ARIZONA Recount: Senate Livestream


Vandaag om 18.00 uur onze tijd begint de Senate hearing met betrekking tot de hertelling van de stemmen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen vorig jaar november.

Voor de livestream deze link in de gaten houden:

Als het goed is gaan de zes kiesmannen van Arizona alsnog naar Donald Trump en dat betekent een complete ineenstorting van Corporate DC en kan na de hertelling van Pennsylvania acteur/administrator Joe Biden in afwachting van het Tribunaal afgevoerd worden naar strafkamp Tierra del Fuego of Guam. GITMO zit al bomvol en deathrow loopt daar maar langzaam leeg.

17 gedachtes over “ARIZONA Recount: Senate Livestream

 1. Bied me vrijwillig aan om eea vlotter te laten verlopen in de deathrow aldaar……
  Overigens voor in de toekomst hier ben ik ook daarvoor beschikbaar.
  Evil prevails when good people do nothing!!!!!!!!!

  • Je kan ook eens een kijkje nemen op de gateway pundit voor het laatste nieuws vanuit de us

 2. Zou dat ook de ineenstorting van de corporatie genaamd “de staat der Nederlanden” met zich mee brengen ?
  Deze staat ook ingeschreven in de corporate dc Washington District brithis Columbia, de city of Londen Ltd is 8 juni beëindigd.

 3. Biden de trekpop, gaat niet toegeven en gaat, het land nog liever volledig laten wegrotten in een burgeroorlog. Gebeurt de uitroeing van de bevolking toch nog, maar dan met een andere oorzaak, terwijl de politiek daarna vanuit hun paradijzen , terug naar de usa gaat en alles terug opnieuw begint.

  • Biden is allang dood en opgestookt.
   Wie er aan die trekpop trekt? Wie zal het zeggen.
   Er is door deze clown geen enkele EO van Trump ingetrokken die hem macht zou geven. Dus, wie bepaalt dat.

 4. goed researchwerk. Als Trump terug aan de macht zou komen in de USA zou dat een begin van de ineenstorting van de internationale Deepstate kunnen zijn. Echter de Deepstate heeft zoveel geld en macht, die zijn niet zomaar even te verslaan.

  • Heel makkelijk Jack. Dat is het probleem als chantabel bent. Er hoeft er maar 1 te zingen bij mensen die genegen zijn te luisteren. Dan is het gebeurt. Er komen mensen die de rotte mand uitvluchten.

   Elk wereldrijk komt een keer ten val. Ook de VS. De Yankee dollar wordt wereldwijd gebruikt voor omkoping, chantage en meer van dat soort fraais. Valt de Yankee dollar is het feest compleet. Dan is Corona weg. Niet belangrijk meer. En worden de daders uit huis gesleept. Ja ook de Rothschilds en de Rockefellers.

   Het feest gaan beginnen, het kan bijna niet anders meer.

   • Oja, vergat ik nog te zeggen. Is deze site gecontroleerde oppositie? Las ik net. Wat mijn mening betreft niet. Opdonderen met het Gajus en gelukkig hebben wij Vucht.

  • Deepstate heeft veel geld en macht, maar geen leger, die worden zo plat gelegd financieel uitgekleed en met z’n allen de kookpot in. Zo gebeurd, dus waar zou Trump dan nog op wachten als het tij gekeerd is

  • Zelfs Rutte kan het niet meer redden tegen een broekie van Forum. Iedereen lacht zich suf. Ook Agema. Ja ze lacht echt.

   Het staat op instorten. Maar onderschat je tegenstander nooit.

   De jonge heeft zijn doodvonnis getekend om 12 jarige persoonlijk, buiten ouders op te roepen tot de gifspuit. Dat accepteert geen vader. De EBI in Vught wacht op hem.

   We zijn met meer, Rutte liegt niet altijd.

  • Joe.Ik moet u en iedere europeaan teleurstellen dat alles goed komt.Jarenlang zijn er miljoenen soldaten van allah binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Stasi/nazi zwijn merkel heeft niet voor niks 5 sterren bunkers onder alle belangijke duitse steden laten bouwen.

   • @Ron Eens, ik denk dat we die deep State niet moeten onderschatten!
    Maar het zou al mooi zijn als er wat scheurtjes in komen en dat er al wat vluchtpogingen cq vluchtbewegingen op gang komen. De wereld is niet STATISCH!!! Maar Trump of Biden of Beiden: Dat maakt geen ene Reet uit m.i. Tijd dat Neanderland met ALLE Neanderthalers anno 2021 en alle Medelanders eens een keer ECHT het HEFT in eigen hand nemen.

Reacties zijn gesloten.