RIVM waarschuwt voor GRAFEENOXIDE

Alle Nederlanders krijgen van het RIVM een “uitnodiging” voor de coronaprik. We weten nu wat er in zit. Tenminste in Spanje. Zouden we per land verschillende formules hebben? Niemand die het weet, want dat zijn gepatenteerde bedrijfsgeheimen. We dienen de overheid blind vertrouwen te schenken. Per slot van rekening worden ze door ons betaald voor hun service.

Met de kennis van vandaag staat echter ALLES op losse schroeven, maar die kennis dringt niet door bij de geprogrammeerde massa onder hypnose. Geen journalist die het Grafeenoxide verhaal durft aan te pakken. Terwijl we van alle kanten worden gewaarschuwd tegen de uiterst nadelige gezondheidseffecten na blootstelling aan Grafeen of Grafeenoxide. Vergelijk het met de asbestproblemen.

Informatie van het RIVM

In de “uitnodiging” van het RIVM (de medische maffia) staat bijvoorbeeld, dat het “vaccinatie tegen corona” is. Twee leugens in drie woorden. Het is geen vaccinatie, het is geen vaccin, het is een gentherapeutische injectie. Tegen “corona” wil zeggen tegen een ziekte, echter er gaat aan “corona” niemand dood. Het is altijd nog “COVID-19” waar niemand aan dood gaat, veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus, wat nooit is aangetoond.

Vervolgens wordt op kleuterachtige wijze uitgelegd: “Waarom een prik tegen corona?” Omdat sommigen er erg ziek van worden, koorts krijgen, kortademig worden en heel lang moe blijven. Het lijkt waarachtig wel Influenza.

Dan: “Wat doet het vaccin?” Het beschermt u tegen het corona-virus. U maakt antistoffen tegen het virus. Uw lichaam herkent het virus. Uw lichaam doodt het virus. U wordt niet of minder ziek. Het klinkt aardig, maar als er geen “corona-virus” bestaat, hoe kunnen we er dan wel ziek van worden – ook ná de (vaak dubbele) vaccinatie? Het argument: “Maar er gaan mensen dood!” snijdt geen hout, want de eerste COVID-19 patiënt moet nog worden bijgeschreven op de overlijdensaktes. Er gaan mensen dood, maar ergens anders aan, niet aan de RIVM/OMT fantasietjes van de dag. Als u zwanger bent is er een grotere kans “corona” op te lopen, het ongeboren kind loopt echter geen gevaar. Het aantal miskramen is amper bij te houden, maar dat is in landen waar de bijwerkingen wél goed worden geregistreerd. In Nederland ga je na vaccinatie altijd ergens anders aan dood.

De bijwerkingen vallen volgens het RIVM reuze mee. Als het te erg wordt moet de huisarts worden ingeschakeld. Deze collaboreert met het systeem en zal er alles aan doen om een melding bij het Lareb te voorkomen – daar is hij voor opgeleid en daar dankt hij zijn licentie aan.

Waarschuwing van het RIVM

Nu we weten dat het Pfizer-vaccin voor 98-99% uit Grafeenoxide bestaat en de rest uit mRNA/DNA, zouden we wel eens willen weten wat de specialist bij uitstek ervan vindt: het RIVM.

Het RIVM vindt namelijk inderdaad iets van nano technologie, bijvoorbeeld van Grafeen in mondkapjes:
https://www.rivm.nl/nanotechnologie/consumentenproducten/Zijn-niet-medische-mondkapjes-met-nanomaterialen-veilig

Men vindt het ongewenst dat Grafeen in mondkapjes wordt verwerkt en raadt af ze te dragen. Het is kankerverwekkend en zorgt voor problemen in de luchtwegen. Je zou dan denken dat die Spaanse onderzoekers er volkomen naast zitten. Of dat deze nanotechnologie in de Lage Landen niet wordt toegepast. Uitgelekte onderzoeksrapporten in België maken duidelijk dat deze technologie nieuw is en dat er over de effecten niets is te zeggen.

Dan is het uiterst dubieus dat de wereldbevolking er alvast maar mee wordt ingespoten. Dan komt het erop neer dat we het hebben over 7 miljard proefkonijnen. Het injecteren van Grafeenoxide bij vooral mensen met verzwakte natuurlijke afweer lijkt dan een misdaad tegen de mensheid. Willens en wetens wordt de verzwakte, vaak oudere mens blootgesteld aan een ongewis experiment. Men weet heel goed waar men mee bezig is. De minuscule Grafeenoxide deeltjes worden ingepakt in vetbolletjes om te kunnen doordringen in het zenuwstelsel en settelen in de hersenen. Met een mRNA injectie wordt de mens transgeen, met de Grafeenoxide injectie wordt de mens een ontvangststation voor elektromagnetische frequenties.

Over de dreiging van veel te hoge stralingsniveaus van de 5G masten wordt in het RIVM rapport uiteraard niet gerept. De “magnetronziekte” is van een geheel andere orde. Het zal blijken dat de symptomen identiek zijn aan “COVID-19” symptomen, met name zuurstofgebrek en het ontbreken van antioxidanten en Vitamine D.

De basis voor de zo vurig gewenste “pandemie” is gelegd met de antigriepprikken van 2019 en 2020. Er is aantoonbare correlatie tussen de griepprikcampagnes en de “uitbraak” van COVID-19, vooral in het begin. In Italië werd de catastrofe nog eens opgeklopt met injecties bij senioren tegen meningococcen en pneumococcen. Zelfs in de prik tegen Tetanus is Grafeenoxide verwerkt. We moeten ons niet verbazen dat inmiddels in ALLE “vaccins” nanotechnologie is verwerkt. Alleen gezonde mensen met een hoog Glutathionniveau kunnen de vetbolletjes afbreken, waardoor het lichaam de rotzooi af kan voeren. Als bij zieken, ouderen en verzwakten dat niveau te laag is, zijn er talloze manieren om het op te krikken.

Zoals we al zeiden: het is een regelrechte oorlogvoering. Op talloze manieren krijgen we rommel toegediend: via de PCR-test, via de mondkapjes, via de “coronavaccinaties”, via de griepprik, via de luchtwegen, via het voedsel, via het drinkwater….. Mensen die in de productie van Grafeenoxide werkzaam zijn ademen het in en krijgen longziekten.

De meest probate antistof tegen deze ongevraagde rotzooi is gezond verstand. Injecties, testen en mondkapjes moeten categorisch worden geweigerd. Ook moet je de 5G masten mijden als de pest. Velen beweren dat “corona” niet zomaar een “griepje” is. Met ons voortschrijdend inzicht zijn we het daarmee eens.

De consequenties

Het inspuiten van een gezonde bevolking met een gentherapie en een onbeproefde nanotechnologie heeft niets meer te maken met de bestrijding van een “pandemie” veroorzaakt door een niet bestaand “virus”. Integendeel: de injectie zorgt juist voor het aan de gang houden van hun “pandemie” die nergens op lijkt. Bij mensen met een verzwakt afweersysteem door allerlei oorzaken, werkt Grafeenoxide als dé katalysator om er nooit weer bovenop te komen als je eenmaal ziek wordt.

De consequenties zijn voor degenen die de bevolking op alle mogelijke manieren dwingen in hun dodenmars mee te lopen. De politici, medische maffia, farmaceuten, collaborerende huisartsen, de voltallige media, etc. Een soort zelfverklaarde nieuwe oligarchie, die hoopt door deze houding de dans te kunnen ontspringen.

22 gedachtes over “RIVM waarschuwt voor GRAFEENOXIDE

 1. Het RIVM vindt ook iets over grafeenoxide.
  https://www.rivm.nl/nanotechnologie/medische-toepassingen/nieuw-antibioticum-van-grafeenoxide-kan-antibioticaresistentie-voorkomen

  Regel 11 van boven af, verwijzend naar het nanaomateriaal grafeenoxide.
  “Een groep Chinese, Thaise en Amerikaanse onderzoekers heeft nu een nieuw antibioticum ontwikkeld”
  Dat lijkt mij voor een goed verstaander een (onbedoelde) verwijzing naar het laboratorium in Wuhan en de bemoeienis van de Amerikanen (Pentagon?)
  Op het eind blijkt dat ze geen enkel benul hebben van de uitwerking op het menselijk lichaam, lijkt mij dat we voorzichtig kunnen concluderen dat de bevolking van Wuhan als eerste ingespoten is met die rotzooi. En dat “experiment” heeft vervolgens de uitbraak veroorzaakt.
  Uit het vorige artikel van deze krant gelicht: “Het wondermiddel GRAFEEN(OXIDE) heeft allerlei bijzondere eigenschappen. Eén daarvan is dat het NIET magnetisch is. Want ook ongevaccineerden vertonen magnetisme.”
  Dat rechtvaardigt nog steeds mijn vraag: Hoe lang zouden ze die troep ook al middels chemtrails of in het drinkwater verspreiden? Zal de één er gevoeliger voor zijn en het beter opnemen dan de ander? Tenslotte sterven ook niet alle rokers vroegtijdig aan longkanker of hart en vaat ziekten.

   • Uiteraard had ik moeten vermelden dat de uitbraak in Wuhan veroorzaakt is, niet alleen omdat de bevolking daar wellicht als eerste de experimentele spuit gekregen heeft, maar men tegelijkertijd ook met de frequenties van 5G geëxperimenteerd heeft. Dat zou de beelden kunnen verklaren; dat je mensen zonder enige aanwijsbare reden in een nanoseconde midden op straat dood neer zag vallen.
    Zoals al eerder vermeld, ben er vanaf het begin van overtuigd geweest dat 5G er wel degelijk iets mee te maken had. Grafeenoxide verspreid middels de griepprik en de corona vaccinaties als geleider voor 5G, dan lijkt het e.a. toch op zijn plaats te vallen waar we eerder niet precies de vinger op wisten te leggen.

  • Klaas Zwabber kan nog wel meer willen maar ze hangen zelf ook aan het internet en kunnen dan niet zien wie hun tegenstanders zijn. Het kan voor een tijdje gebeuren voor een beter doel. Ik vermoed dat ze hun eigen geheime verbindingen wel veilig gesteld hebben. Het is de zoveelste angstpsychose die ze over ons heen willen brengen.

 2. hier zijn allang mee bezig,met drinkwater/lucht en land en planten te vergiftigen.(zie monsanto italie) en de hoorzittingen van lui die het toegeven met vliegtuigen ,rotzooi de lucht in spuiten.
  Ons voedsel in de supermarkten zit ook boordevol chemische E-nummers en geheel onnodig is.
  Die hele ellite en alles wat er bij hoort inclusief de roomse kerk zijn hart bezig de wereld geheel tot slaven en dood en verderf te zaaien.
  Hebzucht en machtsmisbruik en slavernij kan je van dat tuig enkel nog verwachten.

 3. Hallo,
  Wat als ik mijn prik gekregen op 22 mei 2021 hebt, Maar ik wil geen tweede prik meer.
  Ik was beroerd van eerste prik en dat wil ik nooit meer meemaken.

  Groeten van Wouter-jean

  • Goed en gezond eten, veel antioxidanten innemen om van de restant-rotzooi af te komen.

   • Als je gezond bent heeft jouw bloed een PH-waarde van 7,4, wordt de PH-waarde 7,3 ben je al ernstig ziek. Daalt het verder naar 7,2 ben je al bijna dood. Daar in tegen is jouw urine is veel lager, is jouw urine s’morgens bij de eerste plas 5 à 5,5 PH dan heb je een ziekte onder je leden en ben je al verzuurd. Maar als deze nog lager is dan 5 PH, dan ben je ernstig verzuurd en zal jouw immuunsysteem ook zeer zwak zijn en zal je extreem te lijden hebben van het grafeenoxide. Jouw plas moet een steeds hogere PH waarde aangeven van het verloop van de dag. Voordat je naar bed gaat moet jouw urine minimaal 6,5 à 7 PH aangeven, hoger is nog beter met een maximum van 8. Jouw PH-waarde van je urine geeft aan hoeveel afval stoffen jij afvoert. Maar hou ook in de gaten dat met jou urine ook veel kalium mee uit plast, dat je de verhouding van magnesium en kalium wel dagelijks aanvult met je voeding. De PH-waarde van jouw mond speeksel ligt tussen 6 à 6,5 daar geldt ook van hoe hoger hoe beter met een maximum van 8. Daar ons dagelijkse voedsel de laatste jaren eigenlijk alleen nog maar een zuur is geworden en bijna geen base meer is. Terwijl we de verhouding 80% base en maar 20% zuur moeten eten om gezond te kunnen blijven. Zo is alle fabrieksvoedsel een zuur.

  • De Wim Hof methode is ook zeer aan te raden om het lichaam weer in een optimale conditie te krijgen, ook voor een sterke geestelijke balans!

   En er is maar één veilig vaccin, en dat is een ongebruikte.

   • Anoukio, die Wim Hof methode vergt wel een ongelooflijke zelf discipline. Dan werkt het inderdaad ook echt, maar voor mij persoonlijk? Dan moet ik toch aan Nietzche denken die zij: Al wat mij niet dood maakt me sterker.

 4. Het doel van de zogenaamde coronavaccins is depopulatie. Gezien de inhoudstoffen van het ‘vaccin’ is hierover verdere uitleg overbodig. Wat betreft het Sars-Covid-2 virus. Dit is wetenschappelijk in geisoleerde toestand nooit aangetoond, welke een absolute voorwaarde is. Er bestaat zeer waarschijnlijk ook geen laboratoriumvirus, omdat dit dan ingezet zou zijn geworden als biologisch wapen, hetgeen onwaarschijnlijk is gezien de cijfers. Alle andere virussen dan coronavirussen zijn bewust uit de statistieken. Ook worden wereldwijd veel mensen met luchtwegaandoening die niet virus gerelateerd zijn, mensen die (vals) positief getest zijn geweest en daarna aan iets totaal anders sterven, maar ook andere mensen die helemaal geen luchtwegklachten hebben gediagnosticeerd als Covid-19 dode. De ziekenhuizen wereldwijd worden grof betaald om zoveel mogelijk ‘corona’patienten in het ziekenhuis en op de IC te ‘behandelen’, en om zoveel mogelijk de term ‘Covid-19’ op overlijdensactes te doen vermelden.

 5. Hartelijk dank!

  Bijgaand leest u een studie van Bob Reid over waarom grafeen een hoofdbestanddeel vormt van de mRNA injecties: http://pastorbobreid.com/PDFs/JBS.pdf

  Bijgaand vindt u tevens een link naar mijn engelstalige en Nederlandstalige sites die de geïnduceerde COVID19 pandemie in een Bijbelse eindtijd context plaatsen en welke uitweg de Bijbel u biedt:

  Engelstalig: https://sabineshares.wordpress.com/left-behind-and-covid19-info/
  Nederlandstalig: https://nadeopname.wordpress.com/2020/03/24/opmars-naar-het-merkteken-van-het-beest-van-coronavirus-tot-dna-corruptie/

  Hartelijk,
  Sabine Vlaming

   • La Quinta Columna: Graphene Oxide + 5G = COVID-19 + Glutathion = SARS-CoV-2 i.e. Nothing

  • Mediabombardement | Bevolkingscontrole door ‘shock treatment’

   Zoals Sun Tzu, auteur van ‘The Art of War’ zei: “Alle oorlogsvoering is gebaseerd op misleiding.” Propaganda is bijna geheel een oefening in bedrog, waarbij je je doelgroep laat geloven wat je wilt dat ze geloven – zonder dat ze het beseffen.

   Zelfs als ze vermoeden dat niet alles wat hen wordt verteld noodzakelijkerwijs waar is, wordt hun gedrag nog steeds mede bepaald door de boodschap, zeker waar deze wordt opgevolgd me handelingsgerichte instructies geborgd middels verregaande sociale conditionering, controle en zelfs strafmaatregelen.

   Er gaan krachtige directe en indirecte boodschappen uit van het huidige, onophoudelijke mediabombardement waarbij waarheid en leugens, rede en onzin vaardig worden vermengd en top-down geleide groepssolidariteit en gezagsconformiteit als hoogste goed worden geclaimd.

   Deze op angst en controle gerichte boodschappen kunnen sterk demoraliserend werken en zelfstandig, kritisch denken alsook ondernemerschap en het liefdevol naar onze naasten uitreiken stevig ondermijnen.

   Dit verschijnsel van individuele ‘mind control’ en bevolkingscontrole staat bekend onder naam ‘Shock Treatment’, bedoeld om gevoelens van angst, verwarring, hulpeloosheid en afhankelijkheid van gezaghebbers en vermeende experts op te wekken en mensen tot passieve onderwerping te leiden.

   Het betreft een ‘shockbehandeling’ die – mits weerstaan – in permanente vrijheidsberoving en afdracht van soevereiniteit resulteert voordat de bevolking weer de kracht heeft om weerstand te bieden.

   De berichten die door regeringen en bovenliggende organisaties als de WHO wereldwijd worden uitgestuurd bevatten – ingebed – de volgende elementen:

   (1) andere mensen, zelfs onze naaste familie, zijn onze potentiële vijanden omdat ze het dodelijke virus kunnen dragen;

   (2) blijf uit de buurt van anderen en isoleer uzelf;

   (3) u staat er alleen voor en heeft geen andere keus dan te vertrouwen op de regering om u te redden;

   (4) we komen hier samen doorheen, op voorwaarde dat u precies doet wat u wordt opgedragen;

   (5) op dezelfde plaats blijven en volledig passief worden;

   (6) iemand anders zorgt voor u;

   (7) u loopt het risico door anderen te worden geschaad als u zich niet conformeren;

   (8) non-conformisten dient u met grote argwaan, zelfs repressief te behandelen; enzovoorts.

   Een vast dieet van dergelijke berichten, dag na dag, kan de uitreikende en liefdevolle kracht van de sterkste persoon ondermijnen en empathie tot nul reduceren…..

   Beware, Stay Human,

Reacties zijn gesloten.