ZINK….. De finale doodsklap voor Naziklaas en zijn chemisch-toxische trawanten.


Laten we we het afslaan van de chemisch-toxische en bacteriologische aanval op de wereldbevolking resumeren aan de hand van nieuwe ontwikkelingen, zoals in onderstaand artikel wordt toegelicht.

Wij herinneren ons de eerste berichten rond Dr. Rob Elens, die bij zijn patiënten een Hydroxychloroquine (HCQ) kuur gecombineerd MET Zink voorschreef. Geen van de patiënten is verwezen naar het ziekenhuis. Hij zei dat het simultaan toedienen van Zink absolute noodzaak is, omdat het metaal het pad effende – de lichaamscellen opende – ten behoeve van een betere werking van het geneesmiddel Hydroxychloroquine. Rob Elens heeft naar nu zal blijken met Zink twee vliegen in één klap geslagen.

De Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna stellen nu dat Zink een belangrijke katalysator voor Glutathion is: het breekt het onnatuurlijke chemisch-toxische nanodeeltje Grafeenoxide af. Zink geeft Glutathion een boost en ruimt de nanodeeltjes op. Op deze manier kan de wereldbevolking de genocidale aanval op haar bestaan afslaan.

Niet voor niets zijn de medische instanties onder leiding van de WHO drukker met het saboteren van geneeswijzen, dan daadwerkelijke oplossingen te zoeken. Zoals het verbod op HCQ, Ivermectine, etc. Alleen de beademing en het toedienen van nog meer chemisch-toxische medicamenten kunnen de goedkeuring van regeringen, WHO en de farmaceuten wegdragen. Alleen vaccinatie biedt soelaas en nog meer testen is het parool. Iedereen moet als Chinese koelies in muilkorfjes met Grafeenoxide rondlopen – er is geen andere oplossing…. De bevolking is in hypnose gebracht en laat zich alles welgevallen. Van levenslange opsluiting tot verplichte repeterende injecties.

De vraag is wanneer middelen als Zink, N-Acetylcysteïne of Glutathion door deze gecombineerde moordenaarsbende wordt verboden.

Naziklaas kan de Grote Reset in zijn gapende kier steken. En propt Rutte/Kaag/Maxima/Wopke/Ploumen c.s. er maar gezellig bij.


orwell.city
ORWELL CITY: La Quinta Columna:

Zink helpt glutathiongehalte te verhogen en glutathion helpt grafeenoxide af te breken

In hun programma #81 licht La Quinta Columna hun onderzoek naar hoe grafeen in het lichaam te ontgiften verder toe. Het team noemde al dat N-acetylcysteïne en glutathion zeker werken om grafeen af te breken, maar vandaag hadden ze het over een zeer gemakkelijk verkrijgbaar supplement: zink.

Zink heeft een wisselwerking met glutathion en dat is dat hoe hoger de concentratie van zink in het bloed is, hoe meer glutathion het lichaam aanmaakt. Dit wordt aangetoond in de studie “Effect van zinktekort op het glutathiongehalte in het bloed”.

Een andere interessante studie die werd gelezen en besproken tijdens het programma was getiteld ‘Decreased zinc availability affects glutathione metabolism in neuronal cells and in the developing brain,’ waarin wordt benadrukt dat zinktekort leidt tot een toename van cellulaire oxidanten. Wanneer het zinkgehalte laag is, verandert het glutathionmetabolisme in de hersenen, wat leidt tot de achteruitgang van neuronale cellen.
Uit dezelfde studie concludeerden zij dat zink waarschijnlijk het enzym γ-Glutamylcysteine synthetase (GCL) nodig heeft om glutathion te synthetiseren, dus is het belangrijk voor elke persoon om optimale zinkniveaus te hebben om ook een optimale glutathionreserve te stimuleren en te garanderen.

En natuurlijk, aangezien we het hebben over de modieuze ziekte die veroorzaakt wordt door iets dat duidelijk geen virus is, vond La Quinta Columna ook medisch bewijs dat aantoont dat de supplementatie van zink de prognose van patiënten verbetert aangezien het de mortaliteit en de hersteltijd vermindert.

De Spaanse onderzoekers zullen het onderwerp verder onderzoeken en op zoek gaan naar verdere verbanden tussen zink en grafeenoxide.

Als aanvulling op de studies die La Quinta Columna tijdens de live-uitzending heeft voorgelezen, heeft Orwell City uittreksels uit het programma geselecteerd waarin hun conclusies na lezing worden belicht. Dezelfde uittreksels behandelen de onderwerpen van de papers op een meer praktische en didactische manier.

Dr. José Luis Sevillano: De les is dat dit een adjuvante of coadjuvante behandeling zou zijn, wat betekent dat het een achtergrondbehandeling zou zijn bij de behandeling tegen intoxicatie als het waar is dat grafeen is wat het produceert. Op een bepaald moment zouden we onze hypothese bewijzen met een artikel dat ons vertelt hoe het wordt geactiveerd, hoe het superoxiderend wordt onder blootstelling aan golven. Als we zo'n artikel vinden, dan hebben we de sleutel tot dit alles gevonden. Het is de enige die we missen. Laten we kijken of we het ooit vinden. 

Maar we vermoeden dat grafeen bij blootstelling aan bepaalde golven - en dit is voor mensen die niet naar het programma kijken - grafeen onder invloed van een bepaalde frequentie of bepaalde golven, agressief wordt. Het wordt schadelijk voor het lichaam. Zolang je het hebt, heeft het zijn negatieve effecten zoals trombi, enzovoort, en dat kun je niet vermijden, wat zijn energetische toestand ook is. Maar als het daarbovenop extra wordt geactiveerd, gestimuleerd, dan verandert grafeen zonder twijfel zijn chemische kwaliteit. Het is waarschijnlijk niet langer een neutrale stof, maar wordt een superoxiderende stof, en dat is wat de kettingreactie, de ziekte, in gang zet: de cytokinestorm enzovoort.

Ricardo Delgado: Het verandert de oxidatieve stress. Het verhoogt het snel in een evenwichtige functie met wat de glutathion niveaus zijn en je krijgt immuunsysteem verstoring, crashes, cytokine storm, en alles wat we kennen.

Dr. José Luis Sevillano: Het verbruikt alle reductiemiddelen in het lichaam. Het verbruikt ze. En als ze eenmaal verbruikt zijn, omdat er niet langer een barrière is, zal het alles 'verslinden'. Verslinden tussen aanhalingstekens, want deze reactie heeft geen tanden, maar het verbindt zich met alles, en met wat het verbindt vernietigt het, het inactiveert het, het is niet langer nuttig. En dat kun je natuurlijk niet doen in een lichaam, want als je moleculen raakt en neutraliseert, wordt alles een kaartenhuis. Het begint overal in te storten.

(...)

Ricardo Delgado: Ik heb een anekdote. Toen we de bijeenkomst in Sevilla hadden, werd ik benaderd door twee verpleegsters die onder dwang waren ingeënt en ik vroeg hen: "En heb je magnetisme ontwikkeld? En ze waren al op de hoogte van N-acetylcysteïne, glutathion, enzovoort. Een van hen had al een dosis. Ze waren jong. Ze waren ongeveer 30 tot 35 jaar oud schat ik in. En één zei tegen me, 'Kijk. Een van de geheimen is dat ik zink neem. Ik neem knoflook -het beroemde antibioticum zwarte knoflook dat ook een antioxidant is- en ik neem zink in hoge doses omdat ik ook atleet ben.' En dat hielp hem samen met het innemen van magnesium. En hij zei dat sinds hij dat nam, het magnetisme in vier of vijf dagen verdwenen was. Dus het is een anekdote, maar logisch gezien is het een bewering die toegevoegd gaat worden aan waar we het hier over hebben, omdat het zeker van invloed zou kunnen zijn.  Dr. José Luis Sevillano: Nou, misschien heeft het ook een direct effect op het molecuul. Hier zien we dat het misschien via de synthese van glutathion gaat, maar misschien als het wordt afgebroken...

  Ricardo Delgado: ...zet het grafeenoxide om.

  Dr. José Luis Sevillano: Of het verbindt zich ermee en neutraliseert het. Het schakelt het uit. Misschien vormt het een vreemde verbinding, wie weet wat voor soort verbinding het vormt. Die kleine zeshoek of dat kleine kristal, als je er zink in doet, werkt het niet meer, het verliest supergeleiding. 

  Dr. José Luis Sevillano: Herinner je dat grafeen die eigenschap verkreeg onder bepaalde temperaturen en, ik denk dat het die verkreeg toen het zuurstofloos werd gemaakt of iets dergelijks. Ik weet niet meer wat het mechanisme was waardoor het geleidingsvermogen toenam of afnam. Het was een kwestie van het combineren van de atomen. Ik weet niet of het combineren met zuurstofatomen was. Ik weet het niet meer. Er was een combinatie die het supergeleidend maakte en een die het niet-geleidend maakte. En dan die moleculen, zodra je er dingen in stopt, die het plaatje veranderen. Dat is pure chemie. Dit soort materiaal is bijna alchemistisch. Ik bedoel, het is een totale verandering wat je krijgt. Het heeft niets te maken met wat het oorspronkelijk was. We hebben het over de beroemde opkomende eigenschappen. Als je dat materiaal manipuleert krijg je dingen die je niet eens verwacht had in vergelijking met wat je als basis had.

  Ricardo Delgado: Is het mogelijk dat zo'n eenvoudig supplement kan bepalen of iemand leeft of sterft, in deze situatie, met een supplement als zink? En de realiteit is dat er veel studies zijn.

  Dr. José Luis Sevillano: Volkomen gelijk in. Onthoud dat dit allemaal een balans is van de vorming van schade. Uiteindelijk, een persoon die een beetje kan verdragen en die, nou ja, die min of meer aan de limiet zit, help je die persoon de schade te bestrijden en het kan levensreddend zijn.

  Als je niets doet, zal het, zoals ze zeggen, de beroemde cytokinenstorm veroorzaken. Vergeet niet dat wanneer de storm wordt getriggerd, het gaat herstellen, maar het gaat herstellen door geen fijne reactie te geven. Dat is als een Tomahawk raket die er recht op af gaat, met zijn doel in het vizier en inslaat. Net zoals die raket deed met de auto van die terrorist in die film, je weet wel welke. 

  Nee, nee. Dit, wanneer de immuunrespons wordt geactiveerd, zal de cel doden die slecht is en er zal geen genade zijn voor de andere onschadelijke cellen die in de buurt zijn. Zij zullen ook worden geëlimineerd, want het gaat allemaal over één kam, alles wordt in dezelfde pot gegooid en alles zal worden weggevaagd. Als deze cel ziek is en die ernaast niet, maakt het niet uit. Ze vallen allemaal ten prooi. Daarom is de schade onherstelbaar als er eenmaal een storm uitbreekt. Je moet krachtige ontstekingsremmers toedienen om het te stoppen, want er is geen andere manier om het te stoppen. Daarom werken steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, dat zijn corticosteroïden, om de aantasting te behandelen. Maar natuurlijk wisten we toen niet dat er een tegengif was. 

  Ricardo Delgado: De mythe van ontsteking.

  Dr. José Luis Sevillano: Natuurlijk dachten we altijd aan ontsteking als het mechanisme om alle behandelingen op te richten. Maar mijn vriend, we hebben een oorzaak waar we eerder niet aan dachten. Dat alles voortkwam uit een geactiveerd ontstekingsmechanisme, een immuunrespons. 

  Realiseer je je hoeveel tijd we verloren hebben? Maar zodra je je realiseert dat de schade chemisch is, kun je de schadelijke kracht van die chemische stof neutraliseren met tegengiften. En in dat geval, is de schade die blijvend wordt aangericht minder. Die zal er wel degelijk nog steeds zijn, want er is altijd schade. Er zal een ontstekingsreactie zijn, maar die kun je minimaliseren als je de toxische stof aanpakt, wat het probleem oplost.

  Ricardo Delgado: Inderdaad, het immuunsysteem in zijn natuurlijk proces van aanvallen, wat het ook is, zal een ontstekingsfenomeen uitlokken, het zal koorts uitlokken en het kan je uiteindelijk doden, dat is wat er gebeurt.

  Dr. José Luis Sevillano: Dat is precies wat er gebeurt. Het houdt niet op als het eenmaal in gang is gezet. Het stopt niet en mensen beginnen te sterven.

Wilt u in contact komen met La Quinta Columna? Dan kun je terecht op hun officiële website en volg ze op hun officiële kanalen op Telegram, Instagram, Youtube en Twitch. Als je rechtstreeks contact wilt opnemen, stuur ze dan een bericht naar: tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.

Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La Quinta Columna. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanstalige wereld die geweldig werk doen in het ontmaskeren van de plandemie).
Orwell City vat samen, transcribeert, vertaalt, bewerkt en ondertitelt video's zodat iedereen kan leren over de schokkende ontdekking die zij hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons. 

15 gedachtes over “ZINK….. De finale doodsklap voor Naziklaas en zijn chemisch-toxische trawanten.

 1. Ratten zijn vaak prooi geweest maar overleven steeds, geldt waarschijnlijk ook voor klaus?

 2. Naziklaas is een ouwe zak die nog wat voor zijn bazen wil betekenen, voordat hij tot as is vergaan.
  Deze ouwe zak gaat niet over mijn gezondheid en of ik gelukkig word van zijn natte droom.
  Naziklaas kan wat mij betreft zichzelf beter opheffen en stoppen met zijn bemoeizuchtige geleuter.
  En…. één moet de eerste zijn…… Dan kun je beter deze ouwe zak als voorbeeld stellen.

 3. Ook de Duitse arts. Dr. Enrico Erdinger is hier enorm positief over en heeft bovendien nog een paar middelen geadviseerd.

 4. “Hij zei dat het simultaan toedienen van Zink absolute noodzaak is, omdat het metaal het pad effende – de lichaamscellen opende – ten behoeve van een betere werking van het geneesmiddel Hydroxychloroquine.”

  Volgens mij net andersom: ‘HCQ zorgt voor betere zinkopname!’

  Correct me! (if i’m wrong)

  • Klok – klepel – ik zat fout. Bedankt en hier wat de website van Rob Elens er over zegt:

   Bij een chronisch zink-tekort is een aanvulling middels zink-supplementen op het dagelijks dieet noodzakelijk.

   Over de positieve effecten van het innemen van zink-supplementen op:

   long ontsteking bij kinderen (5).
   long ontsteking bij ouderen (6).
   COVID-19 “Wij stellen dat het menselijke immuunsysteem perfect is uitgerust om het SARS-CoV-2-virus aan te pakken en dat het COVID-19-geassocieerde sterftecijfer (C.F.R.) grotendeels kan worden verminderd door de zink dieet inname te verbeteren en de zinkvormige absorptie (via Zn2+-ionoforen voor ouderen – chloroquine, eventueel kinine of clioquinol) te verbeteren” (7).
   “Kan zink-correctie in SARS-CoV-2 patiënten de resultaten van de behandeling verbeteren?” (8)
   COVID-19 “Behandeling niet-IC patiënten met zink vs zonder zink is 2x zo effectief”(9)

   Een zink-correctie kan plaatsvinden middels supplementen echter naast een zink-supplement is er een zogenaamde zink-ionofoor nodig om zink in de cel te krijgen.

   Voorbeelden van zink-ionoforen zijn: Chloroquine (CQ), HydroxyChloroQuine (HCQ), Kinine, Quercetine (QCT).

 5. Die natte droom van nazi hond Klaus Schwab is niks anders dan zijn incontinent vermogen om zijn gezeik op te houden, dat is dubbel verklaard, klopt ook , het komt er ook van boven uit, van daar

 6. Van: Zorgmedewerkers Verenigd

  AlgemeenVaccinatie?
  Overleden na vaccinatie, toeval?
  Geplaatst 6 juli 2021
  Gelezen: 15.458

  Inmiddels ben ik ruim 18 jaar werkzaam in de uitvaartbranche als uitvaartverzorgster en wij krijgen te maken met nabestaanden die oprecht vraagtekens hebben/zetten bij de doodsoorzaak van hun dierbaren. Wij als medewerkers in deze branche hebben een zwijgplicht en geheimhouding.

  Toch heeft een gedeelte van ons ook oprechte vraagtekens bij de doodsoorzaak en willen we ergens ons verhaal kwijt.
  Voor de duidelijkheid; wij zijn geen anti-vaxxers of ‘wappies’ en we geloven wel degelijk dat COVID bestaat.
  Wij zijn ook geen artsen of verpleegkundigen maar zien in het A/B-formulier dat de doodsoorzaak soms niet rijmt met het verhaal van de direct nabestaanden.

  Ik werk in een organisatie die landelijk werkt. Na rondvraag te hebben gedaan in ons bedrijf hoor ik steeds vaker dat meer collega’s twijfelen aan de doodsoorzaak.
  Nabestaanden vertellen ons dat er niets aan de hand was met hun geliefde en dat zij plots zijn overleden 2/3/4 dagen na hun eerste en/of tweede vaccinatie.
  Doodsoorzaak is vaak een acute hartstilstand, althans…dat wordt gezegd door de schouwarts.
  Er vindt geen obductie plaats want de doodsoorzaak is immers bekend.
  Willen de nabestaanden dit wel, dan draaien zij op voor de kosten (zo wordt gezegd) en je-krijgt-je-geliefde-er-niet-mee-terug.
  Nabestaanden laten het dan voor wat het is (ze hebben al genoeg aan hun hoofd).

  De overledenen zijn vaak ouderen (vrouwen) vanaf +/- 65 jaar die makkelijk nog een jaar of 20 mee konden. Dit alles kan natuurlijk op toeval berusten en nogmaals, wij zijn geen artsen of verpleegkundigen maar het zijn er teveel om hier geen vraagtekens bij te zetten. Vanaf maart 2021 tot heden tellen we (waarvan ik weet) 21 verhalen waarvan nabestaanden zeggen dat hun geliefde niets mankeerde en ze plots kwamen te overlijden en hun dierbare onlangs nog is gevaccineerd.
  Dit is alleen in de organisatie waar wij werken, ik heb geen zicht op andere uitvaartondernemingen.
  We vragen ons af waarom dit (overleden na vaccinatie) niet beter wordt onderzocht en vooral waarom dit niet wordt gemeld in de media.

  Het is een zorgelijk verhaal waar tot op heden niets mee wordt gedaan.

  Anoniem – uitvaartverzorger

   • Dan kunnen ze de tegenvallende winsten van de afgelopen twee jaar weer een beetje compenseren. Want het hield allemaal niet over! Met je pandemie…..

Reacties zijn gesloten.