De enige optie: Militaire machtsovername en de REPUBLIEK herstellen


Het zal niet anders meer kunnen gaan, Nederland is allang geen democratie, laat staan een rechtsstaat meer. Naar schatting de helft van de Nederlandse beroepsmilitairen wil zich inzetten om de bevolking bij de afgrond weg te halen. Nederland moet het eerste land zijn, de rest zal ongetwijfeld volgen. De mensen zullen in ongeloof aanhoren WAAROM er gewapenderhand moet worden ingegrepen. Complotten en valse informatie? Het zal allemaal wel. De tijd zal het leren. Hoe langer deze massale gijzeling duurt, hoe meer bagger er over ons zal worden uitgestort. En des te langer kunnen de “autoriteiten” hun criminele gang gaan.

Als u wilt weten waar die bagger uit bestaat, raden we u aan stevig te gaan zitten en natuurlijke kalmeringsmiddelen bij de hand te houden. Deze criminelen moeten zich voor een Militair Tribunaal verantwoorden. Een gerechtelijke procedure kan niet in een niet bestaande rechtsstaat. Rechters en advocaten, politie en andere ordebewakers hebben als taak de staat (CORPORATIE) tegen de bevolking te beschermen, niet andersom, zoals zou moeten. De staat en haar dienaren varen onder valse vlag. De aandeelhouder van de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE (i.l.) is bankroet en de afgetreden regering is stuurloos en dobbert maar wat rond om het vege lijf te redden. Er is geen toekomst meer. Alle daders, medeplichtigen en zij die “handelden in opdracht” moeten worden ontwapend en bij elkaar gedreven is de sterk ingekrompen STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE (i.l.) te Den Haag. Waarna de Tribunalen hun werk kunnen doen.

De financiële afwikkeling.

Iedere Nederlander heeft een Trust bij de CORPORATIE. De waarde kan variëren van € 5 miljoen tot wel € 80 miljoen of hoger, afhankelijk van de leeftijd. Deze fondsen moeten met de CORPORATIE (i.l.) worden afgewikkeld. Daarnaast is er een Goudfonds beschikbaar welke ooit aan het straks opgeruimde koningshuis is aangeboden, maar nooit tot uitkering is gekomen. Dit Goudfonds wordt de Nederlanders beschikbaar gesteld op voorwaarde dat er projecten mee worden gefinancierd tot nut van de mensheid, waaronder het ombouwen van een schaarste- en schuldcreatiestaat met een milieubelastende economie, tot een vredelievende werk- en natuurstaat gebaseerd op productie naar behoefte. De Nederlanders zal worden gevraagd te kiezen voor de voortzetting van het koninkrijk of het inrichten van een Republiek.

Alle Nederlanders worden vrije mensen zonder schulden. Het schuldsysteem van het Centrale Bankensyndicaat wordt opgeheven. Alle spaartegoeden blijven intact. Banken zullen verdwijnen. Multinationale CORPORATIES, waaronder de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE, worden afgewikkeld. Het Grondgebied der Nederlanders wordt in een STICHTING ondergebracht en met de eigenaren afgerekend. De EURO wordt ingewisseld voor 3 nieuwe Nederlandse Guldens. De prijzen in EUROS worden prijzen in Guldens. Er zullen patenten worden vrijgemaakt waardoor alle ziekenhuizen en universiteiten worden gesloten op enkele na. Nederlanders zullen zelfvoorzienend worden wat betreft voedselvoorziening en alle landbouwgronden blijven intact of worden uitgebreid. De hennepteelt wordt de belangrijkste grondstofvoorziening ter vervanging van plastic, medicijnen, chemische gewasbestrijding, etc. De Markerwaard wordt ingepolderd. Schiphol komt op de Noordzee. Nieuwe Waddeneilanden komen voor de Nederlandse kust. Alle energievoorziening wordt vanuit de atmosfeer opgewekt via Tesla-technologie en het 5G netwerk. Huizen en voertuigen zullen op deze technologie draaien. Er wordt geen belasting meer geheven, geen licenties en geen boetes. Wat we gebruiken moeten we betalen, wat we niet gebruiken niet. Iedere ondernemingsvorm zal een Coöperatie zijn, winst en verlies wordt onder de leden gelijkelijk verdeeld. Iedere Nederlander is bij geboorte certificaathouder van de VOLKSBANK.

Alle tegenwerkers van het welbevinden van de Nederlanders zullen worden geëlimineerd.

50 gedachtes over “De enige optie: Militaire machtsovername en de REPUBLIEK herstellen

 1. Precies mijn gedachte elke dag opnieuw: Militair recht; de enige optie!
  Een aantrekkelijke toekomstvisie voor het Nieuwe Nederland.
  Voeg daarbij ”3-D Homeprinting”
  Peace,

  7 Ben

 2. bossmaker en de hoge raad van de kinderen hebben het over de geboortetrust.ik heb die documenten ingevuld en opgestuurd .maar nog zonder resultaat

 3. Dit klinkt te mooi voor woorden. Ik sluit het niet uit. Hoe mooi zou het zijn als die nep Oranjes er niet meer zouden zijn. Ine van Veen heeft het mooie boek “Bedrog om de troon” hier al jaren geleden over geschreven. Uitvreters zijn het. En die hele kliek van meelopers erom heen mag wat mij betreft direct verbannen worden naar Rottumerplaat. Power to the people.
  En nooit meer trouw zweren aan dit soort tuig.

  • Ik vind het moeilijk om op een vreedzame manier liefdevol te blijven, heb werkelijk zin om een aantal mensen stelselmatig te slopen, die werkelijk een hele bevolking om zeep helpen. En in hun bellen blijven geloven

  • Klopt Hoeder.als dit niet gebeurt .krijg je een aangekende brief .net zoals bij een rechtzaak bv alcohol in het verkeer.met foute afloop.

   Dan staan een paar boa,s bii je deur en wat ggders..
   En gaan je dan verpicht inspuiten.zo niet wordt je mee genomen naar een nazi Fema kamp
   Die er al zijn in ons land.dus wordt je behandeld als joodjes.
   En maar zien of je het overleefd.
   Vroeger niet nu ook…..

   Dit moeten we voorkomen hoe dan ook…

 4. Deze man mag volgens mij wel blijven.

  KIJKEN! Gideon van Meijeren ontmaskert LEUGENAAR Rutte!

  • Hij zal wel worden geïnviteerd voor een feestje op een eiland. Even bijpraten….

  • Ik vind die Gideon ook wel leuk.
   Rutte had meer moeite met hem, leugenaars kijken nooit de ander in de ogen, ze wenden constant hun blik af. De ziel van een mens waarvan de ogen de spiegels zin, kan dat niet verdragen.
   Leugens houden nooit stand, daar was ik als kind al snel achter.
   Lage frequenties zijn dat, erg laag.
   Dat soort volk leeft dus zelf reeds in die lage frequenties waar ze nu iedereen in willen duwen.
   Is de oplossing dan nog zo moeilijk te verzinnen?

   Stay Human,

   • voor de slappe hap is het moeilijk te vinden ! gaan liever naar de prik straat om een spuitje te halen !! want zij moet / willen met vaccinatie Vacantie en daar hoef je niet ?? voor gespoten te zijn.

  • Rutte heeft bbb zelf geintroduceerd,daarmee dient hij niet het belang van het volk maar dat van nazi’s!
   Daar wisten ze met t einde van WO 2 wel raad mee!

   • Ik zou dat sterk willen aanbevelen om die oorlog nog eens onder de loep te nemen. Want daar zijn allerlei mensen berecht en opgepakt behalve de echte nazi’s en bedenkers van die oorlog

  • Rutte lijkt op een rodeorijder, die heel behendig op de stier blijft zitten, wát er ook gebeurt! Het zal niet lang meer duren voordat deze aalgladde bedrieger in het stof gaat bijten (met een harde klap, zo hoop ik).
   Hulde alweer voor Gideon, die de waarheid helder en onverstoorbaar naar voren blijft brengen.

  • Rutte lijkt op een rodeorijder, die heel behendig op de stier blijft zitten, wát er ook gebeurt! Het zal niet lang meer duren voordat deze aalgladde bedrieger in het stof gaat bijten (met een harde klap, zo hoop ik).
   Hulde alweer voor Gideon, die de waarheid helder en onverstoorbaar naar voren blijft brengen.

 5. De idioten die hier aan de knoppen draaien regeren bij uw gratie. In hun vrije tijd doen ze alles wat GOD verboden heeft.
  Zij doen dat altijd, ook draaien zij niet aan de knoppen bij onze gratie, zij hebben de macht gegrepen door alle mensenrechten terzijde te schuiven, en de mens middels misleiding dood te verklaren (lost at sea) of je nu wel of niet hebt gestemd, het maakt niet uit, sinds 1848 is de staat der Nederlanden een bedrijf, waar geen mens of een contract mee heeft.
  Dus mensen van defensie, pak je wapens op, voor volk en de nieuwe bataafsche republiek..
  PS en laten wij niet de fout maken die het 1e Neurenberg tribunaal destijds heeft gemaakt, het in leven laten van de grootste misdadigers tegen de mensheid.

 6. Mensen wij zouden dat echt allemaal willen.
  Laten wij het nu nog even 2 weken afwachten.
  Ik ben al 2 maanden bezig met E-mails en berichten te versturen.
  En heb nu een deathline gesteld van 2 weken.
  Daarna weten wij voldoende kan ik vetellen.
  Als er dan nog niets gebeurt is, moeten wij snel gaan praten.
  Want het is echt 5seconden voor 12.

  • WAT zou u dan willen doen , geachte heer Kees ?? Gaarne een wiseling van gedachten via email , indien mogelijk . U kunt mij bereiken via email : jwb3ns3n12@gmail.com . Groet , oud marinier !!

 7. Het proces tegen NSB-leider Anton Mussert stond hoog op de agenda en
  duurde niet erg lang. De eerste zittingsdag was dinsdag 27 november 1945.
  De aanklacht omvatte drie punten: poging het land onder vreemde
  heerschappij te brengen; poging om de grondwettige regeringsvorm te
  veranderen en: hulpverlening aan de vijand.

 8. De levensreddende kettingboodschap:

  Dit gevaar van TOTALE uitroeiing van de bevolking op een paar na (die 500 miljoen dus) middels deze VACCINATIES MOET dus z.s.m. aan iedereen hier in Nederland doorgegeven worden willen we ooit nog een normaal leven hebben!!!
  IEDEREEN is in gevaar: burgers, politie of militairen en al hun kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kennissen ook …. ALLEMAAL!
  [ ZE, deze regering met al z’n dienaren (lees: meelopers) zal niemand sparen
  en zelfs ZIJ zullen als hun gore taak klaar is, worden omgebracht door de ‘Cabal’ ]

  DAAROM geef dit door, mail iedereen die je kent, bel ze, praat met ze net zo lang tot ze het door hebben. En zeg erbij dat ook ZIJ het weer doorgeven.

  • Reeds geprobeerd maar schapen zijn heel selectief gelovig en stellen meer vertrouwen in misdadigers dan in lieden die een ietwat ongemakkelijke waarheid verspreiden. Reactie is steevast: ” . . . ach dat geloof ik gewoon niet, kanniewaarzijn . . .” En daar is geen speld meer tussen te wurmen.

 9. Heb dat in het voorjaar ook geregeld maar nog op de oude manier, alles opgestuurd met de briefkenmerk van je track&trace code. Maar op welk resultaat wacht je dan nog, je hebt je Dpaspoort
  en het bewijs dat je stukken op de adressen zijn. Als ze niet binnen twee weken reageren dan is de aanname plichtig dus bevestigd

 10. Schapen met streepjes code, kunnen niet beslissen tussen republiek en koningshuis
  Hoe bedenk je dat er een koningshuis moet zijn na deze eeuwenlange criminaliteit. De Slavernij uitgebeeld op een koets spreekt boekdelen,
  Zien het verschil niet tussen rot/ gezond fruit, idem deze schrijver.
  Hoe bedenk je dat Schiphol op de Noordzee moet komen
  Hoe bedenk je dat 5 G in de lucht blijft
  Wat een onzin verhaal,
  militair tribunaal , Welke nazi leid dit …
  en wie bent u, De nieuwe fuhrer ?

  Zit ik niet op te wachten

  • Domme onzinreacties bestaan niet.
   Maar je doet een goede poging.
   De eerste zin spreekt boekdelen: alleen jij bent capabel, alle andere schaapjes niet. Dat noemen we nu vleesgeworden arrogantie. Wartaal. Zit heel Nederland op te wachten. Succes!

   • Samenleving bestaat uit bubbels,
    Als er morgen gestemd zou worden, stemt men op ‘dezelfde’ partijen.
    Op andere gebieden kunnen streepjes code schapen veel.beter zijn dan andere schapen,
    deze ideologie, die op oude leest is gebaseerd, zoals bakken Gemeenschap geld uitgeven, aan mi onzin, alles houden hoe het is in de structuur. Op die spuit na, en een vette worst voorhouden.

    • Wanneer vertrekt jouw raket? Misschien zijn er nog meer liefhebbers.

     PS: Je komt hier net kijken. Direct een mening over de schrijver e.a. hebben is nogal kwaadaardig. Het je vestigen tussen mij en mijn oorsprong. Ik de fuhrer, jij bent GODZELVE blijkbaar. Ik vertrouw je intenties niet. Mensen die zomaar wat beweren zonder zich in te lezen en verduidelijking willen, hebben een andere dubbele injectie gehad. Vast ook gratis…. danwel lucratief. Tijdens de bezetting werden ze NSB’ers genoemd. Foute Nederlanders. Er zijn geen domme reacties, wel foute. Jij grossiert er in. Krijg ik een gore grafsmaak van in mijn bek. Lager in frequentie ga ik vandaag niet. Doei!

 11. Pingback: Vuile oorlog niet te winnen bij een van nature collaborerende rechter | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 12. Het hoofdstuk ‘financiële afwikkeling’, vooral de laatste alinea en de uitsmijter ‘elimineren’, geeft mij het gevoel van gecontroleerde oppositie: alles beloven om toestemming te krijgen. Het voorgestelde elimineren strookt bovendien niet met de mentaliteit van de ongevaccineerden.

  • Toestemming van wie? Van Rutte of zo?

   “Ongevaccineerden”. Heb je dat zelf bedacht? Zo van: het kenmerk van de door jou geïnstalleerde groepering met de naam ongevaccineerden is dat ze niemand elimineren? Hoe kom je er op.

   Gecontroleerde oppositie is wat jij hier doet. Je kunt gewoon wegblijven en fijn in je parallelle bubbeltje met “ongevaccineerden” wegkwijnen. Vredelievend, dat wel. Doen geen vlieg kwaad.

   PS Hoe lang zit ik hier nu uit te leggen dat we niet worden gevaccineerd maar chemisch-toxisch worden gechipt? Bij jou werkt het blijkbaar ook al zonder injectie. Het kenmerk van een gechipte bio-robot is, dat als hij zelf gaat denken hij zware koppijn krijgt.

 13. We hebben niet te wachten als lammeren in de rij voordat we definitief afgeslacht zijn.
  Omwille van alle kinderen, ouderen, gehandicapten, zwaar zieken, omwille van de menselijkheid,; mannen, vaders, vrouwen, moeders, sta op en verjaag deze rattenbende die zich de 2e en 1e kamer eigen hebben gemaakt! Deze kamers en de raad van State dienen definitief gezuiverd te worden. We komen niet verder met gepraat. Die tijd is voorbij.
  Gideon toont dit nu duidelijker aan dan wie ook ooit eerder!
  Je ziet en hoort het; duidelijker kan het niet!
  Laat Gideon die David zijn, die wannabees Goliath; Rutte & Schwab, definitief vloert.
  Volk sta op en sta Gideon bij! Weg met deze waanzinnigen die ons onderdrukken, doden, verzieken, tot slaaf willen maken.
  Op en terug, naar vrijheid en gelijkwaardigheid!
  Nu of nooit;
  ‘Nunc aut Nunquam’.
  Er is geen alternatief, anders dan de slachtbank.
  In dat geval dient de brullende aanvallende Leeuw qua symboliek, definitief vervangen te worden door het makke slaafse Lam, als nationaal symbool voor het Nederlandse volk anno 2021.

  Gideon houdt ons dus perfect de spiegel voor.

  En….,
  als je dan naast hem staat en je kijkt in die spiegel,
  wat zie je dan?

  Zie je naast de Leeuw, die hij is,
  een
  Leeuw of een Lam?

  We hebben Leeuwen nodig om de ratten te vernietigen. Voordat zij dat definitief met ons doen.

  • Niet zuiveren maar bij elkaar drijven en één voor één voor het Tribunaal slepen. Wat slechts een formaliteit zal blijken te zijn.

   • Je legt de vinger precies op de zere plek, praatjes vullen geen gaatjes. Een tijdje terug liep iedereen nog in hosanna stemming achter van Haga aan. Had ook mooie praatjes, loopt inmiddels wel met de WEF puppets mee. Alles binnen het huidige politieke systeem heeft trouw gezworen aan een criminele familie, die hier namens een op macht en rijkdom beluste sekte op de troon zit, dat maakt ze zonder uitzondering totaal onbetrouwbaar. Wil het FVD zijn geloofwaardigheid terug? Moeten ze wat mij betreft onmiddellijk buitenparlementair gaan, en trouw zweren aan het volk. Na anderhalf jaar theater en poppenkast voor de bühne, tegen een onvermurwbare overmacht die koste wat kost de agenda van een oude wereld orde wil uitrollen. Die feiten en waarheden als leugens en complotten af blijven doen, zou het toch duidelijk moeten zijn dat de tijd van mooie praatjes al ver over de datum is. Het is de hoogste tijd voor ACTIE! De bereidheid daar toe zie ik ook bij het FVD helemaal niets van.

    • Het komt denk ik door het Hopium effect, mensen willen zo graag gered worden.
     Dan is elke clown daar in Den Haag die met wat wakkere woorden strooit een held…
     Gaat niet gebeuren inderdaad, allemaal theater en geweldige acteerprestatie helaas.

 14. Helaas nog de enige optie of een revolutie, maar dat zal bij dit schapenvolk nooit gebeuren !

 15. Een Amerikaans militair ingrijpen onder leiding van Trump en generaal Flynn en een internationaal Tribunaal onder leiding van de Duitse topadvocaat Reiner Fuellmich kunnen redding brengen. Het moet internationaal en grootscheeps gebeuren.

 16. probleem is dat ze in de 1 ste kamer en 2 de kamer en wie dan ook die mee doet oa: gates ,sorros enz enz enz
  elkaar nooit zullen verrader omdat als ze iemand willen verrader de tegen party iets heb om de verrader onder druk te zetten zo werken ze en daarom spelen ze allemaal braaf spelletje mee
  dat was al voor me geboorten al meer dan 54 jaar lang

Reacties zijn gesloten.