Grafeen in mondkapjes extreem gevaarlijk

blog.nomorefakenews.com
Grafeen gezichtsmaskers gevaarlijk; en we leven in een grafeen wereld ”
10-13 minuten

door Jon Rappoport

12 juli 2021

Graphenea.com [1]: “Grafeen – Wat is het? …Grafeen is de dunste verbinding die de mens kent met een dikte van één atoom, het lichtste materiaal dat we kennen… de sterkste verbinding [ooit] ontdekt… de beste geleider van warmte bij kamertemperatuur [2]… de beste geleider van elektriciteit die we kennen… in potentie een milieuvriendelijke, duurzame oplossing voor een vrijwel onbeperkt aantal toepassingen. Sinds de ontdekking…van grafeen, zijn de toepassingen binnen verschillende wetenschappelijke disciplines geëxplodeerd, waarbij enorme vooruitgang is geboekt, met name in hoogfrequente elektronica, bio, chemische en magnetische sensoren, ultra-brede bandbreedte fotodetectoren, en energieopslag en -opwekking.”

Op 28 mei [3], schreef en plaatste ik een artikel over giftige grafeen-bevattende mondkapjes. Sindsdien is het onderwerp grafeen opgebloeid over het hele internet.

Er zijn nu beweringen dat COVID teststaafjes en zelfs vaccins de stof bevatten.

Een groep Spaanse onderzoekers meldde dat zij een flesje COVID-vaccin hebben geanalyseerd en ontdekten dat het vrijwel geheel uit grafeenoxide bestaat-98-99% [4].

Ik hou mijn mening daarover nog even voor me. Als het waar is, zou dat betekenen dat de vaccincriminelen erom vroegen dat hun misdaad ontdekt zou worden. Ze probeerden niet het grafeen in het vaccin te verbergen; ze waren ermee aan het pronken zodat iedereen het kon zien.

Ik hoop dat een andere onafhankelijke onderzoeksgroep nog een flesje COVID-vaccin analyseert en verslag uitbrengt van hun bevindingen.

Intussen leven we plotseling in een grafeenwereld. De stof is overal. Dit doet me denken aan de massale introductie van GMO-landbouw in de jaren ’90. De strategie is bekend in de industrie: overspoel de markt met een nieuw “wonder” product; wanneer twijfelaars beginnen te rapporteren over ernstige gezondheidsrisico’s en schade, beweer je dat ze gek zijn [5], terwijl je je voorbereidt op rechtszaken die zich decennia zullen voortslepen.

Eigenlijk is dat de strategie geweest van de makers van het COVID-vaccin; behalve dat kleine detail in hun geval: ze zijn wettelijk vrijgesteld van aansprakelijkheid. [6]

Over grafeen gesproken, hier is een link naar een verbluffend persbericht van 8 juli [7] van Innerva-Bioelectronics.

Ik raad ten zeerste aan het hele persbericht te lezen. De eerste alinea:

“INBRAIN Neuroelectronics, een bedrijf op het snijvlak van medtech, deeptech en digitale gezondheid dat zich toelegt op het ontwikkelen van ’s werelds eerste GRAFENE-BASED INTELLIGENT NEUROELECTRISCH SYSTEEM, kondigde vandaag een samenwerking aan met Merck, een toonaangevend wetenschaps- en technologiebedrijf. Het doel van de samenwerking is het gezamenlijk ontwikkelen van de volgende generatie grafeen bio-elektronische vagus zenuwtherapieën gericht op ernstige chronische ziekten in de therapeutische gebieden van Merck via INNERVIA Bioelectronics, een dochteronderneming van INBRAIN Neuroelectronics.”

Ze hebben het niet alleen over “nervus vagus therapieën.” Deze onderneming is een poging om een geheel nieuwe grens te creëren voor wereldwijde medische experimenten en behandeling, om “ziekten te genezen die momenteel ongeneeslijk zijn.” In het middelpunt staat grafeen.

De uitdrukking “intelligent neuro-elektrisch systeem” suggereert dat de bedrijven van plan zijn hun eigen automatische zenuwinputs en reacties in het lichaam bovenop het natuurlijke zenuwstelsel van het lichaam te plaatsen. Anders gezegd, zij willen “tekortkomingen en fouten” in het natuurlijke zenuwstelsel vervangen door hun eigen catalogus van voorkeursstimuli en reacties. Als de extreme gevaren van deze herprogrammering u niet duidelijk zijn, denk er dan eens over na. Neem een natuurlijk fysiek systeem dat al automatisch werkt en zet het aan de kant ten gunste van een nieuw, ijzersterk automatisch systeem. En je hebt een vliegende start voor een AI Pavlovian mens.

“Dokter, we trokken aan een bel en de patiënt kwijlde. Het is wonderbaarlijk.”

De toxiciteit van grafeen vraagt veel aandacht van onafhankelijke onderzoekers. Een van de vele onderwerpen die opheldering behoeven zijn de verschillende vormen van grafeen, hun relatieve toxiciteit en hun relatieve neiging om los te komen van synthetische materialen en het lichaam binnen te dringen.

Hier is mijn oorspronkelijke grafeenartikel van 28 mei over maskers (met nieuwe bewerkingen):

Miljoenen gezichtsmaskers officieel gevaarlijk verklaard

Zoals mijn lezers weten, heb ik het afgelopen jaar aangetoond dat het bestaan van het SARS-CoV-2 virus nooit is bewezen. [8] Daarom zijn gezichtsmaskers niets meer (of minder) dan een mind-control ritueel. [9] [9a]

Er is echter veel geschreven over de schade die de maskers veroorzaken.

En nu hebben we een officiële verklaring. Op 2 april 2021 heeft Health Canada een advies uitgebracht, waarin mensen worden gewaarschuwd geen “gezichtsmaskers te gebruiken waarop staat vermeld dat ze grafeen of biomassa grafeen bevatten”.

Andrew Maynard behandelt deze kwestie in een artikel op medium.com: “Fabrikanten hebben van nanotechnologie afgeleid grafeen gebruikt in gezichtsmaskers – nu zijn er zorgen over de veiligheid.” [10]

Die zorgen? De maskers zouden longproblemen kunnen veroorzaken.

Aangezien van COVID-19 wordt beweerd dat het een longziekte is, kunt u natuurlijk zien waar dat toe leidt: het middel blijkt te veroorzaken wat het geacht wordt te voorkomen. Ik zou een boek kunnen schrijven over hoe vaak dit “toeval” opduikt in de medische wereld.

Het artikel van Maynard herleidt de veiligheidszorgen tot een Chinese maskerfabrikant, Shandong, maar wijst erop dat er over de hele wereld miljoenen grafeen bevattende maskers in gebruik zijn, geproduceerd door een hele reeks bedrijven.

Gisteren zag ik een masker dat aan een klant werd verkocht. Het was verzegeld in een gewone plastic zak. Geen naam van de fabrikant, geen lijst van materialen in het masker, niets dan een streepjescode. Bevat het masker grafeen? Dat is niet te achterhalen.

Tot nu toe is het niet duidelijk of de nanodeeltjes grafeen in de maskers ook zeer destructieve metalen bevatten.

De diepgaande L-literatuur over grafeen is dubbelzinnig en verre van geruststellend: “ja, het is waarschijnlijk giftig voor de longen; misschien niet ernstig; misschien slechts tijdelijk; er zijn meer vragen dan antwoorden”.

Waarom zijn deze maskers nergens ter wereld gecertificeerd voor openbaar gebruik? Waarom hebben de CDC en de WHO geen definitieve verklaringen afgelegd over de veiligheidsrisico’s? Waarom hebben de volksgezondheidsinstanties niet lang geleden definitieve tests uitgevoerd/ geëist om te zien of, en in welke mate, de nanodeeltjes van grafeen zich losmaken van de verschillende soorten maskers en het lichaam binnendringen?

Op materialstoday.com hebben we: “Is grafeen veilig?” [11]

“Maar het is juist de aard van grafeen die reden tot bezorgdheid zou kunnen zijn: dunne en lichte, maar taaie en hardnekkige deeltjes zijn notoir zorgwekkend in termen van de schadelijke effecten die ze kunnen hebben op onze gezondheid, vooral wanneer ze worden ingeademd…”

“Ken Donaldson is een ademhalingstoxicoloog aan de Universiteit van Edinburgh en hij en zijn collega’s behoren tot de eersten die de alarmvlag hijsen voor grafeen, althans voor nanoscopische plaatjes van het materiaal. Het is geen al te grote sprong in de verbeelding om te bedenken hoe dergelijke minuscule koolstofvlokken diep in de longen kunnen worden getransporteerd, vergelijkbaar met asbestvezels en kolenstof. Eenmaal binnen, is er geen waarschijnlijk mechanisme voor de verwijdering of afbraak van dergelijke inerte deeltjes en kunnen zij op deze gevoelige weefsels blijven liggen en een chronische ontstekingsreactie teweegbrengen of interfereren met de normale cellulaire functies”.

Voelt iemand met gezond verstand zich nog veilig bij het dragen van een masker met grafeenpartikels?

“We hebben een nieuw idee en een nieuw product. Het is ontworpen om je te dwingen nanodeeltjes grafeen in te ademen. Wie weet wat er zal gebeuren? Probeer het eens en kijk wat er gebeurt.”

Ja, probeer het maar. En als je dan een longinfectie krijgt, omdat dat een kardinaal pandemisch symptoom wordt genoemd, kan je de jackpot winnen en een diagnose van COVID-19 krijgen.

Op dat moment begint de pret pas echt, wanneer u uw dokter probeert uit te leggen dat de oorzaak niet een virus is, maar nanodeeltjes van grafeen in uw masker. Als je het goed speelt, kun je op de psychiatrische afdeling belanden met andere “samenzweringstheoretici”.

“Kan je het geloven, zuster? Ik had deze man een paar uur geleden hoesten en druipend slijm over de hele plaats. Ontstoken longen. Klassiek COVID geval. Maar hij zegt dat hij NANOPARTICLES inademt. Ik gaf hem een kalmerend middel en stuurde hem naar de Afdeling Gekken Isolatie. Waar halen die mensen die verhalen vandaan? Heb je ooit gehoord van grafeen? Dat is wat ze in potloden stoppen, toch?

“Ik weet het niet, Doc. Mijn nicht denkt ook dat ze die nanos inademt. Ik heb haar gezegd dat ze een Thorazine-infuus nodig heeft.”

De maskers zijn COVID-diagnose stimulatoren. Stap één: inademen van nanodeeltjes grafeen. Stap twee: ontwikkel zodoende een zogenaamd belangrijk COVID symptoom-long infectie. Stap drie: test vals-positief op de PCR-test (gebeurt miljoenen keren, zoals ik heb gedocumenteerd). En boem, je bent een COVID geval.

In overeenstemming met de lokale wetten, heb ik een vergunning aangevraagd om een masker als wapen te bezitten. Als ik goedkeuring krijg, ben ik van plan het in een glazen doos te doen en het aan de muur te hangen naast mijn granaatwerper en kanonskogel uit de Burgeroorlog.

BRONNEN:

[1] https://www.graphenea.com/pages/graphene

[2] https://blog.nomorefakenews.com/2015/10/12/if-this-were-a-presidential-campaign-speech/

[3] https://blog.nomorefakenews.com/2021/05/28/millions-of-face-masks-officially-declared-dangerous/

[4] https://www.bitchute.com/video/Nkzc4w4lbgz3/

[5] https://blog.nomorefakenews.com/2014/07/22/monsantofda-2-crime-families-trillion-dollar-hustle/

[6] https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/21/exposed-new-federal-court-to-handle-expected-covid-vaccine-injury-claims/

[7] https://www.inbrain-neuroelectronics.com/innervia.html

[8] https://blog.nomorefakenews.com/2021/05/20/the-pandemic-virus-that-doesnt-exist/

[9] https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/17/a-message-to-the-pod-people-wearing-masks/

[9a] https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/28/a-message-about-suicide-to-the-pod-people-wearing-masks/

[10] https://medium.com/edge-of-innovation/how-safe-are-graphene-based-face-masks-b88740547e8c

[11] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1369702112701013

20 gedachtes over “Grafeen in mondkapjes extreem gevaarlijk

  • Grafeen(oxide) is niet zo zeer grafiet, maar meer het nieuwe asbest. Die vergelijking gaat meer op.

   Hoe meer ik erover lees, hoe meer ik tot de conclusie kom dat juist grafeen(oxide) gevaar nr. 1 is van de zogenaamde ‘vaccins’ (en mondkapjes en teststokken).

   Vandaar ook de (half)jaarlijkse [in het VK heeft men het al over maandelijkse] ‘vaccin’ herhaal-injecties om je grafeen gehalte op peil te houden. Bij voldoende grafeen in je lijf word je behalve ziek ook een ideale 5G transmitter. DYOR

   Like

  • Waarom wordt het (grafeen) gebruikt in mondneusmaskers

   Het laagje grafeen in het mondneusmasker zorgt voor een antibacteriële werking. Tevens kan het masker langer gedragen worden, breken virusdeeltjes op de buitenkant van het masker sneller af en behoudt het mondkapje beter haar elektrostatische lading.

   Bovenste gekopieerd van deze shit site. Leugens op leugens!
   We moeten deze nieuwe vanuit Spanje komende info zoveel mogelijk delen, ook met andere bekende forums en sites, en aan grootste en zwaarste bronzen klok hangen die tot in de uithoeken van heel NL gehoord kan worden, van Cadzand tot Delfzijl!

   Like

 1. Eigenlijk is dat de strategie geweest van de makers van het COVID-vaccin; behalve dat kleine detail in hun geval: ze zijn wettelijk vrijgesteld van aansprakelijkheid. [6]

  En dat weet nu ondertussen iedereen (of kan het weten) en toch staan ze int de rij. De Jongen heeft gezegd, vaccineren, vaccineren, vaccineren tot 85%. Dat is genoeg voor hem. Staat een filmpje van op internet. Ga vooral lekker met de mouw omhoog jullie elite van 85% pak die spuit. Het is jullie gegund. of word ik nou te cynisch. Vast wel. `maar het ga u verder goed! Dat meen ik.

  Maar me hierover druk maken. Niet meer. Ze weten het toch beter. Gezonde mensen die zich laten inspuiten met iets wat ze niet kennen, niet getest is, geen aansprakelijkheid. van de fabrikant tegenover staat. En veel mensen worden ziek. Het zal…

  Als je. zo stom bent. Misschien moet je dan maar van deze planeet afdonderen.

  Like

 2. Wellicht belangrijk om in deze te overwegen: Grafeen is koolstof in een bepaalde horizontale matrijs waardoor een oersterke laag wordt bereikt die slechts één kolstofatoom dik is. Van de giftigheid van deze stof is mij niets bekend. Wat wel bekend is, is dat de verbinding met zuurstof, grafeen oxide wel giftig is. Iets soortgelijks kennen we van kwik, dat glanzende zware vloeibare metaal. Mijn scheikunde leraar beweerde altijd dat kwik op zichzelf niet erg giftig is, maar de kwikzouten wel. Zouten ontstaan wanneer een metaal met een zuur in aanraking komt. Zo kwamen bij het gebruik van het kwik bevattende amalgaam door tandartsen door de aanraking met de zwakke zuren in de voeding vaak kwikzouten vrij die dan een belasting gingen vormen voor de stofwisseling en die bovendien accumuleerden in de lever.
  Iets dergelijks is mogelijk te verwachten wanneer grafeen zich binnen ons lichaam bevindt en mogelijk gaat deelnemen in allelei stofwisselingsprocessen..

  Geliked door 2 people

 3. Gezondheid

  Tot nu toe is het hosanna, maar heeft iets met zoveel voordelen ook een prijs? De mogelijke nadelen beginnen langzaam boven water te komen. Een onderzoek uit 2013 vond dat microscopische deeltjes grafeen met hun 2D-structuur en ruwe randjes gemakkelijk een celmembraan kunnen penetreren en zo de menselijke celdeling kunnen verstoren. Net zoals asbest dat doet: de deeltjes komen in de longen terecht en kunnen door hun langwerpige vorm en grootte niet worden geweerd door de immuunsystemen van het lichaam. Zo ‘prikken’ ze zich vast in cellen, verstoren de celdeling en veroorzaken op lange termijn aandoeningen als longkanker en longontstekingen. Deeltjes grafeenoxide, hoewel afhankelijk van de grootte en vorm, kunnen ook tumorgroei in de longen veroorzaken. Daarvoor moeten we het stofje wel eerst binnenkrijgen. Dat zal niet moeilijk worden: wanneer grafeenstof namelijk in aanraking komt met lucht vormen deze twee samen grafeenoxide. Grafeenoxide is dun, verplaatst zich ontzettend makkelijk door water en lucht en kan hierdoor in no time worden ingeademd of terechtkomen in belangrijke waterbronnen van mens en dier.

  https://sargasso.nl/de-schaduw-van-grafeen/

  Like

  • Om je gezondheid te ondersteunen, ’s morgens een halve biologisch geteelde citroen uitpersen, en een theelepel natrium bicarbonaat er in.
   Laten uitschuimen, lauw bronwater toevoegen en hoppa.
   Vitamine D en C optimaal houden.
   Weet dat de natuur altijd naar evenwicht streeft en dat er dus voor alles in de natuur een remedie bestaat.
   Grafeen en grafeenoxide zijn natuurlike elementen.
   Kennis = macht, over jouw zelf.

   Geliked door 1 persoon

 4. Het schijnt dat mond/neus kapjes eigenlijk strafbaar zijn in elke gemeente in Nederland, je moet officieel daar een vergunning voor hebben om een gedeeltelijke of gehele gezichtsbedekkende maskers te willen dragen in het openbaar of in openbare gebouwen. De enige uitzondering is bij carnaval. Het kan je anders een bon opleveren van 45 euro, als jij geen vergunning er voor kan overleggen bij aanhouding. Dan kunnen we de volgende keer gewoon zeggen dat we geen vergunning er voor hebben, als zij in het najaar weer deze ondingen willen verplichten.

  Geliked door 1 persoon

  • Carnaval is verlengd tot 365 dagen / jaar, Qvic, vandaar dus.
   Dit uit zich ook in het gedrag van de ‘feest’gangers, compleet van de wereld, gelijk bezopen volk.
   Zelfstandig denken is dan ook afgeschaft i.v.m. gebrek aan belangstelling voor persoonlijke ontwikkeling en verhoging van het bewuste zijn.
   Eénieder creëert zijn/haar eigen werkelijkheid, realiteit…..

   Groet, Stay Human.

   Like

 5. Er is geen nieuw coronavirus, ook geen virus uit een laboratorium uit Wuhan dat als biologisch wapen is gebruikt, want dan zouden niet andere virussen uit de statistieken zijn en de cijfers ook via andere manieren gemanipuleerd zijn.
  Het biologisch wapen is het zogenaamde ‘coronavaccin’, en heeft tot doel depopulatie. Dit blijkt zeer duidelijk uit de inhoudsstoffen van het ‘vaccin’.

  Like

 6. Als er grafeen(-oxide) is toegevoegd aan de mondmaskers van vele verschillende fabrikanten, van welke instantie is dan de specificatie afkomstig om grafeen hierbij te gebruiken?
  N.B.: in 2017 (!) circuleerden er reeds overzichten op internet voor de levering van miljoenen mondkapjes voor covid-19, voor meer dan 100 landen (inclusief NL). Allemaal zorgvuldig gepland, door die corrupte ngo’s met dito regeringen.

  Like

 7. zoals het er nu naar uitziet. Eerst de bevolking tot grote hoogte brengen en er zoveel mogelijk van profiteren en nu weer decimeren, want de buit is binnen en dan kunnen ze daarna weer opnieuw beginnen. Zolang we het goed vinden stopt dit niet. Zolang er nog teveel zijn gehypnotiseerd en in oude angstpatronen gevangen zitten krijgen we het tij niet gekeerd.

  Like

Reacties zijn gesloten.