been told.
  Instead, the patents show that a natural virus, harmless to humans, was subjected to
  numerous laboratory modifications which “weaponized” it, such that it could become the
  basis of a marketing campaign for tests and vaccines which are of questionable value to
  the public health, but which have proved to be a financial bonanza for drug companies.
  A dossier of evidence supporting these claims has been presented to the international
  Corona Investigative Committee headed by Reiner Fuellmich, a senior German lawyer
  specializing in exposing corporate swindles. The committee has been taking testimony
  from scientists and other experts since July last year.”

  Tekst: http://pastorbobreid.com/PDFs/PPCH.pdf
  Video: https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Sitzung-60-Die-Zeit-ist-kein-flacher-Kreis-5-Martin:f?r=6MWs3ayHwcFCXKZtazKgEszyrbBpefst

  Hartelijk,
  Sabine Vlaming
  https://sabineshares.wordpress.com/left-behind-and-covid19-info/

  • “Een 20-jarig spoor van octrooiaanvragen met betrekking tot het virus dat verantwoordelijk is voor Covid-19 ,bewijst dat het niet nieuw is en ook niet het resultaat is van een sprong van dier naar mens, zo is in een onderzoek verteld.
   In plaats daarvan tonen de patenten aan dat een natuurlijk virus, onschadelijk voor mensen, werd onderworpen aan talrijke laboratoriummodificaties die het “bewapenden”, zodat het de
   basis kon worden van een marketingcampagne voor tests en vaccins die van twijfelachtige waarde zijn voor de volksgezondheid , maar die een financiële bonanza zijn gebleken voor farmaceutische bedrijven.

   Een dossier met bewijsmateriaal ter ondersteuning van deze beweringen is voorgelegd aan de internationale
   Corona Investigative Committee onder leiding van Reiner Fuellmich, een senior Duitse advocaat
   gespecialiseerd in het blootleggen van bedrijfszwendel.
   De commissie neemt sinds juli vorig jaar getuigenissen van wetenschappers en andere experts.”

Reacties zijn gesloten.