BINGO! Wij zijn GO!! Oeps…..


Je leert iedere dag bij.

Je bent gecontroleerde oppositie als je ECHT iets wilt veranderen. Onderstaande tekst heeft menigeen in een kramp gezet en direct de Binnenlandsche Bataafsche Courant in het rijtje gecontroleerde oppositie gezet. Gelukkig valt het niemand op, aangezien we in een obscuur hoekje van de gaskamer zitten. Niemand leest dit, niemand geeft het door, niemand raakt er door geΓ―nspireerd. We kunnen nog geen fruitvlieg doodslaan. Onze activiteiten zijn een natte droom voor de heersende kaste: nooit van gehoord. We bestaan niet eens! Al 11 jaar niet….

De enkeling die het toevallig wΓ©l leest – of althans het BEWEERT te hebben gelezen – vindt het een schitterenmde droom, meer niet. Onder hen zijn er dan toch wakkeren die er gecontroleerde oppositie in zien. Het is de vraag waar de nanodeeltjes bij deze lieden hebben huisgehouden.

De aanstootgevende tekst zetten we er nog maar eens op, er is verder toch geen nieuws.

Alle Nederlanders worden vrije mensen zonder schulden. Het schuldsysteem van het Centrale Bankensyndicaat wordt opgeheven. Alle spaartegoeden blijven intact. Banken zullen verdwijnen. Multinationale CORPORATIES, waaronder de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE, worden afgewikkeld. Het Grondgebied der Nederlanders wordt in een STICHTING ondergebracht en met de eigenaren afgerekend. De EURO wordt ingewisseld voor 3 nieuwe Nederlandse Guldens. De prijzen in EUROS worden prijzen in Guldens. Er zullen patenten worden vrijgemaakt waardoor alle ziekenhuizen en universiteiten worden gesloten op enkele na. Nederlanders zullen zelfvoorzienend worden wat betreft voedselvoorziening en alle landbouwgronden blijven intact of worden uitgebreid. De hennepteelt wordt de belangrijkste grondstofvoorziening ter vervanging van plastic, medicijnen, chemische gewasbestrijding, etc. De Markerwaard wordt ingepolderd. Schiphol komt op de Noordzee. Nieuwe Waddeneilanden komen voor de Nederlandse kust. Alle energievoorziening wordt vanuit de atmosfeer opgewekt via Tesla-technologie en het 5G netwerk. Huizen en voertuigen zullen op deze technologie draaien. Er wordt geen belasting meer geheven, geen licenties en geen boetes. Wat we gebruiken moeten we betalen, wat we niet gebruiken niet. Iedere ondernemingsvorm zal een CoΓΆperatie zijn, winst en verlies wordt onder de leden gelijkelijk verdeeld. Iedere Nederlander is bij geboorte certificaathouder van de VOLKSBANK.

Is het nou niet frappant dat zodra je begint over de dingen waar Nederlanders baat bij hebben, er dan “ongevaccineerden-in-de-parallelle-bubbel” daar een hekel aan hebben? Of Nederlanders maar streepjesgecodeerde schapen vindt, aan wie je niets kunt overlaten? Of gewoon te stom en dat ze maar doodvallen met hun muilkorfjes? Oei, wat een zelfvoldaanheid. Deze maatschappijkritische respondenten zijn het uitleggen voorbij. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Deze zelfverklaarde kritici kankeren er op los en zitten niet te wachten op oplossingen.

Dus wat is nu GO?

19 gedachtes over “BINGO! Wij zijn GO!! Oeps…..

 1. Wel vreemd dat telkens na een bericht van jullie site.
  Het hoe dan ook later uitkwam

  Kan Rutte niet EEN keer zeggen in tien jaar

  • Dat is het voordeel van gecontroleerde oppositie: goede connecties met de macht.

   • πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚
    πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚
    πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

 2. 5G is schadelijk die moet opgeruimd worden….nergens voor nodig We hebben het altijd zonder gered en daar zaten de beste jaren bij die nederland ooit heeft gehad dus: alles Goed behalve die 5G…weg ermee……

  • programma gezien van Peter Bierhof met iemand die wat uitlegde over dit fenomeen zoek dat maar eens op .dan wordt je ziek van je zelf zij had het over in stres vallen van het lichaam ? en zo wordt je ziek .

  • Alle wi-fi is schadelijk en komt niet in mijn huis. Ze pakken namelijk de verkeerde frequentie. Als ze de goede frequentie pakken is het een prima verbinding.

   • Maar stel je voor. Je hebt wel wifi in huis. Kun je die dan op een β€˜betere’ frequentie krijgen/zetten? Weet je waar ik evt op zou kunnen zoeken hoe dat gaat/welke dat is?!
    Vraag het voor een vriendin.

    Gr Marion

    • Helaas kan dat momenteel nog niet. Alles aan een draadje. Beetje lastig maar veel snellere verbinding.
     In onze vakanties laptop mee en als het ff kan ook draadjes en hubjes mee. Niet iedere router is er op ingesteld dat je er aan kan zitten (in een gesloten kast) prutsen. Daar gaan we dus niet naar toe. Ik ben super gevoelig en heb metaal in mijn been en dat is een geleiding voor EMF.

     • Ik dacht het al. Denk er al even over na, bekabelen. En mobieltjes? Gewoon via de 4g? Dan is het metaal in je been ergens wel een zegen, het houdt je van straling weg. Ik heb Tinnitus gekregen en dat komt bij ons in ieder geval met het tijdstip overeen dat we 3 5G masten in de omgeving hebben gekregen. En dat doet je dan wel nadenken over straling in huis weer weg zien te krijgen.

 3. 5G. Ik leerde al in 1957 op school bij natuurkundeles (ik was toen twaalf jaar oud) over radiosignalen en dat hoe hoger de frequentie van de zender is hoe kleiner de ontvangstantenne behoeft te zijn om zo’n signaal op te vangen. Gekscherend werd toen al door de leerkracht gezegd dat we dan radio op de vulling van onze kiezen kunnen ontvangen. Dat is wat 5G doet! Het dringt diep door in biologische organismen. Met 5G wordt er een grens overschreden.

  • Nou en of. En dat grafeenoxide zijn hele, hele, heeeeeele kleine antennetjes.
   En daar wordt je heel warm van (als je bent gefuckcineerd sorry gevaccineerd), zeg maar gloeiend heet en dan val je net als in Wuhan gewoon dood neer….tja je moet toch ergens aan doodgaan, nietwaar?

Reacties zijn gesloten.